هیچ وقت نظر شخصی خودت رو به دیگران نسبت نده !اوهوم پس شما قبول می کنی که خیلی از سوالات منو نتونستی جواب منطقی و قانع کننده بدی بار اولم نیست که با کسی بحث می کنم چیزی رو مطرح کردی که نتونستی ازش دفاع کنی و برخیش انقدر مشخصا اشتباه هست که سایر کاربرها هم متوجه شدن...
من گفتم زمانی که اون پاور 70 تومانی مد نظر شما اون شرایط رو داشته باشه ! که جوابی مشاهده نکردم .. این نتیجه گیری شما هم برمیگرده به همون طرز فکر یونیک شما ... درصد زیادی از افراد در هنگام خرید سیستم نو حداقل شرایط رو برای خرید پاور در نظر می گیرند ...خوبه از 40 به 20 رسیدی نه کم نیست مگه قبلا نگفتم بحث اختلاف پاور رو قبول دارم در شرایطی که پاور فعلی این مقدار نباشه یا توان خریدش نباشه و قصد ارتقا هم نباشه وگرنه 5770 بگیریم با پاور 500 بعد موقع ارتقا به مثلا 5850 دو طرفه ضرر کردیم!...
در مورد FPS بارها توضیح دادم که برمیگرده به توقع اشخاص ... شما هنوز ...نه دیگه چه ربطی به سلیقه افراد داره فریم زیر 30 رو حتی خود 30 رو تمام کسایی که از بازی سر درمیارن بازی های رو تست می کنن و گیمر هستند رد می کنن تازه بازی هایی که زمان پاسخگویی پایینتری دارن که هیچی 20 فریم در حد جوک هست قبول کن!
نکنه این منظورته چون کسایی هستن به خاطر کم فروشی یه عده یا سایر مسائل دیگه سیستم های خوبی ندارن مجبورن با فریمها و کیفیت پایین بازی کنن پس حالا فریم 20 خوبه!؟!عجب منطقی![]()
پس طبق توقعی که شما هم داری از این به بعد نباید ATI Radeon 5850 رو به خاطر اینکه تو اون بازی به صورت میانگین 37fps به صورت میانگین ارئه داد توصیه کنی دیگه ! درسته ؟آره شما درست میگی سلیقه شخصی من میگه که معمولا وقتی کارتی تو لیست توصیه شده سیستم مورد نیاز باشه میشه بازی رو با حداکثر تنظیمات و فریم بالا اجرا کرد مگه اینکه بازی کرایسیس باشه جی تی ای باشه فار کرای باشه رزیدنت اویل باشه و....
(الانم میدونم چی میگیاین استثناست اون گرافیک اشکال داره اون اصلا بازی مهمی نیست و...)
پس شد:معمولا = قارچخور تنیس روی میز و فوتبال!و سایر بازی های قدیمی یا گرافیک پایین!
خوبه تو همین تستهای DIRT 2 مشخص شد چقدر از پس اجرا با تنظیمات و رزولوشن بالا برمیاد تازه بازی که این فریم 40 هم براش مناسب نیست!!!
متاسفانه در این مورد دیگه نمی دونم به چه زبانی به شما بفهمونم قضیه رو !چه ربطی داره به گیم![]()
OMG !3% شما تو این تست میشه یک ثانیه چقدر جالب و خنده داره!!!بازی با اعداد و ارقام !دیگه هرکسی ندونه خودت خوب میدونی مقایسه 295 و 5770 رو!!!جالبه 5850 هم 31 زده 5870 کراس هم 31 زده این تست بهش میخوره پدر نداشته باشه!!![]()
شما هنوز اختلاف قیمت 3 برابر GTX295 رو در برابر 5770 درک نکردی !!
معمولا نرم افزارهای این چنینی همیشه تا حدی محدود می تونن به صورت Multithread عمل کنند ، مشخصه این نرم افزار قابلیت تغذیه 1600 Stream Processor رو نداره ! ولی تا 800 stream Procesor خیلی عالی عمل می کنه ! معمولا تست های سایت هایی مثل GURU3D پدر و مادر دارند اینو مطمئن باش !
شما که هنوز فرق کارت گرافیک 520 دلاری رو با 170 دلاری متوجه نشدی !پایینتر رو تو تبدیل چسبیدی به 3% یا بهتر همون یک ثانیه که معلوم نیست چند بار تست گرفته شده تا به این نتیجه رسیدن!1 ثانیه واقعا اختلاف وحشتناکی هست الان فکر کنم همه کسایی که کارشون تبدیل های تصویری هست (اوه چه کیفیتی هم داره)پردازنده های 300 دلاریشون رو زیر قیمت بفروشن که 5770 بخرن![]()
دادش تازه اون اختلاف 3% به خاطر اینه که اون مدل GTX 295 اورکلاک شده هستش ! وگرنه GTX 295 رفرنس با قیمت 520 دلار تو اون تست حدودا 25% ضعیفتر از RADEON 5770 عمل کرده ! ( امیدوارم از شر 3% خلاص شده باشیم ) . شما اینو هم متصور شو اگه GTX260 تو این تست بود کلا از دور خارج میشد !
والا من تو عمرم فن بوی هیچ کدوم از این دو تا نبودم ! هر کدوم بهتر باشن همون رو می خریم !سری 300 من نیست مثلا میخوای به من نسبت بدی طرافدار انویدیا هستم یا فن بویم یا ...خوبه در این چند سال فعالیت اینجا کسی یک پست از من ندید که از برندی مدلی و ...طرفداری کنم! اتفاقا من برای خودم قصد خرید 5770 رو دارم احتمال زیاد ولی نمیام نظر شخصیم رو به همه با هر کاربردی اعمال کنم!شما اگه یکم تحقیق کنی متوجه میشه که محصولات رنج متوسط-پایین این سری در حدود 200 دلار عرضه خواهند شد نکنه فکر کردی یه GTX380 یا همچین نامی عرضه خواهد شد 600 دلار و تمام!؟!حالا اونا به وقتش عرضه میشه مقایسه میشه تو تاپیک خودش دیگه ...
این مدل حمله قرار دادن سری رقیب فقط به فن بویهای ای تی آی می خوره!
والا شما چنان گفتی سری GT300 من هم تصور کردم مدل های High-END رو می گی !
مردونه بحث کن کیا جان ! این طور برداشت ها از شما بعیده !خب دیگه معلوم شد اطلاعاتت در این مورد هم کامل نیست!!!!
برای نمونه حتما این تاپیک رو با دقت مطالعه بفرمایید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرافکنی که شاخ و دم نداره!از این همه بحث چسبیدی به موضوعی که ربطی به کاربرد گیم نداره انگار من اومدم گفتم برای پردازش مستقیم 5770 بدرد نمی خوره بابا کاربرا متوجه میشن نکن...هی من میگم تفکیک کاربرد هی تو ساز خودت رو میزنی میگی نتیجه گیری کلی
تو اون تستی که تو اون تاپیک لینک دادی هزاران عامل میتونه باعث خراب شدن اون تست بشه ، از جمله نصب بودن کدک های متفرقه !
باز هم می گم اگر تو اون تست Guru3d مشکلی پیش اومده بود .. حتما بهش اشاره می شد ! اینکه شما یک طرفه برای خودت می بری و می دوزی درست نیست !
این نظر شماست ! همین الان هم اگه مطالعه داشته باشی می بینی که نسل جدید کارت های گرافیک انویدیا ( Fermi ) دارن به سمت گسترش کاربرهای غیر گیمینگ و GPGPU پیش می رن !عزیز من برای کاربرد گیم که یکی از کاربردهایاصلی (حداقل برای اکثریت) پی سی هست باید با چه زبانی صحبت کرد!؟
این عامل چیزی هست که داره کم کم با رایانه های شخصی اخت میشه و شما هنوز هم فقط و فقط کاربرد Game مورد نظرتون هست !
بالا توضیح دادم ، خوب بخونش دوباره ![IMG]file:///C:/Users/Mahdi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Mahdi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Mahdi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]نخیر من اصلا تو باغ شما نیستم
اختلاف یک ثانیه تو چی !؟![]()
ببینم از کی تا حالا نظر یک نفر شده منبع موسق و تحلیل آماری ؟عجب گیری کردیم بابا مگه من چیزی غیر از این گفتم نقطه شروع این بحث جایی بود که شما برای همه کاربردها که گیم یکیشون هست- من میگم برای کاربرهای ما تو اکثریت هست پس مهمه- اومدی میگی بهترین انتخاب رنج 230 5770 هست!بعد که میایم میگیم چرا!؟میگی به خاطر در نظر گرفتن کلیه موارد!بعد از کلیه موارد فقط پاور (باز تحت شرایطی)و نویز و دما قبول میشه (اونم با برندهایی که خنک کننده خوب دارن )باقیش یا هیچ ربطی به گیمینگ نداره! (DC)یاکاربرد عملی با این GPU نداره و هیچ تستی و یا بازی که استفاده بخواد بشه که کاراییش رو نشون بده موجود نیست-نقطه ضعفی که تمام نقد و بررسی ها سایتهای سخت افزاری بهش اشاره کردن-(DX11)یا تناسب هزینه و کاربرد عملی نداره (Eyefinity) و .... این یک چیز مشخص هست دیگه واضحتر از این!؟باز شما بیا بگو نه!!!
من از دوستانی که این بحث رو دنبال می کنن خواهش می کنم این صفحه رو ببینن این دوستمون چند وقتی قصد ارتقا داره و چند جا تاپیکهای مختلف زده ببینید همین یک مورد کاملا مشخص می کنه در مورد پاور ارتقا و کاربرد گیم و فریم مناسب و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هنوز هم به سوال من پاسخ ندادید ... مگه Radeon 5770 از DX 10.1 پشتیبانی نمیکنه ؟ مگه در بازیی که DX 11 پشتیبانی میکنه نمیشه از DX 10.1 استفاده کرد ؟ ( فقط جواب بله یا خیر بده )
بنده هم برای ان برداشت شما به شدت متاسفم !بحث از نظر من تموم شدست شما چیزی برای گفتن نداری که من قانع بشم!
ذره ای از منطق نظم و احترام تو بحث شما نیست!
شما جدیدا تعیین تکلیف کردین و ما خبر نداریم ؟ببین من با آرمان که مدیر اول این بخش هست
من نمیتونم در برابر گفته هام در آینده مثل شما بیخیال باشم .. فرق من و شما همینه !چه خوبه آدم توانایی پذیرش اشتباهشو داشته باشه مطمئن باش من اگه بعدا مشخص بشه کمی یا کلا تو این بحث اشتباه می کردم خیلی راحت میپذیرم در ضمن اینجا ما نظرمون رو به کسی تحمیل نمی کنیم من عقیدم با شما یکی نیست...
باز هم برداشت اشتباه شما !من بحث اینطوری رو اصلا نمی پسندم من یه چیزی بگم شما یه چیز دیگه جواب بدی بحث باید به یک نقطه مشترک برسه و تو موارد که اختلاف نظر هست صحبت بشه با اینطور ادامه دادن بحث از طرف تو من دیگه ادامه نمیدم نیمتونم تو هر پست دلایلم رو و منطقم رو 10 بار تکرار کنم شاید نظر مدیرها رو نمیشه تغییر داد و همیشه در همه موارد حق با اوناست اصلا اشتباه نمی کنن!
بله بله ، یکی از وظایف من و شما در این انجمن این موارد هست ... نیازی نیست این موضوعات رو بازگو کنید !انقدر هم نمیشه روی یک تاپیک با این محتوا وقت گذاشت انقدر تاپیکهایی هستند که باید رسیدگی بشن که برای راهنمایی کاربران سایت هستند که الویت دارن به بحثهای بی فایده...
همانطور که قبلا گفتم بحث رو شما شروع کردید ( شما اختلاف نظر داشتید ) و شما هم باید تمومش کنید !پس بعد از این پست تو هرچی می خوای بگی بگو من جواب نمیدم رد یا تایید هم نمی کنم فکر کنم دیگه وقتشه تموم بشه دوست داری پست آخر رو تو داده باشی اصلا مشکلی نیست!
100% همینطوره .پ.ن:مسائل دوستی دیگه جدا هست نه استاد گرامی؟اصلا نمی خواستم در حد همکار-مدیر بشه
![]()