تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 30 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 292

نام تاپيک: كلوب براويا

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

من امروز رفتم هایپر استار برای خرید t550 یا s550 سری 32 اینچ. هرچی به طرف گفتم dvd های منو بگذار ببینم چطوره. زیر بار نرفت. اولش که گفت بلوری این dvd ها رو پخش نمیکنه. بعد اونور 22 اینچ t550 بود. گفتم خب اینکه به بلوری وصل نیست. مجبورش کردم dvd های منو بگذاره که چون از انور اب اورده بودم مشکل region داشت با پلیر . جالب اینجاست که می گفت مشکل از dvd منه و باید دیکود بشه یه همچین مزخرفاتی. خلاصه یک فیلم دایو ایکس گذاشتم در حد چند ثانیه که همانطور که انتظار داشتم کیفیتش تعریفی نداشت. اخرش با اصرار من گفت که بهشون گفتن که کیفیت sd روی lcd ها پخش نشه.
    32t550 قیمت 548 و 32s550 هم 590 بود. ولی انتظار نداشتم پلاسمای 42 اینچ ال جی یا سامسونگ از 40 اینچ xvision هم ارزانتر باشه .

من زیاد از مدل T550 نمیونم بنظرم 548 تومن رو به خاطر 300 -400 تومن حیف نکون و تلویزیون بهتر حالا با هر برندی که شد بگیر

2. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من زیاد از مدل T550 نمیونم بنظرم 548 تومن رو به خاطر 300 -400 تومن حیف نکون و تلویزیون بهتر حالا با هر برندی که شد بگیر
    ممنون. وقتی بودجه محدوده دیگه چاره ای نیست.میز و ----- هم باید بگیرم .بیشتر برندها رو رفتم از نزدیک دیدم.اخرش همین 32t550 خریدم.543 تومن.(از هایپر نخریدم).بهرحال سونیه.منم براویایی شدم... بعدا ازش رویو می نویسم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایا من برای نصب dvd player به lcd نیاز به کابل جدیدی دارم. چون فروشنده میخواست سیمهای کلفت تری رو همراه Lcd بهم بده. می گفت کیفیت بهتری داره .که من گفتم اجازه بده با همین سیم 3 رشته نازک تست کنم تا ببینم چطوره.قیمتش رو 15 تومن می گفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

از همین سه رشته ای ها وصل کن همین خوبه
    راستی اگر که دی وی دی پلیرت خروجی اچ دی ام آی داره با کابل اچ دی ام آی وصل کن کیفیت 3 برابر بیشتر میگیری

6. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون. وقتی بودجه محدوده دیگه چاره ای نیست.میز و ----- هم باید بگیرم .بیشتر برندها رو رفتم از نزدیک دیدم.اخرش همین 32t550 خریدم.543 تومن.(از هایپر نخریدم).بهرحال سونیه.منم براویایی شدم... بعدا ازش رویو می نویسم
    دوست عزيز تبريك ميگم.با اين رنج قيمت بهترين انتخاب رو كردي.مثلا يكي از ويژگي هاي خوبش پردازشگر bravia3 كه فوق العاده جديده

8. این کاربر از IMAN SD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزيز تبريك ميگم.با اين رنج قيمت بهترين انتخاب رو كردي.مثلا يكي از ويژگي هاي خوبش پردازشگر bravia3 كه فوق العاده جديده
    ممنون. برای کالیبره کردن سونی چه روشی رو پیشنهاد میکنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ایا من برای نصب dvd player به lcd نیاز به کابل جدیدی دارم. چون فروشنده میخواست سیمهای کلفت تری رو همراه Lcd بهم بده. می گفت کیفیت بهتری داره .که من گفتم اجازه بده با همین سیم 3 رشته نازک تست کنم تا ببینم چطوره.قیمتش رو 15 تومن می گفت
    دوست من شما كابل كامپوزيت خريدي كه خوب كيفيت انتقال تصوير و صداش از hdmi & component كمتره.شما حتما كابل اوريجينال كامپوزيت رو خريدي كه اينقدر شده و اگر نه معموليش با 1500 تومن هم ميتوني بخري.
    البته اين رو هم مدنظر داشته باش:تمام دي وي دي پلير ها خروجي كامپوزيت دارند.اما كامپوننت و اچ دي ام آي فقط بعضي مدل ها دارند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست من شما كابل كامپوزيت خريدي كه خوب كيفيت انتقال تصوير و صداش از hdmi & component كمتره.شما حتما كابل اوريجينال كامپوزيت رو خريدي كه اينقدر شده و اگر نه معموليش با 1500 تومن هم ميتوني بخري.
    البته اين رو هم مدنظر داشته باش:تمام دي وي دي پلير ها خروجي كامپوزيت دارند.اما كامپوننت و اچ دي ام آي فقط بعضي مدل ها دارند.
    هنوز که نخریدم. پلیرم hdmi نداره.ولی خروجی کامپوننت داره. کابل کامپوزیت هم که ازاول روش بود.کابل کامپوننت چی بخرم. همون که 15 تومن سونی سنتر پیشنهاد داده و کلفتتره بخرم؟همون کابل کامپوزیت رو میشه زد به کامپوننت؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام دوستان
    چندتا سوال دارم:

1- من دیروز تو نمایندگی سونی 1 مدل دیدم به نام X450 حالا هرچقدر سرچ میکنم همچین مدلی تو اینترنت پیدا نمیشه
    ایا اسم این مدل تو اروپا و امریکا فرق میکنه؟ اگه اره اسمش چیه؟

2- چرا الان بیشتر رقابت بین G10 پاناسونیک و B690 سامسونگ هست؟ یعنی سونی مدلی نداره که بتونه با این دو مدل رقابت کنه؟(از نظر کیفیت و امکانات) یا اینکه چون سونی گرونتر هست اکثرا میرن سراغ اون دوتا مدل از سامسونگ و پاناسونیک؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من برای کالیبره کردن t550 از ISF HDTV Calibration استفاه کردم. شامل 3-4 مرحله ساده است.برای شروع خوبه.ولی دنبال روشهای دیگه هم هستم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •