فکر نکنم فعلا دفنش کنن
چون هنوز دلیل مرگش رو نمیدونن و پزشکش به نظر میاد که فراریه
فکر نکنم فعلا دفنش کنن
چون هنوز دلیل مرگش رو نمیدونن و پزشکش به نظر میاد که فراریه
به همه ی طرفدارانش تسلیت میگم.
خدا بیامرزتش
دوستمون درس میگه
توی اخبار میگفت ازمایشات واسه اینکه بفهمن سم در مردن مایکل دخیل بوده یا نه 6-5 هفته طول میکشه.
من که یه جورایی مطمئنم! مرگش طبیعی نبوده ؛ ینی منظورم اینکه دشمن داشته و یکی ...
هی روزگاار
هر کسی که معروف میشه و طرفدار پیدا میکنه مطمئنا تعدادی هم دشمن پیدا میکنه
این سایت مایکل جکسون
تو سایتش یادگاری بنویسیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط توی این یروزه 140000 نفر یادگاری نوشتن
تو هر دقیقه بالای 70 نفر یادگاری مینویسن!
مایکل جکسون به علت ایست قلبی در شهر لس آنجلس آمریکا در سن ۵۰ سالگی فوت کرد. او در روز ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹ ، به ایست قلبی دچار شد و به کما فرو رفت . او به سرعت به بیمارستان انتقال یافت اما با وجود تلاش تیم پزشکی برای بازگرداندن تنفس او، درگذشت. دلیل قطعی فوت وی موکول به بعد از کالبدشکافی شده و در لحظه نگارش این مطلب هنوز مشخص نیست.
مایکل جوزف جکسن (زادهٔ ۲۹ اوت ۱۹۵۸، درگذشته ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹) موسیقیدان، سرگرمیساز و بازرگان آمریکایی بود. فرزند هفتم خانوادهٔ جکسن، او فعالیت حرفهای خود را در عرصهٔ موسیقی از سن ۱۱ سالگی بعنوان یکی از اعضای گروه جکسن فایو آغاز نمود و در حالی که هنوز عضوی از گروه بود، در سال ۱۹۷۱ کار خود را به عنوان یک تکخوان شروع کرد. او را سلطان پاپ مینامند، پنج آلبوم از آلبومهای استودیویی او جزء پر فروش ترین آلبومهای جهان هستند: Off the Wall (جدا از بقیه)، Thriller (دلهره آور)، Bad (بد)، Dangerous (خطرناک)، HIStory (تاریخ).
در اوایل دهه هشتاد میلادی، او به عنوان برترین نماد موسیقی مردمی (پاپ)، و اولین سرگرمی ساز آمریکایی آفریقایی تبار شناخته شد که موج قدرتمند و ساختار شکنی عمیقی را بنیانگذاری نمود، آغاز این موج از شبکهٔ MTVبود. محبوبیت موزیک ویدئوهای او مثل، «Billie Jean» (بیلی جین)، “Beat It” (بزن به چاک) و “Thriller” (دلهره آور)، باعث تحول ساختار موزیک ویدئو به صورت یک فرم هنری و ابزار تبلیغاتی شد، و شبکهٔ تازه تاسیس MTV را به شهرت رساند. در دههٔ نود نیز ویدئوهایی مثل «Black or White» و «Scream»، آثار جکسن را به طور مداوم در لیست برنامههای اصلی MTV قرار داد. جکسن با اجراهای روی صحنه و موزیک ویدیوهایش، حرکات تکنیکی پیچیدهٔ رقص مثل روبات و مون واک را به محبوبیت رساند. شیوهٔ منحصر به فرد او در موسیقی و سبک آوازش، تعداد بیشماری از هنرمندان هیپ هاپ، پاپ و آر اند بی معاصر را تحت تاثیر قرار دادهاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرگ آقای جکسون پس از آن اعلام شد که به علت ایست قلبی به وسیله نیروهای امدادی به بیمارستانی در لس آنجلس منتقل شد.
مایکل جکسون زندگی حرفه ای خود را از سن یازده سالگی در گروه جکسون فایو و به همراه برادرانش آغاز کرد.
مایکل جکسون در دهه هشتاد با اجرای ترانه هایی مانند تریلر به ستاره موسیقی پاپ جهان تبدیل شد.
با افزایش شهرت مایکل جکسون، شایعات پیرامون او نیز افزایش یافت و گزارش هایی درباره انجام جراحی پلاستیک و تغییر رنگ پوست او منتشر شد.
مایکل جکسون در ماه مه ۱۹۹۴ با لیزا ماری پریسلی، دختر الویس پریسلی ازدواج کرد. این ازدواج نوزده ماه بیشتر دوام نیاورد.
مایکل جکسون در سال ۱۹۹۶ اعلام کرد دبی روو، پزشک متخصص پوستش، از او باردار است. این دو نفر ده روز بعد ازدواج کردند. ازدواج آنها سه سال دوام آورد و دو فرزند حاصل آن بود.
دبی روو پس از جدایی از مایکل جکسون، حضانت فرزندانش را به او سپرد. مایکل جکسون سپس از زنی ناشناخته صاحب فرزند سومی شد. او در سال ۲۰۰۲ هنگامی که به برلین سفر کرده بود، وانمود کرد می خواهد فرزند سومش را از بالکن هتل پرتاب کند که جنجالی رسانه ای را به همراه داشت.
اتهام های آزار و اذیت جنسی کودکان از جنجال های مایکل جکسون در دهه نود بود. او در سال ۱۹۹۴ با خانواده پسر یازده ساله ای که از او شکایت کرده بود، خارج از دادگاه مصالحه کرد. یک سال بعد، دادگاه مایکل جکسون را از اتهام های وارد شده به وسیله خانواده یک پسر دیگر تبرئه کرد.
در چند سال گذشته، نگرانی هایی درباره سلامتی مایکل جکسون وجود داشت. بعضی گزارش ها از ابتلای او به سرطان پوست خبر داده بودند.
مایکل جکسون قرار بود از ماه آینده تور بین المللی خود را پس از دوازده سال در بریتانیا آغاز کند. همه بلیت های این تور پنجاه مرحله ای در عرض چند ساعت در ماه مارس فروخته شدند.
گفته می شود بیشتر از ۷۵۰ میلیون نسخه از آثار مایکل جکسون به فروش رسیده است. او همچنین سیزده جایزه گرمی دریافت کرده است.
آخرین عکس مایکل جکسون در حال انتقال به بیمارستان
مرد خوبي بود خدا بيامرزدش
باشتكر از ايطلاع رساني
عجيبه چون من هيچ حسي ندارم بهش ، از فوتش نه ناراحت شدم نه اينكه غصه دار شدم
نميدونم چرا؟
من همین الان یه مقاله ای که توش با طراح رقص و کارگردان و یه کمدین و یه مسئول تلوزیون و چند تا از دنسر های این کنسرت آخریش مصاحبه کرده بودن خوندم. همشون میگن کاملاً پر انرژی و خوشحال بوده که دوباره میخواد برنامه اجرا کنه و قرار بود اول همین هفته ( اگه زنده بود میشد مثلاً همین امروز فردا) برن لندن واسه آخرین تمرین با لباس! همشون هم میگن که هیچ نشانه ای از درد و مریضی یا ... ندیدن و اگه هم بوده به اونا چیزی نگفته. اون بابا کارگردانه گفته من با بریتنی و جاستین تیمبرلیک و آشر و .. کار کردم اما اون شب فهمیدم چرا به مایکل میگن King Of Pop و کلاً حیرت زده بودم. اما اون Dancer ها میگن که خیلی به خودش فشار آورده بود و یکم راجع به ضرورت نظم و تمرین مداوم در زندگی یک Dancer صحبت کردن و دختره گفته که تو این چند سال زندگیش درگیر حواشی بوده و اون نظمش از بین رفته بود و....................
What have we done to the world
ما با دنيا چي كار كرديم
Look what weve done
نگاه كن چي كار كرديم
What about all the peace
پس تمام صلحي كه
That you pledge your only son
تو به تنها پسرت قول دادي چي شد
...
What about flowering fields
پس زمين هاي پر از گل چي
Is there a time
زماني وجود داره
What about all the dreams
پس تمام آرزوهايي كه
That you said was yours and mine
تو گفتي مال من و توست چي
...
Did you ever stop to notice
تا حالا صبر كردي تا ببيني
All the children dead from war
تمام بچه هايي كه در جنگ مردند
Did you ever stop to notice
تا حالا صبر كردي تا ببني
قابل توجه اونايي كه پشتش حرف مي زنن
اين چيزا دغدغه هاي مايكل بود
تو اكثر آهنگاش از اين حرفا مي زنه
اكثر آهنگ هاش هم خودش نوشته
خدا بيامرزتش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)