سلام دوستان من رفتم p23700 با قیمت 275 خریدم حلا یک مشکل دارم با تاچش کلید خاموش رشنش ضعیف عمل میکنه یعنی یک قلقع خاص خودشو داره نمیتونم حساسات شو ببرم بالار جون ادم در میاد خاموشش کنه
سلام دوستان من رفتم p23700 با قیمت 275 خریدم حلا یک مشکل دارم با تاچش کلید خاموش رشنش ضعیف عمل میکنه یعنی یک قلقع خاص خودشو داره نمیتونم حساسات شو ببرم بالار جون ادم در میاد خاموشش کنه
سلام نظر من تو مارک مانیتور فقط سامسونگ.
علت اینم که از زاویه های مختلف تصویر تار میشه و قابل دیدن نیست کنتراست پایین مانیتور هست.
به مقدار کنتراست مانیتور دقت کنید تا این مشکل پیش نیاد
با سلام به دوستان عزیز
دوستان تا سقف 200 تومن چه مانیتور "17 پیشنهاد میدید؟ اصطلاح mothinflow که در تی وی ها مرسوم هست در مورد مانیتورها کاربردی نداره؟ چون تو مشخصات هیچ مانیتوری این مورد رو ندیدم.
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
V
اقا بهترین مانیتور تو قیمت زیر 220 تومن چیه ؟
مورد استفاده من میخوام به xbox وصلش کم و میخوام واصه بازی کردن عالی باشه....
LG W2261VP بهترین گزینه هستاقا بهترین مانیتور تو قیمت زیر 220 تومن چیه ؟
مورد استفاده من میخوام به xbox وصلش کم و میخوام واصه بازی کردن عالی باشه....
با سلام به دوستان عزیز
امروز رفته بودم واسه خرید ال سی دی .سامسونگ مدل 20500 قیمتش 205 بود و ال جی w2053 قیمتش 190تومن بود در صورتی که مشخصات کاملا برابری دارن . به نظر دوستان کدوم رو بخرم ؟ بهتر نیست به جای 20500 که قیمتش 205 تومنه ال جی w1954 رو با کنتراست 1:70000 بردارم به قیمت 210 تومن. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پاینده باشید
ال جی w1954 قیمتش رنج 180 - 190 تومنه نه 220 تومن. من که رفتم همین رو بردام. نظرات دوستان چیه
با سلام به دوستان عزیز
امشب مانتیور 20500 رو به 205 تومن خریدم . در منوش در قسمت information اطلاعات رو به این صورت زده :
analog
55.9 KHz 60 Hz np
اخه مانیتور قبلیم (syncmaster 17650) فرکانس 85 هزتز بود یعنی 20500 از اون هم کمتره؟در تنظیماتش هم به غیر از گزینه 60 گزینه دیگه ای وجود نداره .
و انالوگی که نوشته یعنی چه ؟ مگه خروجی کارت گرافیک دیجیتال نیست ؟ در ضمن کارت گرافیکم Gforce9400 GT هست.
با سپاس فراوان
کامیاب و پاینده باشید
V
با dvi متصله؟
اگرم منظورتون refresh rate هست که اون در مانیتورهای LCD اصلا اهمیت نداره و همون 60 کاملا درسته و مثل همه LCDها هست.
با سلام به دوستان عزیز
دوست خوبم ممنونم از پاسخ شما
نخیر با کابل پورت معمولیش به کارت متصله . مگه از نظر کیفیت این دو پورت تفاوت می کنن؟
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)