تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 91 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان به خصوص جناب alucard من g10 اين تلويزيون رو خريدم امروز اومدن برام نصبش کردن
    کيفيت شبکه هاي تلويزيون ايران عاليه
    ماهواره عاليه به خصوص شبکه bbc و pmc
    dvd واقعا فهميديم قدرت پلاسما چي هست
    360 ديوونه شدم
    الان خيلي خشحالم که پولمو دور نريختم چون ميخواستم يه led سه تومني بخرم من موقه خريد يه فيلم با خودم بردم روي همه تلويزيونا که ميخواستم بخرم ديدم البته نه اينکه به حرف بچه ها اعتماد نداشته باشم کلا ميخواستم پدرم که همرام بود ببينه فقط اينو بگم که پدرم بعد ديدن فيلم رو g10 با ديدن همون فيلم رو سوني نميدونم مدلش چي بود ولي 3 تومن پولش بود با سامسونگ led 7000 گفت بريم همونو بخريم
    به بچه ها پيشنهاد ميکنم تا ماه رمضون تموم نشده و اين فروشندها از بازار کسادي در نيومدن برين بخرين چون الان خوب با آدم راه ميان بعد ماه ديگه نميشه به همين راحتي باهاشون کنار اومد من قسطي خريدم با بهره خيلي کم.
    مباركت باشه،

فقط ممكنه بگي :
    - چند خريدي ؟ چقدر نقد و اقساط و با چه بهره اي ؟
    - ايا X10 را تست كردي ؟
    - اومدن نصب كردند ؟ اما تو كرج من پرسيدم فقط مغازه تحويل ميدن و كاري ديگه ندارند !!! آمدن براي نصب لازمه ؟
    - و اين "360 ديونه شدم" چي هست ؟؟؟؟

متشكرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سك سوالي هم خيلي وقت هست كه ميخوام بپرسم ،

اينكه اينقدر وقتي پاي مقايسه و سنجش ميرسه خصوصا رنگ سياه ، پايونير را اول و خدا ميدونند ،

- آيا فقط در رنگ مشكي برتره يا در همه چيز ؟ ( رنگ مشكي و كنتراست و روشنايي و طبيعي بودن ساير رنگها و ... ؟ )
    - و اين مدلهاي پايونير چه مدلهايي هستند ؟ و چرا جز 5 تلويزيون برتر كه از cnet دوستان رفرنس دادند نيستند ؟
    - تو ايران كدوم مدلها با چه كيفيت و چه قيمتي پيدا ميشه ؟ ( به تفكيك SD و HD ) ( قيمتشون خيلي بالاست كه كسي دنبالشون نيست يا چيز ديگه )

متشكرم.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز پایونیر توی رنگ مشکی هنوز بهترین پنل هست که این عملکرد مربوط میشه به اصلاحاتی که پایونیر در روی بعضی از لایه های پنل انجام داده و در حال حاضر هم هنوز به عنوان رفرنس هم در میزان دقت رنگ و هم در تولید رنگ مشکی در سایت Cnet و خیلی از سایتهای دیگه مورد استفاده قرار میگیره.

در حال حاضر این پنل در لیست Cnet نیست چون پایونیر تولیدشو متوقف کرده:

Current reference display: As of September 2008, CNET uses the Pioneer Elite Kuro PRO-111FD, on long-term loan from the manufacturer, as the primary reference display for color and black level performance.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته ابن پنل از نظر شدت درخشش از پنلهای جدید NeoPDP عقبتر هست ولی قیمت فوق العاده کم پنلهای NeoPDP جدید و دقت رنگ و تولید رنگ مشکی قابل رقابت با پایونیر Kuro و قیمت نزدیک به نصف این پنل این تلویزیونهارو به عنوان یه جایگزین خوب برای پایونیر Kuro مطرح کرده.
    البته پنل G10 در بعضی موارد مثل ایجاد حرکات نرم تر و درخشش بیشتر و مصرف برق کمتر نسبت به پایونیر Kuro برتریهایی داره.

دقت رنگ:
    دقت رنگ یعنی اینکه یک پنل در گستره رنگ استاندارد HDTV ها بازتولید رنگ بکنه یعنی اینکه رنگهای اصلی و فرعی پنل به حدی بالانس باشن که تصویر متمایل به رنگهای دیگه به نظر نیاد یعنی بیش از حد رنگها گرم و یا سرد نشن یا به سبز تمایل نداشته باشن.
    همه پنلها در تستهای دقت رنگ مقداری خطا دارن که تا درصدی از این خطاها نرمال محسوب میشه و برای انسان قابل تشخیص نیست بنابراین برخی از این تستها فقط روی کاغذ مطرح هستن چون تفاوتها برای چشم قابل تشخیص نیست ولی برخی از پنلها خطاشون محسوس هست که میشه این خطا رو با تنظیماتی که پنل در اختیار قرار میده اصلاح کرد مگر اینکه در صد خطا در حد فاجعه باری بالا باشه.

صحت رنگ:
    صحت رنگ و رنگهای طبیعی وابسته به حس انسان هست و برای دستگاه قابل اندازه گیری نیست به همین دلیل ممکنه پنلی دقت رنگ در حد استاندارد داشته باشه ولی رنگها در مجموع برای انسان غیر طبیعی به نظر بیاد به همین دلیل مقوله دقت رنگ و صداقت و صحت رنگ دو مقوله جدا هستن.که در مورد صحت رنگ با توجه به بازتولید طبیعیتر رنگهایی که با فسفر ایجاد میشن پلاسما پنلها بهتر عمل میکنن که دلیل طبیعی و دلچسب بودن این پنلها همین مسئله هست.
    Last edited by *Alucard*; 30-08-2009 at 13:45.

4. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان به خصوص جناب alucard من g10 اين تلويزيون رو خريدم امروز اومدن برام نصبش کردن
    360 ديوونه شدم
    الان خيلي خشحالم که پولمو دور نريختم چون ميخواستم يه led سه تومني بخرم من موقه خريد يه فيلم با خودم بردم روي همه تلويزيونا که ميخواستم بخرم ديدم البته نه اينکه به حرف بچه ها اعتماد نداشته باشم کلا ميخواستم پدرم که همرام بود ببينه فقط اينو بگم که پدرم بعد ديدن فيلم رو g10 با ديدن همون فيلم رو سوني نميدونم مدلش چي بود ولي 3 تومن پولش بود با سامسونگ led 7000 گفت بريم همونو بخريم
    به بچه ها پيشنهاد ميکنم تا ماه رمضون تموم نشده و اين فروشندها از بازار کسادي در نيومدن برين بخرين چون الان خوب با آدم راه ميان بعد ماه ديگه نميشه به همين راحتي باهاشون کنار اومد من قسطي خريدم با بهره خيلي کم.
    مباركتون باشه

ممكنه چند سوال را جواب بديد ؟
    - آيا X10 را هم تست كرديد و نظري درباره اش داريد ؟ پلاسماهاي LG چطور؟
    - گفتيد آمدند نصب كردند ؟ اما در كرج ميگفتند فقط در مغازه تحويل ميديم و ديگه كاري نداريم!!! حضور شركت براي نصب توي گارانتي مهمه ؟
    - ممكنه قيمت و نحوه اقصاطي كه خريديد را بگيد ؟
    - و اين "360 ديونه شدم" چي هست ؟

متشكرم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

360 ديوونه شدم
    آقا مبارکت باشه
    با چه شرایطی خریدی؟ چند خریدی؟

7. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

من یه هفته ای نبودم . خوب مهدی کولاک کرده مثل همیشه با اطلاعات دقیق و سطح فکری بالاش !

به نظر من باید بخش hdtv در فروم افزوده بشه . و بحث های hdtv کاملا تفکیک بشه از مشاوره لوازم صوتی تصویری .به جرات می تونم بگم بحث های ایجاد شده در مورد hdtv در اینجا بین سایت های فارسی کاملا یکتازه ! و 100 البته امثال مهدی خان حق بزرگی بر این بخش دارن

در مورد پلاسماg 10 نبود AR برای آسیا همونطور که مهدی توضیح داد برند های برای هر منطقه و قاره امکانات رو تغییر میدند مثال مدلی از ال جی در منطقه خاورمیانه قابلیت بخش dvix نداره اما مدل های آمریکایی این قابلیت رو داره. همچنین از سامسونگ زیاد و کم بودن کنتراس واس هر منطقه می توان اشاره کرد باری بعضی از مدل ها .

من به شخصه پس از دیدن این مدل g10 و تماشای اون از پشت ویترین و تماشای رو به رو از فاصله 50 سانتی متری هیچ مشکل انعکاس نوری ندیدم .

همونطور که قبلا هم ذکر شد بهترین انتخاب ممکن در حال حاظر در ایران g10 هست و بس .

و خبر خوب پلاسما v10 چند روزیس وارد دبی شده .و احتمالا تا هفته دیگه در بانه قابل خرید هست . برای موجود بودن در نمایندگی ها هم به سیاست آقایون بستگی داره احتمال میدم تا مهر در نمایندگی ها برای خرید موجود باشه
    Last edited by Ami R 940; 30-08-2009 at 15:29.

9. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا مبارکت باشه
    با چه شرایطی خریدی؟ چند خریدی؟
    منم این سوالو داشتم چند خریدید و با چه شرایطی ممنون میشم بگید .
    راستی این سری g10 سایز 37 اینچ هم داره قیمتش چنده/؟

11. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من یه هفته ای نبودم . خوب مهدی کولاک کرده مثل همیشه با اطلاعات دقیق و سطح فکری بالاش !

به نظر من باید بخش hdtv در فروم افزوده بشه . و بحث های hdtv کاملا تفکیک بشه از مشاوره لوازم صوتی تصویری .به جرات می تونم بگم بحث های ایجاد شده در مورد hdtv در اینجا بین سایت های فارسی کاملا یکتازه ! و 100 البته امثال مهدی خان حق بزرگی بر این بخش دارن

در مورد پلاسماg 10 نبود AR برای آسیا همونطور که مهدی توضیح داد برند های برای هر منطقه و قاره امکانات رو تغییر میدند مثال مدلی از ال جی در منطقه خاورمیانه قابلیت بخش dvix نداره اما مدل های آمریکایی این قابلیت رو داره. همچنین از سامسونگ زیاد و کم بودن کنتراس واس هر منطقه می توان اشاره کرد باری بعضی از مدل ها .

من به شخصه پس از دیدن این مدل g10 و تماشای اون از پشت ویترین و تماشای رو به رو از فاصله 50 سانتی متری هیچ مشکل انعکاس نوری ندیدم .

همونطور که قبلا هم ذکر شد بهترین انتخاب ممکن در حال حاظر در ایران g10 هست و بس .

و خبر خوب پلاسما v10 چند روزیس وارد دبی شده .و احتمالا تا هفته دیگه در بانه قابل خرید هست . برای موجود بودن در نمایندگی ها هم به سیاست آقایون بستگی داره احتمال میدم تا مهر در نمایندگی ها برای خرید موجود باشه
    اول از همه تشکر میکنم از آقا امیر گل به خاطر لطفی که به من داشتن و دارن.

دوست عزیز سری مدلهای G10 از سایز 42 اینچ به پائین LCD پنل هستن من چندتا Review راجب LCD مدل G10 خوندم که زیاد جالب نبوده البته میگن سطح درخشش فوق العاده بالایی داره ولی به طور کلی اونطور که من نقدهای سایتهای مختلف رو راجب این پنل میخوندم نکات منفی زیاد داره البته نکات مثبت هم داره که همونطور که گفتم درخشش فوق العاده زیاد و زاویه دید عریض نسبت به LCD های رایج هست ولی به طور کلی این مسئله سلیقه ای هست و شما خودتون باید نظر بدین.
    من بین مدل 37LZ800 و 37G10 به نظرم تصویر LZ800 بهتر اومد البته گرونتر هم بود ولی تصویر G10 یک مقداری به نظر میومد که سبز Oversaturate داره و رنگ سبز رو یه مقدار نئونی نشون میداد که در کمال تعجب همون موقع یه خانوم و آقای جوونی که بقل من بودن به نظرشون سبز پنل G10 زیباتر میومد که سلیقه هست! البته من کنترل پنل رو نگرفتم ولی اینطور که توی بررسی های چند سایت خوندم میشه مشکل Oversaturate بودن این پنل رو با تنظیمات دستی بر طرف کرد ولی سطوح مشکی ایجاد شده از این پنل زیاد قوی نبود که به نظر میومد پاناسونیک سعی کرده با بالا بردن شدت برایتنس پنل اون رو برای خریدارایی که پشت ویترین میبیننش جذاب کنه.
    Last edited by *Alucard*; 30-08-2009 at 21:57.

13. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

نه فقط 42 داره . زیر 42 ال سی دی هست توصیه نمیشه .

شرایط

بهترین حالتی که بیشتر مغاز و فروشگاه ها می دادن

1 سوم مبلغ رو میدید و مابقی با 2 درصد سود برای هر ماه (4 ماه و 6 ماه و 10 ماه انتخابی) .

مثال مدل g10 رو من با شرایط 1 سوم نقد و سود 2 درصد قسط بندی میکنم .

1.800 قیمت تلویزیون

600 تومن نقد باید پرداخت کنید الباقی میمونه 1.200 + سود 2 درصدش که چیزی حدود 200 تومن میشه برای 6 ماه . حالا شما 1.400 رو باید تو 6 ماه پرداخت کنی میشه چیزی حدود 233 تومن برای هر ماه قسط .33 تومن سود 2 درصد برای هر ماه هست علاوه بر 200 تومن البته طی 6 ماه اگر 6 ماه قسط بندی رو انتخاب کنید.
    Last edited by Ami R 940; 30-08-2009 at 22:07.

15. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

360 ديوونه شدم
    کالیبرش کردین ؟ رقم هایی که برای کنتراست و High Red و ... رو بهش رسیدین اگه بگین ممنون میشم

17. این کاربر از mehban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •