آره ولی مثل GPS
دقیق نیست و پول هم کم میکنه
آره ولی مثل GPS
دقیق نیست و پول هم کم میکنه
بابا بيخيال اين گوگل مپ بشيد. حالا گيريم كه موقعيت خودتون رو هم پيدا كرديد. چه سودي داره؟؟
همه خيابونا تابلو داره![]()
این نرم افزار گوگل مپ انلاین هست که ارزش داره و به صورت رایگان شرکت در بازار عرضه نمیکنه و همینطور تا 1 ماه پیش که در جریان بودم هزینه هنگفتی هم داره بخوای نقشه یاب اینترنتی داشته باشی ...
اگه تو مشخصاتش اومده دلیلش ارزش این نرم افزار هستش که قیمت زیادی داره ! البته ایران ما تا چندی دیگه به دلیل رعایت نکردن حق کپی رایت و حقه بازی .. احتمالا با قیمت پایین میشه پیداش کرد!![]()
بخش گالری تصاوریش چه جوریه؟
دسته بندی میکنه؟
در کل ۵۸۰۰ بهتره یا این؟ (سیمبین رو در نظر نگیریم)
نظر شخصی .. 5800 خسته کننده و کار کردن باهاش سخته ...مقاومتش هم پایینه ! ال سی دیشم که اگه محافظشو برداری به سرعت خش پیدا میکنه ...
با این حال اگه سیمبین رو کنار بزاری به نسبت مبلغی که میدی 100 در 100 این بهتره البته همینجوریشم بدون سیمبین بازم با ارزشتره !
سایت جی اس ام اطلاعاتش زیاد صحیح نیست! دقت نکنید .. از gsm arena بهره ببرید
امروز یه رم 4گیگ توشیبا کلاس4 خریدم 11تومن.
محافظ صفحه x1 هم خریدم. با اینکه واسه استار نیست ولی کاملا اندازشه. اونم 2500 خریدم.
درضمن smsها رو مموری کارت ذخیره نمیشه. فقط رو مموری گوشی ذخیره میشه.
سلام
من می خوام گوشی خوب لمسی با این قیمت های پایین بخرم. به همه طرفداران LG مییگم من خودم موتورولا دارم و همیشه می گم موتورولا ولی الان Samsung s5230 رو با یه بررسی کامل انتهاب کردم چرا؟ چون امکانات ارتباطی سامسونگ بالاتر و بهتر از LG cookie هستش مثل سرعت های اینترنت و.... در ضمن به جز اون بد نیس نگاهی به طراحی samsung s5230 دقیق بندازید که چه ساده و شیک و با وقار هست. مخصوصا در پشت. ضمنا اینترفیس جذابتر و راحتتری هم داره.
کسی می تونه نظر من رو عوض کنه؟
تو كه تصميمتو گرفتي خوب برو بخر ديگه. چرا نظرتو عوض كنيم.
البته من وقتي استار خريدم يه خورده تو ذوقم خورد. چون مثلا برنامه ها و sms ها رو نميشه رو مموري كارت ذخيره كرد.همش ميره تو مموري گوشي.مموري گوشي هم هرچي پرتر باشه سرعت گوشي مياد پايين.
ولي در كل قشنگه.
البته اگه پولت ميرسه پيشنهاد ميكنم 5800 بگيري. هم سيمبان داره هم وايرلس داره.
خوبي گوشي هاي سيمبيان اينه كه همه كاري ميشه باهاشون كرد. مزيت استار به 5800 فقط قشنگي و اينترفيسشه.![]()
نگفتی وقتی بلوتوث میگیری میره رو مموری کارت یا گوشی؟البته من وقتي استار خريدم يه خورده تو ذوقم خورد. چون مثلا برنامه ها و sms ها رو نميشه رو مموري كارت ذخيره كرد.همش ميره تو مموري گوشي.مموري گوشي هم هرچي پرتر باشه سرعت گوشي مياد پايين.
ولي در كل قشنگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)