نتونستم طاقت بيارم حتما بايد از پست بالايي تشكر پستي ميكردم![]()
نتونستم طاقت بيارم حتما بايد از پست بالايي تشكر پستي ميكردم![]()
اااااااااااااااااااااااا پس خارج که میگن اینجاست خدا وکیلی ادم اینجور جاها حوصلش سر نمیره!!!!! پس tv نشون میده ملت میریزن به خاطره بیمه و پرداخت نشدن حقوق (=اعتصاب) و رعایت نشدن عدالت تو مملکتشون تظاهرات میکنن الکیه!!!!!!!
خدا وکیلی خارجیا یه تختشون کمه نه ده تا تختشون کمه که این همه امکاناتو ول کردن میان تظاهرات میکنن علیه دولت.... واقعا واسه خارجیا متاسفم که این همه امکاناتو مد نظر ندارن.. خبر ندارن که ما واسه امکانات اونا داریم له له میزنیم.![]()
...واقعا در کنار اینهمه تاپیک و بحث پیرامون بازی نیاز بود یه همچین تاپیکی مهمی هم راجع به خود بازی کردن ایجاد بشه
اولا میخواستم تشکر کنم از [A M I R G A M E R] عزیز که این تاپیک رو ایجاد کردن
دوما خواهشم از بعضی دوستان اینه که قوانین رو رعایت کنند حتی الامکان و وارد بحثهای سیاسی نشن چون باعث میشه تاپیک بسته بشه (جدای از اینکه حرفهاتون تا چه اندازه صحت داشته باشه یا نه!)
یکی از دوستان به نکته خوبی اشاره کرد اینکه خیلیا واقعا به خاطر وجود شرایط نامناسب و محدودیتهایی که براشون حاکم هست بازی رو تقریبا تنها سرگرمی میدونن
حالا اگه بخوام بیشتر راجع به این توضیح بدم مجبورم قوانین سایت رو نادیده بگیرم (میدونین که منظورم چیه)!
واقعا چرا خیلی ها نباید بتونن اونطور که دوست دارن زندگی کنن؟!
چرا باید خیلی از کارهایی رو که میشه توی زندگی واقعی انجام داد و از انجامشون لذت واقعی برد رو توی یه دنیای مجازی انجام داد؟
نمونه بارزش همین بازی The Sims که نمونه زندگی واقعی رو با جزییات زیادی شبیه سازی کرده
که بین گیمر های ایرانی محبوبیت بسیار زیادی داره
هستند افرادی که ساعتهای زیادی از عمرشون رو توی این بازی صرف میکنن و تلاش میکنن تا شخصیت مورد نظرشون رو به انواع تجارب موفقیتها و زندگی برسونن..
مثل درس خواندن یا یادگیری مهارتهای مختلف, رفتن به سرکار و پول در آوردن,پیدا کردن انواع دوست و همینطور همدم و در نهایت ازدواج کردن و بچه دار شدن و خیلی کارها و تجربیات دیگه
چرا؟!
چرا از داشتن یه زندگی واقعی نا امید شدن و میخوان که احساس خوشبختی رو توی یه عالم مجازی تجربه کنن؟
عالم بسیار کوچک و ساخته ذهن خود بشر که حتی توی صفحه مانیتور و کیس کامپیوتر یا دستگاه کنسول هم وجود نداره!
البته شاید هدف اون افرادی که همچین بازی مثل SIMS رو میسازن تنها آموزش روش زندگی از طریق دنیای مجازی باشه که قابل تکریم و احترامه
اما هدفی که من در کشوری که هستم بین گیمر ها میبینم کاملا چیز متفاوتیه!
که واقعا برایم جای تاسف داره
پسر خوب فكر ميكنه من اينا رو دلم نميخواد؟
تو به وضعيت فعليت فكر كن
اينارو خودم ميدونم
تو واسه زندگي خودت تو مملكت خودت چي داري؟
بحث سر اونه
تو هيچي نداري
فقط ميتوني مهاجرت كني اگه تونستي
همين
مهاجرت هنوز اولشه بعدش ديگه (...) ميشه!:دي
اتفاقا باید اینجا کمی بحث سیاسی شه.چرا ما نباید دولتی داشته باشیم که برای مردم امکانات درست و حسابی تامین کنه که بچه های 6 ساله به جای ریختن تو گیم نت و کلوپ و این جور خراب شده ها که معلوم نیست تهش به کجا میره برن در کنار خانوادشون در اماکن خوب و خانوادگی بازی کنن؟
اصلا چرا تو این کشور میخوان دنیارو اداره کنن ولی نمی تونن یه فرهنگ سازی کوچیک تو بازی انجام بدن؟چرا به جای ممنوع کردن بازی ها مثل همون سیمز نمیان براش سن بذارن؟چرا همش میخوان به مردم گیر بدن؟ چرا کاری نمی کنن تا مردم وضعشون خوب شه به جای اینکه به بازی 500 بدن اورجینالشو بخرن تا هم قدر پولشونو بدونن هم واسه پولی که میدن خدمات بگیرن و چرا هایی که حال داشتم میزارم.
ببخشید خیلی وقت بود بحث سیاسی نکرده بودم دلم خنکید.![]()
Last edited by sinak3; 27-03-2010 at 17:32.
نيازي به ايجاد بحث سياسي نبود ولي خوب ديگه............ .ما در كشوري زندگي مي كنيم كه محدوديت زياد و در نتيجه بيش از چند نوع تفريح محدود واسه آدم تفريحي باقي نمي مونه...ولي همين تفريحهاي محدود هم خرج زيادي ميخوان در صورتي كه گيمينگ يك تفريح بسيار ارزون(نسبتا)هستش در نتيجه خيلي از ماها به طرف اين تفريح كشيده ميشيم.......... .
حالا يه عده قبول دارن محدوديت هست ولي خودشونو وفق ميدن و گول ميزنن و ميگن از بودن تو همين شرايط هم ميشه لذت برد و تفريح كرد و......... .كه نظر اونا محترمه.
يه عده هم مثه من نميتونن خودشونو وفق بدن و گول بزنن و محدوديتها اعصابشونو خرد مي كنه كه نظر ما هم محترمه
مشكلاتي كه شما ازش حرف ميزني ربطي به بحث نداره دو سال پيش تو ايران سازمان اتوبوسراني خواس اعتصاب بكنه ديديم نتيجش چي شد(اونجا ميتونن اعتراض بكنن ولي اينجا چي؟؟)راستي اگه مثلا تركيه هم مثه ما فرت و فرت پول نفت داش اونم تو بيمه و اينجور چيزا مشكل نداش..... .اااااااااااااااااااااااا پس خارج که میگن اینجاست خدا وکیلی ادم اینجور جاها حوصلش سر نمیره!!!!! پس tv نشون میده ملت میریزن به خاطره بیمه و پرداخت نشدن حقوق (=اعتصاب) و رعایت نشدن عدالت تو مملکتشون تظاهرات میکنن الکیه!!!!!!!
خدا وکیلی خارجیا یه تختشون کمه نه ده تا تختشون کمه که این همه امکاناتو ول کردن میان تظاهرات میکنن علیه دولت.... واقعا واسه خارجیا متاسفم که این همه امکاناتو مد نظر ندارن.. خبر ندارن که ما واسه امکانات اونا داریم له له میزنیم.![]()
تازه شما خيلي به كانالهاي ايران نگاه نكن كه نشون ميدن ملت 24 ساعته اونجا اعتراض مي كنن لطف كن خودت يه سر برو اونجا تا ببيني كي به كيه.
Last edited by halflife g; 27-03-2010 at 17:49.
اروپا بود منظورم چطور مگه ما که خدایی نکرده منافق نیستیم ما گفتم این مملکت= سانسور
وسلام
اینترنت فیلتر فیلم مجوز بازی مجوز اساسینز 2 واسه ایکس باکس غیر مجاز اوراچی واریورس واسهPCغیر مجاز نید فور اسپید آندرکاور بدون حتی 1دونه دمو ولی ورژن غیر سانسوریش159تادمو زیبا کربن بدون مجوز فیلمای خشن غیر مجاز و10000000000000000000000000000000000000000000دل یل دیگه تو این..........
هرچی درده از پای لنگه............![]()
واقعا جاي تاسف داره
چه بلايي سر اين ملت اومده كه هر بحث عمومي رو به طرف سياست ميكشن.عقده اي از مملكت
با تشكر از آقا مراد
به خدا دنيا تا به حال مثل مارو نديده
هر جا اسممون هست نام نفرت ميدرخشد
مدير محترم خودت ميدوني چه كشيدي از اين ملت كه همه شون سياست مدار شدن بزن تاپيكو قفل كن اونچيزايي كه بايد ميگفتيم در باره بازيگفتيم بقيش چرنده
همين آقا مراد ميدونه من به شخصه چيا ديدم كه اينارو ميگم
Last edited by .:HAMED:.; 27-03-2010 at 19:24.
درسته حامد جان ميدونم منظور شما چيه و تقريبا هم فكريم......... .ولي در مورد سياست ...خوب ديگه نميشه كاريش كرد ...زندگي روزگار ما گره خورده به سياست.
مملكتي كه نتونه حداقل ها رو براي مردمش تامين كنه اين اتفاقا توش زياد ميافته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)