تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 21 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی امپراطور : HP Pavilion DV6-1225

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دو تا سوال از عزيزان. اگه وصلش كنم به برق مدت طولاني ازش استفاده كنم واسش اتفاقي نميفته؟
    بهتره بزاری دیسشارژ که شد بزنی به برق

اگر توی منطقه قطعی برق کمه میتونی باطری را دربیاری و از AC adapter مستقیم استفاده کنی ولی اگر برق رفت ، اطلاعات هم رفت !

دوم اينكه باطري بخوام براش بخرم چنده و از كجا بايد بخرم؟ ميخوام از يكيش در مواقع اضطراري كه شار‍ تموم كرد استفاده كنم.
    نمایندگی ها و بازار تهران دارند

6 سلولی حدود 90 تومنه و 8 سلولی وات بالا حدود 150 تومن !

مبارک باشه ، انشالله فنش برات بچرخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid 3a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دست شما درد نكنه. فنش خيلي ميچرخه صدا هم نميده:دي
    باطريش گرونه :(

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

دست شما درد نكنه. فنش خيلي ميچرخه صدا هم نميده:دي
    باطريش گرونه :(
    باتری قلمی بزار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب دوستان بالاخره چند روز پیش 1225ee به دستم رسید و بعد از آشنایی کامل با این مدل دوست دارم بدون تعصب نظرمو بگم:
    در یک کلمه فوق العادست! واقعا سریع و زیباست...

نکات مثبت (از نظر بنده):
    + پرداشگر قوی با تکنولوژی جدید اینتل (سنترینو 2) - که سرعت پردازش اطلاعات رو در حد عالی بالا برده و مصرف باتری رو کاهش داده- با باس و کش بالا. (L2 6mb 2.8MH)
    + رم مناسب و کافی (حداکثر برای سیستم های 32 بیتی و مناسب برای سیستم های 64 بیتی) - 4GB
    + میزان هارد با ظرفیت و سرعت بالا - 500گیگ، 5400 دور
    +گرافیک برتر! VGA 4650 HD از برند ATI با 1گیگ رم واقعی و قابلیت شرینگ تا بیش از 2 برابر بهشت گرافیست ها و گیمرهاست!
    + زیبایی خیره کننده این مدل! استایل فوق العاده ی HP در کنار رنگ و طرح زیبا همراه با کلیدهای مولتی مدیای بک لایت لمسی چشم نوازه.
    + فول پورت بودن - دارا بودن پورت eSATA (ورودی/خروجی ساتای خارجی- برای انتقال داده ها) و پورت HDMI (خروجی HD با حداکثر کیفیت تصویر و صدا - برای اتصال به مانیتورهای مجزا یا تلویزیون های LCD HD) در کنار کارد ریدر، پورتهای Lan و usb و com و ...)
    + سیستم عامل Vista با تنظیمات بهینه شده توسط HP (از نظر کارایی و استفاده از باتری) همراه با نرم افزارهای پشتیبان گیری از اطلاعات و مدیا سنتر اختصاصی hp
    +قابلیت آپدیت رایگان و "قانونی" به ویندوز 7
    + تاچ پد بزرگ و راحت
    + صفحه نمایش 720p HD - کیفیت بسیار بالایی داره و هرچند رزولیشن اون واقعا کمتر از مدل های Full HD با عرض 1080 هست اما هیچ مشکلی در کیفیت، وضوح تصویر و پهنای اون نخواهید داشت و منی که گرافیست هستم کاملا از رزولیشن راضی ام.
    + Blu-ray Disc - رام BD قابلیت خواندن دیسک های بلوری، فیلم های HD و ... رو به شما میده. ضمنا قابلیت رایت عنواع DVD رو هم داره. (همه ی 1225 ها مثل مال من لایت اسکرایب دارن؟ اگه بله، اینم نکته ی مثبتی دیگه!)
    + کیبورد فول همراه با نام پد که کار برنامه نویس ها و تایپیست هارو راحت کرده!
    + ریموت کنترل HP - کارایی این کوچولوی پرکاربرد هم جالبه!
    +سیستم صوتی عالی! با پشتیبانی از صدای سوراند!!
    +دوربین VGA (به عنوان وبکم) و میکروفن داخلی
    + در آخر وجود وایرلس قوی از نسل جدید + بلوتوس و اینفرارد

نکات منفی (از نظر من + توصیه):
    - وزن زیاد (توصیه میکنم اشتباه منو تکرار نکنید و حتما براش کوله بگیرید، حملش با کیف های دستی واقعا مشکله، ضمن اینکه با آداپتور، کول پد، موس و ... واقعا سنگین تر میشه)
    - کلیدهای جهت نما خیلی ریز هستند و صفحه کلید به خاطر نام پد زیاد ارگونومیک نیست. البته صفحه کلید QWERTY اصلا مشکلی نداره، فقط کلیدهای ثانویه طراحی جالبی ندارند. (کافی بود دکمه ی shift رو اونقدر بزرگ اونجا قرار نمیدادن تا arrow keys متناسب تر میبود!
    - و باز هم اثر انگشت! به خاطر سطح شفاف، مشکی براق و شبه استیلش واقعا اثر انگشت رو جذب میکنه! (من با دستمال خودش بعد از استفاده پاک میکنم تا لکه ها سفت نشه روش)
    - پاتری کم ظرفیت! باتری 6 سولی داره که تا 2 ساعت یا حداکثر 2:15 کار میده، برای همچین لپتاپی با این CPU و ظرفیت باتری بد نیست، اما میتونید مثل من سفارش یک باتری اضافی با ظرفیت بالاتر بدین. (البته استفاده در منزل یا محیط های بسته چون به برق دسترسی دارید این نیاز رو به حداقل میرسونه)
    - عدم وجود مودم! (از ADSL یا wireless استفاده کنید ! یا مودم usb بگیرید)
    - حرارت بالا حین کارهای سنگین (البته در سری جدید به حداقل رسیده، به حدی طبیعی تر گرم میشه، اما استفاده از کول پد توصیه میشه که خیلی عالی گرما رو کنترل میکنه)

* چند توصیه:
    - تهیه کول پد (مستر کولینگ پد) با تعداد فن و زاویه ی قرارگیری مناسب. سعی کنید مدل آلومینیومی تهیه کنید تا بهتر و بیشتر لپتاپتون خنک بشه. با تهیه ی پاور یا آداپتور usb هم در صورتی که در محیط بسته هستید میتونه مفید باشه تا از باتری استفاده نکنه.
    - سعی کنید کوله براش بگیرید و یا حداقل کیف 2 کاره تا وزن زیادش آزاردهنده نباشه.
    - هنگام استفاده در حالت اتصال به برق باتری رو خارج کنید تا عمر و ظرفیت باتریتون کم نشه.
    - حتما دیسک پشتیبان ایجاد کنید.

در آخر به همه ی دوستانی که این مدل رو خریدن تبریک میگم و امیدوارم با خوشی و سلامتی ازش استفاده کنید.
    Registerd user عزیز اگر مورد تایید بود لطفا در پست اولتون قرارش بدین.
    ممنون و موفق باشید.

5. 6 کاربر از Mr-Digital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نه ولی شما باتری اش رو از خارجه شده دبی بخرید حدود 60 تومن نهایته ... اینجا کلا باتری اصلی گرونه

HP هم هست حدود 50 تا 60 تومن ولی ریمارک ... ازش نداره بزنی داغون کنی لپ تاپ رو برا 20 تومن

داره خودمونی میشه laminor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

Mr-Digital ممنون از توضیح . شما ویندوز رو به سون ارتقا دادی مشکلی نیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئن هستید Upgrade به ویندوز 7 تو 1225 رایگان هست ؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه بار امتحان کردم ولی رایگان نبود و ۳۰ دلار بود اگه اشتباه نکرده باشم و باید آدرس بدی که ایران نمیشه و نزدیکترین جایی که میشه دوبی هستش .
    Last edited by h_starboy; 19-09-2009 at 23:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Mr-Digital ممنون از توضیح . شما ویندوز رو به سون ارتقا دادی مشکلی نیست ؟
    خواهش میکنم.
    هنوز ورژن نهایی ویندوز 7 منتشر نشده دوست عزیز!
    ماه آینده به طور رسمی منتشر خواهد شد. بحث هایی که راجع به ویندوز 7 نسخه ی RTM میشه فقط تبلیغاتیه و برای فروشه! (نسخه ی RTM الان در سایت مایکروسافت به طور رایگان قابل دانلود هست، چون هنوز نسخه ی نهایی نیست. RTM یعنی پیش نمایش نسخه ی آماده به فروش..)
    من هنوز ویندوز 7 رو تا عرضه ی واقعی اون نصب نخواهم کرد ولی مطمئن باشید هیچ مشکلی نخواهد بود. درایورهای ورژن 32 و 64 بیتی اون به مرور زمان و حداکثر تا آخر اکتبر روی سایت HP قرار میگیرند (با توجه به اعلام خود HP - که الان هم تعدادی از درایور ها رو قرار دادن) و ویندوز 7 از نظر هسته هیچ تفاوتی با ویندوز ویستا نداره (یعنی تمامی برنامه هایی که روی ویستا اجرا میشن روی سون هم اجرا خواهند شد.) پس نگران نباشید.

بله! کاملا...
    شما میتونید با سریال و شماره ثبت لپ تاپتون (زیر لپ تاپ نوشته شده) آپگرید رایگان رو انجام بدید.
    از الان میتونید برای دریافت DVD رایگان این سیستم عامل (البته به جر در ایران!) ثبتنام کنید یا منتظر بمونید تا حدود یک ماه دیگه آپگرید رو آنلاین یا از روی dvd با سریال فعلی ویندوزتون (پشت لپتاپ) به طور قانونی نصب و اجرا کنید.

موفق باشید.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله! کاملا...
    شما میتونید با سریال و شماره ثبت لپ تاپتون (زیر لپ تاپ نوشته شده) آپگرید رایگان رو انجام بدید.
    از الان میتونید برای دریافت DVD رایگان این سیستم عامل (البته به جر در ایران!) ثبتنام کنید یا منتظر بمونید تا حدود یک ماه دیگه آپگرید رو آنلاین یا از روی dvd با سریال فعلی ویندوزتون (پشت لپتاپ) به طور قانونی نصب و اجرا کنید.

موفق باشید.
    من این کار رو یک بار امتحان کردم ۳۰ دلار میخواست .
    شما امتحان کردی ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •