اینجور که به نظر میرسه Hero مشکل زیاد داره و احتمالا خیلیا میخوان بفروشن....من ازتون 350 میخرم ولی خوب چون شهرستانم پول رو اول به حسابتون میریزم بعد گوشیو واسم پست کنین.....هر کی طالبه یا علی....اگه هم خواستین یه N96 بهتون میدم با 40 تومان روش!!! (:
اینجور که به نظر میرسه Hero مشکل زیاد داره و احتمالا خیلیا میخوان بفروشن....من ازتون 350 میخرم ولی خوب چون شهرستانم پول رو اول به حسابتون میریزم بعد گوشیو واسم پست کنین.....هر کی طالبه یا علی....اگه هم خواستین یه N96 بهتون میدم با 40 تومان روش!!! (:
والا ما كه مشكلي نداريم
مثل بنز داره كار ميكنه
شما ماشالا خوب گوش مشكل دار ميخري![]()
نه من نه!!! منظورم این بود که یه بنده خدایی به دلیل نبودن بلوتوث و سینک و وای فای ad-hoc و کم بودن نرم افزارها شاید بخواد گوشیو بفروشه و منم گفتم بزار یکمی از میزان بز خری مغازه داهای بی انصاف مخصوصا تو علائدین کم کنیم...آخه یکی از دوستان تو مبایلستان 310 فروخته بود تازه با رم 4 گیگ و اینویزیبل شیلد!!!![]()
راستی چند تا سوال داشتم....خب بپرس!!....باشه الان میپرسم...:
1-باتری این گوشی تو چه مایه هاییه؟؟ مثلا تو یه استفاده یکمی بیشتر از متوسط چقدر دووم میاره؟؟
2-کارکرده این گوشی به چه قیمتی معامله میشه؟؟
سلام
من 3 روزه هیرو خریده ام انتن پره ولی زنگ نمیخوره . پیغام تماس گیرنده با گوشی اینه " تماس با مشترک امکان پذیر نمیباشد " . و وقتی من زنگ میزنم هیچ صدا و خطا و عکس العملی نداره .
1 - وقتی روشن میکنم آنتن پر نیست و باید منوال جستجو کنم و بعدش آنتن پر میشه .
2 - سیم کارتم TCi بود و به MCi تغییر دادم ولی مشکل پابرجاست .
3 - تو سایت mci هم سریال رجیستر شده نشون میده .
4 - با سیم کارتهای دیگه هم همین مشکل هست .
5 - تو اینترنت یه خورده گشتم فکر کنم باید با ID گوگل یه بار وارد بشم تا اکتیو بشه درسته ؟ GPRS همراه اول رو ثبت نام کردم و تنظیمات رو درست کردم ولی مثل اینکه اینترنت وصل نشد .
6 - البته هر چند وقت یکبار تماس میگیره ولی شانسیه و بهتره بگم در 3 تا 5 روز فقط تونستم یکبار یه جائی زنگ بزنم .
7 - سیم کارتم رو در گوشیهای دیگر همون لحظه امتحان کردم و بدون مشکل کار کرد .
8 - هیچ جای دیگه مشکلی وجود نداره و همه چی عالی کار میکنه. منظورم اینه که تنظیمات هم درسته .
چیکار کنم ؟ لطفا راهنمائی کنید .
Last edited by siamackh; 14-02-2010 at 12:56.
به نظر میرسه گوشیه شما از طرف مخابرات ریجستر نشده.....یه سر به فروشنده بزن و مجبورش کن مشکلو حل کنه!!
ممنون از راهنمائیتون
تو سایت همراه اول چک کردم رجیستر هست .
با سیم کارتهای دیگه هم مشکل داره .
باید پس بگیره و یکی دیگه نوشو بده .
از طریق اتحادیه هم اقدام کرده ام .
ضمنا دفترچه و مموری 2 گیگابایتی داخل جعبه رو هم ورداشته .
یعنی فروشنده زیره بار نرفته!!! خیلی بی مغزه چون در نهایت که چی ؟؟ بالاخره مجبور میشه برات عوض کنه !! از علائدین گرفتی؟؟
بله از علاالدین گرفته ام .
تجربه شما در اینگونه موارد چیه ؟
چطور بالاخره مجبور میشه عوض کنه .
البته من اقداماتمو دارم انجام میدم . یا باید عوض کنه یا تا هر زمان طول بکشه ولش نمیکنم . آدم با حوصله ای هستم .
به قول شما این چقدر عقل کمی داره . فکر میکنه مثلا 470 هزار تومان تونسته بالا بکشه و من هم که راهم طولانیه ( آذربایجانشرقی ) دیگه دستم بهش نمیرسه ؟ لازم باشه میزنم به رگ ترکی
ضمنا از راهنمائیهاتون در این مورد میخوام استفاده کنم . لطف میکنید ؟
دوستان ببخشید اگه میشه یکی از دوستان خلاصه وار تمام معایب و محاسن گوشی رو یجا جمع کنه ، ممنون .
بیشتر از همه چیش آزار دهندست ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)