دوستان من بعد از 5 دقیقه بازی کردن میپره بیرون و تو ویندوز میره بدون هیچ اخطاری...
علتش چیه؟
دوستان من بعد از 5 دقیقه بازی کردن میپره بیرون و تو ویندوز میره بدون هیچ اخطاری...
علتش چیه؟
تازه کجاشو دیدی منم هوادارشممن هنوز نمنیتونم باور کنم که اصلا این بازی حتی یک نفر هم خواهان داره !![]()
![]()
يعني به كل از بازي خارج ميشه؟
بله به کل از بازی خارج میشود در بعضی از موارد هم سیستم قفل میکند و مجبور به ریست کردن میشم...
باید پچ جدید را بریزم یا نه مشکل دیگه داره؟
به نظر من نداشتن تبليغات و عرضه اين بازي در بين بازيهاي خفن امسال، عرصه رقابت رو براي اين بازي خيلي سخت كرده.
من الان 1 ماه كه به چندتا از خدمات كامپيوتريها سپردم، ولي هنوز نياوردن. حتي اسمشو هم نشنيدن.
فكر كنم با اين همه گرفتاري برم پشت شهرداري يا از اينترنت بخرم كه تو اين اوضاع ناقص الخلقه بودن بازيها بهتره از يه مغازه تهيه كنم.
خلاصه هنوز تو كف اين بازيم
ببين من پچي از اين بازي نديدم.معمولا هم اينجور مشكلات مربوط به ويندوز هستش.حالا بازم يه سرچ تو گوگل بزن ببين پچ شايد داشته باشه.
من از همين ي سي ورلد گرفتم ناقصم نيست خيالت راحت.بازي واقعا ارزش خريد داره خودت فكر كن نزديك 3 ميليون اسلحه توي بازي هست![]()
آره داداش پست اول اين تاپيكو يه نيگا بنداز![]()
سلام من Patch 1.01 این بازی رو دانلود کردم ولی موقع نصب اجازه نمی ده بریزم و میگه این پچ فقط برای نسخه Retail هست حالا کسی راهه حلی سراغ داره؟
اینجا چقدر خلوته
یعنی هیچ کسی بازی رو نگرفته بازی کنه ؟
من برای pc گرفتمش عالیه واقعا
تنوع اسلحه ها و دشمن ها و همچنین ماموریت ها باعث میشه بشینی چند ساعت بازی کنی
اون رباته هم خیلی باحاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)