من تو 24 ساعت گذشته 5 ساعت خوابيدم ولي مثل اينكه اثرش رو روي شما ها گذاشته
در ظرف 10 15 ساعت نمايشگاه سوتي باز شده![]()
حداقل من فقط سوتي تايپي دادم بابا شما ها كه تركوندين!!![]()
صاف ميشم تا سوتي هاي تك تكتون رو كه ناشي اطلاعات من درآوردي و ناقص و يا كپي ها تحريف شده و مهمتر از
همه تعصب (به خد قبول كنيد كه تعصب داريد) بدمبابا مراعات منه پيرمرد هم بكنيد
![]()
به خدا خودتون هم نميدونيد چي مي خواهيد بگيد
اي تو روح كسی كه اين بسات رو برا ما درست كرداو حسن یازده هم معلو نیست کجاست
![]()
از اولش هم به خاطر همين چيز هاش عضو نميشدمهمش تقصير اون حسام (ببخشيد آقا مهدي2021) است كه سرم رو گول ماليد
![]()
اول هم سوتي هاي اونو مي گيرم تا حالش جا بياد![]()
آقا مهدي ,عزيز دلم شما بهتره همون مطالب اخلاقي فلسفي همراه با تبليغات ديني مذهبي اجتماعي خودتون
رو بديننشد تو يه بار نظر بدي وسطش تبليغ و بيشتر بدانيم و زير نويس براي ما نياي
![]()
(قابل توجه دوستان كه اين جونه ور رو مي خوان بهتر بشناسن بايد عرض كنم كه به 950 پست قبليش مراجعه كنيد)
چند نمونش
شماها معنی شو فهمیدید ؟سلام
من شمارو دعوت كردم كه بيايد اينجا تا بحث يكطرفه پيش نره مثل اينه يهو تبديل شد به ميدون جنگ
راستش من الان دارم ميرم ولي به زودي ميام يه سري جواب ميدم
ضمنا شما هم نميخواد طرفدار حقوق ميليونها كاربر باشيد چون به اندازه كافي وكيل مدافع دارن![]()
AMDکه کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چرا تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)
حتما منطقی یه دیگهشما يكم صبر كن مثل اينكه تازه 1-2 ساله كم كم اعتماد به amd داره زياد ميشه(به خاطر سابقه داغ كردن و سوختن)
همين nvidia تا 2 ساله پيش يه برند معمولي بود الان چيييييي شده!![]()
مسابقه بزرگ كاريكاتور (به همت خانه كاريكاتور ايران)
جوايز:
نفر اول: 12000 دلار
نفر دوم : 8000 دلار
نفر سوم: 5000 دلار
مهلت: تا 15 مي (25 ارديبشت , 85 )
اطلاعات بيشتر(فارسي) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت اصلي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
در ضمن اینتل تو ایتانیوم 2 یک میلیارد ترانزیستور قرار داده
بنده خدا اون ایتانیوم که من گفتم اصلا تو بازار عادی ندادنش یعنی اینکه خیلی تولید بشه هزارتاكاشكي يه آمار از استقبال از ايتانيوم ميدادي كه يكم اطلاعات عمومي من زياد بشه البته منظور رشده استقباله(دلتا x
درثانی اگه من بخوام بحث سرور راه بندازم که باید در تاپیک رو گل بگیرم که![]()
اصلا آقاجون شما كه مثل پارسال تو كلاس با من تو خريد سخت افزار مشورت مي كردي الان هم به اون كارت ادامه
بده تا سوتي فاحشي مثل نه دانستن فرق GPU رو با CPU ندی !!!
(نمونه ای از دلایل منطقی علمی فلسفی هنری استاد )
نقل قول:
پس چون sony در ps3 از پردازنده هاي nvidia استفاده كرده اين نشون دهنده اينه كه هم اينتل و هم amd كشكن![]()
![]()
![]()
![]()
عزیز من n Vidia سی پی یو PS3 نزده بلکه سی پی یو پلی استیشن 3 از نوع سل هست و IBM اونو طراحی
و ساخته اصلا n Vidia تو عمرش سی پی یو نزده که بخواد از AMD یا intel خفن تر باشه بعد هم
بیاد چند تا تو PS3 بزنه در ضمن مگه سونی چی هست که برای ما برهان فلسفی منطقی باز آوردی بعدم اینم
بگم که n VIDIA GPU پلی استیشن 3 رو زده(بهت بر نخوره یه وقت شرمندت بشم)
در ثانی منظور من از X Box اون قدیمیه بود که عمرن از نزدیک دیده باشین (قابل توجه اشتباه اکثر شما).
مایکرو سافت اون زمان مجبور بود برای مبارزه با PS2 از پلتفورم قوی تری استفاده کنه برای همین از پرسسور
پنتیوم تیری همراه با GPU n Vidia استفاده کرد که باوجود بالا بردن قیمت x box تونست رکورد فروش کنسول رو
تو امریکای شمالی بشکنه و ps2 رو شکست بده این در حالی بود که amd سی پی یو اتلون و دورون خودش رو
باقیمت خیلی پایین تری تولید کرده بود حالا بازم بگید چه ربطی داره یا اینا همه سیاسته یا بیل گیتس روی intel
تعصب داره![]()
![]()
![]()
![]()
SSE 3 چه ربطی به معماری 64 بیتی داره که اینتل بخواد تقلید کنه
پس آقا مهدی به قول خودت به این کا را کار نداشته باش اینا یه مشت اسم تکنولو ژی هستاين موضوع من نگفتم كه جوابش بدم اما من هيچ وقت خودمو مشغول يكسري اسم تكنولوژي نمي كنم
نفر بعدی آقای shahryar666 هستند که باید بهشون تبریک بگم چون سی پی یو خوبی رو انتخاب کردن
( همتون کف کردین !!!!!بابا منکه گفته بودم رو اینتل تعصب ندارم تعصب من روی چیز دیگه ای هست که
فراتر از این بچه بازی ها ست)![]()
ولی باانتخاب مامان بردشون گند زدن به سی پی یو و توان گرافیکی سیستم
آخه عزیز من چرا GA-K8NSC-939 رو انتخاب کردی اینکه SLI نیست حالا SLI بخوره تو سرش
حتی PCI Experss هم نداره رفتی AGP 8X خریدی که چی بشه اختلاف قیمتی هم ندارن که
درثانی اگه کار گرا فیکی هم نخواهی بکنی دوباره چند وقت دیگه مجبور به ارتقا سیستم میشی![]()
تازه FSB 1600 داره و2 SATA هم نداره![]()
فکر کنم برای امروز بس یاشه چون از بی خوابی دارم مثل آل پاچینو میشم
توهم هم به سرتون نزنه که قصر در رفتید حساب تک تکتون هم میرسم مخصوصا آقا امیر و ایمان جان رو
آقا نوید گل هم یادم نرفته
فرداشب دوباره نطق ناشدا خواهم کرد
کسی هم اگه از BIG BLUE اطلایی داره بگه که براش یواشکی تو ایمیلش بگم سی پی یوش چی هست![]()
به ساعت هم توجه کنید