تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 42 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 418

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 5000 Series ا

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

اوهوم پس شما قبول می کنی که خیلی از سوالات منو نتونستی جواب منطقی و قانع کننده بدی بار اولم نیست که با کسی بحث می کنم چیزی رو مطرح کردی که نتونستی ازش دفاع کنی و برخیش انقدر مشخصا اشتباه هست که سایر کاربرها هم متوجه شدن...
    هیچ وقت نظر شخصی خودت رو به دیگران نسبت نده !

خوبه از 40 به 20 رسیدی نه کم نیست مگه قبلا نگفتم بحث اختلاف پاور رو قبول دارم در شرایطی که پاور فعلی این مقدار نباشه یا توان خریدش نباشه و قصد ارتقا هم نباشه وگرنه 5770 بگیریم با پاور 500 بعد موقع ارتقا به مثلا 5850 دو طرفه ضرر کردیم!...
    من گفتم زمانی که اون پاور 70 تومانی مد نظر شما اون شرایط رو داشته باشه ! که جوابی مشاهده نکردم .. این نتیجه گیری شما هم برمیگرده به همون طرز فکر یونیک شما ... درصد زیادی از افراد در هنگام خرید سیستم نو حداقل شرایط رو برای خرید پاور در نظر می گیرند ...

نه دیگه چه ربطی به سلیقه افراد داره فریم زیر 30 رو حتی خود 30 رو تمام کسایی که از بازی سر درمیارن بازی های رو تست می کنن و گیمر هستند رد می کنن تازه بازی هایی که زمان پاسخگویی پایینتری دارن که هیچی 20 فریم در حد جوک هست قبول کن!
    نکنه این منظورته چون کسایی هستن به خاطر کم فروشی یه عده یا سایر مسائل دیگه سیستم های خوبی ندارن مجبورن با فریمها و کیفیت پایین بازی کنن پس حالا فریم 20 خوبه!؟!عجب منطقی
    در مورد FPS بارها توضیح دادم که برمیگرده به توقع اشخاص ... شما هنوز ...

آره شما درست میگی سلیقه شخصی من میگه که معمولا وقتی کارتی تو لیست توصیه شده سیستم مورد نیاز باشه میشه بازی رو با حداکثر تنظیمات و فریم بالا اجرا کرد مگه اینکه بازی کرایسیس باشه جی تی ای باشه فار کرای باشه رزیدنت اویل باشه و....

(الانم میدونم چی میگی این استثناست اون گرافیک اشکال داره اون اصلا بازی مهمی نیست و...)

پس شد:معمولا = قارچخور تنیس روی میز و فوتبال!و سایر بازی های قدیمی یا گرافیک پایین!

خوبه تو همین تستهای DIRT 2 مشخص شد چقدر از پس اجرا با تنظیمات و رزولوشن بالا برمیاد تازه بازی که این فریم 40 هم براش مناسب نیست!!!
    پس طبق توقعی که شما هم داری از این به بعد نباید ATI Radeon 5850 رو به خاطر اینکه تو اون بازی به صورت میانگین 37fps به صورت میانگین ارئه داد توصیه کنی دیگه ! درسته ؟

چه ربطی داره به گیم
    متاسفانه در این مورد دیگه نمی دونم به چه زبانی به شما بفهمونم قضیه رو !

3% شما تو این تست میشه یک ثانیه چقدر جالب و خنده داره!!!بازی با اعداد و ارقام !دیگه هرکسی ندونه خودت خوب میدونی مقایسه 295 و 5770 رو!!!جالبه 5850 هم 31 زده 5870 کراس هم 31 زده این تست بهش میخوره پدر نداشته باشه!!
    OMG ! شما هنوز اختلاف قیمت 3 برابر GTX295 رو در برابر 5770 درک نکردی !!

معمولا نرم افزارهای این چنینی همیشه تا حدی محدود می تونن به صورت Multithread عمل کنند ، مشخصه این نرم افزار قابلیت تغذیه 1600 Stream Processor رو نداره ! ولی تا 800 stream Procesor خیلی عالی عمل می کنه ! معمولا تست های سایت هایی مثل GURU3D پدر و مادر دارند اینو مطمئن باش !

پایینتر رو تو تبدیل چسبیدی به 3% یا بهتر همون یک ثانیه که معلوم نیست چند بار تست گرفته شده تا به این نتیجه رسیدن!1 ثانیه واقعا اختلاف وحشتناکی هست الان فکر کنم همه کسایی که کارشون تبدیل های تصویری هست (اوه چه کیفیتی هم داره)پردازنده های 300 دلاریشون رو زیر قیمت بفروشن که 5770 بخرن
    شما که هنوز فرق کارت گرافیک 520 دلاری رو با 170 دلاری متوجه نشدی !

دادش تازه اون اختلاف 3% به خاطر اینه که اون مدل GTX 295 اورکلاک شده هستش ! وگرنه GTX 295 رفرنس با قیمت 520 دلار تو اون تست حدودا 25% ضعیفتر از RADEON 5770 عمل کرده ! ( امیدوارم از شر 3% خلاص شده باشیم ) . شما اینو هم متصور شو اگه GTX260 تو این تست بود کلا از دور خارج میشد !

سری 300 من نیست مثلا میخوای به من نسبت بدی طرافدار انویدیا هستم یا فن بویم یا ...خوبه در این چند سال فعالیت اینجا کسی یک پست از من ندید که از برندی مدلی و ...طرفداری کنم! اتفاقا من برای خودم قصد خرید 5770 رو دارم احتمال زیاد ولی نمیام نظر شخصیم رو به همه با هر کاربردی اعمال کنم!شما اگه یکم تحقیق کنی متوجه میشه که محصولات رنج متوسط-پایین این سری در حدود 200 دلار عرضه خواهند شد نکنه فکر کردی یه GTX380 یا همچین نامی عرضه خواهد شد 600 دلار و تمام!؟!حالا اونا به وقتش عرضه میشه مقایسه میشه تو تاپیک خودش دیگه ...

این مدل حمله قرار دادن سری رقیب فقط به فن بویهای ای تی آی می خوره!
    والا من تو عمرم فن بوی هیچ کدوم از این دو تا نبودم ! هر کدوم بهتر باشن همون رو می خریم !

والا شما چنان گفتی سری GT300 من هم تصور کردم مدل های High-END رو می گی !

خب دیگه معلوم شد اطلاعاتت در این مورد هم کامل نیست!!!!

برای نمونه حتما این تاپیک رو با دقت مطالعه بفرمایید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فرافکنی که شاخ و دم نداره!از این همه بحث چسبیدی به موضوعی که ربطی به کاربرد گیم نداره انگار من اومدم گفتم برای پردازش مستقیم 5770 بدرد نمی خوره بابا کاربرا متوجه میشن نکن ...هی من میگم تفکیک کاربرد هی تو ساز خودت رو میزنی میگی نتیجه گیری کلی
    مردونه بحث کن کیا جان ! این طور برداشت ها از شما بعیده !

تو اون تستی که تو اون تاپیک لینک دادی هزاران عامل میتونه باعث خراب شدن اون تست بشه ، از جمله نصب بودن کدک های متفرقه !

باز هم می گم اگر تو اون تست Guru3d مشکلی پیش اومده بود .. حتما بهش اشاره می شد ! اینکه شما یک طرفه برای خودت می بری و می دوزی درست نیست !

عزیز من برای کاربرد گیم که یکی از کاربردهایاصلی (حداقل برای اکثریت) پی سی هست باید با چه زبانی صحبت کرد!؟
    این نظر شماست ! همین الان هم اگه مطالعه داشته باشی می بینی که نسل جدید کارت های گرافیک انویدیا ( Fermi ) دارن به سمت گسترش کاربرهای غیر گیمینگ و GPGPU پیش می رن !

این عامل چیزی هست که داره کم کم با رایانه های شخصی اخت میشه و شما هنوز هم فقط و فقط کاربرد Game مورد نظرتون هست !

[IMG]file:///C:/Users/Mahdi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Mahdi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Mahdi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]نخیر من اصلا تو باغ شما نیستم

اختلاف یک ثانیه تو چی !؟
    بالا توضیح دادم ، خوب بخونش دوباره !

عجب گیری کردیم بابا مگه من چیزی غیر از این گفتم نقطه شروع این بحث جایی بود که شما برای همه کاربردها که گیم یکیشون هست- من میگم برای کاربرهای ما تو اکثریت هست پس مهمه- اومدی میگی بهترین انتخاب رنج 230 5770 هست!بعد که میایم میگیم چرا!؟میگی به خاطر در نظر گرفتن کلیه موارد!بعد از کلیه موارد فقط پاور (باز تحت شرایطی)و نویز و دما قبول میشه (اونم با برندهایی که خنک کننده خوب دارن )باقیش یا هیچ ربطی به گیمینگ نداره! (DC)یاکاربرد عملی با این GPU نداره و هیچ تستی و یا بازی که استفاده بخواد بشه که کاراییش رو نشون بده موجود نیست-نقطه ضعفی که تمام نقد و بررسی ها سایتهای سخت افزاری بهش اشاره کردن-(DX11)یا تناسب هزینه و کاربرد عملی نداره (Eyefinity) و .... این یک چیز مشخص هست دیگه واضحتر از این!؟باز شما بیا بگو نه!!!

من از دوستانی که این بحث رو دنبال می کنن خواهش می کنم این صفحه رو ببینن این دوستمون چند وقتی قصد ارتقا داره و چند جا تاپیکهای مختلف زده ببینید همین یک مورد کاملا مشخص می کنه در مورد پاور ارتقا و کاربرد گیم و فریم مناسب و...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببینم از کی تا حالا نظر یک نفر شده منبع موسق و تحلیل آماری ؟

شما هنوز هم به سوال من پاسخ ندادید ... مگه Radeon 5770 از DX 10.1 پشتیبانی نمیکنه ؟ مگه در بازیی که DX 11 پشتیبانی میکنه نمیشه از DX 10.1 استفاده کرد ؟ ( فقط جواب بله یا خیر بده )

بحث از نظر من تموم شدست شما چیزی برای گفتن نداری که من قانع بشم!

ذره ای از منطق نظم و احترام تو بحث شما نیست!
    بنده هم برای ان برداشت شما به شدت متاسفم !

ببین من با آرمان که مدیر اول این بخش هست
    شما جدیدا تعیین تکلیف کردین و ما خبر نداریم ؟
    چه خوبه آدم توانایی پذیرش اشتباهشو داشته باشه مطمئن باش من اگه بعدا مشخص بشه کمی یا کلا تو این بحث اشتباه می کردم خیلی راحت میپذیرم در ضمن اینجا ما نظرمون رو به کسی تحمیل نمی کنیم من عقیدم با شما یکی نیست...
    من نمیتونم در برابر گفته هام در آینده مثل شما بیخیال باشم .. فرق من و شما همینه !

من بحث اینطوری رو اصلا نمی پسندم من یه چیزی بگم شما یه چیز دیگه جواب بدی بحث باید به یک نقطه مشترک برسه و تو موارد که اختلاف نظر هست صحبت بشه با اینطور ادامه دادن بحث از طرف تو من دیگه ادامه نمیدم نیمتونم تو هر پست دلایلم رو و منطقم رو 10 بار تکرار کنم شاید نظر مدیرها رو نمیشه تغییر داد و همیشه در همه موارد حق با اوناست اصلا اشتباه نمی کنن!
    باز هم برداشت اشتباه شما !

انقدر هم نمیشه روی یک تاپیک با این محتوا وقت گذاشت انقدر تاپیکهایی هستند که باید رسیدگی بشن که برای راهنمایی کاربران سایت هستند که الویت دارن به بحثهای بی فایده...
    بله بله ، یکی از وظایف من و شما در این انجمن این موارد هست ... نیازی نیست این موضوعات رو بازگو کنید !

پس بعد از این پست تو هرچی می خوای بگی بگو من جواب نمیدم رد یا تایید هم نمی کنم فکر کنم دیگه وقتشه تموم بشه دوست داری پست آخر رو تو داده باشی اصلا مشکلی نیست!
    همانطور که قبلا گفتم بحث رو شما شروع کردید ( شما اختلاف نظر داشتید ) و شما هم باید تمومش کنید !

پ.ن:مسائل دوستی دیگه جدا هست نه استاد گرامی؟اصلا نمی خواستم در حد همکار-مدیر بشه
    100% همینطوره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

MSI ATI HD 5770

3. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض بخش 10 تا 14 معرفی کارت گرافیک ATI Radeon HD 5970 2GB

ببخشید که بین ارسال مطالب فاصله زمانی افتاد ، مسلما بهتره که مطالب پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ارسال بشه ، ولی من این مدت خیلی گرفتار بودم .

بخش دهم

Benchmark Results: Left 4 Dead

در Left 4 Dead نتایج مشابهی را مشاهده میکنیم ، با این تغییر که 5970 حتی با دو Radeon HD 5870 در حالت CrossFire برابری میکند . اگرچه ، شناختی که از Left 4 Dead داریم از وابستگی زیاد آن به CPU حکایت دارد . بنابراین تنها افت frame rate در حالت 2560x1600 با فعال بودن anti-aliasing اتفاق می افتد . در این قسمت ، دو کارت 5870 مجددا پیشی میگیرند .

---

بخش یازدهم

Benchmark Results: World In Conflict

Radeon HD 5970 قدرت کارایی کمی بهتر از یک جفت Radeon HD 5850 و همینطور 5870 در حالت CrossFire به نمایش میگذارد (به غیر از رزولوشن 2560x1600 ، که در ظاهر clock های پایین تر کارت آن را عقب تر نگه میدارد). همچنین Radeon HD 5970 از بهترین کارتی که Nvidia در حال حاضر میتواند ارائه کند عملکرد بهتری دارد .

با فعال کردن anti-aliasing و anisotropic filtering ، 5970 و یک جفت 5850 رقابت نزدیکی دارند ، اما تقریبا با هم برابرند . با داشتن حق انتخاب بین پرداخت 600 دلار برای یک کارت یا 600 دلار برای دو کارت که همان کارایی را دارند ، یک بورد تک منطقی تر به نظر می آید . در رزولوشن 2560x1600 ، دو GeForce GTX 285 در حالت SLI از محصول جدید ATI پیشی میگیرد ، اما با قیمت بسیار بیشتر .

---
    بخش دوازدهم

Benchmark Results: H.A.W.X

Radeon HD 5970 در هر سه رزولوشن تست شده ، کارایی اندک کمتر ولی قابل اندازه گیری نسبت به 5850 در حالت CrossFire دارد . خوشبختانه ، H.A.W.X. تا رزولوشن 2560x1600 هم کاملا قابل اجرا باقی میماند . ببینیم با اضافه کردن anti-aliasing چه اتفاقی می افتد .

به نظر می آید که وضعیت به همان شکل است . 5970 کمی کندتر است ، اما حتی با فعال بودن 8x MSAA ، این کارت به اندازه کافی قدرت دارد تا با رزولوشن 2560x1600 فریم ریت خوبی را ارائه دهد . در این حین ، فرم بافر 1.8 گیگابایتی GeForce GTX 295 برای پشتیبانی از چنین وضوح بالایی با فعال بودن AA کافی نیست ، و GeForce GTX 285 در حالت SLI فقط به 36FPS میرسد .

---
    بخش سیزدهم

Benchmark Results: Resident Evil 5

بدون AA این عنوان TWIMTBP تا وضوح 2560x1600 به شدت به CPU وابسته است . در این نقطه ، تمام تنظیمات دو کارت با دو پردازنده از 100 FPS عبور میکنند . حتی Radeon HD 4890 که متعلق به نسل قبل است با بالاترین وضوح تست شده توسط ما کاملا از پس اجرای بازی برمی آید .

با فعال کردن AA تمامی کارت های ما به ارائه frame rate بالا برای وضوح 1680x1050 و 1920x1200 ادامه میدهند . اما 2560x1600 برای تعدادی از کارت های ضعیف تر که تک پردازنده هستند زیاد است . در این حین ، Radeon HD 5970 تقریبا به 100 frames میرسد – کمی ضعیف تر از دو 5850 در حالت CrossFire و بسیار قوی تر از دو GeForce GTX 285 در حالت SLI (که 67.8 FPS را ارائه میدهند).

---

بخش چهاردهم

Benchmark Results: Grand Theft Auto IV

در GTA IV تا وضوح 2560x1600 به شدت به CPU وابسته هستیم . تقریبا تمام ترکیب های CrossFire و SLI دارای کارایی یکسانی هستند .

در کارت هایی که از یک پردازنده استفاده میکنند ، Radeon HD 5870 قویترین است . و این نکته قابل توجه است که ظرفیت frame buffer باعث میشود که GeForce GTX 295 با این معیارها نتواند وضوح 2560x1600 را پشتیبانی کند .

5. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض 15 - Power, Noise, And Heat

بخش پانزدهم

Power, Noise, And Heat

میزان مصرف ، صدا و گرمای تولید شده

با داشتن 188W board power مختص 5870 (و یا حتی اگر میزان مصرف 5850 برابر 151W را در نظر بگیریم) ، ATI نیاز داشت که به مصرف برق این محصول توجه ویژه داشته باشد . ولتاژ، clock rate و اجزاء on-board باید همگی مد نظر قرار میگرفتند .

برای شروع ، فرکانس ها در کلاس 5850 هستند ، که ولتاژ پایین تر را ممکن میسازد ، و در نتیجه مصرف بورد را کمتر میکند (294W) . در ضمن همان تکنولوژی های power-saving که سایر کارت های سری 5000 را قادر میسازد تا در هنگام idle بودن ، کاهش مصرف قابل ملاحظه ای داشته باشند ، در اینجا نیز وجود دارد . تمامی تکنولوژی های Multi-level clock gating ، voltage scaling ، و engine/memory clock scaling به صورت کاملا موثر کار میکنند . در حقیقت ، ما همان idle clock های برابر 157/300 MHz را که در سایر کارت های این نسل دیده شده ، در اینجا داریم .

با توجه به گفته های ATI ، Radeon HD 5970 قابلیتی را به بورد اضافه کرده که وضعیت ACPI S1 sleep state برای GPU اعمال میکند ، و در نتیجه مصرف آن را به شکل موثری در هنگام idle بودن به نصف کاهش میدهد . بنابراین ، Radeon HD 5970 در هنگام idle بودن ، 42W مصرف دارد – کمتر از نیمی از مصرف کارت تک پردازنده Radeon HD 4870 (90W) !

بنابراین از لحاظ تئوری ، تفاوت Radeon HD 5870 و 5970 در هنگام Idle بودن باید 15W باشد . طبق اندازه گیری ما این تفاوت کمی بیشتر و برابر 27W بود . ضمنا ، Radeon HD 5970 به نظر در هنگام idle بودن ، مصرفش کمی بیشتر از یک جفت Radeon HD 5870 در حالت CrossFire است ، بنابراین به نظر میرسد که GPU ثانویه با درایور های beta که ما در اختیار داریم در حالت S1 قرار نمیگیرد .

بعلاوه مصرف 5970 در حالت load کمی بالاتر از یک جفت Radeon HD 5850 در حالت CrossFire است – البته خیلی چشمگیر نیست . از روی کنجکاوی ، ولتاژهای Radeon HD 5970 را افزایش داده و clock rate ها را به حد 5870 رساندیم (850/1,200 MHz) . ظاهرا این کارت طرفدار تست FurMark ما نبود ! دمای آن سریع به 99 درجه سلسیوس رسید و سپس Freeze شد .

یک کارت Radeon HD 5970 نسبت به دو Radeon HD 5870 در حالت CrossFire ، در هنگام کار کمی صدای بیشتر ایجاد میکند و در هنگام idle بودن هم کمی ایجاد صدای کمتر دارد . خبر خوب اینست که ، در Windows desktop ، کاملا فراموش میکنید که یک هیولای دو پردازنده یک فوتی در کیس خود دارید . اگرچه در هنگام بازی ، این کارت مسلما باعث میشود که وجود آن را احساس کنید !

7. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض 16 - Conclusion

بخش پایانی

Conclusion

نتیجه گیری

پس از عرضه Radeon HD 5870 که دیده شد قویترین بورد تک پردازنده ATI عموما قدرت کارایی بالاتری از قویترین بورد تک پردازنده Nvidia دارد ، Radeon HD 5850 آغازگر این تفکر بود که پردازنده Cypress به راهکار قابل قبول تری تبدیل شد ، و معرفی مشابه Radeon HD 5770/5750 دلیل بیشتری برای خریداران mainstream برای ارتقاء به وجود آورد ، کمپانی باید احساس کاملا خوبی در مورد دو ماه گذشته داشته باشد .

و فقط این موضوع نیست که این کارتها سریعتر هستند ، آنها از سه خروجی تصویر پشتیبانی میکنند ؛ و چنین خاصیتی برای شخصی مثل من که برای بهبود کارایی به سه LCD وابسته است ، بسیار ارزشمند میباشد . این کارتها پیشرو در سازگاری با DirectX 11 در کنار Windows 7 بوده و مدل های عرضه شده قبلی قادر هستند که فرمت های HD audio را توسط HDMI پخش کنند .

آخرین باری را که عرضه محصولات تجاری یک کمپانی را در عرض دوماه ، چهار بار تحت بررسی قرار دادم (در مجموع پنج Product) به یاد نمی آورم . ATI کاملا در پشتیبانی از DirectX 11 از Nvidia پیشی گرفته است ، از قطعات 100 دلاری گرفته تا 600 دلاری . ابتکار عمل تقریبا به صورت انحصاری در دست ATI است ؛ Nvidia مجبور شده که این فاصله را در تمام محصولات خود جبران کرده و خود را به ATI برساند .

اما در مورد خود Radeon HD 5970 چطور ؟ جدیدترین کارت ATI قدرتمندترین کارت موجود است . مانند GeForce GTX 295 قبل از آن (و قطعه شاخص دیگری برای طرفداران خود ، مانند Core i7-975 Extreme Edition ) ، موانع تجاری آن قابل توجه هستند . با قیمت 600 دلار ، من فقط از کلمه "قیمت" یکبار در این نتیجه گیری استفاده میکنم – و آن برای توصیف مشخصه ایست که این کارت ندارد (قیمت ارزان) .

در عوض ، به این مورد بپردازیم که چه کسی عملا میتواند از این غول استفاده کند . چطور است کاربری را در نظر بگیریم که فضایی بزرگ در اختیار دارد (کیس با فضای کافی) ، دارای یک پردازنده Core i7 اورکلاک شده است که به این کارت اجازه نفس کشیدن بدهد ، و ترکیبی از سه مانیتور ؟ مسلما این امکان وجود دارد که یک جفت پردازنده Cypress را با وضوح 2560x1600 حسابی مشغول کنیم ؛ اگرچه ، این موجود واقعا برای سرویس دهی به ردیفی بزرگ و زیبا از سه مانیتور در یک کامپیوتر مخصوص بازی high-end در نظر گرفته شده است .

حالا به بحث در مورد قیمت بپردازیم . در دو ماه گذشته من قطعات بسیار زیادی را تست کرده ام ، و بررسی و تثبیت قیمت هنگامی که میزان عرضه در بازار (availability) خوب باشد (که در حال حاضر خوب نیست) به اندازه کافی مشکل است . با این حال ، با در نظر گرفتن افزایش قیمت اخیر Radeon HD 5850 ، خرید یک Radeon HD 5970 با قابلیت بالای overclock هوشمندانه تر از خرید دو کارت 5850 است از آنجایی که هر کدام از آنها shader processor کمتری دارند . در ضمن از آنجایی که Radeon HD 5970 در حال حاضر تنها کارتی است که میتواند از Eyefinity و CrossFire با هم پشتیبانی کند (اگرچه ممکن است beta باشد) ، خرید هوشمندانه تری نیز نسبت به یک جفت Radeon HD 5870 با قیمت 800 دلار است . البته update برای درایور کارتهای دیگر نیز در حال تهیه است ، اما ما نتوانستیم تخمین زمانی از ATI برای عرضه آن بگیریم .

در مورد ATI در مقابل Nvidia چطور ؟ Radeon HD 5970 قدرتمندتر از GeForce GTX 295 است ، اما 100 دلار هم گرانتر . نگاهی به بنچمارک ها بیندازید ، و بررسی کنید که آیا قدرت کارایی بیشتر / پشتیبانی از DirectX 11 / تکنولوژی Eyefinity نسبت به 100 دلار هزینه کمتر/ PhysX/ GeForce 3D Vision برتری دارد یا نه ، و بر این اساس تصمیم بگیرید . قبل از خرید یک جفت GeForce GTX 285 هم دوباره فکر کنید . با قیمت هر یک از آنها برابر 370 دلار ، Radeon HD 5970 قدرتمندتر ، ارزانتر است و از امکانات بهتری برخوردار میباشد .

---

امیدوارم که این مطالب مفید باشه .

منبع :

ATI Radeon HD 5970 2GB: The World's Fastest Graphics Card

11/18/2009 by Chris Angelini

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by The Dreadnaught; 28-11-2009 at 06:08.

9. 4 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تعداد ترانزیستورهای GT 300 بیش از 3 میلیارده احتمالا. تعداد ترانزیستورهای 5870 حدودا 2.4 میلیارد. تعداد ترانزیستورهای i7 و GT200 رو هم نمی دونم. GTX 275 احتمالا 1.4 میلیارد ترانزیستور داره. خوب که چی؟!! جریان چیه؟! چرا نیازی به بحث نیست. یه ادعای غیر منطقی می کنید، بعد میگید دیگه بحث نکنیم.
    در ضمن چند تا لینک از مقایسه ی cypress با i7 975 می خواستم. چرا که می خوام تو کامپیوتر بعدیم از CPU استفاده نکنم! به جاش یه کارت گرافیک قویتر بخرم!

مهم نیست. شما به جای x بزار غضنفر!
    من می خواستم استدلال شما رو روشنتر نقد کنم. در ضمن من نگفتم کارت x بهتر از y هستش. گفتم استدلال شما نتیجه نمیده که کارت y بهتر از x ــه. همین!
    ببین من دارم روی چیزهایی که واقعا هست بحث میکنم نه چیزهایی که حتی تایید هم نشده ! تعداد ترانزیستور های i7 رو هم با یک سرچ کوچولو میتونی پیدا کنی در مورد استفاده از gpu هم دوست عزیز شما خودت خوب میدونی منظور من چی هست بی خود خودت رو بی اطلاع جلوه نده . خوب مشخصه که توی task هایی که فقط میتونند از یک یا حد اکثر 4 core استفاده کنند cpu ها قوی تر هستند . و علت اصلی عدم استفاده ی کامل از gpu هم همینه ! اما شما بورو ریویوی تامز در مورد 5870 رو بخون اون صفحه های آخر اومده یک مقایسه کرده بین عملکرد direct compute بین hd5870 و قوی ترین cpu دنیا که i7 975 باشه . و نتیجه هم این شده که i7 شکست خورده و بعدش هم خود تامز نوشته همونطور که میبینید cypress از قوی ترین پردازنده ی دنیا پیشی گرفته !

وصد البته اگر همه ی task ها میتیونستند از تمام هسته های gpu استفاده کنند با یک خورده اغراق میتونم بگم هیچ نیازی به cpu نداشتیم !

البته اگر شما به استفاده ی مطلق از gpu اصرار دارید پیشنهاد میکنم منتظر fusion بمونید . امیدوارم خوب از آب در بیاد چون در غیر این صورت کل عابروی amd حد اقل پیش من میره .

در کل از شما خیلی خوشم اومد با مدرک صحبت میکنی . اما مثل خودم رگه هایی از تعصب (سبز) توی صحبتهات هست(مال من قرمزه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما شما بورو ریویوی تامز در مورد 5870 رو بخون اون صفحه های آخر اومده یک مقایسه کرده بین عملکرد direct compute بین hd5870 و قوی ترین cpu دنیا که i7 975 باشه
    1.من که چیزی پیدا نکردم. لطفا آدرس دقیق بدید.
    تعریف Directcompute از ویکیپدیا
    API ایست که از قدرت عظیم کارت های گرافیک امروزی در پردازش موازی برای افزایش کارایی برنامه های PC بهره می برد.

تا اونجایی که من اطلاع دارم، 2 نوع پردازش وجود داره. پردازش موازی ( parallel ) و سری( serial/sequential ). بعضی از کارها و پردازش ها به شکل موازی سریع تر جواب میدند و بعضی دیگه به شکل سری. پس باز هم نیاز به CPU وجود داره( برای پردازش داده ها به شکل سری )

خوب مشخصه که توی task هایی که فقط میتونند از یک یا حد اکثر 4 core استفاده کنند cpu ها قوی تر هستند . و علت اصلی عدم استفاده ی کامل از gpu هم همینه ! اما شما بورو ریویوی تامز در مورد 5870 رو بخون اون صفحه های آخر اومده یک مقایسه کرده بین عملکرد direct compute بین hd5870 و قوی ترین cpu دنیا که i7 975 باشه . و نتیجه هم این شده که i7 شکست خورده و بعدش هم خود تامز نوشته همونطور که میبینید cypress از قوی ترین پردازنده ی دنیا پیشی گرفته !
    در CPU چیزی به نام CORE وجود داره و در VGA هم همین طور. اما آیا این CORE ها، یک کار انجام میدهند و یک وظیفه دارند؟ به یک شکل ساخته می شوند؟ یکسان هستند؟ و فرق اصلی یک GPU با یک CPU اینه که یک GPU صدها Core داره، ولی یک CPU فقط 3،4 تا؟!
    در ضمن چرا امروزه چیزی به نام CPU های چند صد هسته ای نداریم؟
    البته اگر شما به استفاده ی مطلق از gpu اصرار دارید پیشنهاد میکنم منتظر fusion بمونید
    اینم یک ادعای اشتباه دیگه!

fusion چیست؟ ( از ویکیپیدیا )
    code name ای برای نسل بعدی ریزپردازنده های شرکت AMD و در واقع محصول و نتیجه ی مشترک ادغام تکنولوژی این شرکت با تکنولوژی ATI و ترکیبی از general processor execution به علاوه ی 3D geometry processing و دیگر قابلیت های GPU های مدرن که در یک پکیج ارائه می شوند. فکر می کنم قسمت general processor execution کاریه که cpu های فعلی انجام میدند.
    در جای دیگه از صفحه ی fusion در ویکیپدیا یکی از مسئولان AMD میگه : پردازشگرهای مبتنی بر Fusion ، بوسیله ی CPU و GPU یکپارچه و ترکیب شده در یک ساختار واحد، زندگی برنامه نویس ها و توسعه دهندگان نرم افزار رو آسانتر خواهند کرد.
    پس با این مقدمات، ادعای شما مبنی بر اینکه Fusion مطلقا از GPU استفاده می کنه، کاملا رد میشه.

اما مثل خودم رگه هایی از تعصب (سبز) توی صحبتهات هست(مال من قرمزه)
    شما نمی تونید حتی یک کلمه مبنی بر تعصب در جملات من پیدا کنید!
    کسی تعصب داره که با وجود دلایل روشن و منطقی و درست علیه ادعاش، باز باور داره که ادعاش درسته نه من که از شما دلیل و مدرک به علاوه ی منطق می خوام برای اثبات ادعاتون.
    اون چیزی که برای من مهمه اینه که بین ATI و nVidia رقابت نزدیک وجود داشته باشه.

منابع :

کد:
    کد:
    Last edited by Yi Yi; 28-11-2009 at 23:09.

12. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز چرا حرف های خودمو به خودم تحویل میدی !

بابا دیگه اونقدر هم ... نیستم که direct compute رو برام از wikiperdia لینک میزاری !

منم دقیقا همینو میگم ! دیگه یعنی چون gpu ها تعداد بسیار زیادی core دارن پس فقط در جاهایی خوبن که بشه از این core ها استفاده کرد ! یعنی اگر تمام task های یک pc میتونست از multi core پشتیبانی کنه اون موقع gpu در تمام موارد cpu رو سوسک میکرد (اینو قبول داری یا نه ؟ )

در مورد فوزیون بابا دیگه بیخیال ! من کل زندگیم رو رو فوزیون گذاشتم ! بعد فکر کنم همه بدونن که فوزیون چی باشه ! و منم صرفا به این دلیل اون حرف رو زدم که شما میخواستی با یک قطعه کار دو قطعه رو انجام بدی و یک مقداری هم جنبه ی طنز داشت .

در مورد تعصب باید بگم هر آدم عاقلی رقابت رو دوست داره و کلا رقابت اگه سالم باشه همیشه به نفع مشتری تموم میشه . اما بازم اکثر افراد بالغ و عاقل (!) یک کوچولو هم متعصب هستند ! البته من نمیگم شما متعصب هستید اما خوب کمی تمایل به سمت سبز دارید ! البته از حذف هاتون چندان مشخص نیست ! اما من در این زمینه (سبز یابی) دیگه خبره شدم !

و البته هر آدم عاقلی (چه سبز چه قرمز) باید قبول داشته باشه که در حال حاظر ati چندین پله از رقیب جولو تره (قبول داری؟ نه ؟ آخه چرا ! )

در مورد خودم هم بگم که عاشق صنعت گرافیک و کلا gpu ها هستم و البته از شما چه پنهان از ati بیشتر خوشم میاد اما nvidia رو هم خیلی قبول دارم و دومین شرکت محبوبم هست ! .

به امید اینکه این gt300 هم خوب از آب دربیاد و کلا همه چی خوب پیش بره !

راستی تا یادم نرفته نمیدونم خبر دارید یا نه که gt310 معرفی شده اینم خبرش :

کد:
    فکر کنم موفق نشده win7 ready رو بگیره ! این whql هم دیگه خیلی داره سخت گیری میکنه !

راستی این کیبورد های میوا چقدر راحتند اصلا حس نمیکنم درام تایپ میکنم !

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

به !!به!!!عجب دعوا هایی میشه!!!!!
    به نظر من یک سال گرافیک های nvidia نسبت کارایی به قیمت بهتری دارند و یکسال هم کارت های ati !!!!امسال هم سال nvidia هستش!!!!
    در ضمن هر قطعه ایی از کامپیوتر دارای مدل و یا مدل هایی است که دارای بهترین رنسبت قیمت به کارایی هستند مثل :گرافیک 4850 البته اون موقع که اتازهاومده بود که فکر کنم سال پیش بود!!!1
    اگر هم بحث مصرف کمتر کارت های سری5000 هستش که باید بگم این بحث ها تا موقعی که قیمت یارانه ها در ایرن برداشته نشده!!!فایده نداره!!!
    در ضمن کارت 4770 هم کارت کم مصرف و کاایی مساوی با 5750 داره!!!از همه نظر!!غیر از موقع بیکاری!!!و ...

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

من شخصا زیر 60 فریم بازی نمیکنم!!چون اعصابم بهم میریزه ودیگه اصلا نمیشه اسمش رو بازی گذاشت!!!و اینکه میگند بالای 60 فریم رو کسی حس نمیکنه مضخرف هستش!!!چون من حتی اختلاف 60 تا 70 رو هم به خوبی حس میکنم وتا 80 فریم رو فرثش رو با 70 متوجه میشم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •