اگه رایگان هست برای من لطف کن ببینینم واقعا کارمی کنه یا نه
مفت باشه....
البته ایمیل هم دادم خدمتتون
Hosseinlover({at)}yahoo.com
اگه رایگان هست برای من لطف کن ببینینم واقعا کارمی کنه یا نه
مفت باشه....
البته ایمیل هم دادم خدمتتون
Hosseinlover({at)}yahoo.com
من میخوام اگر لطف کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هر کی میخواد برنامه گرفتن شارژ معرفی کنه کاربر جدیده و اولین پستهاشو تو این تاپیک میده؟
این نرم افزاری که میگی مجانیه؟
برادر این که ویروسی هست نسخه بی ویروس نداری
آقا گول این تبلیغات رو نخورید!
الان سایت کاملا درست و سریع شده , برید از خود سایت براحتی بگیرید!
سلا اینم لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار خرید شارژ .من خودم 400 تومن به این نرم افزار دادم و از سایت sharjco.ir خریدم یه برنامه نویس خوب c++پیدا کنید وکد رجیستریشو بشکنید چون روی هر سیستم یه کد جدید میخواد خود سایت به من یه کد داده ولی روی سیستم های دیگه کار نمیکنه ارزش داره و به امتحانش می ارزه
به نظر من که اصلا به ریسکش نمی ارزه.
از کجا معلوم این برنامه یک جاسوس نباشه. شما برای خرید شارژ، شماره کارت و رمز و دیگر اطلاعات بانکی خودتون رو وارد می کنید.از کجا معلوم که این طلاعات به یک مقصد مشخصی فرستاده نشه !!!!
Last edited by iman_s; 04-09-2009 at 01:22.
توسط کسپرسکی آپدیت شده اسکن شد دو فروند ویروس پیدا شد که در ذیل مشاهده میکنید:البته بعد از پاک سازی اجرا کردم که تریالش تموم شده بود و کد میخواست کد تریالشو نمیشه گیر آورد؟؟
9/4/2009 143 PM Task started
9/4/2009 143 PM Detected: Virus.Win32.Induc.a C:\RealTime/E-Charge Professional Edition/AGSH.exe
9/4/2009 143 PM Untreated: Virus.Win32.Induc.a C:\RealTime/E-Charge Professional Edition/AGSH.exe Postponed
9/4/2009 143 PM Detected: Virus.Win32.Induc.a C:/RealTime/E-Charge Professional Edition/AGSH.exe
9/4/2009 143 PM Disinfected: Virus.Win32.Induc.a C:/RealTime/E-Charge Professional Edition/AGSH.exe
9/4/2009 145 PM Task completed
پاک سازی شدش رو بفرست می دم بچه ها قفلشو بشکونن میزارم برید حال کنید ولی بابا تو رو خدا اینقدر قیمتها رو پایین نکشید
بی انصافیه می دی مغازه دار 2200 تا زه با منت می گیره خودش 2500 می فروشه به مشتری
هماهنگ باشید لطفا
آقا منتظرم هستما
من نتونستم دانلودش کنم فک کنم به خاطر ویروسی بودنش بود .
اگه لطف کنی اونی که ویروسشو پاک کردی آپلود کنی و لینکشو بزاری ممنون می شم. شاید کاری از دست ما بر اومد .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)