تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 20 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خب حالا شما از كجا ميدونيد كه مشكل در سري جديد برطرف نشده ؟
    پس شما هم حق نداريد بگيد كه سري جديد هم ترك برميداره
    در اين ضمينه بايستي 3 ماه صبر كرد تا معلوم بشه قبول ؟
    دوست گرامی من نمیگم سری جدید حتما ترک بر میداره ولی هنوز معلوم نیست.. استدلال شما جالبه که میگید چون معلوم نیست سری جدید ترک بر میداره یا نه پس ترک بر نمیداره... تا الان که ترک بر میداشت حالا اگه کسی میگه ترک برنمیداره باید دلیل داشته باشه یا لااقل بذاره یه مدت بگذره ببینه ترک میخوره یا نه.. شما و یه سری دوستای دیگه میگید سری جدید ترک بر نمیداره و دلیلتون هم اینه که میگید : == از کجا معلوم که ترک برمیداره؟==.. منم از خدامه که مشکلش رفع بشه.. ولی نمیام بگم که چون ما نمیدونیم ترک میخوره یا نه پس ترک نمیخوره..

2. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

4-کلید 4 جهته به نظر شما برتریه ؟
    امنیا یه گوشی فول تاچ هست و نیازی به کلید 4 جهته نداره الان خیلی از گوشیها دیگه کلید 4 جهته ندارن مثل دایموند2... اچ دی...ایفون و... پس این برتری نیست
    خروجی tv هم چیز کمی نیست... خروجی tv رو میشه با جک 3.5 میلیمتری برابر دونست البته بازم خروجی tv مهمتره
    شتاب سنج که اصلاً بحثش جداست و چیزی نیست که بشه راحت ازش گزشت

5- خب شما یه برنامه بیار که بیشتر از 128 مگ رم بخاد و روی امنیا به خاطر کمبود رم اجرا نشه
    x1 با 8 تا برنامه فقط 42 درصد از رمو اشغال میکنه یعنی برنامه ای وجود داره که از 8تا برنامه بیشتر رم بخاد ؟ تازه اینترفیس x1 رم خیلی بیشتری نسبت به امنیا میخاد رزولونشم بالاتره و اینم باعث میشه که رم کمتری استفاده کنه پس رم x1 برتری نیست
    رام هم که توضیح دادم وقتی حجم فریمورای امنیا از 256 مگ کمتره دیگه چه نیازی به رام بیشتر داره
    الان که برای امنیا ویندوز 6.5 هم اومده و نه رم کم میاره و نه رام

8-اگه بحث کیفیت پردازنده باشه توجه کنید که مارول بخشی از اینتل هست پس از نظر کیفیت اوله
    به هر حال شما تست کن

9-خب شما اگه بخای برای x1 یه مموری 16 گیگ بگیری 70 تومن باید یدی حالا 10 تومن میدی و یه کابل tv میگیری و از کیفیت بسیار عالیش لذت میبری

10- باترشون فقط 60 میلی آمپر اختلاف داره پس چطور x1 باتریش میتونه انقدر قویتر باشه
    خود شما وقتی روز اول گرفته بودی در مورد باتریش گفتی خیلی خوب نیست چون انتظار داشتی واقعاً 11 ساعت مکالمه انجام بدی ولی در عمل اینجوری نیست شاید باتری x1 بهتر باشه ولی فرقشون انقدر زیاد نیست که واسه x1 برتری باشه

12- صدای اسپیکر امنیا رو هم میشه بیشتر کرد
    وقتی صدای اسپیکر امنیا بیشتره پس اگه بازم بیشترش کنی از x1 بازم بلندتره و x1 نمیتونه بهش برسه

13- اگه یه نفر قاب گوشیش ترک نخوره نمیشه نتیجه گرفت که دیگه این مشکل حل شده در ضمن تعدادشونم کم نیست

نتیجه : اگه به کیبرد احتیاج ندارید دلیلی برای خریدن x1 وجود نداره چون با خرید x1 خیلی چیزارو از دست میدید : مثل دوربین ...16 گیگ حافظه داخلی...سنسور شتاب سنج...خروجی tv....صدای بیشتر تو اسپیکر... سرعت بیشتر...کیفیت ساخت بالاتر و....
    كليد 4 جهته فكر ميكني مهم نيست ؟
    در همونجا گفتي نميشه از شتابسنج گذشت ولي ميگي كليد 4 جهته مهم نيست ؟
    خيلي جالبه
    در مورد كليدهاي 4 جهته توضيح ميدم و به پست اول هم اضافه خواهم كرد
    جوي استيك يا همون كليدهاي 4 جهته نقش مهمي دارند
    چرا كه بدون آنها نميشه گيم بازي كرد
    و فقط ميشه گيمهايي را اجرا كرد كه خاصيت تاچ داشته باشند
    و تعداد اين گيمها هم خيلي كمتر هستند
    بدون كليدهاي 4 جهته عملا نميشه گيمهاي بدون تاچ را بازي كرد
    اين فقط يك كاربردش بود
    در مورد موس
    موس x1 بزرگتر از امنيا هست و هم كار كردن باهاش راحت تر و لذت بخشتره
    اما قابليت موس در x1 بطور پيشفرض وجود نداره و با يك برنامه رايگان در عرض يك دقيقه نصب ميشه
    خب حالا ميخوام اينو بپرسم
    شما چطور به موس ايندو نمره يكي دادي و اينكه موس x1 بعد از نصب برنامه نصب ميشه را ايراد گرفتي
    در حالي كه خروجي tv در امنيا به خاطر نداشتن كابل با 15 تومن حل ميشه اينو نگفتين ؟
    نداشتن كابل خروجي تي وي ايراد نيست كه 15 تومن خرجشه ولي نصب برنامه موس براي x1 كه رايگان هست و 1 دقيقه زمان ميبره ايراده ؟
    حرفهاي شما، خودتونو محكوم كرد و ثابت كرد كه تعصبي هستين
    در مورد رم
    رم دو گوشي دقيقا دوبرابر اختلاف دارند
    پس نمره دو گوشي هم بايد همين اختلاف را داشته باشه اينو ديگه هيچكسي قبول نميكنه ...
    شايد شما برنامه و يا گيمي نديدن كه نياز به رم زياد داشته باشه اما من فقط يك مثال ميزنم
    امولاتور ps1را اجرا كن و چند تا گيم را تست كن اونوقت ميفهمي چي ميگم
    تازه سنگين بودن اينترفيس x1 با چيپست گرافيمي قوي 128 مگاباتي جبران شده ...
    در مورد رام
    رام x1 دو برابر امنيا هست و طبيعتا نمره اش هم بايد دو برابر باشه
    وقتي فضاي خالي ازاد x1 بمراتب بيشتر از امنيا هست ديگه شكي نيست كه بهتره

در مورد حافظه
    ما حافظه داخلي امنيا را برتري ميدونيم
    چرا دوباره بحثو مياري وسط ؟
    تازه قيمت مموري 16 گيگ الان 40 تومنه نه 70 تومن ...

