واسه صداكه بايد بري تو device manager تو قسمت audio,sound and game controllerدرايور unimodem حالا هر اسمي كه داره رو disable كني.
واسه صداكه بايد بري تو device manager تو قسمت audio,sound and game controllerدرايور unimodem حالا هر اسمي كه داره رو disable كني.
میشه یکی بگه تو seven برای صدا باید چکار کرد تو سون Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware نداره
من تا حالا محیط seven رو از نزدیک ندیدم ولی اینجور که می دونم شالوده seven و vista یکیه طبق ویستا عمل کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم امروز بازیو تهیه کردم. الان ACT II هستم. تا اینجا که از بازی راضی بودم و بازیه خوبی به نظر میاد.
امیدوارم تا آخرش هم اینجور باشه.
من آخرهای act 4 هستم و باید بگم نسبت به اوایلش خیلی هم بهتر شده .
خوب دوستان بازی رو در عرض 8 ساعت تموم کردم !!!
در آخر بازی ray میزنه برادر کشیشون ویلیام رو میکشه و در آخر برای توبه هم خودش کشیش میشه!
در واقع باز خارق العاده بود و من همین العان میخوام بازی از اول برم واقعا در یک کلام همه چی تموم بود ..!
طوری که به غیر از صحنه های دول جای دیگه از ترینر استفاده نمیکردم تا بازی جذابیتش از بین نره .
تشکر.
ویرایش : حواسم نبود و متاسفم .![]()
Last edited by PC°BASE; 07-07-2009 at 10:31.
مطالبی که قسمتی از داستانو لو می ده نگین اگه هم می گین انجوری بگین(یکسری بازی رو تموم نکردن اینجوری داستان براشون بی مزه می شه.)
در آخر بازی ray میزنه برادر کشیشون ویلیام رو میکشه و در آخر برای توبه هم خودش کشیش میشه!
دوستان رعايت كنيد لطفا
شايد يكی مثل من هنوز بازی رو تموم نكرده باشه
چرا داستان را لو میدید . !!!
تمام جزابیت های بازی از بین رفت
سلام ...
بچه ها من یه مشکلی دارم در این بازی ...
بازیه من صدا نداره !!!!!!!
رو یک سیستمه دیگه هم تست کردم ولی همین جور بود ..
(در ضمن fear 2 هم همینجور بود)
ممنون میشم راهنمایی کنید !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)