به نام خدا
با سلام
چه جوري مي شه از اينترنت Psp استفاده كرد.
به نام خدا
با سلام
چه جوري مي شه از اينترنت Psp استفاده كرد.
با لوازم جانبی
اسمش هست وی فی ماکس
30 تا 60 هزار تومان قيمتشه
دقيق ندارم
از وايرلس هم ميتونيد استفاده کنيد
اگر هم آی دی اس ال داريد ميتونيد وصل کنيد به وی فی و استفاده کنيد
اگر هم وی فی نداريد ميتونيد برای پی سی تون تهيه کنيد بجای پی اس پی و استفاده کنيد
به اميد پيروزی ايران در برابر اردن که 1 دقيقه ديگه شروع ميشه
سلام
1-منظورتان از بازیهای dvd پی اس پی اینه که dvd رو میگذاری توی کامپیوتر بعد روی psp کپی میکنی یا نه؟
2-قیمت هر dvd پی اس پی چند؟
3-اگر بخوان psp را اپگرد کنند چه قدر می گیرند؟
4-من یکبار زنگ زدم فروشگاه کنج قیمت PSP ولیو با وژن 1.5 گفت 250 هزار تومان اما فروشگاه یگانه PSPرو با همین مشخصات 235 هزار تومان داد .فرقشان در چیست؟از کدام فروشگاه بخرم بهتر؟
خیلی متشکرم
ما که نشنيديم بازی دی وی دی! بازی های پی اس پی ارجينال هاش با يو ام دی اجرا ميشن
بازی های پی اس پی از توی کامپيوتر به روی رم پی اس پی ريخته ميشن و اجرا ميشن
قيمت هم اگه عمده فروش گير بياری 400 تومن يا کمتر هم ميتونی گير بياری يا از اينترنت مجانی دانلود کنی
ولی اگر سرعت بالا نداری و ميخوای بخواری فکر ميکنم جزعی فروش ها بيشتر بدان امّا ميتونی 400 تومان گير بياری
اپگريد پی اس پی 10 15 تومان ميگيرن ممولا
شايد يگانه دون گرد نشده رو گفت 235 و اون دون گرد شده ، شايد هم اختلاف قيمت باشه
در هر صورت من امروز هم قيمت دارم ، البته تهران نيستم ولی اينجا امروز از تهران برام قيمت گرفتن
245 تومان تبديل شدش
درضمن که نميدونم که تهران الان موجودی دارن يا نه امروز که من آمار گرفتم گفتن جنس نيست
الان بازار تق و لق هست اگه کار گمرک انجام شه فردا ميرسه امّا اگه نشه بعد از 13 ام
به نام خدا
با سلام
لطفا درباره وي في ماكس بيشتر توضيح دهيد.
به نام خدا
با سلام
ببخشيد با wifimax (وی فی مکس) مي شه وبگردي كرد؟
------------------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mashaheeer; 31-03-2007 at 11:07. دليل: هيچي
بله
با وی فی مکس نميشه ولی با پی اس پی ميشه!
وی فی مکس يک دستگاه مثل مودم کامپيوتر
شما که نميتونی با مودم وبگردی کنی!
به نام خدا
منظور من اين بود كه اگر وي في مكس را به psp وصل كرد ميتوان به تمامي سايت ها رفت يا فقط براي بعضي سايت هاي مخصوص است.
topic حرف نداره لازم داشتیم.
اخبار: psp2 سونی وعدشو تا 2010 داده که یا با playstation4 مییاد زودتر.یعنی قبل از ps4 میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)