تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 93 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 921

نام تاپيک: Red Dead Redemption

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

احساس می کنم بسیار سینمایی تر و قوی تر از GTA IV خواهد شد از این نظر
    هم سناریو بسیار زیبا و گسترده است و هم شخصیت پردازی ها فوق العاده میشه چون می دونیم تجربه ی راک استار تو این زمینه بالاست
    اکشن بازی و تیر اندازی ها عالیه حداقل نظر منو که خیلی جذب کرده
    گرافیک و فیزیک عالیه حتی به عضله های یک اسب هم توجه کردن موقع حرکت کردنش !
    صدا گذاری ها هم که کاملا با حال و هوای اون موقع سازگاره ، غرب وحشی با آدمای وحشی و خشن و صدای خشن !
    کلا این بازی شاهکاری به یاد ماندنی میشه
    اگه این پست شما جوابی به سوال من بود، باید بگم که جواب سوالم رو نگرفتم!
    شما در مورد کیفیت بازی صحبت کردید، ولی من در مورد مدت زمانی که طول می کشه تا قسمت single player رو با تمام ماموریت هاش به پایان برسونیم، سوال کردم.

><><><><><><><><><><><><><><>><><><><><><><><><><> <><><><><><>>

مقاله‌ی IGN
    Red Dead Redemption: Exploring the Wild West

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بخش های مهم مقاله رو چکیده وار و با دخل و تصرف! ترجمه کردم. انگلیسیم چندان قوی نیست. پس ممکنه در جاهایی خطاهایی رخ داده باشه.

> اگه حتی از ماموریت های اصلی صرف نظر کنید، هنوز کارهای زیادی هست که میشه در این بازی انجام داد. می تونید ساعت ها در دنیای بی کران RDR غرق بشید بدون این که حتی به ماموریت ها و داستان اصلی بازی فکر کنید.

> در ابتدای بازی از 3 ناحیه‌ی موجود، دسترسی به 2 ناحیه ممکن نیست و مثل GTA با پیشروی در داستان اصلی، این مناطق آزاد خواهند شد.

> RDR پر از ماموریت های جانبیه و این ماموریت ها به دو دسته تقسیم می شند :
    1. ماموریت های دارای ساختار و داستان که هر کدوم دارای چندین ماموریت کوتاه هستند.
    مثلا در یکی از این ماموریت ها باید به دنبال یک پسربچه‌ی گمشده بگردید و تنها چیزی که ازش پیدا می کنید، یکی از کفشها و یکی از پاهاشه! ولی به نظر نمی‌رسه این پسر بچه توسط گرگ‌ها خورده شده باشه. ظاهرا کار، کار یک انسانه! بله، در RDR آدم خوارها هم وجود دارند!

2. ماموریت های تصادفی که در شهر یا خارج شهر اتفاق می افتند و ابتدا شما صدای تیر و یا درخواست کمکی می شنوید و تصمیم با شماست که خودتون رو داخل این ماجراها درگیر کنید یا بی تفاوت از کنارشون بگذرید.
    تو یکی از این ماموریت ها، شخصی از شما درخواست می کنه که دوستش رو از اعدام شدن نجات بدید، شما هم قبول می کنید و میرید به کمک اعدامی بدبخت! آدم بدها رو می کشید و می‌خواید مثل clint Eastwood با یک شلیک دقیق، طناب دار رو پاره کنید. ولی تیرتون خطا میره و اعدامی مادرمرده به خاطر شلیک بد شما دخلش میاد و میره به جهنم! یا تو یکی از ماموریت های جانبی باید برید دختری رو که توسط راهزن ها به گروگان گرفته شده، نجات بدید. میرید به جنگ راهزن ها و دهنشون رو سرویس می کنید! و با سربلندی بسیار وارد اتاق می‌شید تا دخترک اسیر رو نجات بدید، متوجه می‌شید مردی کنار اون دختر ایستاده، تو نبردتون با راهزن ها افرادی بودند که به شما در این نبرد کمک کردند، یه لحظه فکر کردید که این مرد هم جزو همون‌هاست. همین یه لحظه درنگ کافی بود تا اون مرد یه گلوله تو سر اون دختر معصوم خالی کنه. احساساتتون رو کنترل کنید! بازی پر از این جور ماموریت هاست.
    حتی در شهرها هم مردم چندان امنیت ندارند. تو یکی از ماموریت‌ها، تو یه فاحشه‌خونه، یک مرد تندخو با یک فاحشه به شدت مشاجره می‌کرد. هنگامیکه من قصد داشتم از مشتم برای ادب کردن این مرد نادون استفاده کنم، درست در همون لحظه، این مرد احمق چاقوش رو دراورد و شکم زن بدبخت رو پاره پاره کرد. غرب عجب دنیای کثیفیه!

البته تمام ماموریت‌ها اینقدر خشن نیستند. مثلا تو یه قسمت به یک کمپ سفر می کنید و در اون می‌تونید دور آتیش بشینید و به قصه‌های آدم‌های ساکن این کمپ گوش بدید. البته اختیار با شماست و می ‌تونید یه دینامیت وسط کمپ بندارید و همه رو بفرستید اون دنیا!

> در دنیای RDR تقریبا 40 گونه‌ جانور قابل شکار وجود داره. جانورانی مثل خرس، شیر کوهی، کرکس و بوفالو. شکار اینها تجربه و شهرت شما رو افزایش میده و باعث میشه کالاهای جدیدی در مغازه‌ها آزاد بشه. البته شکار بعضی از این گونه ها چندان آسون نیست. مثلا شیرهای کوهی می‌تونند اسبتون رو بکشند و قبل از اینکه متوجه بشید چه اتفاقی افتاده، جرواجرتون کنند!

> پوست و پر جانوران رو می تونید بفروشید و پول به دست بیارید. ولی باید به سیستم اقصادی ساده‌ی RDR هم توجه کنید. هر چقدر که یک گونه‌ی جانوری در یک شهر نایاب‌تر باشه، قیمتش هم بیشتر میشه. مثلا پوست بوفالو در جنوب کم پیدا میشه. پس بهتره برای به دست اوردن پول بیشتر، پوست‌ بوفالوهایی رو که در اختیار دارید، ببرید در مغاز‌ه های شهرهای جنوبی بفروشید.

> در RDR می تونید علاوه بر شکار، دنبال گنج هم بگردید. برای بدست اوردن گنج نیاز به نقشه‌ی محل دفن اون گنج دارید. در این نقشه نشانه‌های مختصری قرار داده شده.

> راه‌های زیادی هم برای از دست دادن پولتون وجود داره. مثلا می تونید بازی پرتاب نعل انجام بدید و یا پوکر بازی کنید. در بازی پوکر حتی می تونید بوسیله ی یک مینی گیم تقلب کنید. اما اگه حریفتون بفهمه که تقلب کردید، قاطی می کنه و شما رو در یک دوئل به مبارزه می‌طلبه!

> راه های بیشتری هم برای لذت بردن از این بازی وجود داره. چیزهای زیادی برای دیدن و کارهای زیادی برای انجام دادن هست. همه‌ی اینها رو تا چند روز دیگه تجربه خواهید کرد.
    Last edited by Yi Yi; 14-05-2010 at 00:40.

2. 19 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اگه این پست شما جوابی به سوال من بود، باید بگم که جواب سوالم رو نگرفتم!
    شما در مورد کیفیت بازی صحبت کردید، ولی من در مورد مدت زمانی که طول می کشه تا قسمت single player رو با تمام ماموریت هاش به پایان برسونیم، سوال کردم.
    من کمیت رو دیدم و طولانی رو جا انداختم :دي (البته کلا سوتی دادم کمیت رو با کیفیت قاطی کردم :دي )
    میشه گفت اگه طولانی تر GTA IV نباشه کوتاه ترم نیست چون هم محیط بازی خیلی بزرگه هم ماموریت های فرعی خیلی زیادی داره و هم اینکه NPC ها خیلی زیادن که بشه ازشون ماموریت گرفت
    Last edited by ali_ranger22; 14-05-2010 at 13:44.

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

قابل توجه X-BOX و PS3 دارای محترم :
    اعلام شده اگه فروش خوبی داشته باشه (البته فک میکنم فروشش بترکونه) تا 4-3 ماه دیگه واسه PC پورت میشه.
    اینجاست که من میگم چاکره همه X-BOX و PS3 دارا هستم

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

اعلام شده اگه فروش خوبی داشته باشه (البته فک میکنم فروشش بترکونه) تا 4-3 ماه دیگه واسه PC پورت میشه.
    اینو برو فروم های خارجی بگو...
    ما که هیچ تاثیری در فروش نداریم هیچ به کلی شرکتو برشکسته می کنیم.
    اینجا همه یه پا غلام تکثیرن...

6. 9 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه می خواید چاکر این و اون باشید، نیازی نیست که خبری بدون منبع و احتمالا غیر واقعی پست کنید.
    تا اون جا که من اطلاع دارم ، نه Rockstar و نه T2 به طور رسمی هیچ حرفی راجع به عرضه ی این بازی برای PC نزدند.

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>< ><><><><><<><>

7 دقیقه از gameplay بازی RDR با کیفیت نه چندان مناسب :

کد:
    احتمال عرضه نشدن RDR برای PC بالا گرفت!
    ویدیویی در سایت رسمی rockstar مشاهده شده که در اون قهرمان RDR به سمت آرم PC که روی یک قطار در حال حرکت قرار داره، شلیک می کنه و آرم PC نابود میشه.این ویدیو بلافاصله از سایت rockstar حذف شد.
    البته شاید fake باشه. معلوم نیست.

این ویدیو رو می تونید در لینک زیر تماشا کنید :
    کد:
    Last edited by Yi Yi; 14-05-2010 at 18:20.

8. 9 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

آگه اینا میتونن گرافیک رو تا این حد ببرن بالا پس چرا توی GTA ها میمیرن که یکاری کنن

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این بازی کاملا مشخص هس که برای pc هم خواهد آمد!

داره خودمونی میشه F.A7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    PlayStation® Network

پيش فرض

خیلی بد موقع میاد مثل اینکه وسط امتحانا میاد نه (نسخه PS3) ?

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

انشالله....................... .

13. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

خب یکی از دلایل رو هم بگو ما هم فیض ببریم داآش...
    کلا مگه دیوونه باشه با این همه تبلیغات واسه پی سی پورتش کنه ور و پشتش شکسته میشه!!!

15. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •