تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 18 اولاول ... 4101112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 174

نام تاپيک: HTC Touch Pro2

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    یک مسئله بی ربط به ذهنم رسید! ضرر ندارد!
    دوستانی که تمایل به نصب Microsoft .Net Comapct Framework 3.5 دارند، پک اصلی و کامل این بسته را میتوانند از مسیر زیر دانلود کنند:
    microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e3821449-3c6b-42f1-9fd9-0041345b3385

ولی به طور خاص برای Pro2 نصب یک تک فایل NETCFv35.wm.armv4i.cab و نهایش NETCFv35.Messages.EN.cab کفایت میکند و در پک فوق هم فقط این دو بسته روی گوشی نصب خواهند شد که میتوانند از لینک زیر دانلود کند:
    mediafire.com/?zlodkd1zeod

(( برنامه های نوشته شده با زبان های دات نت برای اجرا به Framework نیاز دارند. ))
    سلام.

این دات نت که حجمش 35 مگه و مال پی سی هست برای نصب رو پاکت پی سی خیلی بزرگه واسه پاکت پی سی با حجم 3 چها مگ هم موجوده.

آقا ما یه netframe 3.7 پیدا کردیم نصب کردیم. (NETCFv37.cab) حالا شما می‌فرمایید این رو. نم‌دونم یعنی به نظرتون 3.5ش بهتره؟

سلام.

همونطور که دوستمون _H2_ فرمودن مایکروسافت نسخه 3,7 رو عرضه نکرده و آخرینش همین 3,5 هست که دوستمون فرمودن.(منم توی مایکروسافت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم در مورد 3,7)

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس این 3.7 که من الان نصب کردم چیه؟
    شاید من دارم اشتباه می‌کنم ولی برای اینکه ببینیم جریان چیه اینجا آپش کردم. این آدرسش ببینید همون فریمه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی کسی بالاخره نفهمید دلیل اینکه ساعت اس‌ام‌اس‌های دریافتی رو دو سه ساعت جلوتر می‌زنه برام چیه؟
    ارسالی‌ها درسته‌ها دریافتی‌ها تایماش اشتباست. از چیه یعنی ؟

جریان این چی شد؟ "توی فایل‌ها که داشتم می‌گشتم تو my documents>UA contacts>Emoticon یک سری اسمایلی بود. اینا دقیقا چیه؟ تو مسیج‌ها میشه فعالش کرد که اسمایلی‌ها رو تبدیل کنه مثلا تبدیل (-: به ؟ اگر نه اینا اصلا واسه چیه؟ "
    Last edited by phoenix333; 27-02-2010 at 00:16.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    این دات نت که حجمش 35 مگه و مال پی سی هست برای نصب رو پاکت پی سی خیلی بزرگه واسه پاکت پی سی با حجم 3 چها مگ هم موجوده
    بله صحیح است.
    من هم منظوری غیر از این نداشتم. اگر بد توضیح داده بودم و دوستان تصور غیر از این کردند عضر خواهی میکنم.

در همان پست گفتم که این پک کامل Compact است و همانطور که گفتید حجم بالای 30 مگ دارد و در واقع msi است و روی رایانه نصب میشود (ولی برای رایانه نیست، نسخه رایانه 3.5 بالای 200 مگ است) ولی اگر موبایل وصل به رایانه وصل باشد و برنامه ActiveSync فعال باشد، احتمالاً روی گوشی هم نصب میشود.(این حالت را خودم تست نکردم)

بحرحال بعد از نصب پک فوق روی رایانه شخصی میتوان در مسیر زیر پک های کوچک (2 الی 3 مگی) سازگار با گوشی های مختلف را پیدا کرد:
    C:\Program Files\Microsoft.NET\SDK\CompactFramework\v3.5\Wind owsCE

و برای پشتیبانی متون اشکال یابی به زبانهای مختلف هم میتوان پک زبان مورد نظر از مسیر زیر را انتخاب و روی گوشی نصب کرد:
    C:\Program Files\Microsoft.NET\SDK\CompactFramework\v3.5\Wind owsCE\Diagnostics

در واقع این پک 30 مگی هر آنچه برای نسخه 3.5 موبایل/قابل حمل و حتی توسعه و اشکال یابی برنامه نویسی و... لازم است را روی رایانه کپی میکند که بعداً شما میتوانید از مسیرهای گفته شده، پک های دلخواه و مچ شده و مناسب را برای گوشی انتخاب و نصب کنید که در مورد عموم محصولات HTC فایل NETCFv35.wm.armv4i.cab کفایت میکند که برای افرادی که احیاناً نمیخواهند کل 30 مگ را دانلود کنند در قالب یک پک کوچک تر آپلود کردم. که دانلود همین 2 الی 3 مگ برای گوشی کافی است:
    mediafire.com/?zlodkd1zeod

(بدون شک اگر کسی جستجو شود، در تاپیک های دیگر انجمن هم حتماً بارها دوستان دیگر، مشابه همین پک را ارائه دادند ولی گفتم در تاپیک Pro2 هم باشد بد نیست! )

پس این 3.7 که من الان نصب کردم چیه؟
    شاید من دارم اشتباه می‌کنم ...
    شما اشتباه نکرده اید، جستجویی در وب کردم و همچین چیزی پیدا کردم که با این عدد ورژنی عرضه شده ولی مایکروسافت همچین چیزی نداده.

موفق باشید.

5. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام

بحرحال بعد از نصب پک فوق روی رایانه شخصی میتوان در مسیر زیر پک های کوچک (2 الی 3 مگی) سازگار با گوشی های مختلف را پیدا کرد:
    C:\Program Files\Microsoft.NET\SDK\CompactFramework\v3.5\Wind owsCE

موفق باشید.
    سلام.

منونم از توجه تون.
    یه چیز دیگه هم به لطف شما یا د گرفتم.(این قضیه رو نمیدونستم که میشه از رو PC برای پاکت پی سی استخراج کرد.)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من روی گوشیم (htc houch pro2) نصب کردم حالا گوشی تا روشن میشه هیچ کلیدی کار نمیکنه زنگ هم نمیخوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام گوشی من فارسی ساز روش نصب کردم الان هیچ کلیدی کار نمیکنه و هیچ صفحه ای هم باز نمیکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام گوشی من فارسی ساز روش نصب کردم الان هیچ کلیدی کار نمیکنه و هیچ صفحه ای هم باز نمیکنه

سلام.

هارد ریست کن و فارسی ساز ی رو نصب کن جواب داده رو گوشی اگر تو فروم پیدا نکردید بگید براتون آپلود میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا این گوشی ما یکی درمیون دلیوری می‌ده. خیلی وقتها هم اصلا بالکل هیچ مسیجی رو دلیوریش رو نمیده
    اشکال از گوشیه یا مخابرات ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آقا این گوشی ما یکی درمیون دلیوری می‌ده. خیلی وقتها هم اصلا بالکل هیچ مسیجی رو دلیوریش رو نمیده
    اشکال از گوشیه یا مخابرات ؟

سلام.

اگر قسمت دلیوری دائم رو فعال کرده باشی یا مسیج هات نمیرسه یا از مخابرات ایراد داره.البته واسه منم گاهی پیش میاد که اس ام اس میفرستم به طرف میرسه بعدش هم سه بار تلفنی با هم صحبت میکنیم و 2 بار هم همدیگرو میبینیم.بعد تازه NOT دلیوری بعداز یک هفته واسم میاد.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه If I Die 2Night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شک نکنید که بهترین هستش. فقط touch Pro

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •