سلامنوشته شده توسط Dr.Adeli
ميخواستم بدونم با چه معدلي ميشه بدون كنكور به كارشناسي ارشد رفت ؟
درس هايي كه تو كارشناسي ارشد داده ميشه چي هستن؟
بازم سئوال دارم بعدا مي پرسم فعلا ببينم كساي ديگه هم سئوال دارن يا نه ؟
ممنون
سلامنوشته شده توسط Dr.Adeli
ميخواستم بدونم با چه معدلي ميشه بدون كنكور به كارشناسي ارشد رفت ؟
درس هايي كه تو كارشناسي ارشد داده ميشه چي هستن؟
بازم سئوال دارم بعدا مي پرسم فعلا ببينم كساي ديگه هم سئوال دارن يا نه ؟
ممنون
اول به من بگوئيد کارشناسی ارشد بدون کنکور در کدام دانشگاه؟
هر دانشگاه قوانین خود را دارد
برای مثال در دانشگاه آزاد اسلامی شاگردان اول دوم و سوم کل تاکيد می کنم کل دوره می توانند از این امتياز استفاده کنند.(البته این مربوط به 4 سال پیش است من فردا شب شرایط امسال را برایتان می نویسم)
در مقطع دکتری نیز معدل بالای 17 و نمره پايان نامه بالای 19 (البته در بعضی گرایش ها معدل همه بالاتر از 18 است!!! و انتخاب مشکل می شود))
از من به شما نصيحت سعی کنيد مقاله بنویسید چرا که در هر مرحله بسیار مفید است (ارزش هر شخص به مقاله های است که می نویسد)
در زمينه مقاله هم اگر کمکی بخواهيد من درخدمتم
امیدوارم کافی باشه
خيلي ممنون
راستي شما ژيشنهاد كرده بوديد كه هر هفته راجه به يك مسئله صحبت كنيم .
كاملا موافقم از فردا شنبه شما خودتون راجع به هر چيزي كه دوست داريد بحث رو شروع كنيد تا شنبه هفته بعد مسئله جديدي رو آغاز كنيم .
ممنون
یه پیشنهاد بدین کدوم بهتره؟
1- جواهرات
2- مخاطرات زمین شناسی
3- معدن و معدن کاری
4- Gis
5-سنجش از دور
6- دایناسورها
7- بازنگری و یادآوری دروس کارشناسی
8- زمین شناسی اِیران!!!!(می دونم همه دانشجوها عاشق این درسن!!!)
آگات:
در شمالشرقي ايران (استان آذربايجان شرقي اطراف ميانه ) پنج منطقه اميدبخش داراي پتانسيل آگات(عقيق) شناسايي شده كه بصورت ژئودهايي حفرات موجود در سنگهاي آتشفشاني ائوسن را پر كرده اند. اندازه اين ژئودهاي آگات بين چند ميليمتر تا حداكثر10 سانتي متر است.بطور كلي رنگ اين آگات ها اغلب آبي نيلي ،آبي روشن ،سبز يماني، قرمز و خاكستري است.محدوده آگات خور در استان اصفهان در جنوب شرقي شهرستان خور قرار گرفته است.و ذخيره اي نزديك به 1250 كيلو براي آن پيش بيني مي شود.و محدوده آگات تربت حيدريه در استان خراسان در 18 كيلومتري شمال غرب تربت حيدريه جاي دارد.ژئودها و رگه هاي آگات در داخل گدازه هاي پيروكسن آندزيتي سياه رنگ قرار دارد. و انديس آگات فردوس مه بصورت قلوه ها و ژئودهاي آگات در سنگهاي پيروكسن آندزيتي نئوژن تمركز داشته و به رنگهاي متفاوت سفيد تا سفيد شيري و زرد تا قهوه اي مي باشند. انديس آگات اردين ورامين در 15 كيلومتري جنوب شرق زنجان قرار دارد .آگاتهاي دودي و دودي متمايل به آبي بصورت ژئودهاي در داخل حفرات واحد آندزيتي واقع در مجموعه آتشفشاني ائوسن ديده مي شود.از انديس هاي ديگر آگات مي توان به انديس هاي زير اشاره نمود:
انديس آگات دودي در گدازه هاي آندزيتي اليگو-ميوسن در جنوب آب گره قره آغاج در جنوب غرب ميانه (استان آذربايجان غربي) .
آگاتهاي دودي و خاكستري در ليستونيت هاي گزدز در جنوب بيرجند(استان خراسان).
آگاتهاي قهوه اي و قرمز در كنگلومراي پليوسن در شمال نصرت آباد (استان سيستان و بلوچستان)
آگات سفيد و خاكستري در ولكانيكهاي ائوسن در شمال نطنز (استان اصفهان).
پایگاه داده های علوم زمین
Last edited by Dr.Adeli; 16-09-2006 at 03:17.
هرکيلو ژاسپ و آگات خام در بازارهاى جهانى از 2 تا 36 دلار متفاوت بوده و قيمت هر ورقه[ژاسپ و آگات فرآورى شده به ابعاد حدود 5/. اينچ بين 1 تا 50 دلار متفاوت است.
تو ایران هنوز روی سنگ ها و کانی های نیمه قیمتی کار نشده اگه کسی می خواد پول در بیاره بسم الله
قیمتش هم که بد نیست
مثلاً:
اگر جایی در کل حدود 560 تن ژاسپ با ارزش 1410 دلار داشته باشه، با توجه به هزينه پايين استخراج هر کيلو سنگ، عمليات استخراجى به صرفه اقتصادى خواهد بود. یعنی استخراج از منطقه ای با ذخيرهاى بالغ بر 530 تن و با ارزش حدود 10 ميليارد ريال و کل هزينه استخراج بالغ بر 500 ميليون ريال، با سودآورى همراه است.
Dr.Adeli
عزيز سلام
از امروز درباره زمين شناسي اقتصادي تو اين تاپيك پايين بحث مي كنيم .
اميدوارم كه ما رو تنها نگذاريد .
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين تاپيك درباره مخاطرات زمين صحبت كنيم تا شنبه بعدي .
تو تاپيك پايين هم درباره دايناسورها صحبت مي كنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bb; 16-09-2006 at 05:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)