فایل ها رو ریختم ولی باز از بازی می پره بیرون وقتی میروم تو بازی دمو رو نشون می ده وقتی می خواد بره تو باز ی که من بازی کنم می پره بیرون نمی دونم باید چی کار کنم یکی کمک کنه
فایل ها رو ریختم ولی باز از بازی می پره بیرون وقتی میروم تو بازی دمو رو نشون می ده وقتی می خواد بره تو باز ی که من بازی کنم می پره بیرون نمی دونم باید چی کار کنم یکی کمک کنه
C:WINDOWS/SYSTEM32
ریختم ولی نشد چی کار کنم![]()
مثل اینکه باید بیخیال این بازی بشیم!!!!!!
برای من دیرکس رو اپدیت کردم مشکل صدا حل شد..
ولی حالا بازی رو که سیو میکنم میام بیرون..میرم تو بازی انگار اصلا سیو نشده...
من داشتم مرحله اولش رو میرفتم از بازی اومد بیرون..
کلا فکر کنم ایراد داره این بازی ..حالا خوبه من بازی رو نخریدم..من بازی رو از دانلود افلاین گرفتم 2 تا دی وی دی هر دی وی دی 8 گیگ!!!!!مثل اینکه باید پاکش کنم.
سلام
من که بازی رو به اتمام رساندم , از اون بازی هایی بود که اگر طرفدار فیلمهای AVP نباشید , هیچ لذتی نخواهید برد . احتمالا باید منتظر ادامه ای برای این بازی باشیم .
در مورد مشکلات اجرای بازی , پاسخ همه شما دست منه !
یکم صبر کنید این اینترنت دیال آپ من که نمی گذاره بهتون کمک کنم ... من هم با انواع مشکلات برای انجام این بازی از جمله , خارج شدن بدون دلیل , ذخیره نشدن بازی , عدم ورود به بازی و ... مواجه بودم .
این دو تا فایل رو دانلود کنید .
ابتدا این فایل رو دانلود کنید و در پوشه بازی کپی کنید . سپس اجرا کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از آن , این فایل را دانلود کنید و باز هم در پوشه بازی کپی کنید . اگر پیغامی ظاهر شد , با آن موافقت کنید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در پایان برای انجام بازی شما باید همین فایل AVP.exe رو اجرا کنید . می توانید یک shortcut روی دسکتاپ از این فایل ایجاد کنید .
حال
هم بازی اجرا می شود و هم ذخیره می شود . دیگر هم یهو ! از بازی بیرون نمی آید .این بازی هیچ مشکلی با سیستمهای 64 بیتی هم ندارد .
موفق و پیروز باشید .
سلام
من به یه باگ اساسی برخوردم!!!
الان دارم با Marine ادامه میدم
مرحله ی Research lab رو تموم کردم
سوار آسانسور شدم
مرحله ی جدید رو که شروع می کنم از یه ارتفاع بلندی با مخ می خورم زمین و بلافاصله میمیرم!!!
چی کار کنم؟
آره پنج عدد دیویدی هست
البته اگه نیامده باشند کم حجمش کرده باشن
که حتمی کردن
تعداد دیویدی پایین تر هم حتمی پیدا می شه ولی امکان داره مشکلاتش از مال ماها هم بیشتر باشه
مشکل صدای این بازی حل نشد کسی راه حلی پیدا کرده؟
آقا کسی سیوی داره برای این بازی؟ توی کامپیوتر میگما.
دومین سیو توی مرحله ی PYRAMID در نقش Marine .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)