کسی از بچه ها تلاش کرده آپدیت پچ یک را بریزه؟!
چند وقت دیگه آپدیت پچ دو میاد.
میگن باگهای بازی در آپدیت پچ یک حل شده البته من باگی ندیدم ولی حتما یک چیزی بوده که اینا دادن.
کسی از بچه ها تلاش کرده آپدیت پچ یک را بریزه؟!
چند وقت دیگه آپدیت پچ دو میاد.
میگن باگهای بازی در آپدیت پچ یک حل شده البته من باگی ندیدم ولی حتما یک چیزی بوده که اینا دادن.
من تیم های لیگ ایران رو برای fifa manager10 ساختم فقط به کمک یکی احتیاج دارم تا عکسهای بازیکنا رو قرار بدم جاشون.اگه بهم بگید چطور عکسای بازیکنای لیگ ایران رو تو جاشون قرار بدم درستش کنم به همه بدم تا همگی حالش رو ببرید.
من تونستم عکس خودم رو به جای مربی بذارم با توضیحی که hadisha kaka عزیز داد
من این بازی رو از سایت خریدم و مشکلی نداشت..الان هم فصل ششم با آرسنال هستم.
فقط این پچ رو نتونستم بریزم ، ارور زیر رو میداد...اگه کسی کمک کنه ممنون میشم:
fifa manager 10 could not be located on your system.please re-install fifa manager 10 and then run this patch again
حجم پچ هم 33 مگ بود.
یه سوال دیگه اینکه آیا میشه مربی های معروف رو به عنوان کمک مربی انتخاب کرد؟
مثل ونگر یا مورینیو...از نکات خوب بازی امسال اضافه شدن نام حقیقی و عکس مربیان تیم ها بود.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/asef/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/asef/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
با سلام به همه دوستان
من تازه وارد این تاپیک شدم.میخواستم بپرسم:
1- این بازی فیفا منیجر 10 رو که میگین حجمش چقده؟ و آیا ورژن فولش رو(کرک شده و یا با سریال نامبر) از جایی میشه دانلودش کرد(اگه میشه از کجا؟) ، یا حتما" باید بخری؟
2- اونایی که هر دو تا رو بازی کردن ، کدوم بهتره؟ فوتبال منیجر یا فیفا منیجر؟
3- رم من کلا" 1 گیگه. آیا با این رم هر دو رو میشه بازی کرد یا نه؟
لطفا" راهنمایی کنید. ممنون
اول اینکه حجم fifa manager10 حدودا 7 گیگ هست.از سایت fm10.de میتونی دانلودش کنی
دوم به نظر من فیفا منیجر چون هیچ بازی ای به نظرم به کاملیه اون نیست چون همه چیز دست خودته و حتی میتونی به زندگی شخصیت هم برسی
سوم اینکه بازی کردن میشه بازی کرد اما فکر کنم با رم 1 بازی فیفا منیجر یکم کند لود بشه برات.
فرانکی جون از پاسخت ممنونم.
اولا"دانلودیش کامله؟یعنی با سریال یا کرک شده هستش یا نه؟ هر چند 7 گیگ برای دانلود خیلیه. دوما" توی بازار هم اومده؟ یا فعلا" فقط باید همینجا سفارش داد؟واگه میدونی چند روزه میرسه و قیمتش ؟ بازم ممنون.
are kamele downloadesh.ama alan to bazar omade mitoni beri to enghelabo bekharish.2ta dvd hastesh ke gheymatesham 3000 toman mishe.vala man ziad be ajnase sefareshie iran etemad nadaram chon khodam ye bar ye cd kharidam ke kheili moshkelat dashto azon be bad dige chizio sefareshi nakharidam ama age hozori begiri hadeaghal midoni az koja kharidi.man jaye to bodam khodam miraftam mikharidam.hamonjorke hamon roze avalike omad raftam enghelab kharidam alan nemidonam hameja pakhsh shode ya na ama enghelab mitoni cd foroshie kenare banke sepah in cd ro bekhari
بابا منم دو هفتست هی دارم میگم چجوری میشه پچ آپدیت را ریخت هیچ کس جواب نمیده, لا اقل بیاید بگید نمیشه یا تا حالا امتحان نکردیم , اینجوری که جواب نمیدید آدم فکر میکنه پچ آپدیت را خیلی راحت ریختید و تازه آن لاین هم بازی میکنید!
در ضمن حجم این پچ اول که خود سایت رسمی بازی گذاشته 56 مگ
سلام به بروبچی که مشکله پچ رو دارن راه حلش مثله ورژنهای قبلی فیفا ست
اول باید بگم دی وی دی ها دو دسته اند یه دسته کرکشون بصورت فایل جداست که باید کپی کنی یه دسته دیگه فایل خودش کرک شده هست نیازی به کپی کردن نداره
در هر صورت برای نصب پچ نباید فایل رو کرک کنید در واقع باید حجم فایل Manager10.exe که تو پوشه فیفا منیجر هست 21.6 MB یا همین حدود باشه توجه کنید که فایل 14 مگابایتی کرک شدهاست اگه بود که بهتر اگه نبود باید فایل 21 مگابایتی رو دانلود کنیم
اگه همه چی اوکی بود پچ رو نصب میکنیم بعد نیاز به کرک جدید داریم چون کرک قبلی دیگه کار نمیکنه اونم میشه از آدرسه پایین دانلود کرد
این واسه پچ با حجم 56 مگابایت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم واسه کرک پچ جدید : با حجم 3.6 مگا بایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل فیفا من همون 14 مگ است یعنی کرک شده , حالا کرک نشدش را از کجا باید دانلود کنم؟
این کرک پچ جدید را هم نمیشه دانلود کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)