تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آره باس منتظر می موندی اسمها رو می نوشت بعد اینکه بازی دوباره منوش میاد تازه می خواد سیو کنه. حیف کردی دیگه. عیب نداره دوباره بازی کن فدای سرت. این مود My captain عوضش یه حالی بهت بده که فقط کف کنی دیگه بعد این خیلی آسون میشه چون بعد بردن تیم اوتومو شوت شاهین نمای شون نیتا رو می تونی بزنی خیلی هم سنگین و مهار ناپذیر هست دیگه توی بازی سوم مشکلی برای گل زنی به اون دروازبان گنده بک نخواهی داشت چون توی اون بازی علاوه بر شاهین نما (هایابوسا) شون برنده (کامیسوری) سودا ماکوتو رو هم قراره یاد بگیری. خفن حال می کنی فقط خوشکل بسازش اسمش رو هم انگلیسی می تونی بنویسی
    میگم Krauser جان بهتر نیست اسم شوت ها رو به انگلیسی بنویسی.بیشتر بهش میاد.
    مثلآ به جای شوت شاهین نما بگی Falcon Shot بهتر نیست؟
    یا شوت برنده سودا رو بگی Razor Shot قشنگتر نیست؟
    Last edited by Gregar; 07-09-2009 at 22:11.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

خوب. دوباره تمومش کردم.
    حالا میخواستم My captain رو بازی کنم.
    بعد از اینکه قیافه رو طراحی کردیم حالا من قسمت بعد گیر کردم.
    که بهت 450 تا امتیاز میده که فکر کنم میتونی این 450 تا رو روی قدرتهاش پخش کنی.
    ولی مشکل اینجاست که ژاپنیه و من نمیفهمم چی به چیه !!!!!!!
    آرمین اگه لطف کنی و معنی اون گزینه ها رو بذاری ممنونت میشم.
    من تو کف بقیه شوت ها هستم :دي

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میگم Krauser جان بهتر نیست اسم شوت ها رو به انگلیسی بنویسی.بیشتر بهش میاد.
    مثلآ به جای شوت شاهین نما بگی Falcon Shot بهتر نیست؟
    یا شوت برنده سودا رو بگی Razor Shot قشنگتر نیست؟
    این هم یک نظر هست ولی به نظر من وقتی می تونیم فارسی بنوسیم چرا انگیسی؟ فارسی گفتن این شوت ها زمانی عیب هست که مثل تلوزیون ایران اسم های شوت ها رو غلط ترجمه کنیم وقتی اسم شوت شون نیتا هایابوسا (در زبان ژاپنی) - فالکن (در زبان اگلیسی) و شاهین (در زبان فارسی) هست فکر می کنم از اون جایی که هرکسی اینجا می تونه فارسی بخونه بیشتر ترجیح میده همه چیزها فارسی باشه. مهم اون اصل امانت داری هست که در ترجمه من توی کاپیتان تسوباسا رعایت مب کنم چه اینجا که تاپیک بازیشه و چه توی تاپیک انیمیشن کاپیتان تسوباسا که توی تالار انیمشن ایجاد کردم

از معدود اسم شوت هایی که ایران درست ترجمه کرده شوت برنده سودا هست که کامیسوری به معنای تیغ و تیز هست که خاصیت برندگی داره و برنده بهترین معادل فارسی برای شوتی هست که سودا ماکوتو می زنه. البته شوت طوفان در هوای برادران تاچیبانا هم درست ترجمه شده: Skylab و همینطور شوت ببر آسای کوجیرو و چند تای دیگه ولی بقیه به درستی معنی نشده حتی شوت هایی که اشنایدر می زنه رو هم درست ترجمه نکرده. اشنایدر 2 نوع شوت می زنه شوت سگین آتشین و شوت سنگین بدون آتش که هر دو شوت مخصوص به حساب میان.

و اینکه شما می فرمایید اسامی شوت ها رو به انگلیسی بنویسیم تقلیدی از کاری هست که 2 سال پیش یک Fan بازی Vol II Super Striker انجام داده و این بازی NES رو به انگلیسی تبدیل کرده اونجا شوت نیتا رو فالکن نوشته که کاملا ترجمه صحیح هست به معنی شوت شاهینی یا شاهین آسا و شوتی که نمادش شاهین هست ترجمه شده. البته اشکالاتی هم در اون ترجمه به انگلیسی هست که نمی خوام در موردش بحث کنم.

خوب. دوباره تمومش کردم.
    حالا میخواستم My captain رو بازی کنم.
    بعد از اینکه قیافه رو طراحی کردیم حالا من قسمت بعد گیر کردم.
    که بهت 450 تا امتیاز میده که فکر کنم میتونی این 450 تا رو روی قدرتهاش پخش کنی.
    ولی مشکل اینجاست که ژاپنیه و من نمیفهمم چی به چیه !!!!!!!
    آرمین اگه لطف کنی و معنی اون گزینه ها رو بذاری ممنونت میشم.
    من تو کف بقیه شوت ها هستم :دي
    اولا مجید جان یه اشکالی که هست اینه که این پرامتر ها همگی به هم وابسته هستند. مثال عرض می کنم مثلا اگه قدرتت کم باشه ولی Stamina یا همون جونش زیاد باشه یه جورایی خنثی میشه و اگه می خوای استامینا خوبی داشته باشی باید قدرت یا پاور بالایی هم داشته باشی کلا مواظب باش اون پاور رو کم نذاری. چون همه پارامتر ها با اون در ارتباط هستند کلا من با اون پارامترها زیاد ور رفتم و بهترین کار رو در این دیدم که بطور مساوی بین همه اشون تقسیم کنی البته برا 3 تاشون 80 تا می رسه برای 3 تاشون هم 70

بفرما
    این هم ترجمه این پارامتر ها

Power (0~150)
    Speed (0~150)
    Technique (0~150)
    Shooting (0~150)
    Keep (0~150)
    Energy (0~150)
    Complete

گزینه اولی Power هست که قدرت کلی بازکن شماست که توی دریبل ها شوت ها تکل ها خیلی دخالت داره پس حداقل باید روی 70 باشه و من روی 80 می ذارم این گزینه رو

گزینه دومی سرعت هم مهمه چون در مواقعی که می خوای بدون درگیری از بازیکن مقابل رد بشی خیلی موثر هست دیگه اینطوری اون Energy Bar هم خالی نمیشه. چون اگه خالی بشه قدرت شوت زنیت میاد پایین کلا اگه با انرژی کامل یک شوت مخصوص بزنی و سعی کنی کریتیکال بزنی همه رو مطمئنا هر دروازبانی رو مغلوب می کنی با تسوباسا حتی جینو هرناندز (دروازبان ایتالیا) و مولر دروازبان آلمان. من این گزینه رو میذارم روی 70

گزینه سومی تکنیک هست این اگه بالا باشه توی دریبلهای غیر دوئلی خیلی خوب می تونی رد کنی بازیکن مقابل رو و زیاد می پره شما وقتی با بازیکن حریف می خوای تک به تک بشی قبل اینکه برای دوئل متوقف بشی می تونی R1 یا L1 بزنی تا دریبل بزنه. این رو من می ذارم روی 70

گزینه چهارمی قدرت شوت هست و چون باید شوت های قوی داشته باشی که درواربانانی مثل واکاشیمادزو(توهو) جینو هرناندز (ایتالیا) و مولر (آلمان) رو مغلوب کنی بهتره روی 80 بذاری

گزینه پنجم Keep هست که برای دروازبان و تکل کننده اهمیت داره هرچی Keep بازیکنن تکل کننده بالا باشه توی دوئل بیشتر برنده اس یه پارامتر دفاعی هست 70 واسه این پارامتر کافیه

اما گزینه ششم که انرژی هست باید روی 80 باشه تا انرچی بار شما زود خالی نشه

البته چیزی که باید بدونی اینه که شما لول می گیری و وقتی لول میگیری این قدرت ها افزایش پیدا می کنن مثلا اگه همون اول که لول 1 هستی قدرت شوت شما 1000 باشه توی لول 2 میشه 1100 واسه همینه که اون قدرتها زیاد مهم نیست چون در هر حال با لول گرفتن قدرتت زیاد میشه.
    نکته: شما به جای تسوباسا میای توی زمین واسه همین تسوباسا رو میذاره توی نیمکت ذخیره ها شما بهتره قبل هر بازی تسوباسا رو به جای ناگانو (شماره 3 تیم) این ناگانو مهاجم سوم تیم هست که بسیار ضعیف تر از دو مهاجم دیگه یعنی تاکی و کیسوگی هست پس یادت نره که از تسوباسا استفاده کنی الته من خودم می ذارمش بیرون تا یکه بزن معرکه فقط خودم باشم یا اینکه اگه می خواستم بیارمش توی زمین همیشه میذاشتمش دفاع تا احیانا اگه حواسم نباشه که بازی رو نگه دارم سر خود شون TP مصرف کن نزنه. البته مشکلی نیست چون وقتی توپ دست بازیکنان شماست می تونی دایره بزنی و متوقف کنی و پاس بدی باهاشون. کلا شما می تونی توی مود MC سیستم و لاین آپ رو تغیر بدیحتی اگه خودت رو با موریساکی تعویض کنی دروازبان وای می ایستی و می تونی حتی جلو بیای و گل بزنی

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ينك دانلود نرم افزار PCSX2 كه مورد نیاز براي اجراي اين بازي مي باشد.

دانلود با حجم 4.7 مگ

وقت کردید pass فایلتون رو هم قرار بدید لطفا

کد:
    http://arminspaniuly.persiangig.com/setup_pcsx2.exe

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ينك دانلود نرم افزار PCSX2 كه مورد نیاز براي اجراي اين بازي مي باشد.

دانلود با حجم 4.7 مگ

وقت کردید pass فایلتون رو هم قرار بدید لطفا

کد:
    http://arminspaniuly.persiangig.com/setup_pcsx2.exe

این پسورد نداره می زنی نصب میشه
    Last edited by Spaniuly; 08-09-2009 at 20:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوست من.آقا من این بازیو دانلودش کردم و رو پلی استیشن اجرا , ولی واقعاً سخته.مثلاً قبل شوت زدن کجا ش نشون میده که باید کدوم دگمه ها رو بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ من تا حالا یه بریبل یا یه تکل درست نتونستم انجام بدم , شوتامم که همه اوته) کجای تصویر میگه که چی بزنم؟لطفاً کمکم کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تورو خدا به من یه دریبل درست یاد بدین , آخه زایست من با سوبا یه دریبلم نتونم بزنم:((

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست من.آقا من این بازیو دانلودش کردم و رو پلی استیشن اجرا , ولی واقعاً سخته.مثلاً قبل شوت زدن کجا ش نشون میده که باید کدوم دگمه ها رو بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ من تا حالا یه بریبل یا یه تکل درست نتونستم انجام بدم , شوتامم که همه اوته) کجای تصویر میگه که چی بزنم؟لطفاً کمکم کنین.
    تورو خدا به من یه دریبل درست یاد بدین , آخه زایست من با سوبا یه دریبلم نتونم بزنم:((
    دوست عزیز توی تکل ها و دریبل ها که نیازی نیست دکمه خاصی رو بزنی توی زمان درست یعنی وقتی اون هاله نارنجی میاد دور اون دایره میرسه همون لحظه یک دکمه رو بزن فرقی نداره مهم اینه که به موقع بزنی که Smash یا critical بشه تیو شوت ها هم می نویسه کدوم ها رو بزنی دیگه البته توی شوت معمولی ها یکیش رو علامت سوال میزنه که اونم شانسی هست و یا بخت و اقبال باید یکی بزنی که اگه شانسی درست بزنی هایپر میشه و قوی میشه ضرب توپ. کلا باید به موقع بزنی حتی اگه شوتتم هایپر نشه ولی هر سه کریتیکال بشه واقعا گرفتنش مشکل میشه به اوت هم نمیره

راستی زایتم خیلی ضایع اس

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دقیقا سعی کردم و طبق راهنما رفتم تا جایی که میدونم
    ولی توی دموی بازی اونجایی که سوباسا انگار لنگاشو میبره بالا شوت بزنه گیر میکنه

من cpu Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz x 2 (3.00Ghz)l دارم و کارت گرافیک NVIDIA GeForce 9600 GT (PS3.0/VS3.0) یه گیگ
    Last edited by بردیا; 16-09-2009 at 12:22.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاجی ردش کردم
    یه بار دیگه ریختم و تنظیمات مربوط به اجرا رو عوض کردم
    البته من از نسخه قدیمی pcsx2 که قبلا گذاشته بودی استفاده میکنم که تنظیمات مربوط به رزولیشن اینا اصلا ندیدم داشته باشه
    الان اون بالا fps حدود 60 هستش و انگار رزولیشن هستش که زده 504 در 440
    درصد استفاده از سی پی یو رو هم زده 30
    Last edited by بردیا; 16-09-2009 at 12:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •