تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 14 از 34 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13 زهی خیال باطل

من تو 24 ساعت گذشته 5 ساعت خوابيدم ولي مثل اينكه اثرش رو روي شما ها گذاشته

در ظرف 10 15 ساعت نمايشگاه سوتي باز شده

حداقل من فقط سوتي تايپي دادم بابا شما ها كه تركوندين!!

صاف ميشم تا سوتي هاي تك تكتون رو كه ناشي اطلاعات من درآوردي و ناقص و يا كپي ها تحريف شده و مهمتر از

همه تعصب (به خد قبول كنيد كه تعصب داريد) بدم بابا مراعات منه پيرمرد هم بكنيد

به خدا خودتون هم نميدونيد چي مي خواهيد بگيد

اي تو روح كسی كه اين بسات رو برا ما درست كرد او حسن یازده هم معلو نیست کجاست

از اولش هم به خاطر همين چيز هاش عضو نميشدم همش تقصير اون حسام (ببخشيد آقا مهدي2021) است كه سرم رو گول ماليد

اول هم سوتي هاي اونو مي گيرم تا حالش جا بياد

آقا مهدي ,عزيز دلم شما بهتره همون مطالب اخلاقي فلسفي همراه با تبليغات ديني مذهبي اجتماعي خودتون

رو بدين نشد تو يه بار نظر بدي وسطش تبليغ و بيشتر بدانيم و زير نويس براي ما نياي

(قابل توجه دوستان كه اين جونه ور رو مي خوان بهتر بشناسن بايد عرض كنم كه به 950 پست قبليش مراجعه كنيد)

چند نمونش

سلام
    من شمارو دعوت كردم كه بيايد اينجا تا بحث يكطرفه پيش نره مثل اينه يهو تبديل شد به ميدون جنگ

راستش من الان دارم ميرم ولي به زودي ميام يه سري جواب ميدم

ضمنا شما هم نميخواد طرفدار حقوق ميليونها كاربر باشيد چون به اندازه كافي وكيل مدافع دارن
    شماها معنی شو فهمیدید ؟

AMDکه کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چرا تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)

شما يكم صبر كن مثل اينكه تازه 1-2 ساله كم كم اعتماد به amd داره زياد ميشه(به خاطر سابقه داغ كردن و سوختن)

همين nvidia تا 2 ساله پيش يه برند معمولي بود الان چيييييي شده!
    حتما منطقی یه دیگه

مسابقه بزرگ كاريكاتور (به همت خانه كاريكاتور ايران)
    جوايز:
    نفر اول: 12000 دلار
    نفر دوم : 8000 دلار
    نفر سوم: 5000 دلار

مهلت: تا 15 مي (25 ارديبشت , 85 )

اطلاعات بيشتر(فارسي) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سايت اصلي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اینتل تو ایتانیوم 2 یک میلیارد ترانزیستور قرار داده

كاشكي يه آمار از استقبال از ايتانيوم ميدادي كه يكم اطلاعات عمومي من زياد بشه البته منظور رشده استقباله(دلتا x
    بنده خدا اون ایتانیوم که من گفتم اصلا تو بازار عادی ندادنش یعنی اینکه خیلی تولید بشه هزارتا

درثانی اگه من بخوام بحث سرور راه بندازم که باید در تاپیک رو گل بگیرم که

اصلا آقاجون شما كه مثل پارسال تو كلاس با من تو خريد سخت افزار مشورت مي كردي الان هم به اون كارت ادامه

بده تا سوتي فاحشي مثل نه دانستن فرق GPU رو با CPU ندی !!!

(نمونه ای از دلایل منطقی علمی فلسفی هنری استاد )

نقل قول:

پس چون sony در ps3 از پردازنده هاي nvidia استفاده كرده اين نشون دهنده اينه كه هم اينتل و هم amd كشكن

عزیز من n Vidia سی پی یو PS3 نزده بلکه سی پی یو پلی استیشن 3 از نوع سل هست و IBM اونو طراحی

و ساخته اصلا n Vidia تو عمرش سی پی یو نزده که بخواد از AMD یا intel خفن تر باشه بعد هم

بیاد چند تا تو PS3 بزنه در ضمن مگه سونی چی هست که برای ما برهان فلسفی منطقی باز آوردی بعدم اینم

بگم که n VIDIA GPU پلی استیشن 3 رو زده (بهت بر نخوره یه وقت شرمندت بشم)

در ثانی منظور من از X Box اون قدیمیه بود که عمرن از نزدیک دیده باشین (قابل توجه اشتباه اکثر شما).

مایکرو سافت اون زمان مجبور بود برای مبارزه با PS2 از پلتفورم قوی تری استفاده کنه برای همین از پرسسور

پنتیوم تیری همراه با GPU n Vidia استفاده کرد که باوجود بالا بردن قیمت x box تونست رکورد فروش کنسول رو

تو امریکای شمالی بشکنه و ps2 رو شکست بده این در حالی بود که amd سی پی یو اتلون و دورون خودش رو

باقیمت خیلی پایین تری تولید کرده بود حالا بازم بگید چه ربطی داره یا اینا همه سیاسته یا بیل گیتس روی intel

تعصب داره

SSE 3 چه ربطی به معماری 64 بیتی داره که اینتل بخواد تقلید کنه

اين موضوع من نگفتم كه جوابش بدم اما من هيچ وقت خودمو مشغول يكسري اسم تكنولوژي نمي كنم
    پس آقا مهدی به قول خودت به این کا را کار نداشته باش اینا یه مشت اسم تکنولو ژی هست

نفر بعدی آقای shahryar666 هستند که باید بهشون تبریک بگم چون سی پی یو خوبی رو انتخاب کردن

( همتون کف کردین !!!!! بابا منکه گفته بودم رو اینتل تعصب ندارم تعصب من روی چیز دیگه ای هست که
    فراتر از این بچه بازی ها ست)

ولی باانتخاب مامان بردشون گند زدن به سی پی یو و توان گرافیکی سیستم

آخه عزیز من چرا GA-K8NSC-939 رو انتخاب کردی اینکه SLI نیست حالا SLI بخوره تو سرش

حتی PCI Experss هم نداره رفتی AGP 8X خریدی که چی بشه اختلاف قیمتی هم ندارن که

درثانی اگه کار گرا فیکی هم نخواهی بکنی دوباره چند وقت دیگه مجبور به ارتقا سیستم میشی

تازه FSB 1600 داره و2 SATA هم نداره

فکر کنم برای امروز بس یاشه چون از بی خوابی دارم مثل آل پاچینو میشم

توهم هم به سرتون نزنه که قصر در رفتید حساب تک تکتون هم میرسم مخصوصا آقا امیر و ایمان جان رو

آقا نوید گل هم یادم نرفته

فرداشب دوباره نطق ناشدا خواهم کرد

کسی هم اگه از BIG BLUE اطلایی داره بگه که براش یواشکی تو ایمیلش بگم سی پی یوش چی هست

به ساعت هم توجه کنید
    Last edited by IBM is GOD; 19-03-2006 at 04:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام يواش يواش كارهاي ما داره كمتر ميشه و وقت استراحت ما داره مي رسه .از اين به بعد بيشتر در خدمتتون هستيم.البته بايد درس هم بخونم.از اول ترم تا حالا لاي كتابها باز نشده ولي وقت هاي استراحت و همچنين شب ها رو دربست گذاشتم براي شما.اقاي عصباني ((حسن جان)) تبليغات من در تاپيك هاي ديگر براي شركت در نظرسنجي جاي شما را تنگ كرده . چه ادم ناراحتي هستي.بابا ببخشيد.ديگه تبليغ نمي كنيم ولي در نظر داشته باش كه تبليغات من باعث تعداد افزايش شركت كنندگان به 74 نفر شد.
    اخر اين رياست محترم شركت IBM اسم خودشان را به ما نگفتند.قبل از اينكه از من سوتي بگيري بذار برات ثابت كنم كه روي اينتل تعصب داري:
    سوال هاي 1 و 3 و 7 و 8 خودتان را يكبار ديگر بخوانيد.اصلا به قصد مچ گيري اين سوالات مطرح شده است.بحث ما اينجا اين بود كه cpu هاي دسكتاپ اينتل از cpu هاي جديد دسك تاپ amd شكست خوردند. در فن اوري در سرعت در قدرت.شما در سوال 3 براي من مطرح مي كني كه چرا اينتل دوال كر را چند ماه زودتر به بازار فرستاد.اخه اين دليل مي شه كه چون زودتر فرستاد به بازار پس از amd بهتر است. يا تو سوال 7 خودت جاده خاكي زدي به نوت بوك كه مثلا حال من رو بگيري. اصلا بحث نوت بوك نبود و در ضمن من خودم بارها اعلام كردم در نوت بوك اينتل بهتر است. يا در سوال 1 خودت باز هم دليل نمي شود كه اينتل چون دوال چنل را بوجود اورد پس cpu هاي دسك تاپ اينتل از اي ام دي بهتر است.اصلا چه ربطي به هم دارند؟كسي دو تا كارخانه را با هم مقايسه نكرد بلكه بحث اين است كه cpu هاي دسكتاپ كدام كارخانه در امروز در يك رده بهتر است.
    در ضمن با سوال 8 خودت خودت را جواب كردي. داشتن نمايندگي براي هر شركت يك امتياز و يك نشانه براي كيفيت بالاي محصولات است.اگر البالو مي ايد اي ام دي را گارانتي مي كند براي اين است كه به كيفيت ان اطمينان دارد وگرنه اگر بخواد هر روز كلي برگشتي گارانتي داشته باشد كه اصلا براي البالو صرف نمي كند.هر چه برگشت به گارانتي بيشتر باشد بخش فني البالو پرسنل بيشتري خواهد داشت واين يعني هزينه بيشتر بدون كسب درامد بيشتر. شايد شركت هاي بزرگ به كيفيت اينتل اطمينان ندارند كه دنبال گارانتي اش نمي روند!!!!!((شوخي بود ناراحت نشو پسر)) در ضمن از دوستان خواهش مي كنم كه در پست هايشان از كلمات زشت استغاده نكنند چون اين فروم ها عمومي هستند و همانطور كه مي دانيد خيلي اينها را مي خونند.نمي خواهم به خاطر مسايل اخلاقي بعضي ها ديگر به اين تاپيك نيايند و مناظره هاي ما را نخونند. اقا در ضمن از غلط هاي املايي ما در گذريد من از بچه گي ديكته ام ضعيف بود.نمره املا من كم بود!!!!!!!!!((شوخي))

شب در خدمتتون هستيم.فعلا خداحافظ.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در ضمن مادر بورد شهريار جان خيلي خوبه. شب بادليل براتون ثابت مي كنم.

داره خودمونی میشه Aria it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام .........
    من تمام نظرات رو خوندم يكي ميگه اينتل يكي ميگه اي ام دي و هر كسي براي خودشم دليلي داره بعضي ها هم كه اصلا اي ام دي رو نديدن يا اينتل رو وفقط به اين خاطر كه يكي از اونورا دارند نظرشون رو اعلام مي كنند
    به نظر من هيچ موقع نمي شه گفت كه كدوم بهتره براي اينكه هر كدوم از اين تست هايي كه توسط شركت هاي معتبر مي شه و اعلام مي كنند همگي نسبي هستند يعني اينكه هركدوم از اونا با سيستم هاي مختلف و نرم افزارهاي گوناگوني رو تست مي كنند كه نتايج مختلفي هم ميده و بعضي موردا اي ام دي پيروزه وبعضي ديگه اينتل كه اونم هميشه آخرين مدلي كه تو بازار هستش رو تست مي كنند كه حتي شايد تاچند سال رنگشو ما نبينيم اين يه نكته

و يه مورده ديگه هم كه هستش اينتل از نظر اسم و رسم يه خورده معروف تر از اي ام دي هست يا به عبارت ديگر شناخته تر هستش نه كه اينكه اي ام دي بد هست البته تا چند سال پيش اينتل بهتر بود كه اي ام دي با تكنو لوژي هاي جديد كم كم خودشو روسوند و تير خلاص اينكه براي ما كار بران خانگي كه شايد سخت ترين كارمون ميكس فيلم يا انيميشن سازي فرق نداره هرچند كه ميگن اي ام دي بهتره بازم ميگم كه همه اينها نسبي هستش
    و تير خلاص اينكه هيچي جاي اينتل رو نمي گيره

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

IBM is GOD کسی که چیزی رو خریده تو ذوقش نزن.

بعدش هم اینقدر تنوع که توی مادربورد های Intel هست توی مادربورد های AMD نیست، اینم گفتم نگین خارج از بحث حرف می زنم.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

آقا مهدي ,عزيز دلم شما بهتره همون مطالب اخلاقي فلسفي همراه با تبليغات ديني مذهبي اجتماعي خودتون

رو بدين نشد تو يه بار نظر بدي وسطش تبليغ و بيشتر بدانيم و زير نويس براي ما نياي

(قابل توجه دوستان كه اين جونه ور رو مي خوان بهتر بشناسن بايد عرض كنم كه به 950 پست قبليش مراجعه كنيد)
    سلام

چه قدر زود خودتو تابلو كردي

بابا آخر سخت افزار .........

خوب اينو همه ميدونن كسي كه چيزي بارشه ادعا نميكنه و بحث به حاشيه نمي بره ولي شما كه.......

البته من ادعايي در هيچ جايي نكردم و هيچ وقت هم نگفتم حرف همه غلطه و حرف من درست(مثل شما)

در ضمن شما كه تحمل شنيدن حرف مخالفو نداري و همونطوري كه توي چت گفتي بقيه يه مشت ((( الاق ))) هستند بهتر توي فوروم نياي

اصلا آقاجون شما كه مثل پارسال تو كلاس با من تو خريد سخت افزار مشورت مي كردي الان هم به اون كارت ادامه

بده تا سوتي فاحشي مثل نه دانستن فرق GPU رو با CPU ندی !!!
    اولا همونطور كه گفتم مثل شما آخر ادعا نيستم و با همه مشورت ميكنم هيچ فرقي هم برام نمي كنه با كي باشه

ومشورت كردن هم كسر شان برام نداره

در ضمن ميشه چند تا از قطعاتي كه به دستور شما خريدم بفرماييد

AMDکه کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چرا تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)
    اصولا جواب منطقي اينه كه هر چي ايشون دوست دارن بشنون بگين

نه عزيزم من مثل شما چشمامو روي حقيقت نمي بندم تجارت در جهان همش بر اساس كيفيت نيست مگر اينكه ما بگيم اونا حاضرن از سود بيشتر بگذرن تا مشتري بهترين كيفيت داشته باشه

من بهتر ميدونم ديگه جواب شمارو ندم چون با افرادي كه فقط ادعا دارن بحث بي فايدس

به عمل كار برايد
    به سخن داني نيست

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

IBM is GOD کسی که چیزی رو خریده تو ذوقش نزن.
    حسن جا شما چقدر ساده اي!

يكم به لحن صحبتاش توجه كن وقتي كسي اينطوري حرف ميزنه اصلا نبايد به حرفاش توجه كرد

چون ايشون فقط حرف ميزنه
    از خودش بپرسيد سيستمش چيه!

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

دوستان لطفا تاپیک رو منحرف نکنند وگرنه این تاپیک هم مثل قبلی بسته می شه .
    من یه پیشنهاد دارم :
    دوستان اینتلی و amd کنار هم جمع بشن و با همکاری هم مقاله ای کامل بنویسند سپس این مقاله ها رو اینجا قرار می دیم تا دوستان بیار قضاوت کنند . اگر رو پیشنهاد من موافقید بگید تا گسترشش بدیم و جزئیاتشو بگیم .

IBM is GOD جان من هنوز منتظر جواب های شما در قبال جواب های خودم هستم .... ( دونه به دونه همونطوری که خودم جواب دادم )

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

7

نقل قول نوشته شده توسط mahdy2021
    حسن جا شما چقدر ساده اي!

يكم به لحن صحبتاش توجه كن وقتي كسي اينطوري حرف ميزنه اصلا نبايد به حرفاش توجه كرد

چون ايشون فقط حرف ميزنه
    از خودش بپرسيد سيستمش چيه!
    حق با توست
    اصلا ارزش نداره آدم با هنچین کسایی بحث کنه
    Last edited by hasan11; 19-03-2006 at 16:44. دليل: چون نمیشه پاک کرد تغییرش دادم

داره خودمونی میشه Aria it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمام عزيزان

با اجازه تون من مي خوام در مورد بعضي از محاسن سي پي يو ِِamd Athlon X2 بگم البته فراموش نكنيد كه اينتل بهترينه

اين نوع سي پي يو ها داراي يه سيستم جديد هست كه با اين نوع سيتم محال هست كه سيتمتون ويروسي بشه كه هنگامي كه شما داريد فايل دانلود مي كنيد اگر ويروسي بود سي پي يو اونو از بين مي بره و همچنين با توجه به اينكه دوتا هسته داره انجام كاراي گرافيكي خيلي سريعتر مي شه و يكي دوتا ديگه كه بعدا با اجازتون ذكر مي كنم
    لطفا نظرتون رو بگيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •