تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 20 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 192

نام تاپيک: Brink

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب بالاخره این بازی هم 1000 تا achievement هاش رو گرفتم... بازی رو فقط برای اینکه آبروم نره تو live تموم کردم...واقعا از Splash Damage انتظار بیشتری داشتم...گیم پلی بازی واقعا یکنواخت و ساده هست...صداگذاری بد نیست...گرافیک ضعیف...(مقایسه با نسل جدید بازی ها) ...البته این به نظر شخصی فرد بر میگرده، شاید یکی از این سبک خوشش بیاد،من که به هیچ وجه خوشم نیومد... کلا بازی اومده سبک های HQ،CTF و TDM رو قاطی کرده (این ها مد های بازی های مولتی بود)...داستان بازی هم که واقعا ضعیفه...فقط از Boxart بازی خوشم اومد...اسلحه ها واقعا اونجوری که هستن نشون داده نشده...فقط حال میده یه 12 تا دوست جمع شن آنلاین بازی کنن و همش به هم بخندن...در کل نمره من اینه: 4/10

2. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گرافیک ضعیف...(مقایسه با نسل جدید بازی ها)
    گرافیکش ضعیفه ینی چی ؟ من که خیلی حال کردم ! چون مثلا رئال نیستش و قیافه هاشون اینجوریه میگید ؟ خیلی باحالن که ، از نظر هنری حرفه ای ، شاید لابد عامه پسند نیست ! (البته شما میگید سلیقه ایه)

فقط حال میده یه 12 تا دوست جمع شن آنلاین بازی کنن و همش به هم بخندن
    Splash Damage هم باید فقط این مدل بازی رو میداد ، دقیقا مثله team fortress ... با داستان و اینا خراب کردن .... چون نپخته اس داستانش !!

4. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرافیکش ضعیفه ینی چی ؟ من که خیلی حال کردم ! چون مثلا رئال نیستش و قیافه هاشون اینجوریه میگید ؟ خیلی باحالن که ، از نظر هنری حرفه ای ، شاید لابد عامه پسند نیست ! (البته شما میگید سلیقه ایه)

Splash Damage هم باید فقط این مدل بازی رو میداد ، دقیقا مثله team fortress ... با داستان و اینا خراب کردن .... چون نپخته اس داستانش !!
    -من به شخصیت هاش به هیچ وجه ایراد نگرفتم، شخصیت هاش واقعا جالب کار شده...باز هم میگم این یک قضیه سلیقه ای هست، من از شخصیت هاش خوشم اومد، اما تکسچر های بازی واقعا ضعیفه...فیزیک بازی واقعا ضعیف کار شده....در کل یک بازی هست که هر چند وقت یکبار اگر تونستید با دوستانتو بازی کنید...(باز هم اگر قضیه fun بودن مد نظر باشه، بچه های لایو حداقل میرن سمت بازی مثل Gta iv ، که شاید محیط فان نباشه،ولی کارهایی که میشه توش با دوستات انجام بدی خیلی جالب تر، متفاوت تر و فان تر هست... مقایسه بین Gta و این بازی کاملا کار اشتباه و معذرت میخوام (احمقانه ای) هست، اما من مقایسه نکردم، فقط گفتم اگر بخواید برای حال کردن با دوستانتون هم بازی کنید، تا همچین بازی هایی هستند، کسی به هیچ وجه سراغ این بازی نمیره... (باز هم میگم، کسی نقل قول نکنه بگه این مقایسه کاملا اشتباه هست!!این مقایسه نبود!!)
    حداقل نباید تمامی مراحل از همون اول باز می بود! البته بدلیل اینکه مراحل به هم ربطی ندارن شاید اینجوریه...بهتر بود اگر هر مرحله رو که تموم میکردید، چپتر بعدی باز می شد...
    در کل باز هم یاآوری میکنم، هرکس یه سلیقه ای داره....مثلا من از بازی mortal kombat خیلی بدم میاد، این دلیل نمیشه که میلیون ها یا ببشتر از این بازی خوششون نیاد...نظر شما کاملا محترم و قابل احترام هستش (اییییییییی! اینم مقایسه نبودا : د ی)

6. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Niloofar_Hot69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این بازی چجوری 2 نفره میشه؟البته آف نه آن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

من که از سبکش خوشم اومد. گرافیکش هم نسبت به بازی های همین الان دو پله بالاتر هست.
    باگ هم چند تایی داره. بازی سخت هست ولی باعث زدگی نمیشه بیشتر شما رو جذب میکنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بازی چجوری 2 نفره میشه؟البته آف نه آن
    دو نفره....من که توش ندیدم...به علاوه وقتی یه تحقیق کوچولو هم کردم،دیدم سازنده هاش گفتن این بازی Split screen نداره متاسفانه....
    من که از سبکش خوشم اومد. گرافیکش هم نسبت به بازی های همین الان دو پله بالاتر هست.
    باگ هم چند تایی داره. بازی سخت هست ولی باعث زدگی نمیشه بیشتر شما رو جذب میکنه.
    نظر شما هم کاملا محترم هست، گرافیکش رو کم لطفی کردید دیگه...

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اصلا من نتونستم لایو بزنم!!! چطوری جوین شم؟ حتما باید هاست شم و اینوایت کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصلا من نتونستم لایو بزنم!!! چطوری جوین شم؟ حتما باید هاست شم و اینوایت کنم؟
    xbox live? شما میتونید قبل از start کردن هر mission انتخاب کنید که چجوری میخواین بازی کنید، Solo , invite only, joinable, .... . اگر invite only باشه فقط میتونید با دعوت کردن دوستانتون با اونا بازی کنید، اگه Joinable باشه میتونن به شما join بشن و اگه solo باشه هم که فقط با بات ها هستید....یک یا 2 گزینه دیگه هم هست که میتونید بفهمید منظورش رو...ولی مثل خیلی از بازی ها نیست که بازی رو سرچ کنید...

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من هركاري ميكنم نميتونم نصبش كنم.
    موقع نصب سريال نامبر ميخواد. هرچي هم ميزنم قبول نميكنه
    چه سريالي ميخواد؟ به چه صورت؟
    1111-1111-1111-1111-1111
    يا
    11111-11111-11111-11111-11111
    يا
    ..... ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا من هركاري ميكنم نميتونم نصبش كنم.
    موقع نصب سريال نامبر ميخواد. هرچي هم ميزنم قبول نميكنه
    چه سريالي ميخواد؟ به چه صورت؟
    1111-1111-1111-1111-1111
    يا
    11111-11111-11111-11111-11111
    يا
    ..... ؟؟؟؟؟؟
    این تاپیک لطفا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •