بابا یه چیزی بگو بگنجه ! همچین میگی سبک بازی رو تغییر دادن انگار بازی RACE شده !ولی هیچ موقع نمی گم بازی بازیه بدیه! میگم به سبکش نمی خوره! عینه اینکه AC 3 تیر اندازی بشه!
یا GeOW 3 شمشیری بشه!
بابا یه چیزی بگو بگنجه ! همچین میگی سبک بازی رو تغییر دادن انگار بازی RACE شده !ولی هیچ موقع نمی گم بازی بازیه بدیه! میگم به سبکش نمی خوره! عینه اینکه AC 3 تیر اندازی بشه!
یا GeOW 3 شمشیری بشه!
یه تریلر از بازی دیدم.
حرکات فیشر منو یاد شخصیت پانیشر مینداخت.
گیم پلی خیلی سریع شده و دیگه از دست اون گیم پلی خواب آور سری های قبل راحت شدیم.
حالا من از مثال اون دوستمون هیچ سر در نمیارم که میگه Geow رو هم به شبک شمشیر بازی تغیر بدن
اصلا این مثالت به قول Resident نمیگنجه.آخه چه ربطی داره سری های قبل بازی (SC) تیر اندازی داشتن
ولی تو جدیده بیشترش کردن با همون تم مخفی کاری.
سازندگان بازی گفتن : اگر روی اخرین درجه سختی برین !! باید فقط مخفی کاری بکنین !
پس نگران نباشید !
اگر این جور باشه عالیه من عاشق مخفی کاریم ولی خوبی این بازی به اینه که سبک مخفی کاری مشخصی داره مثل بازی hitman نیست که آدم واقعا سر در گم میشه حداقل سریهای قبلی بازی این طور بوده
من که بی صبرانه منتظرشم . سبک مخفی کاری سام فیشر همیشه عالی بوده ، این بارهم اونطوری که تو دموها دیدم ، سام فیشر فرزتر و باهوش تر و خوشتیپ تر شده ! صحنه های اعتراف گیری هم که حرف نداره .
از عکس اواترتون معلومه![]()
دوست عزیز اصلا با شما موافق نیستم. چرا؟ چون موقعی این حرف زده میشه که سبک بازی کلا عوض شده باشه.ولی هیچ موقع نمی گم بازی بازیه بدیه! میگم به سبکش نمی خوره! عینه اینکه AC 3 تیر اندازی بشه!
یا GeOW 3 شمشیری بشه!
مثلRE5 نه SC.C
این فقط تغییراتی هست که تو بازی انجام شده که کسی هم ایراد نگرفته هیچ حتی خیلی ها ازش تعریف هم کردن.
هر موقع سبک بازی شوتر شد یا سم شمشیر به دست گرفت اون موقع میتونی بگی سبک بازی عوض شده
دقیقا:یبابا یه چیزی بگو بگنجه ! همچین میگی سبک بازی رو تغییر دادن انگار بازی RACE شده !
این بازی هم که تاخیر خورد :Ubisoft delays Splinter Cell Conviction to 1Q 2010; !
چرا اینجوری شده ؟؟ همه چی تاخیر میخوره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز شما اگه ناراضی هستید میتوانید چشمهایتان را بر روی بازی ببندید!!به همین راحتی.................برایه من مهم اینکه سبک بازی تغییر کرده و من هیچ تفاوتی با یک بازیه تمام جنگی ندیدم
از همون اول هم سازنده ها گفتند که مخفی کاری از نوع دیگر!!
اره این بازی یکی از عناوین پر افتخار Ubisoft هستش اونها هرگز این عنوانشون رو خراب نمی کنن در ضمن این
سام فیشر دیگه اون سام فیشر قدیمی نیست باید پر جنب و جوش تر از قبل باشه و سبک مخفی کاری هم
در بازی وجود داره چون اگر اونو در بازی حذف کنن به قول دوستمون میشه دیگه Punisher![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)