salam be hamaye bacheha
توي تالار كرك و سريال درخواست بديدنوشته شده توسط shahriar9876
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بازم امدم با يه درخواست ديگه داشتم
1:داش فريد برنامه اي سراغ داري كه وقتي يك شوي تصويري نگاه ميكنم بتونم صداي خودم را جاي خواننده بزارم ولي موزيكش قطع نشود يعني در هنگاميكه من شروع به خواندن مي كنم صداي خواننده قطع شود و موزيك هم بماند
2:برنامه اي ساده و كم هجم ميزاري كه بشود روي شو زيرنويس انداخت خواهشا يوليد نباشد چون پيچيده است
چاكرت آرش
سلام به آرش گل خودم . شرمنده شدم اساسي چون كمتر ميتونم سر بزنم1:داش فريد برنامه اي سراغ داري كه وقتي يك شوي تصويري نگاه ميكنم بتونم صداي خودم را جاي خواننده بزارم ولي موزيكش قطع نشود يعني در هنگاميكه من شروع به خواندن مي كنم صداي خواننده قطع شود و موزيك هم بماند
ولي اينكار به نوع فايل بستگي دارد و تكنيك Karaoke كه بايد رو نوار سوار شده باشد يعني نوع فايل موسيقي بايد مونو باشد
mono r براي موزيك فقط و mono L براي موسيقي و صداي خواننده . با نرم افزار نميشه داش آرش
راستش چيز جالبي سراغ ندارم اما ميتونيد برنامه هايي كه توي تالار معرفي شدند رو سر بزني ::برنامه اي ساده و كم هجم ميزاري كه بشود روي شو زيرنويس انداخت خواهشا يوليد نباشد چون پيچيده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم سلام . خيلي دير جواب دادم ميدونم اما شما ببخشيدنوشته شده توسط Mahdi_S_T
![]()
ببخشيد ولي شما براي ساخت فايل صوتي فرمت بايد MP4 باشد يا AMW ?
براي اينكار براحتي ميشه اهنگ رو از فايل تصويري استخراج كرد و با MP3 ذخيره كرد با اين برنامه 2.5 مگي يا برنامه هاي معرفي شده :
ImTOO MP3 WAV Converter
و با اين برنامه 2 مگابايتي به MP4 تبديل كرد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dBpowerAMP Music Converter - dMC
سازگار با mp3, mp4, m4a, Windows Media Audio (WMA), Ogg Vorbis, AAC, Monkeys Audio, FLAC, Apple Lossless (ALAC) مي باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره بابت دير جواب دادن شرمندم .
![]()
سلام فريد جان يك دنيا خسته نباشي كارت درسته. من يك درخواست و يك سوال داشتم .
اول سوالمو ميگم كه جاشم شايددد اينجا نباشه اونم اينه كه برنامه اي ميشناسي كه فايلهاي تصويري رو به صوتي تبديل كنه ؟
درخواستمم اينه كه بين اين برنامه هايي كه گذاشتي براي تبديل پسوندهاي صوتي به هم كدومشون باهاش ميتوني كيفيت آهنگ هم تغيير بدي ؟ مثلا از 24 بكنيش 128 يا بهتر
تبديلvp6به هرگونه فايل تصويري لطفا
سلام
من يه برنامه مي خواستم كه Mp3 رو به برنامه هاي صوتي عادي تبديل كنه يا همون Audio
دستتون درد نكنه
یا سلام و خسته نباشید
من بهترین برنامه برای تبدیل موزیک یا همان فرمت صوتی به انواع فرمت قابل پخش در موبایل رو می خوام
با تشکر
منتظر هستم
من یک برنامه میخواستم که کیفیت فایل های mp3 را بالا ببره.
به این صورت که مثلا ما از اینترنت یک اهنگ با کیفییت 24kbps گرفتیم و میخواهیم ان را به به کیفیت 128kb تبدیل کنیم ولی با برنامه هایی مثل jet-audio فقط در ظاهر کیفیت 128 میکنه و اصلا تاثیری بر کیفیت نداره و فرقی با همون فایل 24kb نمیکنه
ولی اگر بخواهیم اهنگ با کیفیت 128 را به 24 برسانیم واقا این کار رو میتونه انجام بده
حالا میخوام ببینم همچین برنامه ای هست که به طور واقعی کیفیت بالا ببره؟
ممنون میشم کمکم کنید.
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)