ببین دوست عزیز من حس بحث کردن با شما رو دیگه ندارم. لینک گذاشتم مطالعه بکنید و الکی نظر ندین. در ضمن در عکس هم مشخصه فقط کمی دقت میخواد، 2011 و ردیف Enthusiast رو ببنید خط آخرش نوشته Next Generation ATI Graphics.
ببین دوست عزیز من حس بحث کردن با شما رو دیگه ندارم. لینک گذاشتم مطالعه بکنید و الکی نظر ندین. در ضمن در عکس هم مشخصه فقط کمی دقت میخواد، 2011 و ردیف Enthusiast رو ببنید خط آخرش نوشته Next Generation ATI Graphics.
دوستان وارد حاشیه نشوید چون پستهاتون پاک می شود
من که می گم انویدیا کم اورده نمی دونه چکار کنه الکی وقت تلف می کنه
یا شایدم می خواهد ATI آخرین ضربه خودشو با 5970 که زد بعدا بیرون بیاره و بزنه توی دماغه ATI البته به نظر من ATI برگ برنده ای دارد که نمی خواهد حالا حالاها رو کند شاید هم 5990
سیاستهای خارجی شرکتها هست دیگه
اینها جاسوس دارند توی شرکتهای همدیگر
خبر مربوط به امروز 27 دسامبر.
Nvidia خوشحال از عملکرد کارتهای گرافیکی GF100.
فرقی نمیکنه چی صداش کنی GF100، Fermi یا سری GT300؛ Nvidia برای اولین بار سری کارتگرافیکهای بر پایه معماری Fermi رو سه ماه قبل معرفی کرد. از اون زمان محصولی از این سری هنوز عرضه نشده [بجز اون 310 قلابی] با این حال تعجب برانگیزه که پیشبینیهای زیادی در مورد عملکرد نسل بعدی Geforce صورت میگیره. باتوجه به گفتههای یکی از نمایندگان Nvidia، این شرکت از عملکرد و Performance این سری تازهوارد خوشحال و راضیه، آقای Luciano Alibrandi مدیر بخش روابط عمومی کمپانی Nvidia در منطقه EMEAI در مصاحبهای با وبسایت donanimhaber، اینطور نقل کردند:
"ما انتظار داریم Fermi سریعترین پردازندهگرافیکی در یکایک بخشها باشه. ارقامی که ما از کارائی و Performance این سری در شرکت داریم هم همین موضوع را نشان میدهد. پس ما خوشحالیم از این موضوع و حالا فقط داریم همهچیز رو در سمت Driver نهاییسازی میکنیم."
نمایش و معرفی این سری جدید در حالی که چند ماه تا زمان عرضه واقعیشون باقی مونده بود، از طرف Nvidia یک سنت شکنی به حساب مییاد. اما این باور وجود داره که Nvidia سری کارتهای Fermi رو در اواخر ماه سپتامبر برای افت فروش کارتهای DX11 کمپانی Ati، به نمایش گذاشت. البته Nvidia هنوز نمایشی از عملکرد این کارتها ارائه نداده هرچند با توجه به گفتههای آقای Alibrandi، این شرکت نه تنها به سختی در حال کار بر روی این چیپگرافیکی جدیده، بلکه در حال توسعه و ساخت یک Driver "عالی" هست، تا یک تجربه منحصربفرد رو به کاربراننهائی عرضه کنه:
"ما فقط میخوایم مطمئن بشیم که این [Fermi] همونطور که خودمون میخوایم هم در گرافیکها و هم در محاسبات [performance و quality] عالی باشه."
تا به امروز Nvidia در مورد نسل بعد، Geforce GF100 چیزی که نمایش دارده اینه که بنچمارکهای DX11 رو رندر میکنه و در حالت SLI کار میکنه.
مدیر بخش روابط عمومی EMEAI در مورد تاریخ عرضه نهائی GF100 به مصرفکنندگان چیزی اعلام نکرد و تنها اطلاعاتی در این مورد وجود داره توضیحات آقای Jen-Hsun Huang مدیر اجرایی Nvidia هست که اعلام کرده بودن این سری در کوارتر اول سال مالی 2011 که از 26 ژانویه تا 26 اپریل 2010 هست، عرضه میشه.
کشتی Fermi حامل پردازنده گرافیکی شامل 512 موتور stream processing هست (16 تا streaming multi-processors با 32 هسته در هر کدوم) که از نوعی از تکنولوژی multi-threading برای حداکثر سازی استفاده از هستهها، پشتیبانی میکنه. هر stream processor دارای fully pipelined ALU & FPU هست. چیپ شامل 3 بیلیون [میلیارد] ترانزیستور هست که از یک مموری کنترلر 384 بیتی از نوع GDDR5 با ECC استفاده میکنه و شامل کش بیسابقه 768Kb سطح دو به علاوه کش سلسله مراتبی پیچیده به صورت کلی هست. سری Fermi با رابطهای APIی DX11, Open GL 3.x و Open Cl 1.x تطبیق داره. در آخر هم این چیپ از تکنولوژی 40nm در TSMC تایوان استفاده میکنه.
محتوای مخفی: منبع
DirectX 11 پیشرفته 10.1 است؟
چقدر صحت دارد؟
خبر بد، تأخیر کارتهای Fermi انویدیا
Nvidia اعلام کرده تا ماه March هیچ خبری از کارتگرافیکهای بر پایه Fermi نخواهد بود. Nvidia اینو به سازندگان 3rd Party کارتاش اعلام کرده. این در حالیه که AMD/ATI در ماه ژانویه و فبریه سری HD5000 رو با چند کارت جدید زندهتر و متنوعتر میکنه.
این خبر برای همین امروزه یعنی 28 دسامبر.
محتوای مخفی: منبع
Last edited by Guts; 28-12-2009 at 17:11.
دیگه همه برید کارت هاتونا بخرید منتظر این نباشید وگرنه رنگ موهامون مثل دندونمون سفید میشه.
توی این دنیا که تکنولوژی اینجور پیشرفت میکنه این تاخیر ها =شکست
Last edited by iceweek; 28-12-2009 at 19:22.
من که ضد حالی بس اساسی خوردم، میخواستم بعد از مدتی یه کارت خوب بگیرم و قبل عیدی بشینم چندتا بازی ناب بزنم باهاش ولی مثل اینکه قسمت نیست، اونوره سالم که دیگه...
یعنی الان فرمی شکست خورده چون تاخیر خورده؟ بعد از عرضه میشه گفت شکست خورده یا نه. تا مارچ هم قرار نیست بیاد. پس رقیبی برای سری 5000 وجود نداره. در رقابت با سری 5000 و بررسی فرمی از لحاظ performance و قیمت میشه گفت چه کسی برنده است و چه کسی بازنده.توی این دنیا که تکنولوژی اینجور پیشرفت میکنه این تاخیر ها =شکست
کسانی که تا مارچ قصد خرید کارت DirectX 11 دارند، تنها محصول موجود کارت های سری 5000 ــه. بعد از مارچ - اگه تاخیر دیگه ای وجود نداشته باشه - چطور؟
بهتر نیست از کارت های سری 5000 استفاده کنید؟من که ضد حالی بس اساسی خوردم، میخواستم بعد از مدتی یه کارت خوب بگیرم و قبل عیدی بشینم چندتا بازی ناب بزنم باهاش ولی مثل اینکه قسمت نیست، اونوره سالم که دیگه...
نه بهتر نیست، الکی تبلیغ نکن من وسوسه نمیشم.
لول ... CUDA & PhysX جلوی چشماشو گرفته
البته بدک نیست آدم فعلا از این رده های متوسط رو بگیره و یکم طعم Dx11 رو مزه مزه کنه تا فرمه بیاد ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)