روشون کلیک کن و گزینه apply رو بزن،برای من رنگش سبز میشه.اگر برات فعاله اکسپلور رو نصب کن بعد بروtools-configuration گزینه اول و چهارم رو تیک بزن
من همه پچ ها رو جمع میکنم تا شب اگر سرعت خوب بود برات آپلود میکنم
روشون کلیک کن و گزینه apply رو بزن،برای من رنگش سبز میشه.اگر برات فعاله اکسپلور رو نصب کن بعد بروtools-configuration گزینه اول و چهارم رو تیک بزن
من همه پچ ها رو جمع میکنم تا شب اگر سرعت خوب بود برات آپلود میکنم
فایل "patcher.ldd" را به صورت دستی در مسیر "c:\sys\bin" کپی نمایید.
وقتی با ارور patcher.ldd not found روبرو میشیم ، پچ ها هم هیچکدوم کار نمی کنن و قرمز میشن .. چجوری کپی کنم ؟
اعصاب منو از ظهر تا حالا ریخته به هم ..... خواهش می کنم یکی راهنمایی کنه ...
دوســت عزیز اگه پچ Open4 رو فعال کنی میتونی پچ رو تو مسیر مورد نظر کپی کنــی
اگه پچ موقع فعال شدن قرمز میشه پس برای گوشی شما نیســـت یا پچ برای گوشی های Fp1 هســت یا Fp2 ...
موفق باشید!![]()
با سلام
من وقتی گوشی رو فلش کردم روی خودش rom pather بود و نیازی به نصب نبود و اروری هم نمی داد..... همون پچ هایی که الان قرمز میشن رو هم نصب می کردم و سبز میشدن ... ولی گوشی رو یه بار فرمت کردم و دوباره رام پچر رو نصب کردم که این ارور ها اومد .. گوشی رو نباید فرمت کرد ؟ آخه خیلی قاط زده بود ...... از برنامه ها می پرید بیرون ... کسی به جز من همچین مشکلی داشته ؟
خلاصه الان همون پچ ها قرمز میشن .. حالا من میرم از چند جای دیگه اون پچ رو میگیرم ببینم فرقی می کنه یا نه ..
سلام
عجبــــی گوشی رو فلش کردی رام پیچـــر بـــود ؟
شما از روی گوشی پاکش کن و هالوکس رو ساین و اجرا کن تا رام پیچـــر رو بسازه !
بعد پچ ها رو امتحان کن ببین چی میشـــه
موفق باشید!![]()
این پچ ها رو هم دوست عزیم رضا جان زحمت کشیدن برای من آپلود کردن
گفتم بزارم اینجا دوستان هم استفاده کن
http://rapidshare.com/files/350919416/ALL_PATCHES_FOR_5800_N97.rar.htmlکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://rapidshare.com/files/350920886/patch.rar.html
با سلام من نصب کردم موقع اجرا روی مرحله unpackinf file می مونه .. من n86 دارم .... کدوم ورژن رو باید نصب می کردم ؟ من 2.03 رو نصب کردم ...
ورژن 2.02 رو نصب کردم .. حالا روی مرحله installing root cert مونده ...... چیکارش کنم ؟
Last edited by nima_kiyaniyan; 16-02-2010 at 18:46.
من گوشیمو با برنامه JAF -- کردم.روی firmware -- شده RomPatcher هم هست ولی اجرا نمیشه.ممکنه به مموری کارت ربط داشته باشه چون دوستمم همین کارو کرد ولی مال اون سالمه.
دوســت عزیز با برنامه JAF گوشی رو فلش میکنن نــه هــک و فریمور رو بالا بردیــد
شما بر اساس این تایپک جلو برید و گوشیتون رو هــک کنید
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!![]()
سلام
با فعال کردن این پچ بعد از تعویض پروفایل نمایشگر تاریخ عوض نمیشه..
برای مثال بعد از فعال کردن این پچ اگه به پروفایل Silent سوییچ کنید
پروفایل کنونی : سایلنت
تاریخ نمیره و هنوز سر جاش میمونه...
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)