باطري هم در عمل اختلاف زيادي دارند
    مكالمه و استند باي x1 بمراتب بالاست
    من خودم تست كردم و راحت 10ساعت مكالمه راداره
    حتي در حالت عددي هم تقريبا از 30 درصد قويتره
    در ضمن اون ميلي امپرو كه نوشته در عمل مهمه و البته در عمل هم كه خود سامسونگ نشوته مكالمه و استند باي را
    راستي اگه باطري x1 را نديد بدك نيست يه سرچ بزني و ببينيش
    چون وقتي كنار هم هستند شبيه پدر و پسر ميشند ...

صدا
    با فرض بر اينكه صداي امنيا قويتره
    ولي وقتي كيفيت هنز فري و مكالمه كمتري داره فرق ميكنه
    يعني در صدا امنيا 1 مزيت و x1 دو مزيت داره
    اما در عمل صداي هر دو گوشي در بلند گو يكي هستند چون دقيقا تست كرده ام
    حتي صداي زير x1بيشتره
    در مورد تقويت
    كيفيت صداي x1 بعد از تقويت دچار افت نشده
    يعني كيفيتش ثابته
    اما شما تا حالا صداي امنيا را تقويت كرده اين ؟
    اگه يه باز تقويت كني و صداشو بزاري آخر خيلي ميترسي كه الان بلندگوش بسوزه چون بدجوري فشار مياد
    در ضمن امنيا برااي مكالمه و موزيك 1 بلندگو داره اگه بسوزه مكالمات هم از دست ميره ...
    پس در موزيك برتري سومي هم داره x1 چون 2 تا اسپيكر داره براي مكالمه و موزيك

حب حالا از 10 امتیاز بدیم :
    1-ال سی دی : امنیا به خاطر رزولوشن پایین و x1 به خاطر کوچیک بودن دوتاشون 10 میگیرن
    2-موسی نوری هم چون امنیا به راحتی و بدون نیاز به برنامه هست و x1 چون بزرگتره بازم 10 میگیرن
    3-سنسور شتاب سنج : امنیا 10 میگیره و x1 صفر : دی
    4-جک 3.5 : چون x1 رو خودش داره 10 میگیره و امنیا هم چون رو هدستش داره 5
    5-رم و رام همونطور که گفتم چون لازم نیست برتری نیست ولی حالا چون شمایید x1 امتیاز 10 میگیره و امنیا 7
    6-حافظه داخلی : امنیا 10 و x1 هم با 400 مگابایت 1
    7-دوربین : امنیا 10 و x1 هم 6
    8-پردازنده : امنیا 10 و x1 هم 8
    9-خروجی tv : امنیا 10 و x1 صفر : دی
    10-باتری x1 ده و امنیا 8
    11-کیبرد : چون x1 کیبرد داره 10 میگیره و چون تایپ با امنیا خیلی راحته و نداشتن کیبرد باعث کوچیکتر شدن و محکم تر شدن میشه امنیا 8
    12-اسپیکر : امنیا 10 و x1 هم 8
    13-کیفیت ساخت امنیا 10 و x1 هم 5

امنیا : 118 امتیاز

ایکسپریا : 88 امتیاز

اگه نکته ای هست بگید

امنیا برنده شد !!!
    100 رحمت به آريان
    باز اون منصفانه تر قضاوت ميكنه
    تعصبي بودن شما خيلي تابلو هست
    1- ديگه چيزي بسه
    2- موس نوري x1 خيلي راحت تره و در بالا هم اشاره كردم و بايد 1 نمره بيشتر بگيره
    3و4 بازم جالبه نداشتن شتابسنج را برتري دونستي و 10 نمره دادي و به x1 0 دادي ولي به سوكت 3.5 10 دادي و به امني 5 ديگه نيمدونم چي بگم بهت
    5- بله رمو رام دوبرابر اختلف دارند و نمره دوبرابر اختلاف نداره اينم خيلي جالبه
    6- دوست عزيز حافضه داخلي را با رام هنوز نتونستي تشخيص بدي
    چطور ميخواهي مقايسه كني ؟
    7- دوربين مال امنيا برتره ولي x1 ميتونست 8بگيره حالا مهم نيست
    8- پردازنده در عدد اين قابل قبوله
    9- البته چيزهايي كه x1 داره و امنيا نداره اونا را كاملا اشاره نكردي
    10- نه باطري بايد 3 تا 4 اختلاف داشته باشند
    11- بچه ها اينو نگاه كنيد
    x1 كه كيبرد داره بهش نمره 10 داده و امنيا كه نداره 8 )
    12- اينم كه قبلا اشاره كردم نمره x1 بيشتره چون هم هندز فري و هم صداي مكالمه بهتري داره
    13- كيفيت ساخت اينم جالبه

كلام آخر
    شما ابروي طرفداران سامسونگ را هم بردي با اين روش پست نوشتن
    مطمئن باش هر كسي بياد و اين دو پست شما را بخونه در همون اولش تعصبي بودن شما را متوجهميشه

4. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست گرامی من نمیگم سری جدید حتما ترک بر میداره ولی هنوز معلوم نیست.. استدلال شما جالبه که میگید چون معلوم نیست سری جدید ترک بر میداره یا نه پس ترک بر نمیداره... تا الان که ترک بر میداشت حالا اگه کسی میگه ترک برنمیداره باید دلیل داشته باشه یا لااقل بذاره یه مدت بگذره ببینه ترک میخوره یا نه.. شما و یه سری دوستای دیگه میگید سری جدید ترک بر نمیداره و دلیلتون هم اینه که میگید : == از کجا معلوم که ترک برمیداره؟==.. منم از خدامه که مشکلش رفع بشه.. ولی نمیام بگم که چون ما نمیدونیم ترک میخوره یا نه پس ترک نمیخوره..
    خدمت شما عرض كنم كه من از خودم نگفتم
    اگه مطلع باشين گارانتي اصلي xperia سيتادل هست
    سيتادل با سوني اريكسون رابطه داره
    و قاب و قطعات يدكي مورد نياز را هم از اونجا ميگيره
    همچنين گارانتيهاي تعويضي از جمله تعويض برد گوشيو ..را هم از سوني عوضشو ميگيره
    من از اونجا اطلاع گرفتم
    اگه خواستي شمارشو بدم خودت حرف بزن
    و چون شما قبول نكردين گفتيم باشه معلوم نيست كه درست شده يا نه
    و 50 به 50 گرفتيم
    تازه شما اينم قبول نميكنين
    نميدونم بايد از اخبار كانال 1 پخش بشه تا بتور كني ؟

6. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

بحثها خیلی جالب داره پیش میره.یکی میگه باتری فلان گوشی
    بهتره،اون یکی میاد میگه کی گفته؟من میگم مال اون یکی بهتره

سر تمام آیتمها بحثها بیشتر نظر شخصیه تا فنی و با دلیل و مدرک
    بیشتر دارید سعی میکنید جواب همدیگرو بدید تا اینکه درست و
    اصولی حرف بزنید.با این روش به نتیجه نمیرسیم.
    بهتره دوستایی که این دو گوشی رو دارن یه برنامه ی بنچ مارک
    انتخاب کنن و نتایج رو اینجا بزارن تا در مورد مسائل فنی نتیجه
    مشخص شه.در مورد سایز ال سی دی و کیفیت صدا و زیبایی و
    ... هم کاملا موارد شخصی هست و توضیحات لازم داده شده.

مخلصیم
    در مورد سي پي يو من الان قبول كرده ام كه مال امنيا قويتره
    فعلا نياز به بنچمارك چنداني نيست
    بقيه موارد هم كه خيلي بحث شده
    اما رم و رام كه مال x1 دقيقا دو برابر هست اونو نميتونند قبول كنند
    شما نظرتون چيه ؟

8. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

اول در جواب اون دوستی (amir_70)که میگن بهت فشار میاد عرض کنم شما سعی کن طوری صحبت کنی که دور از منزلت یک انسان مودب نباشه.. دوما نمیدونم چرا اینجا تا حرف میزنم یکی موضع میگیره.. قربون شکل همتون شما خودتون قضاوت کنید که این دلیل نیست یه نفر که گوشی رو تازه خریده میگه گوشیم ترک نخورده و کلی هم خوشحاله.. این خودش بدترین تبلیغ واسه اکسپریا هست که یکی میاد حدود نیم میلیون پول میده و هنوز چند وقت نیست گوشی رو خریده میاد با کمال خوشحالی میگه گوشیم ترک نخورده.. آقا جون بیاین حرفی نزنیم که باعث کل کل بشه.. از همه خواهش میکنم از این به بعد هیچ حرفی زده نشه مگر یه دلیل علمی در کنارش باشه.. با تشکر
    دوست عزيز ما هم گفتيک که چه خوب پس احتمالن مشکل بر طرف شده و اميدوارم که شکستگي ديگه پيش نياد ولي شما قاطعانه گفتين که..........
    همان طور که گفتم اين بحث را بايد به کساني واگذار کنيم که اين گوشي را تازه خريدن.

دوست گلم یعنی چی بگم : حتما حل شده؟!!!!!!!!! ایشون میگه من تازه خریدم.. گوشی همون اول که ترک نمیخوره یه مدت طول میکشه.. قبول دارید فکر کنم
    دوست عزيز منظوره من از حتمن حل شده اين بود که به احتمال قوي حل شده چون دوستاني که من ميشناسم وايکس1 هم دارن البته چند ماهي ميشه که دارن و يکيشون که گوشيش ضربه خورده بود رفت تهران براي تعويض قاب وقتي برگشت گفت که بنا به حرف هايي که تهران به ايشون زدن قاب هاي جديد مشکلات قاب هاي قديم را ندارن.
    پس احتمالش زياده که مشکل حل شده باشه.
    بهتره بحث را به عهده خريداران جديد اين گوشي بزاريم.

سلام . دوستان شما منظور منو متوجه نشدین و برداشت دیگه ایی کردین. اولا من صرفا اگر حرفی از گوشی N95 معمولی و 8گیگ زدم هدفم صرفا زدن مثالی ملموس برای تفاوت بین 0.2 اینچ بود نه اینکه کیفیت صفحه نمایش اونا رو بخوام با امنیا یا ایکسپریا مقایسه کنم. ثانیا دوستان در این مثالی که بهتون زدم من اصلا اهمیتی به برایتنس یا کنتراست یا شفافیت صفحه نمایش N95 معمولی و 8 گیگ نمیدم.من صرفا از بزرگتر بودن صفحه نمایش 8گیگ خوشم اومده چرا که ایکونها و فونتها رو بزرگتر نشون میده بازیها بزرگتر نشون داده میشن خوندن مطالب و PDFها و سایتهای اینترنتی راحت تره و غیره.
    در مورد مثالی که برای کیبورد زدم هم به همین صورت هدفم صرفا زدن مثالی ملموس برای سلیقه ایی بودن بحث داشتن یا نداشتن کیبورد بوده نه اینکه بخوام ایفونو با دو گوشی دیگر مقایسه کنم.
    دوستان بازم تاکید میکنم که هدف من از این دو مثال صرفا برای نشان دادن سلیقه ایی بودن این دو مورد (صفحه نمایش و کیبورد) بوده . امیدوارم این دفعه تونسته باشم منظور خودمو به دوستان فهمونده باشم. با تشکر از دوستان.
    دوست عزيز شما گفتين گوشي هاي بدون کيبرد هم طرفداراي خاص خودشونو دارن و امدين گفتين هما طوري که ايفن فروش زيادي کرد در حالي که ايفن گوشيه بسيار متفاوتي از اي900 ميباشد.
    در کل همين که ما را متوجه کردين که منظورتون چيه خوبه و ديگه بحث ادامه پيدا نکنه بهتره تا تاپيک روال خودشو پيش بره.
    در مورد ان95 هم همان طور که اقاي گل محمدي اشاره کردن در اين دو گوشي چون سايز کوچکتري نسبت به اکسپريا و اومنيا دارن و همچنين کيفيت ال سي دي ها در دو ان95 تقريبن يکسانه پس ان95 8گيگ جذابيت بيشتري داره ولي در اين جا ايکس1 کيفيتي در حدود 4برابر اي900 داره و اي900 با وجود دو دهم اينچ بزرگتر بودن کيفيتي بسيار پايينتر از ايکس1 داره در نتيجه ايکس1 در اين مورد بسيار قويتر از اي900 ميباشد.
    ار توجهتون هم ممنون.

