برای مقایسه هیچوقت از 100٪ بیشتر زوم نمیکنند
و هرچقدر یه دوربین مات یا تار یا محو عکس بگیره بدلیل پخش شدن رنگها نویزرو هم پخش میکنه
پس باید با دقت تر نگاه کرد .
برای مقایسه هیچوقت از 100٪ بیشتر زوم نمیکنند
و هرچقدر یه دوربین مات یا تار یا محو عکس بگیره بدلیل پخش شدن رنگها نویزرو هم پخش میکنه
پس باید با دقت تر نگاه کرد .
اگه فلاش زنون قوی خیلی مهم باشه باید دوربین عکاسی گرفت
تمام این مقایسه ها بین دوربین های موبایله
اون دوتا عکس بالا روهم در فضای کاملا بسته گرفتم حتی یه پنجره کوچیک هم در اونجا وجود نداره.
حتما هم لازم نیست همه عکسها در فاصله 5 متری گرفت
2 متر هم کافیه و لازم نیست موقه عکس گرفتن چراغها خاموش کنیم و به محیط تاریکی مطلق بریم بعد عکس بندازیم
رنوار از لحاظ زنون برای گوشی موبایل بعد از C905 قدرت زیادی داره.
علاوه بر این اگه به عکسها نگاه کنید رنوار وضوح خیلی بالایی داره، به اندازه ای که برای گوشی موبایل شگفت آوره.
همین کار رو هم کردم، بازم اون رنگ ها برای c905 بیشتر بود یا دیگه حداقل با هم برابر بودند، دیگه 4 درجه که اختلاف نداره! اگه این نحوه ی تشخیص نویز هست، به نظرم تست بیخودیه، شما میای یه عکس تار و ناواضح رو به یه عکس که مثلا نویزش بیشتره و ولی واضح تره ترجیح میدی؟!عکس se فقط تارتره ... اونم بخاطر شارپ نبودنشه ... وگرنه به نظر من se نویزش کمتره !!! دلیلش هم همونی که گفتم ... شما وسط ساعت رو نگاه کنید .. و به قول دوستمون دونه های رنگی رو بببنید در کدوم بیشتر به چشم میخوره ...
اگر بازم نمیبیند !!!!!
عکس رو درکامپیترتون ذخیره کنید ... و بازش کنید و بعد انقدر روش زوم کنید تا ببینید کدوم عکس خطهای صافش شکسته میشه و دونه دونه میشه
برادر من که مارپیچی نمی بینم عکس رنوار واضحه واضحه! جی اس ام آرنا معلمومه که اشتباه کرده، حالا اگه به رنوار امتیاز 7 داده بود شما همچین چیزی می دیدی؟؟؟!!! من نمی خوام از رنوار طرفداری کنم، اگه حقیقت باشه قبول می کنم ولی اینجا دیگه خودم دارم میبینم!!!!!همون دونه ها باعث میشه که خط های صاف شکسته یا به صورت مارپیچ مانند به نظر بیاد .. که در وسط اتوبان جدول رنوار اصلا صاف نیست و بیشتر شبیه ماره تا جدول
جدولی که در کنار ماشین هست رو نمیگم ...جدول بالایی منظورم هست .. نمیدونم واقعا نمیبینید؟
پی نوشت: ببخشید اگه فکر کردید لحن بدی داشتم! بحث علمیه دیگه!
دوست عزیز .. اولا چرا زوم نمیکنند دلیلش رو میشه بگی؟!
دوما برداشت شما از صحبت بنده اشتباه بوده ...
هدف از زوم کردن برای کسانی بود که نویزهارو نمیبیند !! و نیاز هست که زوم بیشتری بشه تا تفاوتشبیشتر معلوم بشه .. وگرنه خودم نویزهارو در زوم 100 درصد میبینم ...
عکسهایی که با فلش گرفتین به نظر من عالی گرفته و فلشش خیلی خوب عمل کرده .. نسبت به گوشی ها
میشه یک عکس در فضای باز و تاریک با فاصله حداقل 4 متری و در شب طوری که مثلا ساعت 9 به بعد شب باشه بزاری؟ مشتاقم ببینم فلشش اونجا چطوری عمل میکنه .. اگر اونجا هم خوب عمل کنه .. واقعا میشه گفت فلش خوبی داره و کاربرد داره ...
این که نسبت به گوشی ها خوب باشه درسته مهمه (تفاوتش با se خیلی زیاده که کاربرد داره ) ولی اینکه بازم کاربرد نداشته باشه بی فایدست ... اگر تو اون عکسی که میزارین خوب عمل کنه به رنوار بابت فلشش تبریک میگم
Last edited by pulp_152; 25-05-2009 at 00:00.
ببخشید وقتی میاد چند تا عامل رو حساب میکنه .. مطمئنا وضوح تصویر رنوار رو در بخش دیگه بهش نمره 9 داده مثلا و به se نمره 6
شما توقع داری تو بخش نویز بیاد به رنوار چون واضح تره 7 بده و به se که قبلا نمره کمشو بخاطر تار بودنش گرفته دوباره 4 بده با اینکه نویز کمتری داره؟چه حرفا !
نه من ترجیح نمیدم ! فقط تو این تست نمره رنوار کمتر شد .. ولی در کل یکی از بهترین دوربینها شناخته شد .. چون نمره قابل قبول جاهای دیگرو کسب کرد .. ولی همین se بخاطر تار بودنش و کلی از مسائل دیگه اخر شد با اینکه اینجا نمره بالاتری گرفت..
اگه به رنوار 10 هم میداد من میگفتم نویز داره .. بخاطر اینکه دارم با چشمام میبینم
مشکل نداره عزیز خودم زوم میکنم و عکسهارو اینجا میزارم .. در مورد مارپیچ هم شاید چشمهای من مارپیچ میبینه .. خدارو چه دیدی شایدم شما صاف میبینی...
پی نوشت: خواهش میکنم اصلا چنین فکری نکردم ...![]()
Last edited by pulp_152; 24-05-2009 at 22:20.
امیدوارم تو این عکس خرابی تصویر مخصوصا در خطها و دونه های سبز و قرمز رو بهتر ببینید ...
وسط ساعت ! برای دیدن دونه های ریز ...
و قاب ساعت برای دیدن خطهای صاف ...
.................................................. ........se .................................................. .................................................. .................................................. .......رنوار
![]()
Last edited by pulp_152; 25-05-2009 at 02:09.
ويرايش شد!
Last edited by 4870x2; 25-05-2009 at 18:36.
چون یه عکس ابعا واقعیش مهمه چه بزرگ باشه چه کوچیک دوست داری زوم کنی زوم کن
دوباره مینویسم عکس تار نویز پخش میکنه باید بیشتر دقت کرد همون زوم جناب عالی دقیقا معلومه که نویز ها در عکس سمت راست پخش شده.
تو 4 متر تقریبا کارایی نداره
ولی قبلا میگفتی فلش رنوار ضعیفه 8300 هم باهش برابره اگه 4 متر خوب بود میگفتی 6 متر
ولی اینو دیدی قبول کردی قویتره ولی باز هم میگی کارایی نداره
ولی اینو قبول داری فلاشش قویتره اینم من اضافه میکنم عکس ها بیشتر تو روز میگیرم و بهترین وضوح تو گوشی ها رنوار داره و مقایسه هم گذاشتم هر کسی که تعصبی نداشته باشه و حدفش بهترین دوربین موبایل باشه میبینه کدوم بهتره و اونو انتخاب میکنه و اینکه تا فاصله 2 به خوبی عمل میکه و نور سفیدی داره مثل LED نور زرد نداره که انگار با چراغ نفتی روشنش کردن.
ولی قبلا میگفتی فلش رنوار ضعیفه 8300 هم باهش برابره اگه 4 متر خوب بود میگفتی 6 متر
كاملا باهات موافقم LED هيچ گاه نمي تونه جاي زنون رو بگيرهخوبی عمل میکه و نور سفیدی داره مثل LED نور زرد نداره که انگار با چراغ نفتی روشنش کردن.
حتي اگه بعضي ها دوتا دوتا تو گوشيشون بزارن
Last edited by 4870x2; 25-05-2009 at 17:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)