تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 323 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب یکی از دوستان توی موبایلستان تست کرده و نتیجه رو اعلام کرده خودتون ببینید
    خدمت دوستان گلم عرض کنم که بازی نصب شد ولی موقع اجرا اونقدر کند بود که مثلا شما حدود 10 ثانیه موزیک میشنیدی بعد تازه صفحه میومد و با اینکه من خیلی صبورم اما بازم موفق به بازی نشد چون تو منوی Loading گیر میکرد .
    خوب از اولش هم نباید از نوکیای تن لش انتظاری بیش از این داشت . ساتیو و 8910 و ویواز جدا از سی پی یو خیلی قویتر و بروز تر کارت گرافیک یا بهتر بگیم شتاب دهنده گرافیک دارند . چیزی که نوکیا فعلا باهاش غریبه و فعلا سالی 100 تا گوشی میسازه ولی سی پی یو آرم 11 434 مگاهرتزی و دوربین 5 و بدون کارت گرافیک و نو آوری و استفاده از تکنولوژی روز کیلو چند ؟
    برا نوکیا واقعا متاسفم...

2. 3 کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M @ j i d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    In My World

پيش فرض

برا نوکیا واقعا متاسفم...
    بابا کارت گرافیک و چیپ گرافیکی همه بهانست......چطور میشه که یه بازی گرافیکی مثل One با حجم 12 مگابایت روی 97 که پردازندش با x6 فرقی نداره به راحتی اجرا میشه بعد یه بازی مثل Ferrari GT اجرا نشه؟.....فرق نوکیا با سامسونگ و سونی اریکسون میدونی چیه؟......اینه که سامسونگ که چیزی از خودش نداره میره پول خرج میکنه تا یه شرکتی مثل Gameloft یه بازی رو از یه جایه دیگه مثله iPhone براش پورت کنه تا حرفی برای گفتن داشته باشه......حتی به نظر من گیم لافت با نوکیا خیلی شاخ تو شاخن و با هم خوب نیستن.......نوکیا خود کفاست......نیازی به بازی های گیم لافت نداره........یادتونه یه دموی 4 مگابایتی از نمایشگاه E3 نوکیا نشون داد همه کف کردن؟......پس نوکیا میتونه.......ولی نمیخواد! (نمیدونمم چرا نمیخواد : دی)

از نظر تخصصی هم باید بگم که Ferrari GT روی 97 میتونه مثل آب روون اجرا بشه......به شرطی که بازی رو با سیستم گوشی Optimize کنن.......مثلا بازی های شرکت polarbit رو میبینین با چه گرافیکی روی x6 و 97 روون اجرا میشه؟.......پس میشه.......نگین نمیشه........اتفاقآ من برای سامسونگ و سونی اریکسون متاسفم......چون با این همه قابلیت و امکانات فقط بلدند پول خرج کنن تا یکی براشون کاری بکنه......

این ها همه نظرات من بود...!

والسلام!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بابا کارت گرافیک و چیپ گرافیکی همه بهانست......چطور میشه که یه بازی گرافیکی مثل One با حجم 12 مگابایت روی 97 که پردازندش با x6 فرقی نداره به راحتی اجرا میشه بعد یه بازی مثل Ferrari GT اجرا نشه؟.....فرق نوکیا با سامسونگ و سونی اریکسون میدونی چیه؟......اینه که سامسونگ که چیزی از خودش نداره میره پول خرج میکنه تا یه شرکتی مثل Gameloft یه بازی رو از یه جایه دیگه مثله iPhone براش پورت کنه تا حرفی برای گفتن داشته باشه......حتی به نظر من گیم لافت با نوکیا خیلی شاخ تو شاخن و با هم خوب نیستن.......نوکیا خود کفاست......نیازی به بازی های گیم لافت نداره........یادتونه یه دموی 4 مگابایتی از نمایشگاه E3 نوکیا نشون داد همه کف کردن؟......پس نوکیا میتونه.......ولی نمیخواد! (نمیدونمم چرا نمیخواد : دی)

از نظر تخصصی هم باید بگم که Ferrari GT روی 97 میتونه مثل آب روون اجرا بشه......به شرطی که بازی رو با سیستم گوشی Optimize کنن.......مثلا بازی های شرکت polarbit رو میبینین با چه گرافیکی روی x6 و 97 روون اجرا میشه؟.......پس میشه.......نگین نمیشه........اتفاقآ من برای سامسونگ و سونی اریکسون متاسفم......چون با این همه قابلیت و امکانات فقط بلدند پول خرج کنن تا یکی براشون کاری بکنه......

این ها همه نظرات من بود...!

والسلام!
    حرفهای شما متین ولی بنده هم عرایضی برای شما داشتم!
    اول اینکه بگم بی هیچ تعصبی دارم حرف می زنم درثانی آنچنان اهل گیم هم نیستم! ولی شیفته قدرت و عملکرد فوق العاده ام
    صحبت اینه که به مصرف کننده ای مث من و هر کس دیگه چه ربطی داره که نوکیا به تنهایی می تونه کاری رو بکنه یا فلان شرکت باید با شرکت های دیگه ای یکی بشه تا کاری بکنه! نه بحث سر محصولاتیه که بدست ما می رسه و قدرت عملکرد یا پرفورمنس اونا و مچ شدن نرم افزاری و سخت افزاریشون با گیم هاو سایر برنامه هاست. حالا چه فرقی داره به حال ما که مثلا شرکتی مثل سامسونگ با همکاری شرکتهای دیگه این گوشی رو به بازار داده یا نوکیا به تنهایی این کار رو کرده! مگه ما جیره خور این شرکت ها و ائتلافهای اونا هستیم! خود نوکیا در بعضی از پلت فورم هاشو با میکروسافت و اینتل و غیره به اشتراک گذاشته تا در جهت پیشبرد اهداف و فروش گوشی هاش و جلب رضایت مصرف کنندهاش محصول درجه یکی به بازار بده!!! امیدوارم کمی منطقی باشیم!
    Last edited by Help118; 18-04-2010 at 15:49.

5. 5 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

1.دوستانی که ایکس 6 دارن بفرمایند که بخش مسیجینگ یا اس ام اس نگاری این گوشی با زبان فارسی خوب جواب می ده و دریافت و ارسال اس ام اس های فارسی بدون ایراد انجام میشه؟

2.در مورد عمر باتریش چه نظری دارین؟ (اونایی که دارن) بیشتر حالت استندبایش مد نظرمه که چند روز دووم میاره؟ و بنظرتون خوب جواب می ده؟

3.ال سی دیش چطوره که زود روش خش نمیوفته؟

4.صدای اسپیکرش باکیفیت و بلنده؟ البته زیاد شنیدیم که با کیفیته ولی اونایی که عملا تجربه کردن بفرمایند

5.صدای هدفونش چطوره؟ به سری واکمن سونی اریسکون می رسه؟ اون کیفیت پخش موزیک تو واکمن سونی اریکسون رو داره؟ اگه توجه کرده باشید سری واکمن سونی اریکسون در بخش اکوآلایزرشون آیتم MEGA BASS دارن که صدای بم توپی رو بوجود میاره. یه همچین اکوآلایزری تو ایکس 6 به چشم میخوره؟

6.کیفیت تاچش چطوره؟ به ایکس 10 سونی اریکسون می رسه؟ زود جواب می ده؟

7.قابلیت مولتی تاچ داره این گوشی؟

8.تو پک اونایی که خریدن هنزفری بلوتوث موجود بود؟

9.بنظرتون خرید 32 گیگ با این قیمت گزاف یکم دور از منطق نیست؟ که جز رنگ و حافظه هیچ تفاوتی باهم ندارن.

10. روی 16 گیگ ها هنزفری 32 گیگ موجوده؟

11.شنفتم می گن گالری ضعیف و کم سرعتی داره درسته؟!!!

خواهشا به سوالات فوق با دقت جواب بدین چون خیلی تاثیر داره برای تایید نظرم در مورد خرید این گوشی چون ایکس 10 هم یکی دیگه از انتخابامه. همچنین بی ال 40 ال جی
    Last edited by Help118; 19-04-2010 at 21:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

خب منم قصد کردم بخرم ولى چند تا سوال:
    ۱. -- مى شه؟
    ۲. سرعت کار با نرم افزارها و دوربين وGPS چطوره(بازى مد نظرم نيست)؟
    ۳. کيفيت پخش تصويرش چطوره؟
    ۴. دوربينش به اندازه اى هست که خيالت رو راحت کنه؟
    ۵. منو پليرش کم و کاستى نداره؟ پخش کننده فولدر هم داره؟
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

خب منم قصد کردم بخرم ولى چند تا سوال:
    ۱. -- مى شه؟
    ۲. سرعت کار با نرم افزارها و دوربين وGPS چطوره(بازى مد نظرم نيست)؟
    ۳. کيفيت پخش تصويرش چطوره؟
    ۴. دوربينش به اندازه اى هست که خيالت رو راحت کنه؟
    ۵. منو پليرش کم و کاستى نداره؟ پخش کننده فولدر هم داره؟
    باتشکر
    کسى نيست جواب بده؟
    چند سوال ديگه:
    تغيير وضعيت منو از افقى به عمودى يابرعکس انميشن داره يا مثل n95 8g هست؟
    اين گوشى فرستنده اف ام نداره؟
    نمونه ۱۶ گيگ و ۳۲ گيگش تو چيا با هم فرق دارند؟
    باتشکر
    Last edited by natani; 20-04-2010 at 16:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کسى نيست جواب بده؟
    چند سوال ديگه:
    تغيير وضعيت منو از افقى به عمودى يابرعکس انميشن داره يا مثل n95 8g هست؟
    اين گوشى فرستنده اف ام نداره؟
    نمونه ۱۶ گيگ و ۳۲ گيگش تو چيا با هم فرق دارند؟
    باتشکر
    مث اینکه خودمون باید سوال کنیم و خودمون هم جوابشو بدیم
    بنظرم انیمیشن نداره تا جایی که از 5800 یادمه
    فرستنده اف ام نداره
    16 گیگ و 32 گیگ فقط و فقط و فقط تو حافظه باهم اختلاف دارن و تور نگ که 32 گیگ در دو رنگ قرمز روی مشکی و آبی روی سفید و 16 گیگ هم فکر کنم سه رنگ زرد و صورتی و خاکستری روی مشکی هستش.

اختلاف فاحش قیمت حدود 180 تومن مال حافظشه(32 رو زدن 570 و 16رو 390 با گارانتی پارسه تو سایت گوشی شاپ)

(((تو بعضی بسته ها هم هندزفری بلوتوث می گن به چشم میخوره)))

داره خودمونی میشه M @ j i d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    In My World

پيش فرض

سلام

فریمور جدید
    Version 20.0.5

خوش باشید!

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مث اینکه خودمون باید سوال کنیم و خودمون هم جوابشو بدیم
    بنظرم انیمیشن نداره تا جایی که از 5800 یادمه
    فرستنده اف ام نداره
    16 گیگ و 32 گیگ فقط و فقط و فقط تو حافظه باهم اختلاف دارن و تور نگ که 32 گیگ در دو رنگ قرمز روی مشکی و آبی روی سفید و 16 گیگ هم فکر کنم سه رنگ زرد و صورتی و خاکستری روی مشکی هستش.

اختلاف فاحش قیمت حدود 180 تومن مال حافظشه(32 رو زدن 570 و 16رو 390 با گارانتی پارسه تو سایت گوشی شاپ)

(((تو بعضی بسته ها هم هندزفری بلوتوث می گن به چشم میخوره)))
    یعنی جدا فقط برا 16 گیگ حافظه اضافی 180 تفاوت داره؟ن
    اصلا نوکیا برا چی این گوشی را تولید کرده؟ واقعا که نوکیا داره درجا میزنه
    حیف پول که برا این گوشی خرج بشه

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته هندزفری WH-500 هم هست:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •