تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 14 اولاول ... 41011121314
نمايش نتايج 131 به 136 از 136

نام تاپيک: سریال نردبام آسمان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

براي ارتباط با مخاطب گسترده‌تر؛
    «نردبام آسمان» تا پايان سال دوباره روي آنتن مي‌رود

خبرگزاري فارس: سريال تلويزيوني «نردبام آسمان» تا پايان سال 88 دوباره روي آنتن خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، «محمدحسين لطيفي» كارگردان اين سريال در بخشي از نشست خبري ديروز سريال «نردبام آسمان» گفت: «وجود مسائلي مانند كمي زمان و آماده‌سازي آن براي پخش در ماه مبارك رمضان، باعث شد آن طور كه مي‌خواستيم، اين سريال ديده نشود»
    وي تاكيد كرد: «البته با صحبت‌ها و هماهنگي‌هايي كه تهيه‌‌كننده كار با مسئولان سيما انجام دادند، قرار شد ظرف 6 ماه آينده سريال «نردبام آسمان» مجددآً‌ پخش شود.»
    «نردبام آسمان» كه محسن علي اكبري آن را در 15 قسمت 45 دقيقه‌اي تهيه كرده است، از محصولات (الف) مركز سيما فيلم است كه در ايام ماه مبارك رمضان هر شب بر روي آنتن شبكه يك رفت.
    وحيد جليلوند ( غياث الدين) ، برزو ارجمند(معين الدين) شبنم قلي‌خاني (ويس)، ويشكا آسايش (آي بانو) ،‌ داريوش كاردان (مسعود طبيب) ،‌ زهرا سعيدي (مادر غياث‌الدين) ،‌ بهار ارجمند (خورشيد – خواهر غياث الدين) ،‌ مليحه نيكجومند(بي بي) ،‌ عليرضا كمالي‌نژاد (سيد علي آهنگر) ،‌ عليرضا مظفري (كودكي غياث الدين) ،‌ مهدي عطاران (كودكي محمود)،‌ صدف اختر (كودكي ويس) و ... در اين مجموعه بازي كرده‌اند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

لطيفي:‌ تجربه توليد «نردبام آسمان» مي‌تواند تدريس شود

خبرگزاري فارس: محمدحسين لطيفي، كارگردان مجموعه «نردبام آسمان» گفت: تهيه اين كار با تجربه‌ سختي كه داشت و با زحمات فراوان عوامل همراه بود، مي‌تواند مورد تدريس قرار گيرد.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون خبرگزاري فارس، نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» با حضور كارگردان، نويسنده، بازيگران و برخي از عوامل اين سريال در باشگاه خبرنگاران جوان برگزار شد.
    انوشيروان ارجمند، بازيگر اين سريال در ابتداي اين جلسه اظهار داشت: در اين زمان كه دست يازيدن به تاريخ و انديشمندان و متفكران و زندگي آنها به نقطه باور تماشاگر رساندن كار مشكلي است آشنايي با قهرمانان تاريخ كشور كار دشوار و سختي است؛ تاريخ ما آنقدر بزرگان برجسته‌اي دارد كه اگر مردم را با آنان رهنمون و آشتي دهيم، كار پسنديده‌اي را انجام داده‌ايم.
    در ادامه اين نشست، محمدحسين لطيفي، كارگردان سريال نردبان آسمان، گفت: از حدود دو سال و چند ماه پيش،‌اقدام به شروع مقدمات كار به همراه تهيه‌كننده كار،‌ «محسن علي‌اكبري»‌ و نويسنده اين مجموعه «حامد عنقا» كرديم، در اين بين اولين مسئله‌اي كه مد نظر داشتيم اين بود كه بعد از سريال «بوعلي سينا» كه يك مجموعه علمي و فرهنگي بود و ارتباط خاصي با تماشاگر ايجاد كرد، سعي كنيم كه يك كار با موضوعيت علم و فرهنگي بسازيم،‌ كه با مخاطبان عام تلويزيون ارتباط مطلوبي را ايجاد كند.
    در ادامه اين نشست، «حامد عنقا» نويسنده سريال نردبام آسمان اظهار داشت: سريال «نردبام آسمان» جزء معدود كارهايي محسوب مي‌شد كه تمركز بر روي شخصيت اصلي آن به گونه‌اي بود كه تقريباً‌همه جوانب را در بر مي گرفت.
    وي بيان داشت: ما وقتي كه زندگي يك نفر را بخواهيم به تصوير بكشيم، آن فرد در يك اتاق بسته كه نيست، بلكه فرد از محيط جامعه خودش تأثير مي‌پذيرد و تآثير نيز مي‌گذارد؛ فعاليت‌هايي كه «جمشيد كاشاني» در علم رياضيات و نجوم انجام داده، در تصويري كه مي‌شد به صورت درام نشان دهيم، پرداخته شد؛ همين اندازه براي تماشاگر عامي ما كه شب تلويزيون نگاه مي‌كند و به سرعت از برخي از مسائل آن عبور مي‌كند، كافي است.
    عنقا در ادامه گفت: پرداختن به جمشيد كاشاني و روحيه علم‌جويي آن در زماني كه كشور مورد هجوم قرار گرفته، آشكار مي‌شود و بايد جامعه با چنين انديشمنداني آشنا گردد.
    بر پايه اين گزارش، در ادامه اين نشست، داريوش كاردان از بازيگران اين سريال اين مسئله را عنوان كرد كه در مجموعه‌هاي تلويزيوني كه مضمون اين چنيني دارد، در كنار سرگرمي و اطلاع به مخاطبان، قصد بيان مواردي را دارند كه افرادي كه علاقمند هستند بتوانند مسائل تخصصي مطرح شده را در جاي ديگر بررسي كنند؛ و هدف از ساخت اين سريال اين است كه نشان دهيم شخصيتي چون «جمشيد كاشاني» وجود داشته و حتي بسياري از افراد از اين موضوع اطلاعي نداشتند.
    محمدحسين لطيفي در بخش ديگري از اين نشست، درخصوص حضور «وحيد جليلوند» به عنوان بازيگر نقش اصلي در اين مجموعه، بيان داشت: وحيد جليلوند فارغ‌التحصيل رشته كارگرداني است و تجربه 10 سال صداپيشگي را در عرصه دوبله دارد، تجربه بازي وي در نقش «غياث‌الدين جمشيد كاشاني» نخستين فعاليت جدي او در مقابل دوربين بود؛ من احساس مي كردم كه بازيگر نقش اول در اين سريال بايد ناشناس مي‌بود تا قابل باور در جامعه باشد.
    به اعتقاد وي، وحيد جليلوند توانست در طول كار به پختگي كامل دست پيدا كند به طوري كه اين كار بسيار سريع و در حدود 1 سال و نيم اتفاق افتاد و بايد اين نكته پذيرفته شود كه داشتن صداي گرم براي بازي در نقش اول آن هم به جاي يك دانشمند مي‌تواند، مفيد باشد و سبب بهتر ديده‌تر شدن كار شود.
    لطيفي در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران مبني بر اولين حضور بازيگر نقش كودكي غياث‌الدين جمشيد كاشاني در عرصه هنري گفت: اين بازيگر (عليرضا مظفري) پيش از اين هم مقابل دوربين رفته بود و بازي وي در مجموعه نردبام آسمان باعث بهتر ديده شدن او شد؛ ما براي اين نقش از كودكان زيادي تست گرفتيم كه سرانجام وي انتخاب شد.
    بر اساس اين گزارش، «هديش شاملو» كه مسئول جلوه‌هاي ويژه در سريال «نردبام آسمان» بود، گفت: بعضي از مشكلاتي كه در جلوه‌هاي ويژه اين مجموعه ديده مي‌شود، به من بر مي‌گردد كه از جمله دلايل اصلي آن هنرورهاي مجموعه بود و هماهنگي آنان با تعداد فراواني از افراد،‌كار بسيار مشكلي بود. ‌
    در بخش ديگري از اين نشست، «ايرج رامين‌فر» طراح صحنه مجموعه نردبام آسمان گفت:‌اين كاري كه صورت گرفت تجربه‌اي از هويت و آداب و رسوم‌هاي ما بود؛ خانه‌هايي كه در كاشان قرن 9 هجري نشان داده شد،‌30 تا 40 درصد را سعي كرديم بر مبناي واقعيت باشد و بقيه آن را از تصورات خود بهره گرفتيم و تمام تلاش خود را كرديم تا معماري و سبك زندگي مردم كاشان را در آن زمان نشان دهيم؛ ما به بهانه ساختن يك سريال تاريخي، قصد نشان دادن فرهنگ و هويت خود را داشتيم.
    «محسن بابايي» كه از مسئولان اجراي گريم در سريال نردبام آسمان را بر عهده داشت، نيز اظهار داشت: شيوه فعاليت من به اين گونه است كه تعامل ويژه‌اي را با نويسنده و كارگردان كار دارم چون نويسنده شكل افراد را نيز در ذهن خود ثبت مي‌كند و مسائلي هم كه نويسنده در نظر مي‌گيرد با تعامل مورخان صورت مي‌گيرد.
    در ادامه نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني نردبام آسمان، «محسن علي‌اكبري» درخصوص پخش اين سريال در ماه مبارك رمضان، با بيان اينكه من 2 ماه پيش از ماه مبارك رمضان با آقاي «محمدحسين لطيفي» صحبت كردم و براي پخش اين مجموعه در ماه مبارك رمضان به توافق رسيديم زيرا مجموعه خوبي بود و در فرهنگ ما نيز باعث تغييري مطلوب مي‌شد، ولي تقريباً 5 روز مانده به ماه رمضان از سوي سيما به ما اعلام شد كه اين سريال در ماه رمضان پخش مي‌شود كه اين خود مسائلي را با خود به همراه داشت.
    وي ادامه داد: در تمام كشورهاي عربي، سريال‌هاي تاريخي و سنگين در ماه مبارك رمضان پخش مي‌شود تا مخاطبان رسانه با توجه به خودسازي‌هايي كه در وجود خود صورت داده‌اند، كارهاي پيش‌پا افتاده را نگاه نكنند و به تماشاي كارهاي تاريخي بنشينند؛ ما يك بدعت شكني را صورت داديم و ان‌شاء‌ا... كه در سال‌هاي آتي نيز شاهد به نمايش در آمدن كارهاي خوب و فاخر باشيم.
    لطيفي، ‌درباره بهترين سكانس اين مجموعه نيز گفت: سكانس «محاكمه جمشيد كاشاني» را دوست دارم و تهيه آن را نيز مديون حامد عنقا بودم چرا كه آنچه در دل داشتم با كمك ايشان از قرآن و منابع ديگر استخراج شد و با بازي خوب وحيد جليلوند صورت پذيرفت. اين سكانس به نوع ديگر در قسمت 13 مجموعه «صاحبدلان» قبل از معجزه اتفاق افتاد كه آن هم دوست‌داشتني بود؛ ولي در مجموع هر سكانس از اين مجموعه ارزشمند بود كه با تلاش عوامل انجام شد.
    وي اين مسئله را نيز بيان داشت كه از پخش تبليغ در اواسط به نمايش در آمدن سريال «نردبام آسمان» از تلويزيون ناراحت شده است و گفت: اين به نوعي اهانت به كار تلقي مي‌شود چرا كه مخاطبان زمان بيشتري را بايد صرف تماشاي مجموعه‌اي تاريخي مي‌كردند.
    در پايان اين نشست، باشگاه خبرنگاران جوان با هداياي از حضور عوامل تهيه مجموعه نردبام آسمان تقدير كرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

محسن‌ علي‌اكبري در گفت‌وگو با فارس: «نردبام آسمان» به نسبت سريال‌هاي مشابه كم‌هزينه‌تر توليد شد

خبرگزاري فارس: «محسن علي‌اكبري» گفت: مجموعه «نردبام آسمان» با هزينه تقريبي 5/3 ميليارد تومان ساخته شد كه اين سريال تاريخي به نسبت سريال‌هاي مشابه ديگر، كم‌هزينه‌تر بود.

محسن علي‌اكبري در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، گفت: معمولاً در ساخت مجموعه‌هاي تاريخي از يك سو توقف‌هاي زيادي در كار صورت مي‌گيرد، كه اين امر هزينه‌هاي فرواني را براي مجموعه رقم مي‌زند. از سوي ديگر، به جهت اينكه اغلب كارگردان‌ها با تهيه‌كنندگان نشست‌هاي زيادي براي انتخاب سكانس‌ها و پلان‌ها ندارند و به توافق نمي‌رسند، به همين دليل در صحنه‌ها دچار تشتت مي‌شوند و همين امر طولاني شدن كار فيلمبرداري را به همراه دارد.
    علي‌اكبري ادامه داد: در ساخت مجموعه «نردبام آسمان» ‌با توجه به اشرافي كه كارگردان آن(محمدحسين لطيفي) داشتند و تجربه‌اي كه من از ساخت سريال‌هاي تاريخي قبلي خود نظير «اصحاب كهف»، «مريم مقدس» و «فرستاده» كسب كرده بودم، توانستيم ساخت اين مجموعه را با زمان بيشتر و هزينه كمتر نسبت به كارهاي مشابه انجام دهيم.
    وي با اعلام اينكه مجموعه نردبام آسمان، يك سال پيش‌توليد داشت و حدود يك سال نيز فيلم‌برداري آن به طول انجاميد، بيان داشت: نحوه دكوپاژ آقاي لطيفي در نردبام آسمان ريتم تندي داشت و تعداد پلان‌هاي آن زياد بود، كه اين موجب مطلوبيت‌ و درستي كار شد.
    تهيه‌كننده نردبام آسمان با اشاره به اينكه ساخت و پخش اين مجموعه در ماه مبارك رمضان، بدعت‌شكني بود كه هميشه مخاطبان در اين ماه توقع تماشاي يك كار طنز ساده را نداشته باشند، گفت: حسن نيت رياست صدا و سيما، جناب آقاي مهندس ضرغامي به ما زياد بود و من تشكر مي‌كنم از اين كه اين مجموعه در ماه مبارك رمضان پخش شد، ما قبلاً به اين مورد فكر كرده بوديم ولي باز پيشنهاد ايشان بود كه اين كار صورت پذيرد.
    وي تأكيد كرد: ما با ساخت مجموعه «نردبام آسمان و بازخوردهايي كه از سوي مخاطبان آن دريافت كرديم، توانستيم تأثيرات مطلوبي را از اين حيث كه كشورمان هزاران سال پيش مهد علم و دانش بوده و در اين زمينه افتخارات زيادي كسب كرده و اين امر با ورود اسلام به كشور نيز بهتر شده است، در مخاطبان خود ايجاد كنيم.
    تهيه‌كننده آثار فاخر تاريخي نظير اصحاب كهف، مريم مقدس و فرستاده، خاطرنشان كرد:‌ در ماه مبارك رمضان انسان‌ها با توجه به خودسازي‌هايي كه انجام مي‌دهند و آماده تكامل هستند، بايد آثار ارزشمند و برجسته‌اي براي آنان تدارك ديد.
    وي يادآور شد: بايد از همين الان به فكر مجموعه‌هاي تلويزيوني ماه رمضان آتي باشيم تا شاهد اين نباشيم كه مجموعه‌هايي 4 ماه پيش از ماه مبارك رمضان شروع به ساخت شود و حتي نويسنده و كارگردان آن هم با گذشت روزهايي از ماه رمضان، از پايان داستان ساخته خود خبري نداشته باشند و عجولانه در فكر پاياني براي داستان خود باشند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

گزارش نشست «نردبام آسمان» در فرهنگسراي رسانه
    لطيفي: صد در صد به تاريخ وفادار بوديم
    علي‌اكبري: سال‌هاست كه مي‌بينم تلويزيون وضع ناخوشايندي دارد

نشست «نردبام آسمان» با حضور محمدحسين لطيفي(كارگردان)، حامد عنقا(نويسنده)،ابراهيم غفوري(مدير فيلمبرداري)، شبنم قلي‌خاني، برزو ارجمند، رحيم نوروزي(بازيگران)، محسن علي‌اكبري(تهيه‌كننده) با حضور سادات اخوي (پژوهشگر و مجري برنامه)، در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.

به گزارش ايسنا به نقل از روابط عمومي فرهنگسراي رسانه، در ابتداي اين جلسه، قسمت‌هايي از اين سريال براي مدعوين به مدت 20 دقيقه به نمايش درآمد، سپس مجري نشست ضمن خير مقدم به حاضران گفت: قبل از آغاز برنامه نزد «برزو ارجمند» بودم و در مورد اين سريال با هم صحبت مي‌كرديم كه وي گفت« پدرم معتقد است محمدحسين لطيفي، تركيبي از ناصر تقوايي و زنده ياد علي حاتمي است و از همه مهم‌تر براي دل خود فيلم مي‌سازد. »

مجري از محمدحسين لطيفي در مورد چگونگي شكل‌گيري پروژه «نردبام آسمان» پرسيد كه وي در پاسخ گفت: «نردبام آسمان» جزو حكمت الهي بود. ابتدا قرار بود داستان زندگي غياث‌الدين جمشيد كاشاني در پروژه «شهرآشوب» ساخته شود كه بنا به دلايلي آن پروژه متوقف ماند، اما وقتي اين پروژه به من پيشنهاد شد، اين پيشنهاد را يك دعوت براي خود فرض كردم.
    وي ادامه داد: اما قصه آشنايي من با شخصيت «غياث‌الدين جمشيد كاشاني» به زماني باز مي‌گردد كه 16 سال بيشتر نداشتم و در حال مطالعه كتاب فرهنگ ايران در اروپا بودم، در آن زمان با مشاهير زيادي آشنا شدم از جمله «غياث‌الدين جمشيد كاشاني»؛ آن زمان هم فكر مي‌كردم اگر زندگي اين شخصيت فيلم شود خيلي تاثيرگذار خواهد بود تا زماني كه ساخت اين پروژه به من محول شد. اولين فكري كه به ذهنم رسيد دعوت از «حامد عنقا»بود چرا كه او به اين موضوع خيلي اشراف داشت.
    لطيفي افزود: در ساخت «نردبام آسمان» صد در صد به تاريخ وفادار بوديم و مي‌دانستيم كه «غياث الدين جمشيد كاشاني»، انساني شيعي بوده كه اهل معرفت و ايمان بسيار قوي است و به علوم رياضيات واقف بوده كه 300 سال بعد هم به قول ما امروزي‌ها كسي نتوانسته ركوردش را بزند.
    لطيفي اذعان كرد: 9 ماه در يك آپارتمان با «حامد عنقا » روي فيلمنامه كار كرديم تا بتوانيم كليت كار را مال خود كنيم اما گردآوري اين فيلمنامه كار راحتي نبود اما در آن 9 ماه توانستيم هدف‌گذاري خوبي انجام دهيم.

حامد عنقا سپس گفت: در اين مدت مباحث زيادي را با هم داشتيم و به نتايج خوبي هم رسيديم. خيلي‌ها به من توصيه كردند كه با «محمدحسين لطيفي » همكاري نكنم اما در پروژه «نردبام آسمان» او يك روز هم كار را تعطيل نكرد اما برخي صحنه‌ها بداهه و با هم فكري شكل گرفت مثل تشييع جنازه مادر «غياث‌الدين جمشيد كاشاني».

مجري از ابراهيم غفوري درباره چگونگي انتخاب اين كار پرسيد و وي در پاسخ گفت: با شناختي كه از «محمدحسين لطيفي» دارم، چشم بسته اين كار را قبول كردم؛ چرا كه موقعي كه به من پيشنهاد شد فيلمنامه اوليه هنوز شكل نگرفته بود.

مجري از شبنم قلي‌خاني پرسيد آيا كار در دو پروژه براي شما سخت نبود و كدام يك را بيشتر دوست داريد كه وي در پاسخ، گفت: نه مشكل خاصي نبود هر سريالي مخاطب خاص خود را دارد. «نردبام آسمان» را شايد قشر خاص‌تر دنبال مي‌كردند اما چون ساعت پخش «پنجمين خورشيد» خيلي خوب بود، فكر مي‌كنم مخاطبان بيشتري اين سريال را دنبال مي‌كردم و من در ايفاي نقش «ويس» كتاب خاصي را مطالعه نكردم و بيشتر به كارگردانم اعتماد كرده و توضيحات سر صحنه محمدحسين لطيفي، برايم خيلي گره‌گشا بود.

در ادامه مجري همين پرسش را از برزو ارجمند پرسيد كه وي در پاسخ گفت: من تا يك روز قبل از عيد سعيد فطر درگير كار بودم و يك هفته فقط خوابيدم اما پروژه «نردبام آسمان»، سريال ويژه و دانش‌افزايي بود.
    وي افزود: بازي در يك پلان فيلم‌هاي محمدحسين لطيفي برايم مغتنم است و شخصيت «معين» كار سختي بود در حالي كه من براي فهميدن يك واژه،بيش از20 بار به«حامد عنقا» زنگ مي‌زدم و معتقدم كه مي‌شد روي شخصيت «معين» بيشتر كار كرد اما به دليل كمبود وقت اين امر صورت نگرفت.

مجري از برزو ارجمند درباره ويژگي محمدحسين لطيفي پرسيد كه وي در پاسخ، گفت: آقا «لطيفي» نون دلش را مي‌خورد، يادم مي‌آيد من و وحيد جليلوند روزي از او پرسيديم كه چرا پروژه «نردبام آسمان» را مي‌خواهي بسازي كه وي در پاسخ، گفت: كافي است 10 نوجوانان شناخت بهتري نسبت به شخصيت «غياث‌الدين جمشيد كاشاني» پيدا كنند ما اجر معنوي خود را دريافت كرده‌ايم، و يا روزي از او پرسيدم چرا پروژه «روز سوم» را مي‌خواهي بسازي كه وي در پاسخ گفت« فكر كنيد نيمه دوم بازي ايران و استراليا است، من "وي‌يرا " هستم و دو بر صفر عقب‌ايم... تمام تلاش خود را انجام دهيد!»

محسن علي اكبري نيز در ادامه اين نشست درباره چگونگي شكل‌گيري «نردبام آسمان» گفت: ساخت و توليد اين سريال را دو سال پيش شروع كرديم و آپارتماني نزديك شهرك غزالي اجاره كرده و پيش توليد و ديگر مراحل آغاز شد و تصور اين را نداشتيم كه اين سريال در ماه مبارك رمضان پخش شود وقتي به من زنگ زدند، ممانعت كردم؛ بعد شبي در قزوين اين مساله را با محمدحسين لطيفي در ميان گذاشته و ايشان استقبال كرد.
    وي اضافه كرد: سال‌هاست كه مي‌بينم تلويزيون وضع ناخوشايندي دارد و دارد به شعور مردم توهين مي‌شود و من هم فيلم «هميشه پاي يك زن در ميان است» را ساختم چون ساخت كمدي اجتناب‌ناپذير است. معتقدم در ماه مبارك رمضان پخش پنج سريال كمدي خوب نيست و ما بايد كمك كنيم تا به يك مسير متعالي برسيم.
    وي اظهار كرد: اعتقاد داشتم سريال«مريم مقدس» هم بايد در ماه مبارك رمضان پخش شد كه متاسفانه اين كار رخ نداد.
    وي افزود: يك هفته به شروع ماه مبارك رمضان با من تماس گرفتن كه كار بايد پخش شود كار سختي بود و به ساختار كمي لطمه زد و محمدحسين لطيفي، 40 شب نخوابيد اما با لطف خدا اين كار به پايان رسيد.

رحيم نوروزي نيز درباره نقش خود گفت: برايم كارگردان در اولويت است و ريسكي هم بود چراكه در «يوسف پيامبر(ع)» هم چنين نقشي را داشتم و در اين جا «يوسف» در كنارم بود سعي كردم متفاوت كار كنم.

در پايان محمدحسين لطيفي گفت: در شكل‌گيري فيلمنامه دوستي را به من معرفي كردند كه 35 سال درباره اين شخصيت مطالعه داشت و 70 در صد كار ما به ثمر رسيد.

5. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مجيد نادري خبر داد:
    بررسي سريال‌هاي «نردبام آسمان»و«بشارت منجي» در نقد اول

برنامه‌ي نقد اول سريال‌هاي «نردبام آسمان» و «بشارت منجي» را نقد خواهد كرد.

مجيد نادري - تهيه‌كننده نقد اول -در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام خبر بالا افزود: نقد سريال «نردبام آسمان» با حضور محمدحسين لطيفي (كارگردان)، داريوش كاردان (بازيگر)، حامد عنقا (نويسنده) و طهماسب صلح‌جو (منتقد) ضبط شده است.
    به گفته‌ي وي نقد سريال «نردبام آسمان» در قالب دو قسمت حدودا 70 دقيقه‌اي به روي آنتن خواهد رفت.

نادري از كوروش علياني به عنوان مجري جديد برنامه‌ي «نقد اول» نام برد و افزود: در نقد سريال «نردبام آسمان» بيشتر درباره‌ي ساختار اين سريال صحبت شد.

او در پاسخ به پرسش ايسنا، درباره‌ي نقد سريالي از توليدات سيما فيلم در برنامه‌ي نقد اول شبكه‌ي اول و اين‌كه در گذشته اين رويكرد را شاهد نبوده‌ايم، گفت: از آن جا كه اين سريال از شبكه‌ي اول پخش شد، مسوولان سيمافيلم تشخيص دادند كه مجموعه در قالب نقد اول نقد شود و به دليل محبتي است كه به برنامه داشتند.
    وي هم‌چنين ياد‌آور شد كه سريال يوسف پيامبر (ع) از توليدات سيمافيلم نيز در قالب نقد اول به بحث گذاشته شده است.

نادري هم‌چنين از نقد سريال «بشارت منجي» در قالب نقد اول خبر داد و از قائم مقامي (كارشناس مذهبي) و نادر طالب‌زاده (كارگردان) به عنوان مهمانان اين برنامه نام برد.
    به گفته‌ي تهيه نقد اول دراين برنامه نيز بيشتر درباره‌ي ساختار سريال «بشارت منجي» صحبت مي‌شود.

7. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درسازمان صدا و سيما برگزار شد
    تقدير ضرغامي ازهنرمندان‌نردبام آسمان

جام جم آنلاين: رئيس رسانه ملي در مراسم قدرداني از هنرمندان سريال نردبام آسمان كه در سازمان صدا و سيما برگزار شد اين سريال را متعلق به نسل هاي مختلف است.
    به گزارش واحد مرکزي خبر ، در آغاز اين مراسم که با حضور هنرمندان و دست اندرکاران سريال نردبام آسمان در سازمان صدا و سيما بر گزار شد محمد حسين لطيفي کارگردان اين سريال حمايت هاي همه جانبه مسئولين صدا و سيما از اين اثر را از دلايل عمده موفقيت آن برشمرد و گفت : مساعدت هاي ويژه رئيس سازمان صداوسيما به اين مجموعه ي تاريخي موجب شد که امروز دست اندر کاران نردبام آسمان با افتخار و سربلندي در اين مراسم شرکت کنند.

در اين مراسم پس از اظهار نظر چند تن از هنرمندان و دست اندرکاران اين سريال ، رئيس سازمان صدا و سيما موفقيت سريال نردبام آسمان را وفادار بودن آن به اصل موضوع يعني معرفي جايگاه علم و دانشمندان در کشور دانست و گفت: هر چند سريال هاي تاريخي مخاطبان خود را به صورت تدريجي پيدا مي کنند اما فيلم نامه خوب همراه با ساخت حرفه اي در کنار مشاوره هاي مستمر صاحب نظران و کارشناسان خبره به اين اثر، موجب جلب نظر مخاطبان و رضايت آنها شد.

مهندس ضرغامي غلبه حواشي بر اصل در برخي توليدات رسانه اي را از نقاط ضعف اين آثار ذکر کرد و افزود: توجه به اصل موضوع و دوري از مسائل فرعي و درنتيجه ارائه اثري هنري براساس آنچه که از سازندگان خواسته شده بود، از برجستگي هاي ارزنده اين سريال به شمار مي رود.

وي با ارزشمند خواندن تلاش همه عوامل و دست اندرکاران اين سريال در معرفي يکي از شخصيت هاي برجسته علمي کشور تصريح کرد : نقد اين سريال از ابعاد مختلف در محافل علمي و رسانه هاي گوناگون کشور که موجب شناسايي ابعاد مختلف زندگي علمي و اجتماعي غياث الدين جمشيد کاشاني شد، نشاني از موفقيت سريال نردبام آسمان در معرفي يکي از مفاخر علمي اسلامي- ايراني است.

رئيس سازمان صدا و سيما سريال نردبام آسمان را متعلق به نسل هاي مختلف دانست و گفت: امروز ميليونها نفر از مردم به خصوص جوانان کشورمان به داشتن اين چنين شخصيت هاي بي نظيري به خود مي بالند و آنها را هويت ، شناسنامه و مايه افتخار خود مي دانند.

مهندس ضرغامي افزود: تجربه خوب صدا و سيما در استفاده از شخصيت برجسته اي چون دکتر ولايتي به عنوان مشاور در کنار اين سريال ، در توليدات آينده و سريال هايي از اين دست ادامه مي يابد.

دکتر ولايتي نيز در اين مراسم با اشاره به جايگاه ايران و کثرت مفاخر و دانشمندان برجسته ايراني در رشته هاي مختلف علمي گفت : اشتياق روزافزون مردم جهان براي آشنايي با دانشمندان ايراني که مدت 8 قرن توليد علم جهان را عهده دار بوده اند وظيفه ما را در پاسخ به اين استقبال سنگين کرده است.

مشاور سريال نردبام آسمان تاثير اين سريال و توليدات رسانه اي مشابه را در اعتماد به نفس مردم و به ويژه جوانان اعجاب آور خواند و تصريح کرد: از نتايج مهم ديگري که با توليد اينگونه سريال ها حاصل مي شود تثبيت هويت ايراني- اسلامي شخصيت هاي برجسته ايراني است که در سالهاي اخير شاهد مصادره بناحق برخي از آنها توسط کشورهاي همسايه بوده ايم.

در اين نشست برخي از هنرمندان و دست اندرکاران سريال نردبام آسمان درخصوص اين سريال و ديگر موضوعات و مشکلات توليد آثار تاريخي با رئيس سازمان صدا و سيما مطالبي را بيان کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •