سلام دوستان
گوشی من x6 8g برای فعالسازیgps باید برنامه خاصی رو نصب کنم؟یا تنظیناتی داره؟درضمن مشکل وصل نشدن به اینترنت رو هم دارم هم ایرانسل هم همراه اول.تنظیمات مربوطه رو سیو کردم ولی نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
گوشی من x6 8g برای فعالسازیgps باید برنامه خاصی رو نصب کنم؟یا تنظیناتی داره؟درضمن مشکل وصل نشدن به اینترنت رو هم دارم هم ایرانسل هم همراه اول.تنظیمات مربوطه رو سیو کردم ولی نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید
اینجا آموزش کامل برای راه اندازی GPS
شما تنظیمات اینترنت رو خودت انجام دادی یا از اپراتورت گرفتی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان عزیز:
گوشی من 5800 هستش.توی برنامه های جاوا چطوری میشه کلیدای عددی رو زد؟
سلام
گوشي من N86 هستش. ورژن جديد گوشي اومده؟ فريمور گوشيم 30.0.0.1 هست. ممنون از راهنماييتون
سلام.براي ساتيو برنامه phyton هست كه جواب بده
سلام علیکم
حال شما ؟
خوبی ؟
آقا من دنبال کرک برنامه Finger Print هستم همون که مثلا از طریق اثر انگشت Unlock میکنه
کرک درفایل زیپ شدش هست ولی باز نمیشه *.EXE هست چیکارش کنم ؟
ممنونم که میخوای کمکم کنی
بچه ها سلام
گوشی من نوکیا X6-00 16GB هست.
راستش من جدیدا یه مشکل با X6 دارم و اونم وقتیه که میرم اپلیکیشن منیجر و رو آپشن یه برنامه Suite Setting رو میزنم، اخطار میده: App.Manager:memory full.close some application and try again
در صورتی که جز منو و هوم اسکرین چیز دیگه ای هم باز نیست...
چطور بایستی این مشکل رو برطرف کنم ؟
در ضمن برنامه Ram Blow رو هم نصب کردم و میگه 40 مگا بایت Free داری و دو تا برنامه هم بیشتر باز نیست
مگه رم این گوشی 128 نیست ؟؟؟
من واقعا نمی دونم دیگه باید چیکار کنم...
می ترسم گوشی رو هم مستر ریست کنم، همه اطلاعاتم بپره و نمی دونم باید فقط از حافظه اصلی گوشی بک آپ بگیرم یا باید از حافظه جانبی و 16 گیگا بایت گوشی هم بک آپ بگیرم...؟
کلا راهی وجود داره که بدون مستر ریست کردن، این مشکل رو حل کنم ؟؟؟
سلام به همه دوستان:
من گوشی ویوازموآپ گرید کردم وفایل بازی ها رو که قبلا saveکرده بودم به گوشی انتقال دادم بازیrally master proنصب شدولی برای بازیssx3به مشکلی برخوردم.مشکل این بود که فایل تا آخر installمیشدولی در آخرین لحظه که خطinstallپرمیشد پیغام داد canot install!!
چه کار باید بکنم تا بازی نصب بشه؟
از راهنمایی همتون ممنونم.![]()
سلام مموري گوشي من فايلي داره به اسم pulbtm ميخواستم بدونم چيه ويروسه؟ پاکش ميکنم بازم مياد
سلام دوست عزيز از اطلاعات گوشي بكاپ بگيــر ( با خود گوشي ميشه با برنامه PC Suite هم ميشـه )
بعد مستر ريست كن درست ميشــه !
سلام . به احتمال زيــاد فايل خراب كپي شده يا آپديت جديد براي نصب اين بازي اجازه نميده
بازي ها با چه فرمتي هستن جــار يا Sis
سلام . اگه ويروس هم باشه هيچ تاثيري نداره ، نگران نباشيــد !
به احتمال زياد فولدر برنامه اي هستش كه نصب كردي كه با حذف كردن اگه برنامه رو باز كني اين پوشه دوباره داره ايجـاد ميشـه !
موفق باشيد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)