خدا رو شکر این بازی بالاخره تموم شد ، شاید برن جنرال رو بسازن
راستی درسته که میگن باید آنلاین باشی تا بتونی بازی کنی
خدا رو شکر این بازی بالاخره تموم شد ، شاید برن جنرال رو بسازن
راستی درسته که میگن باید آنلاین باشی تا بتونی بازی کنی
ارزش داره که بازیو بخرم؟؟
سلام من مرحله 2 گیر کردم!
هر کاری گفته کردم!
چیکار کنم؟!!!
اگه از سری C&C خوشت میاد حتما بخر ولی به اون خوبی که گیمر ها انتظار داشتن در نیاوردن و گند زدن
همون بلایی که سر رد آلرت آوردن هم سر تایبیریوم آوردن
درکل ارزش بازی کردن رو داره من که طرفردار سری C&C هستم مخصوصاTiberum war
سیستم من میکشه:
=========
cpu:E5200
graphic:9600 GT
RAM: 4 GB
=========
اگه اشتباه نکنم مرحله است که باید دفاع کنی بعد مرمت اون ضد دفاعیی ها میری قسمتی که سه تا توی نقشه ایجاد شده اون سه تا جا رو مرمت کنی تا دیوارها محافظ فعال بشن بعدش بیس تدارکاتی خودت را نابود کن و یک بیس جدید که حالت دفاعی داره ایجاد کن بعدش هم اون مرحله تموم میشه
سلام
هر كي اين بازي نخريده بهش توصيه مي كنم بخره اما اينو بدونيد كه سبكش تغريبا مثل ردآلرته و خيلي ضعف داره اما ارزششو داره
هر كي طرفدار سري بازي هاي C&C هست فقط اسمشو و اينكه از كدوم بازي بيشتر خوشش مياد رو بهم بگه (پيام خصوصي)
با تشكر
دوست عزیز راهی هست که تو قسمت Skirmish بازی اون قسمت که وقتی 2500 میشه بازی تموم میشرو برداشت؟
ممنون
سلام من یه سوال از اونهایی که بازی رو با GDI تموم کردن دارم، من بازی رو
که تموم می کنم ، دوباره بر می گرده به مرحله LOCKDOWN هر مرحله ای رو تموم می کنم برمیگرده به lockdown تو گیم اسپاد گفته اشکال از کرک هست .. کسی راهی به ذهنش می رسه ، کرک من reloaded هست ولی ورژنشو نمی دونم.
اینم یه نفر دیگه مشکل تقریبا شبیه من داره:
I got the same problem. Just completed the GDI mission "To Kill a Prophet" but instead of going to the next mission "For All Humanity" I get thrown back to the earlier mission "Lockdown". Restarted the mission a couple of times but I get the same problem anyway. Even tried to update the game but the problem remains. What to do? =/ Does anyone have a save game from "For All Humanity" that you can upload on rapidshare/mediafire or similar? I guess if I could load the map I could just restart that mission.
-------------------------------------
منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)