جوابمو گرفتم.. دوستان من کاملا تا اینجا متوجه شدم که مشکل ترک ها حتما رفع شده .. از این به بعد هم به پیشنهاد شما ما به خودمون فشار نمیاریم.. به ما چه که ترک میخوره.. من فقط به این دلیل خیلی روی ترک خوردن اکسپریا تمرکز کردم که وقتی یه نفر که بچه مایه دار هم نیست میره و کلی پول باباشو میده پای گوشی پس فردا تو ذوقش نخوره .. حالا شما میای انقدر مطمئن میگی مشکل حل شده و دلیلشم اینه که گوشی شما ترک نخورده دیگه قضاوت با دوستان.. کلمات شما و دیگر طرفداران اکسپریا هم جالب بود.. اول میگید حتما رفع شده بعد میگید انشاالله رفع شده.. دیگه کم مونده ناد علی بخونیم واسه سلامتی بدنش.... خوبه که تو همین چند پست قبل ازتون خواهش کردم دلیل علمی داشته باشید.. اینکه شما میخواهید ثابت کنید که اکسپریا بهتره کار اشتباهیه.. کمکی که همه ی ما به افرادی که میخوان گوشی رو بخرن فقط راهنمایی و بررسی کارایی پاکت هست البته علمی نه اینکه بگیم انشالله مشکلی نیست یا حل شده.. در ضمن اینجا شده میدون کل کل.. لطفا یه قراری گذاشته بشه که حتما هر حرفی یه دلیل علمی پشتش باشه//
    دوست عزيز به نظره شما بحث ترک خوردگيه بدنه ي اکسپريا ايا نيازي به علت علمي داره؟
    اين مورد را تنها خريداران جديد اين گوشي بعد از مدتي استفاده ميتونن نظر بدن و فکر نکنم اين مورد نيازي به دليل علمي داشته باشه اگر داره شما لطف کن دليل علميتون را براي ترک خوردگيه ايکس1 هاي جديد بگو؟

نظر من
    اکسپریا10
    امنیا20
    خواستي به ايکس1 صفر بده.
    دوست عزيز لطفن با پست هاي بي دليل و بي پايه تاپيک را منحرف و به کل کل نکشيد.

بزارید برتریهای هر کدوم رو با تحلیل و بررسی بگیم :
    1- ال سی دی : ببینید همونطور که یکی از دوستان گفت ppi امنیا 146 هست یعنی از ان96 که ال سی دی خیلی با کیفیتی داره بهتره پس ال سی دی امنیا کیفیت کاملاً راضی کننده ای داره و اگه به تنهایی بهش نگاه کنید اصلاً نمیگید کیفیتش پایینه
    کیفیت ال سی دی x1 خیلی بالاست و جزو بهترینهاست ولی باید دقت کنید که چشم هم محدودیت داره... همین الان برای اینکه متوجه منظور من بشید رزولوشن مانیتورتون رو ببرید بالا و ببینید ایا کیفیتش بیشتر میشه... باید خیلی دقت کنید تا تفاوت رو متوجه بشید
    به جز رزولوشن چیزای مهم دیگه ای هم هستن...کیفیت ال سی دی تاچ پرو 2 با اینکه از x1 بزرگتره بیشتره
    رزولوشن زیاد باعث کوچیک شدن نوشته ها میشه پس رزولوشن بالا باید همراه با ال سی دی بزرگ باشه
    اینکه میگید فیلم تو x1 بهتره نشون داده میشه باید خیلی دقت کنید تا تفاوتشو متوجه بشید همین طور در مورد وب و pdf
    نسبت طول به عرض صفحه x1 زیاده در امنیا هم همینطور هست پس اگه ال سی دی کوچیک باشه عرض کم صفحه اذیت کننده میشه
    طبق گفته gsmarna اینترفیس x1 برای استفاده از دست راحت نیست و دلیلش میتونه کوچیک بودن نوشته ها و ایکن ها تو x1 باشه
    0.2 اینچ اختلاف قطر صفحه هاست پس تاثیرش کم نیست
    نتیجه : کیفیت ال سیدی x1 خیلی بالاست ولی این به این معنی نیست که ال سیدی امنیا پایینه در عوض صفحه امنیا بزرگتره
    من بزرگتر بودن رو ترجیح میدم ممکنه یکی کیفیت بیشتر رو ترجیح بده

2-موس نوری : موس نوری امنیا تو همه محیط ها کاربرد داره در حالی که در مورد x1 اینجوری نیست کلاً این مورد خیلی مهم نیست و خیلی بهش گیر ندین

3-سنسور شتاب سنج : این مورد چیز کمی نیست و نمیشه به راحتی ازش گزشت و برای امنیا یه برتری حساب میشه

4-جک 3.5 میلیمتری : x1 روی خودش این سوکت رو داره و امنیا روی هدستش این موردم خیلی مهم نیست ولی به هر حال در مورد x1 بهتره

5-رم و رام : طبق گفته یکی از x1 دارها وقتی 8 تا برنامه رو همزمان باز میکنه فقط 42 درصد از رمش استفاده میشه این نکته رو هم در نظر داشته باشید که اینترفیس x1 سنگین تره و رم بیشتری نیاز داره پس رم امنیا براش کاملاً کافیه پس دیگه به این مورد گیر ندین که برتری حساب نمیشه
    رام بیشتر x1 هم برتری خاصی نیست چون فریمورای امنیا از 256 مگ کمتر هستن و نیازی به رام بیشتر نداره به این موردم گیر ندین

6-حافظه داخلی: امنیا 16 گیگ مموری داخلی داره که قیمتش کم نیست و در نظر داشته باشید که مموری داخلی سرعت بیشتری داره پس چیز کمی نیست و نمیشه ازش به راحتی گزشت در ضمن امنیا مموری هم میخوره پس کسی نگه مموری چمیدونم جدا میشه و از این حرفا

7-دوربین : دوربین امنیا 5 مگاپیکسله و کیفیت بیشتری داره فیلم برداریشون میشه گفت مثل همدیگست

8- پردازنده : بعضیا میگن پردازنده ها در عمل مثل هم هستن و فرقی ندارن و دلیلشونم اینه که مال دو شرکت مختلف هستن باید اینو بدونن که ملاکهای برتری یه پردازنده علاوه بر فرکانس باس و کش و چیزای دیگست که همه این موارد در مورد پردازنده دو گوشی برابره پس پردازنده امنیا قویتره
    قدرت پردازنده رو میتونید تو سرعت روتیت ببینید

9 - خروجی tv : اینم یه برتری مهم برای امنیاست

10- باتری : رام a5 امنیا در میزان شارژ نگه داشتن بسیار خوب عمل میکنه و عملاً در این مورد فرقی با x1 نداره

11 - کیبرد : این مورد یه برتری بزرگ برای x1 هست...البته تایپ با امنیا هم خیلی راحته و دقت کنید که آیفون هم کیبرد نداره ولی فروش بالایی داره به هر حال برای کسی که زیاد تایپ میکنه این مورد خیلی مهمه

12- اسپیکر : اسپیکر امنیا صدای بلندتری داره کیفیتشون تقریباً مثل همه

13- کیفیت ساخت : x1 بعد از یه مدت ترک بر میداره و این میتونه خیلی آزار دهنده باشه البته همه اینجوری نیستن ولی تعداشون زیاده
    امنیا کیفیت ساخت خیلی بالایی داره

نتیجه گیری : اگه زیاد تایپ میکنید و نمیتونید از کیبرد مجازی استفاده کنید x1 بگیرید ولی اگه میتونید با کیبرد مجازی کار کنید امنیا بخرید که قیمتش حدود 80 تومنم ارزونتره
    1) دوست عزيز در مورد ال سي دي بايد بگم که شما نباد بگين که کيفيت اي900 به تنهايي و جداي مقايسه با ايکس1 خوبه ما اين جا داريم اين دو گوشي را مقايسه ميکنم.......در مورد ان96 هم که گفتين پس اگه اين طور باشه که شما دارين اي900 را با ان96 مقايسه ميکنيد پس ايکس1 بايد ديگه نهايت کيفيت باشه..........خودت بگو ديگه....وقتي شما مياي ال سي ديه اي900 را با ان96 مقايسه ميکني و ميگي بهتره معلومه که بهتره کيفيت ال سي ديه ايکس1 که ديگه خيلي خيلي بهتر از ان96 ميباشد......
    در کل جداي چشم و اين طور چيزا قبول کن که کيفيت ال سي ديه ايکس1 بالاتره ديگه دليل نيار
    درسته که به جز رزولوشن چيزاي مهم ديگه اي هم هستن ولي موضوع اينه که در اون موارد هم ايکس1 برتره.کيفيت تاچ پرو2 را تعيد ميکنم ولي ما اين جا داريم ايکس1 و اي900 را مقايسه ميکنيم که در اين مقايسه ايکس1 برتره
    اينو تا حدودي قبول دارم ولي همون نوشته هاي کوچک به قدري واضح هستن که نيازي به توجه زياد براي خواندن ندارن در ضمن ميشه به وسيله ي تنظيمات سايز نوشته ها را بزرگتر کرد
    چه دقت کني چه نکني نهايتن ايکس1 بهتره چه در فيلم چه در باقيه موارد.
    در نهايت اينم بگم که اينترفيس ايکس1 يکي از قدرت هاي اين گوشي ميباشد و به نظره من درسته که بعضي جا ها نياز زيادي به قلم ميشه ولي بازم لذت بخشه.

2)موس نوري تقريبن در يک سطح هستن ولي ايکس1 به دليل داشتن کليدهاي 4جهته در اين قسمت جلوتر از اي900 ميباشد

3)در اين مورد با شما موافقم و اي900 را برتر ميدونم.

4)در اين مورد ايکس1 برتره ولي اي900 هم در مقابل کابل تي وي داره که در اين جا برميگرده به نياز شخص خريدار.اما فکر ميکنم جک 5/3 گزينه ي بهتري باشه.

5)در اين مورد با شما موافق نيستم.اين دو (رم و رام)دو تا از برتري هاي بزرگ ايکس1 نسبت به اي900 هستن که يکي از خوبي هاي وجوداين دو افزايش گرافيک در محيط کار ايکس1 ميشود که اين مورد تا حدودي به ال سي ديه با کيفيت ايکس1 نيز بستگي داره همچنين پنل ها
    در ضمن شما فرض کنيد دارين يه بازي که حجم زيادي داره را اجرا ميکنيد و همزمان در حال گوش دادن موسقي هم هستين که يه اس ام اسم براتون در همان زمان مياد و ميريد ميخونيدش..........در اينجاست که ايکس1 قدرت خودشو نشون ميده.

6)در اين مورد هم اي900 پيشي گرفته

7)در اين مورد هم قبول دارم و کيفيت عکس برداريه اي900 بهتر از ايکس1 ميباشد.

8)در اين مورد همان طور که گفتين پردازنده به چيز هاي زيادي ربط داره و همان طور که من و خيلي ها متوجه شدن در عمل اين دو گوشي فرقي از لحاظ پردازنده ندارن.

9)اين مورد را به همراه فيش 5/3 که در گزينه ي 4 گفتين را اوردم و اين دو(خروجيه تي وي و جک 5/3)با توجه به استفاده کاربر ميتونه تعثير گذار باشه.

10)دوست عزيز در اين مورد ايکس1 برتره حالا اومنيا با رام هاي جديد تغيير کرده درسته ولي هنوز ايکس1 تا حدودي برتره در ضمن رام هاي جديد ايکس1 نيز به احتمال زياد در مصرف باطريه اين گوشي نيز تعثير گذارن.اين برتريه باطري مطعلق به ايکس1 ميباشد

11)خوبه قبول دارين که کيبرد يه برتريه ايکس1 ميباشد

12) در اين مورد هم درسته اي900 صداي بلند تري داره ولي کيفيتي مساوي با ايکس1 داره.در ضمن اين مورد هم با کيفيت بالاتره ايکس1 در هندسفري حذف ميشه که البته چون اکثرن کيفيت هندسفري را دوست دارن باعث ميشه که در اين جا هم تا حدودي ايکس1 برتر بشه.

13)در اين مورد هم درسته اي900 با وجود کندي بودنش کيفيت بالاتري داره ولي ايکس1 هاي جديد هم راضي کننده هستن البته اين مورد را بايد خريدارن جديد نظر بدن.

در اخر هم که نتيجه گيري کردين خيلي خلاصه گفتين و اين نتيجه گيري کافي نيست.
    ايکس1 در کنار کيبرد گرافيک بالاتر و ال سي ديه بهتري داره ..........ديگه باقيهشو به عهده کساني ميزارم که اطلاعات بيشتري دارن.
    يه بار هم نگين که چرا در جمله ي اخر از برتري هاي ايکس1 گفتما....دليلش اينه که از ايکس1 بيشتر سر در ميارم

من میگم تا الان هیچ دلیل موثق واسه اینکه قاب جدید اومده باشه که ترک نخوره گزارش نشده.. شما از کجا مطمئنی که اون قابی که واست انداختن فابریکه؟؟ یا از کجا مطمئنی که ترک نمیخوره؟ من فقط میگم اول بذارید معلوم بشه که مشکل رفع شده بعد بیایید تو فروم به همه بگید
    دوست عزيز در حال حاظر اين طوري مشخص شده که قاب جديد محکمتر از قاب قبلي ميباشد.حالا تا بعد ببينيم چي ميشه

4-کلید 4 جهته به نظر شما برتریه ؟
    امنیا یه گوشی فول تاچ هست و نیازی به کلید 4 جهته نداره الان خیلی از گوشیها دیگه کلید 4 جهته ندارن مثل دایموند2... اچ دی...ایفون و... پس این برتری نیست
    خروجی tv هم چیز کمی نیست... خروجی tv رو میشه با جک 3.5 میلیمتری برابر دونست البته بازم خروجی tv مهمتره
    شتاب سنج که اصلاً بحثش جداست و چیزی نیست که بشه راحت ازش گزشت

5- خب شما یه برنامه بیار که بیشتر از 128 مگ رم بخاد و روی امنیا به خاطر کمبود رم اجرا نشه
    x1 با 8 تا برنامه فقط 42 درصد از رمو اشغال میکنه یعنی برنامه ای وجود داره که از 8تا برنامه بیشتر رم بخاد ؟ تازه اینترفیس x1 رم خیلی بیشتری نسبت به امنیا میخاد رزولونشم بالاتره و اینم باعث میشه که رم کمتری استفاده کنه پس رم x1 برتری نیست
    رام هم که توضیح دادم وقتی حجم فریمورای امنیا از 256 مگ کمتره دیگه چه نیازی به رام بیشتر داره
    الان که برای امنیا ویندوز 6.5 هم اومده و نه رم کم میاره و نه رام

8-اگه بحث کیفیت پردازنده باشه توجه کنید که مارول بخشی از اینتل هست پس از نظر کیفیت اوله
    به هر حال شما تست کن

9-خب شما اگه بخای برای x1 یه مموری 16 گیگ بگیری 70 تومن باید یدی حالا 10 تومن میدی و یه کابل tv میگیری و از کیفیت بسیار عالیش لذت میبری

10- باترشون فقط 60 میلی آمپر اختلاف داره پس چطور x1 باتریش میتونه انقدر قویتر باشه
    خود شما وقتی روز اول گرفته بودی در مورد باتریش گفتی خیلی خوب نیست چون انتظار داشتی واقعاً 11 ساعت مکالمه انجام بدی ولی در عمل اینجوری نیست شاید باتری x1 بهتر باشه ولی فرقشون انقدر زیاد نیست که واسه x1 برتری باشه

12- صدای اسپیکر امنیا رو هم میشه بیشتر کرد
    وقتی صدای اسپیکر امنیا بیشتره پس اگه بازم بیشترش کنی از x1 بازم بلندتره و x1 نمیتونه بهش برسه

13- اگه یه نفر قاب گوشیش ترک نخوره نمیشه نتیجه گرفت که دیگه این مشکل حل شده در ضمن تعدادشونم کم نیست

نتیجه : اگه به کیبرد احتیاج ندارید دلیلی برای خریدن x1 وجود نداره چون با خرید x1 خیلی چیزارو از دست میدید : مثل دوربین ...16 گیگ حافظه داخلی...سنسور شتاب سنج...خروجی tv....صدای بیشتر تو اسپیکر... سرعت بیشتر...کیفیت ساخت بالاتر و....
    4) دوست عزيز کليد 4جهته يه برتريه به خصوص در جاهاي شلوق و موقع اي که پشت فرمون هستي.به نظره من بودنش بهتر از نبودنشه.

5)شما تاچ فلو را روي اي900 نسب کن بعد در مورد رم صحبت کن

8)من که در عمل هر دو را يکي ديدم تازه اينم در نظر بگيرين که ايکس1 گرافيک بالاتري داره شما تاچ فلو را روي اي900 نصب کن ببين ايا بازم فرقي با ايکس1 داره از نظره سرعت؟وقتي الان تقريبن برابرن........

9)اين مورد هم با وجود فيش 5/3 در ايکس1 ميره کنار چون بستگي به نياز کاربر داره

10)دوست عزيز در هر صورت مقداري هم که باطريه ايکس1 بالاتر از اي900 باشه يه برتري به حساب مياد.چون شارژبيشتري برات نگه ميداره و همون يه مقدار هم در يک گوشي پر امکانات که ادم ميخاد ازش نهايت استفاده را ببره خوبه.

12)اينو قبول دارين که فرقشون هم خيلي کمه و ما هم قبول کرديم که صداي اي900 بالاتره ولي در کيفيت يکي هستن ولي شما برتريه باطريه ايکس1 را قبول ندارين؟در ضمن اينم در نظر بگيرين که ايکس1 در هندسفري از هر جهت از اي900 بالاتره.من حدوده 4 يا 5 بار با هندسفريه اي900 اهنگ گوش دادم(چون پسر خالم اي900 داره) و حدود 2 يا 3 بارم باهندسفريه ايکس1 اهنگ گوش دادم(چون 2 تا از دوستم که باشون رفت و امد دارم ايکس1 دارن).ايکس1 کيفيت بيشتري داشت و ادمو بيشتر تو حس ميبرد.......

13)اين مورد را خريداران جديد نظر بدن بهتره.

نتيجه هم ميزام به عهده کساني که بيشتر از من سر در ميارن.

حب حالا از 10 امتیاز بدیم :
    1-ال سی دی : امنیا به خاطر رزولوشن پایین و x1 به خاطر کوچیک بودن دوتاشون 10 میگیرن
    2-موسی نوری هم چون امنیا به راحتی و بدون نیاز به برنامه هست و x1 چون بزرگتره بازم 10 میگیرن
    3-سنسور شتاب سنج : امنیا 10 میگیره و x1 صفر : دی
    4-جک 3.5 : چون x1 رو خودش داره 10 میگیره و امنیا هم چون رو هدستش داره 5
    5-رم و رام همونطور که گفتم چون لازم نیست برتری نیست ولی حالا چون شمایید x1 امتیاز 10 میگیره و امنیا 7
    6-حافظه داخلی : امنیا 10 و x1 هم با 400 مگابایت 1
    7-دوربین : امنیا 10 و x1 هم 6
    8-پردازنده : امنیا 10 و x1 هم 8
    9-خروجی tv : امنیا 10 و x1 صفر : دی
    10-باتری x1 ده و امنیا 8
    11-کیبرد : چون x1 کیبرد داره 10 میگیره و چون تایپ با امنیا خیلی راحته و نداشتن کیبرد باعث کوچیکتر شدن و محکم تر شدن میشه امنیا 8
    12-اسپیکر : امنیا 10 و x1 هم 8
    13-کیفیت ساخت امنیا 10 و x1 هم 5

امنیا : 118 امتیاز

ایکسپریا : 88 امتیاز

اگه نکته ای هست بگید

امنیا برنده شد !!!
    نتيجه گيريتون ايراد هاي زيادي داره ولي من اديت اين پستتون را ميزارم به عهده کساني(از جمله اقاي گل محمدي)که بيشتر سر در ميارن و منصف تر هم هستن.

در اخر هم از پست هاي مفيد اقاي گل محمدي تشکر ميکنم که جواب دوستان را منطقي و با دليل ميدن.

حسن جان اگه من يه مقدار تند صحبت کردم ببخشيد.شما دوست من هستين و قبولتون دارم.

10. 3 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

در مورد سي پي يو من الان قبول كرده ام كه مال امنيا قويتره
    فعلا نياز به بنچمارك چنداني نيست
    بقيه موارد هم كه خيلي بحث شده
    اما رم و رام كه مال x1 دقيقا دو برابر هست اونو نميتونند قبول كنند
    شما نظرتون چيه ؟
    ببخشید شما دارید اینحا بحث میکنید که همدگیرو قانع کنید؟یا
    اینکه رفرنس درست کنید برای مزایا و معایب این دو گوشی؟

مخلصیم

12. 2 کاربر از Elfin-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

خب وقتي دو گوشي صفحه نمايششون از لحاظ مشخصات يكي باشه طبيعتا اوني كه بزرگتره بهتره
    حتي اگه يكدهم اينچ بزرگتر باشه
    بعدشم در سايزهاي كوچيكتر دو دهم بيشتر حس ميشه
    مثال ميزنم
    صفحه كا800 دو اينچ هست
    و مال ان73 2.2 اينچ
    در اينجا .2 اينچ تا حدودي به چشم ميخوره و در نگاه اولش ميشه تشخصي داد كه بزرگتره (حالا كاري به كيفيت ندارم)
    اما .2 در صفحه هاي 3 اينچي كمتر به چشم مياد
    و بيشتر هم باشه شايد به چشم نياد
    مثلا تفاوت صفحه 3.8 با 4 اينچي شايد به چشم نياد
    واسه همين در ان95 8 گيگ كه دو دهم بزرگتره اين دو دهم بيشتر به چشم مياد تا در امنيا و xperia
    و شما هم حق دارين ان 95 8 گيگ را انتخاب كنين (البته از ديگر لحاظ هم 8 گيگ قويتره حالا بيخيال)
    البته فکر کنم ان73 سايز ال سي ديش 4/2 اينچ باشه

از پست های مفید دوستان هم تشکر میکنم.
    همان طور که عده ای از دوستان میدونن من اینترنت و کامپیترم مشکل داره با دکمه ی تشکر هم مشکل پیدا کردم برا همین نمیتونم به راحتی از دکمه ی تشکر استفاده کنم به همین دلیل در این پست از تمام پست ها ی مفید شما دوستان به خصوص اقای گل محمدی و حمید گود و حسن موتوری تشکر میکنم.حالا اگه تونستم بازم توسط دکمه ی تشکر از شما دوستان عزیز تشکر خواهم کرد.
    Last edited by merikh_merikh; 20-07-2009 at 14:12.

14. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

آره 2.4 هست

من بنا دلایلی اومنیا رو انتخاب کردم (4-5 روز بعد از خرید دایموند)
    1. صفحه بزرگتر و
    2. دوربین بهتر و فلاش
    3. بدنه فوق العاده مقاوم تر !
    4.موس اومنیا
    5.مصرف باتری !

اونوقت شما میگی که دوربین زیاد برا گوشی خوب نیست (Hamid.god) برای خودتون مهم نیست برای من و کسانی که این انتخاب رو کردن مهم بوده 100%
    فیلم برداری هم اومنیا بهتره (یه کم) چرا ؟
    چون اومنیا MP4 فیلم می گیره و ایکس 1 3gp که هم کیفیت کمتری داره (بازم می گم یه کم تو کامپیوتر بذارین می فهمین)
    و صداش ! (اینو دیگه همه قبول دارین ؟ ) ام پی 4 WAV ضبط می کنه 3 جی پی AMR !

بازم می گم مقایسه این دو کار درستی نیست !
    حالا یکی از دوستان اشاره کرد (80 تومن فرق داره !) چرا سره خرید این گوشی ها بحث نمیشه ؟
    Touch pro , diamond 2 , HD , g1
    هان ؟ اینا که تفاوت قیمتشون کمتره ؟

من می دونم دلیل ابن مقایسه چیه ! (مطرح کنم میریزین سرم کبودم می کنید !)

16. 3 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

كليد 4 جهته فكر ميكني مهم نيست ؟
    در همونجا گفتي نميشه از شتابسنج گذشت ولي ميگي كليد 4 جهته مهم نيست ؟
    خيلي جالبه
    در مورد كليدهاي 4 جهته توضيح ميدم و به پست اول هم اضافه خواهم كرد
    جوي استيك يا همون كليدهاي 4 جهته نقش مهمي دارند
    چرا كه بدون آنها نميشه گيم بازي كرد
    و فقط ميشه گيمهايي را اجرا كرد كه خاصيت تاچ داشته باشند
    و تعداد اين گيمها هم خيلي كمتر هستند
    بدون كليدهاي 4 جهته عملا نميشه گيمهاي بدون تاچ را بازي كرد
    اين فقط يك كاربردش بود
    در مورد موس
    موس x1 بزرگتر از امنيا هست و هم كار كردن باهاش راحت تر و لذت بخشتره
    اما قابليت موس در x1 بطور پيشفرض وجود نداره و با يك برنامه رايگان در عرض يك دقيقه نصب ميشه
    خب حالا ميخوام اينو بپرسم
    شما چطور به موس ايندو نمره يكي دادي و اينكه موس x1 بعد از نصب برنامه نصب ميشه را ايراد گرفتي
    در حالي كه خروجي tv در امنيا به خاطر نداشتن كابل با 15 تومن حل ميشه اينو نگفتين ؟
    نداشتن كابل خروجي تي وي ايراد نيست كه 15 تومن خرجشه ولي نصب برنامه موس براي x1 كه رايگان هست و 1 دقيقه زمان ميبره ايراده ؟
    حرفهاي شما، خودتونو محكوم كرد و ثابت كرد كه تعصبي هستين
    در مورد رم
    رم دو گوشي دقيقا دوبرابر اختلاف دارند
    پس نمره دو گوشي هم بايد همين اختلاف را داشته باشه اينو ديگه هيچكسي قبول نميكنه ...
    شايد شما برنامه و يا گيمي نديدن كه نياز به رم زياد داشته باشه اما من فقط يك مثال ميزنم
    امولاتور ps1را اجرا كن و چند تا گيم را تست كن اونوقت ميفهمي چي ميگم
    تازه سنگين بودن اينترفيس x1 با چيپست گرافيمي قوي 128 مگاباتي جبران شده ...
    در مورد رام
    رام x1 دو برابر امنيا هست و طبيعتا نمره اش هم بايد دو برابر باشه
    وقتي فضاي خالي ازاد x1 بمراتب بيشتر از امنيا هست ديگه شكي نيست كه بهتره

در مورد حافظه
    ما حافظه داخلي امنيا را برتري ميدونيم
    چرا دوباره بحثو مياري وسط ؟
    تازه قيمت مموري 16 گيگ الان 40 تومنه نه 70 تومن ...

باطري هم در عمل اختلاف زيادي دارند
    مكالمه و استند باي x1 بمراتب بالاست
    من خودم تست كردم و راحت 10ساعت مكالمه راداره
    حتي در حالت عددي هم تقريبا از 30 درصد قويتره
    در ضمن اون ميلي امپرو كه نوشته در عمل مهمه و البته در عمل هم كه خود سامسونگ نشوته مكالمه و استند باي را
    راستي اگه باطري x1 را نديد بدك نيست يه سرچ بزني و ببينيش
    چون وقتي كنار هم هستند شبيه پدر و پسر ميشند ...

صدا
    با فرض بر اينكه صداي امنيا قويتره
    ولي وقتي كيفيت هنز فري و مكالمه كمتري داره فرق ميكنه
    يعني در صدا امنيا 1 مزيت و x1 دو مزيت داره
    اما در عمل صداي هر دو گوشي در بلند گو يكي هستند چون دقيقا تست كرده ام
    حتي صداي زير x1بيشتره
    در مورد تقويت
    كيفيت صداي x1 بعد از تقويت دچار افت نشده
    يعني كيفيتش ثابته
    اما شما تا حالا صداي امنيا را تقويت كرده اين ؟
    اگه يه باز تقويت كني و صداشو بزاري آخر خيلي ميترسي كه الان بلندگوش بسوزه چون بدجوري فشار مياد
    در ضمن امنيا برااي مكالمه و موزيك 1 بلندگو داره اگه بسوزه مكالمات هم از دست ميره ...
    پس در موزيك برتري سومي هم داره x1 چون 2 تا اسپيكر داره براي مكالمه و موزيك

100 رحمت به آريان
    باز اون منصفانه تر قضاوت ميكنه
    تعصبي بودن شما خيلي تابلو هست
    1- ديگه چيزي بسه
    2- موس نوري x1 خيلي راحت تره و در بالا هم اشاره كردم و بايد 1 نمره بيشتر بگيره
    3و4 بازم جالبه نداشتن شتابسنج را برتري دونستي و 10 نمره دادي و به x1 0 دادي ولي به سوكت 3.5 10 دادي و به امني 5 ديگه نيمدونم چي بگم بهت
    5- بله رمو رام دوبرابر اختلف دارند و نمره دوبرابر اختلاف نداره اينم خيلي جالبه
    6- دوست عزيز حافضه داخلي را با رام هنوز نتونستي تشخيص بدي
    چطور ميخواهي مقايسه كني ؟
    7- دوربين مال امنيا برتره ولي x1 ميتونست 8بگيره حالا مهم نيست
    8- پردازنده در عدد اين قابل قبوله
    9- البته چيزهايي كه x1 داره و امنيا نداره اونا را كاملا اشاره نكردي
    10- نه باطري بايد 3 تا 4 اختلاف داشته باشند
    11- بچه ها اينو نگاه كنيد
    x1 كه كيبرد داره بهش نمره 10 داده و امنيا كه نداره 8 )
    12- اينم كه قبلا اشاره كردم نمره x1 بيشتره چون هم هندز فري و هم صداي مكالمه بهتري داره
    13- كيفيت ساخت اينم جالبه

كلام آخر
    شما ابروي طرفداران سامسونگ را هم بردي با اين روش پست نوشتن
    مطمئن باش هر كسي بياد و اين دو پست شما را بخونه در همون اولش تعصبي بودن شما را متوجهميشه
    گل محمدي جان اين پست شما واقعن جاي تشکر داره.
    خيلي کامل توضيح دادين.
    تشکر.
    و حسن جان شما چرا؟
    شما که بيشتره جاها از روي منطق صحبت ميکني پس اين پست چي بود که دادي؟
    پستي که دادي منظورم همون نتيجه گيريته ايراداي زيادي داشت که توسط اقاي گل محمدي به خوبي اديت شد.

18. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بابا کبود چیه ؟!
    راستی من دوربینو مثال زدم چون یکی از دوستان گفت کی بورد x1 به درد نمی خوره و بهش نیاز نیست (نظر شخصی با توجه به نیاز همون کاربر) منم گفتم باسه من دوربین اهمیتی نداره که 5 باشه چون یه h50 سایبر شات دارم که همیشه همرامه و باعث میشه به دوربین موبایل نیاز نداشته بشم (بازم نظر شخصی با توجه به نیاز کاربر ) نه اینکه بگم دوربین به درد نمی خوره ته شم گفتم چون من نیاز ندارم دلیل نمی شه که بگم این فقط یه مثال بود برا حرف اون دوستمون باز اگه موجب سوء تفاهم شد شرمنده

در ضمن بحث کلا عوض شد و به سمت نا مناسبی رفته بهتره به اصل برگردیم وگرنه برا مقایسه و مجاب کردن هم دیگه یه تاپیک دیگه که دقیقا باسه این ماجرا ست هم تو تالار هست قرار بود اینجا با کمک هم مقایسرو کاملتر کنیم

20. 5 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •