تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 30 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 298

نام تاپيک: 20 سوال زيبا از گيمر ها

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ گرافیک - گیم پلی
    2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گیم پلی

3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟
    ریسینگ - FPS
    4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
    متوسط و سخت
    5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟
    خیلی پیش اومده که این کارو نکنم !!
    6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟
    اصلا ....
    7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟
    PC
    8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)
    بنظرم کنسول بهتره ولی تو پی سی بازی میکنم !
    9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟
    زیاد
    10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟
    در حد متوسط
    11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟
    60%
    12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟
    زندگی میکنم !!!
    13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟
    به نظر من نه با برنامه ریزی باید بازی کرد
    14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟
    از بچگی کامپیوتر داشتم و از 5 سالگی بازی میکردم!
    15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
    .......
    16.چرا بازی می کنید ؟
    هیجان
    17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟
    کم
    18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟
    ......
    19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟
    بستگی داری از 0 ساعت تا 8 ساعت !!
    20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :
    بهترن سرگرمی دنیا

2. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟بازی باید یک چیز جدید باشه ! یک خلاقیت ... حتی یک خلاقیت کوچیک میتونه خیلی جذاب باشه برام ... بازی نباید بذاره حوصله ام ازش سر بره ! چون من میرم بازی میکنم تا یک چیز جدید رو تجربه کنم ... البته باید بگم که من هر بازی رو که عرضه بشه تهیه و نصب میکنم تا چیزی از قلم نیفتاده باشه ! و این نشون میده که من دنبال خلاقیتم .. حتی تو چیزهایی که دوست ندارم !
    2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) خوب داستان محور و ژانر بازی رو تعیین میکنه ... که این رو نمیشه دلیل انتخاب در نظر گرفت ... این داستانه که میگه گیم پلی بهش میاد یا نه ! و گرافیک هم مسلما باید خوب باشه چون اگه نباشه از مرحله سوال اول رد نمیشه !
    3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ برای من در هیچ زمینه ای سبک و محدودیتی وجود نداره ! ممکنه امروز دلم بخواد فوتبال هم بازی کنم ! ولی بیشتر بازی هایی رو دوست دارم بازی کنم که نتیجه و پایان داشته باشه ! پس میشه گفت بازی های ورزشی رو کم بازی میکنم ...
    4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ معمولا برای اینکه بازی و هسته ی بازی رو در شرایط سخت قرار بدم تا به خودش زور بده در نهایت درجه ! بازی هایی هم که نهایت درجه برای اولین بار قفله رو معمولا در دفعات بعدی در صورت اینکه بازی چقدر در من تاثیر داشته باشه میرم ! ولی من هیچ وقت یک بازیه ماجرایی رو دوبار بازی نمیکنم ! هیچ وقت .. مثل سایبریا و یا بازی های این چنین ...
    5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ خوب اگر یک بازی رو دو بار بازی کنم ... یعنی یک بار که بعد از نصب .. برای اولین بار .. بعد بازی میکنم .. بعد از اینکه خسته شدم و یا هر چیزی دیگه که خوشم اومد فکر میکنم ... در مورد بازی ... در طول کار و یا شاید هم بعضی وقتا در موردش تحقیق کنم ... اگه از بازی خوشم اومده باشه .. برای دومین بار هم بازی رو شروع میکنم و ادامه میدم ...
    6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟اکثرا بله ! البته به بازی هم بستگی داره ! فقط با اونها همدردی میکنم و خودم رو در موقعیت اونها در نظر میگیرم تا از بازی لذت ببرم ...
    7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ بچه که بودم کنسول ! PS2 و PS1 و سگا و میکرو و ... واقعیتش میکرو رو ترجیح میدادم ! یک تلویزیون 14 اینچ سیاه سفید هم داشتم مخصوص میکرو ... یادش بخیر ! انقدر اعصابم خورد میشد وقتی ملت میگفتند میکرو واسه تلویزیون ضرر داره ! احمق ها !
    راستی موبایل هم کنسول حساب میشه !؟ همه بازی های معروف جاوا رو تموم کرده ام
    8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) هر دو ! ولی مدت زیادیه که با کنسول کار نکردم ! ولی این اواخر PSP بازی کردم ... تجربه جالبی بود !
    9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ کلا در هر چیزی که سمعی بصری باشه ! صدا گذاری برام اهمیت خاصی داره ! موسیقی یک بازی اگر خوب باشه نشون میده که سازندگانش به صدا و موسیقی اهمیت داده اند ! یعنی به چیزی که من هم اهمیت میدم ! من به سوند تراک های بازی ها ... خیلی علاقه دارم ... سوند تراکه مرحله ی تک تیراندازی توی استالینگراد COD5 یادتونه ؟! دارم اون رو گوش میدم تا برم تو حس و بهتر بتونم توضیح بدم
    راستی من آرشیو سوندتراک کاملی داره ... هر فیلمی که از موسیقیش خوشم بیاد OST اش رو گیر میارم و ... دانلود ...
    10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ این اواخر نه ! چون فقط در حد اخبارند ... ولی نکات مهم بازیهای جدید رو دنبال میکنم ولی نه خبرهایی مثل اینکه فلان بازی واسه XBOX دیرتر میاد !
    11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ بهتره بگید چند در صد از زندگی دیجیتال شما رو بازی میگیره ! میشه گفت 60-70 درصد ! البته بسته به شرایط بازی ها این درصد ها متغیره !
    12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ من بازی میکنم به طوری که انگار فردا امتحان ندارم ! من بازی میکنم انگار فقط من هستم و این بازی ! واقعیتش بعضی وقتها اینقدر میرم تو جو که انگار اگه کمی دیر برم سراغ بازی ای که داشتم میکردم ممکنه بلایی سره شخصیتش بیاد ! این تیکه سوال 6 رو هم کامل میکنه ... من بازی میکنم انگار فردایی نیست ! چون بازی برام نوعی پرواز در آسمانهای بی نهایته !
    13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ نه ! تو زندگی من هیچ چیزی از چیزه دیگه جلو نمیزه ! فقط خودم که اینها رو رهبری میکنم و جلو هستم ... چون معتقدم رهبر باید جلوی مسیر باشه نه پشت ...
    14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ یادم نیست ! ولی فکر کنم یک چیزی شبیه آشنایی من و مادرمه !
    15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ هیچ وقت سعی نمیکنم بازی بسازم ! ترجیح میدم ایده بدم برای سازندگان ...
    ولی اگر قرار بود بسازم ترجیح میدادم یک چیزی باشه که مردم بقیه ملت ها نیز بتونند باهاش ارتباط برقرار کنند ! تا صنعت بازی سازی ما رو جدی بگیرند ! اگر قرار باشه از اهمین ابتدا اعتقاداتمون رو در بازی هامون بریزیم از همین اول در این راه خواهیم ماند ... اول موفقیت با معیار های همگانی و بعد تزریق اعتقادات خود ! برای مثال اولین بازی ها یک بازی ساده بودند ... نه یک اعتقاد !
    16.چرا بازی می کنید ؟ به خاطر اینکه دنیا رو به صورت مجازی هم تجربه کنم ... شاید تونستم توش نقاطی رو پیدا کنم که کمی با تصوراتم جوره !
    17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ بسته به نوع بازی خیلی ! ولی چون در انتخاب بازی سخت گیر هستم باید بگم خیلی تاثیر میذاره ! بازی سایبریا خیلی در من تاثیر گذاشت ... دوبله ی فارسی دارینوس ... واقعا زیبا بود ..
    18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ انتظار دارم ارزش هایی رو که برای شخصیت در بازی ایجاد شده و به من نیز القا شده پایمال نشه ! مثلا فرض کنید در COD 5 اون فردی که در مرحله اخر پرچم رو میخواد بذاره که من هستم در آخر تسلیم دشمن بشم ! و این واقعا برام خیلی عصبانی کننده خواهد بود .. چون من داشتم واسه اون هدف میجنگیدم!
    19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ بسته به نوع بازی ... ولی سعی میکنم بازی رو یکسره تموم کنم ... اگر کاردیگه ای نداشته باشم از صبح تا شب .... البته صبح من در روز های تعطیل از ضهر شما شروع میشه و شبمان نیز در صبح شما ... البته ساعت بدم قابل کوکه و هر وقت دلم بخواد میتونم بخوابم و بیدار بشم !
    بازی دریچه ای به سوی تصورات ...

و یک جمله ی زیبا در مورد بازی کردن ...
    بازی کن ... انگار فردایی نیست ...

سوالات زیبایی بود ... ممنون ..

4. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

در این تایپیک قصد دارم یک سری سوال در باره نحوه بازی هر کس و درجه سختی که بازی میکنه و... (پیرامون گیم) از شما بپرسم و شما هم جواب بدید. تا دور هم باشیم
    در کل 20 تا سوال برای شما گیمر های عزیز وجود داره امیدوارم خوشتون بیاد.
    خب هر کس که میخواد در این بحث شرکت کنه به این سوالات جواب بده:
    1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟
    2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
    15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
    16.چرا بازی می کنید ؟

امید وارم از تایپیک لذت ببرید.
    لطفا پاسخ ها را كوتاه بديد ولي در پست هايي ديگه در موردشون بحث كنيد.
    1:داستان بازی و رضایت بازی کنان و گیم پلی خوب
    2:همش مهمه نمیشه گفت مهم بنظرم بازی خوب هست که گرافیک گیم پلی و داستان خوب رو باهم داشته باشه!!
    3:open world مثل جی تی ای و مافیا
    4:نرمال البته open world ها به اون صورت همچین جیزی ندارند
    5:بله اگه سبک open world باشه حتما باید تمومش کنم چون سابقه نداشته سبک open world بازی کننم و تمومش نکنم!!!

6:بستگی داره ولی من با عکس های مافیا2 که هنوز نیومده با شخصیتش انس گرفتم
    7:پی سی
    8:سبک open world فقط پی سی
    9:خیلی زییاد چون موسیقی بازی کننده رو میتونه بهتر تو اون محیط قرار بده و اون رو mach کنه!
    10: زییاد
    11:اگه سببک اپن ورلد باشه در تابستان 70 درصد و در موقعه مدرسه 40 درصد

12:اصلا اینطور نیست ادم میتونه حتی از داستان بازی چیزی رو یاد بگیره و در کنار اون تفریح و سرگرمی هم بکنه!
    حتی امروزه میتونه در بازی های open world خودش رو جای شخصیت بذاره و بودن یه تبهکار یا عضو گروه مافیا بودن رو تجربه بکنه و این یعنی فراتر از سرگرمی!!!

13:بله
    14:من از 6 سالگی بازی میکردم اون موقع با اون کامپیوتر ها بازی ها هرلکول و جنگ ستارگان1 رو بازی میکردم اونم بابام ریخته بود و بعد توسط دوستم با مافیا و جی تی ای اشنا شدم اونموقعه فهمیدم زندگی یعنی چی!!

15:بازهم open world میتونه grand theft auto tehran city باشه ولی مافیا در سطح ایران نیست البته میشه یک بازی تو سبک مافیا رو در سال 1340 درست کرد
    16:لذت بخش و یکنواختی زندگی رو از ادم دور میکنه و ادم میتونه چیز های بیشتری رو تجربه کنه!!!
    17:مافیا و جی تی ای خیلی زییاد تاثیر میذاره به طوری که اگه زییاد بازی کنم شب خواب شخصیت بازی رو میبینم
    که باهاشم
    18:تو سبک open world اگه بازی تموم شه دوست دارم خود شخصیت بازی یک چیزی رو یاد گرفته باشه یا مثل مافیا به یه مقامی برسه و هرچیزی رو که بخواد در دسترس خودش باشه!!!! همچنین بازی باید ماموریت های فرعی و امکاناتی در شهر داشته باشه تا با تموم شدن داستان بازی ادم حوصله اش سر نره که امیدوارم مافیا2 هم همینطور باشه!
    19:الان که بازی اپن ورلد فقط همین ایوی هیست و لی اگه مافیا بییاد مثل جی تی ای روزی 8 ساعت راحت بازی
    میکنم
    20:فراتر از زندگی MAFIA2
    ببخشید سرتون رو درد اوردم

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ZOLEMAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من برا سرگرمي اگر بازي هم بسازم در مورد چيز هاي ترسناك ايراني مثل بختك وبقيه ون بازيها رو هميشه توم ميكنم از بازي هاي گوتيك هم خوشم مياد مثل silent hill suffirng

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

4

من برا سرگرمي اگر بازي هم بسازم در مورد چيز هاي ترسناك ايراني مثل بختك وبقيه ون بازيها رو هميشه توم ميكنم از بازي هاي گوتيك هم خوشم مياد مثل silent hill suffirng
    بله كاملا از اواتارتون معلومه كه به چي علاقه داريد!

داره خودمونی میشه Proeex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر جا که او باشد

پيش فرض

1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟
    2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
    16.چرا بازی می کنید ؟
    1.اول گیم پلی، بعدش گرافیک، از همه مهمتر اینکه باهاش حال کنم یا نه
    2.همش با هم، ولی گیم پلی مهم تره
    3. بکشینگ
    4. از میدیوم شروع میکنم تا همون اول اگه سخت بود ازش زده نشم
    5. بستگی داره اینکه انتظارام رو برطرف کنه یا نه
    6. خیلی کم، اونجوری دو روز نشده دیوونه میشی
    7. پی سی، کنسول فقط 3-4 روز یه بار که با بچه ها باشیم میریم PS2 تا PS3 میزنیم
    8. اونم بستگی داره به نوع بازی، هر بازی یا باید رو کنسول بازی بشه یا پی سی
    9. بازی و موزیکش، فرض کنید کال آف بدون موزیک چی بود؟ من که 50% موفقیت کال آف رو موزیکش میدونم
    10. اگه دروغ نگم هیچی
    11. حدود 40-60 درصد
    12. نه خدایی باهاش زندگی میکنم، بازی یه عالمی داره که باید تجربه ش کنی
    13. خیلی
    14. اولین بار داداشم میبردم کلوپ سر کوچه، اون خرگوشه اسمش چی بود؟ اونو بازی میکردم. دقیق یادم نیست، ماریو بود، بعدش هم سراغ کامبت رفتیم، یادمه دو نفره میکردم، بعد میزدم لهش میکردم.
    15. سعی میکردم لطفعلی خان زند رو بسازم، ولی نه به این افتضاحی. یه چیزی که بتونه با پرنس رقابت کنه.
    16. دوست دارم، من از تو میپرسم چرا خودکشی نمیکنی؟ میگی دوست ندارم، همه چی همون عشق و علاقه به بازیه ( چه مثالی زدم )
    17. خیلی، اولین باری که پرنس 3 بازی کردم میخواستم واقعا از دیوار برم بالا، بعد یه مدت بیخیال شدم
    18. انتظار دارم دموی آخرش توسط ایرانی ها و ارشاد و ... برداشته نشده باشه
    19. 6-8 ساعت ، یک معتاد کامل
    20. زندگی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    امير110

پيش فرض

سلام ممنون ولي ميشه بگيد قضيه ي رو كم كني چيه!!!؟

داره خودمونی میشه 7777777666666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

لطفا سوالاتتون و زودتر بپرسین.

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

13

سلام ممنون ولي ميشه بگيد قضيه ي رو كم كني چيه!!!؟
    ببخشيد؟
    رو كم كني چي؟
    اينجا فكر نكنم چنين چيزي باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

دوستان دیگه amir110 بن شد این تایپک باید دیگه بی صاحب بمونه سعی کنیم سوال های جدید اضافه کنیم من این تایپک رو خیلی دوست دارم تازه میتونم سوال اضافه کنم البته نه 20 تا کمتر اگه میخاین بگین
    ممنون
    Last edited by SileNTz; 23-06-2009 at 11:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •