تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 1211 اولاول ... 410111213141516171824641145141014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Pro Evolution Soccer 2010 بهبودی عظیم یا شکلی دیگر از فیفا 09 ؟!

سلام دوستان!
    خوب اگر اطلاعاتی در مورد آینده به صورت شفاف نیست میشه از همین ها هم بهره ی کافی رو برد!
    اول می خوام یه نگاه گذرا به نسخه های 2009 این دو بازی ( ترجیحا نسخه X360 ) داشته باشم! خوب وقتیکه فیفا 2009 منتشر شد با نقد های خوب و گاها خیلی خوب و مثبتی مواجه شد و جملاتی مانند اینکه تاکنون شبیه این بازی دیده نشده و یا 1UP میگه که نسخه 2008 از نظر استیل و حرکات واقعی رنج می برد ولی فیفا 09 از نظر فیزیک بدنی , سرعت و وزن و مدل های بازیکنان بطور احساس بر انگیزی واقعی هستش! یا حتی videogamer در این مورد میگه "The best FIFA game ever made. Over to you Konami" و خیلی های دیگه که در لینک زیر موجود هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و میانگین نمرات فیفا 09 بر اساس امتیازات سایت ها و مجلات 87 از 100 بود که واقعا خوب هستش! و حتی سازنده ساکر اعتراف میکنه که فیزیک بازیکنان در فیفا عالی هستش! و بی دلیل نیستش که فیفا 09 تاکنون بیش از 7.8 میلیون نسخه تا تاریخ 31 دسامبر 2008 فروش داشته! و Editor's Choice Award رو از IGN دریافت کرده!
    خوب وقیکه ساکر نمایان شد و همچنین منتشر شد سایت گیم اسپات عنوان کرد که نسبت به سال قبل بهبود داشته ولی این سری یعنی ساکر باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! و سایت های دیگه مثه IGN در مورد این بازی میگه که ساکر 2009 بدون شک سرگرم کننده ترین بازی فوتبال هستش و یا EuroGamer میگه که این بازی بعد از فیفا در جایگاه دوم هستش و... و وقتی شما جملاتی رو از نقد های سایت ها و مجلات در مورد این بازی می خونید متوجه میشن که ساکر 2009 باید نقد های مثبتی مواجه نیستش و این دلیلش می تونه خیلی خوب بودن فیفا 09 باشه!
    میانگین نمرات ساکر 2009 بر اساس نقد های سایت ها و مجلات 74 از 100 بود که متوسط هستش!
    کد:
    ولی امسال کونامی بازیه خودش رو زود تر معرفی کرد و اطلاعاتی هم ازش منتشر کرد که وقی اونا رو می خونیم به نظر خیلی جدید نمیاد چون سال قبل سازندگان فیفا قول این تغییرات رو داده بودن و عمل هم کردن!
    برای نمونه شما می تونید اطلاعات موجود تو این دو تا پست رو با هم مقایشه کنید:
    FIFA 09:
    کد:
    Pro Evolution Soccer 2010:
    کد:
    ولی باید منتظر تغییرات اساسی ساکر بود که یاد حرف سایت گیم اسپات میوفتیم که بازی باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! که به نظر میرسه اینطور هم شده یا حداقل حرفای سازندگان ساکر 2010 که اینو میگه!
    وقتیکه به تنها اسکرین شات منتشر شده از ساکر نگاه می کنیم بازم یاد فیس های فیفا 09 میوفتیم! البته باید به این نکته توجه کرد که ساخت ساکر هنوز به پایان نرسیده و اینکه سازندگان فیفا هم بیکار نشستن! وقتیکه اونا تونستن پارسال اینطور بازیی رو خلق کنن حتما می تونن بازی گذشته رو بهبود بدن! ولی باید به اینکته توجه کرد که وقتی انتظارات بالا میره کار خیلی سخت تر میشه! و تو اوج موندن خیلی سخت تر از به اوج رسیدن هستش!
    به تصاویر زیر در مورد فیس ها توجه کنید:
    FIFA 09:

کد:

کد:
    Pro Evolution Soccer 2010:

یا برای اینکه بهتر مشحص بشه به تصویر زیر توجه کنید:

کد:
    خوب اینطور که پیداس ساکر خودش رو تازه به فیفا 09 نزدیک کرده ,حداقل از نظر فیس ها! ولی ما از میزان کیفیت این تغییراتی که سازندگان ساکر 2010 نوید اونها رو دادن بی اطلاع هستیم و باید منتظر بود و دید که چه در راه است!
    هر کدوم از این بازی اگر می خواهند که نسبت به دیگری برتری داشته باشند باید از نظر گیم پلی و همچنین مد های بازی و حالت آنلاین به طور خوب و شایسته کامل باشند که گیمر بتونه یه سال کامل از بازی لذت ببره و ازش دلسرد و خسته نشه! در بازیهای فوتبال به نظر من گرافیک بازی زیاد مهم نیست, نه اینکه مهم نباشه ولی نسبت به سایر موارد در مکان های بعدی هستش!
    من اینطور که از اخبار برداشت میکنم این هستش که امسال هر دوی این بازی های پر طرفدار خیلی خوب ظاهر خواهند شد و می تونن انتظارات طرفداران خودشون رو برآورده کنن! فعلا تنها کاری که میشه کرد تامل بر روی اطلاعات فعلی و انتظار برای آینده هستش!

موفق باشید!
    Masoud King
    Last edited by Masoud King; 21-04-2009 at 04:08.

2. 10 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

pro evolution soccer 2010 بهبودی عظیم یا شکلی دیگر از فیفا 09 ؟!

سلام دوستان!
    خوب اگر اطلاعاتی در مورد آینده به صورت شفاف نیست میشه از همین ها هم بهره ی کافی رو برد!
    اول می خوام یه نگاه گذرا به نسخه های 2009 این دو بازی ( ترجیحا نسخه x360 ) داشته باشم! خوب وقتیکه فیفا 2009 منتشر شد با نقد های خوب و گاها خیلی خوب و مثبتی مواجه شد و جملاتی مانند اینکه تاکنون شبیه این بازی دیده نشده و یا 1up میگه که نسخه 2008 از نظر استیل و حرکات واقعی رنج می برد ولی فیفا 09 از نظر فیزیک بدنی , سرعت و وزن و مدل های بازیکنان بطور احساس بر انگیزی واقعی هستش! یا حتی videogamer در این مورد میگه "the best fifa game ever made. Over to you konami" و خیلی های دیگه که در لینک زیر موجود هستش:
    کد:
    و میانگین نمرات فیفا 09 بر اساس امتیازات سایت ها و مجلات 87 از 100 بود که واقعا خوب هستش! و حتی سازنده ساکر اعتراف میکنه که فیزیک بازیکنان در فیفا عالی هستش! و بی دلیل نیستش که فیفا 09 تاکنون بیش از 7.8 میلیون نسخه تا تاریخ 31 دسامبر 2008 فروش داشته! و editor's choice award رو از ign دریافت کرده!
    خوب وقیکه ساکر نمایان شد و همچنین منتشر شد سایت گیم اسپات عنوان کرد که نسبت به سال قبل بهبود داشته ولی این سری یعنی ساکر باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! و سایت های دیگه مثه ign در مورد این بازی میگه که ساکر 2009 بدون شک سرگرم کننده ترین بازی فوتبال هستش و یا eurogamer میگه که این بازی بعد از فیفا در جایگاه دوم هستش و... و وقتی شما جملاتی رو از نقد های سایت ها و مجلات در مورد این بازی می خونید متوجه میشن که ساکر 2009 باید نقد های مثبتی مواجه نیستش و این دلیلش می تونه خیلی خوب بودن فیفا 09 باشه!
    میانگین نمرات ساکر 2009 بر اساس نقد های سایت ها و مجلات 74 از 100 بود که متوسط هستش!
    کد:
    ولی امسال کونامی بازیه خودش رو زود تر معرفی کرد و اطلاعاتی هم ازش منتشر کرد که وقی اونا رو می خونیم به نظر خیلی جدید نمیاد چون سال قبل سازندگان فیفا قول این تغییرات رو داده بودن و عمل هم کردن!
    برای نمونه شما می تونید اطلاعات موجود تو این دو تا پست رو با هم مقایشه کنید:
    fifa 09:
    کد:
    pro evolution soccer 2010:
    کد:
    ولی باید منتظر تغییرات اساسی ساکر بود که یاد حرف سایت گیم اسپات میوفتیم که بازی باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! که به نظر میرسه اینطور هم شده یا حداقل حرفای سازندگان ساکر 2010 که اینو میگه!
    وقتیکه به تنها اسکرین شات منتشر شده از ساکر نگاه می کنیم بازم یاد فیس های فیفا 09 میوفتیم! البته باید به این نکته توجه کرد که ساخت ساکر هنوز به پایان نرسیده و اینکه سازندگان فیفا هم بیکار نشستن! وقتیکه اونا تونستن پارسال اینطور بازیی رو خلق کنن حتما می تونن بازی گذشته رو بهبود بدن! ولی باید به اینکته توجه کرد که وقتی انتظارات بالا میره کار خیلی سخت تر میشه! و تو اوج موندن خیلی سخت تر از به اوج رسیدن هستش!
    به تصاویر زیر در مورد فیس ها توجه کنید:
    fifa 09:

کد:

کد:
    pro evolution soccer 2010:

یا برای اینکه بهتر مشحص بشه به تصویر زیر توجه کنید:

کد:
    خوب اینطور که پیداس ساکر خودش رو تازه به فیفا 09 نزدیک کرده ,حداقل از نظر فیس ها! ولی ما از میزان کیفیت این تغییراتی که سازندگان ساکر 2010 نوید اونها رو دادن بی اطلاع هستیم و باید منتظر بود و دید که چه در راه است!
    هر کدوم از این بازی اگر می خواهند که نسبت به دیگری برتری داشته باشند باید از نظر گیم پلی و همچنین مد های بازی و حالت آنلاین به طور خوب و شایسته کامل باشند که گیمر بتونه یه سال کامل از بازی لذت ببره و ازش دلسرد و خسته نشه! در بازیهای فوتبال به نظر من گرافیک بازی زیاد مهم نیست, نه اینکه مهم نباشه ولی نسبت به سایر موارد در مکان های بعدی هستش!
    من اینطور که از اخبار برداشت میکنم این هستش که امسال هر دوی این بازی های پر طرفدار خیلی خوب ظاهر خواهند شد و می تونن انتظارات طرفداران خودشون رو برآورده کنن! فعلا تنها کاری که میشه کرد تامل بر روی اطلاعات فعلی و انتظار برای آینده هستش!

موفق باشید!
    masoud king

مرسی ........

وقتی اطلاعات رو میخونیم نسبت به قبل جدیدتر نیست !!!............البته شما اونو با fifaمقایسه کردی که به نظره من هیچ ربطی به هم نداره ... اصل مقایسه این هستش که اونو با نسخه قبل مقایسه کنیم ..........

با توجه به تنها عکس منتشر شده از بازی و اطلاعات منتشره میتوان دریافت که بازی نسبت به نسخه 9 متفاوت خواهد بود...........

4. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم ازت مسعود جان نقد بسيار موشكافانه و قابل تحسيني بود كاش اين به گوش كونامي مي رسيد. من براي بازي آينده از ساكر چيزهاي خيلي مهم رو انتظار دارم اينكه مانند فيفا موشن هاي دريبل رو افزايش بده يعني بشه دريبل هاي سرگرم كننده اي زد يه قسمت تراينيگ Free Style بذاره هموني كه با رونالدينيو مي شد قبل هر بازي انجام داد به صورت انفرادي واقعا سرگرم كننده هست. نكته بعد اينكه اجراي حركات تكنيكي رو به آنالوگ راست بسپاره نه چپ امسال وقتي PES بازي ميكرديم يكي از مشكلاتي كه باهاش گريبان گير بوديم همين مسئله بود مي ديدي با يك بازيكن تكنيكي داريم پا به توپ حركت مي كنيم وقتي يه لحظه يك حركت سريع رو مي خواييم انجام بديو و تغيير مسير ميديم دريبل فليپ فلپ يا 360 درجه ميزد و باعث ميشد توپ از دست بره اگه اين ها و اجراي اينها روي آنالوگ راست بود ديگه اين مسائل پيش نميومد. يك مساله خيلي بد هم شديدا لول بازي PES رو پايين آورده توي بازي چيزي به نام هوش مصنوعي وجود نداره و همه مسائلي كه شايد از اون كسي بخواد به عنوان هوش مصنوعي ياد كنه برنامه نويسي خاصي براي اون لحظات هست. نمونه اين حرف من در حمله و دفاع زياد ديده ميشه وقتي با يك بازيكن براي توپ سرگردان در كورس قرار ميگيريد يك لحظه يكي از اون دو ترمز مي كنه و مي ايسته بعد دوباره شروع به حركت مي كنه كه ديگه دير شده يا وقتي يك توپ سرگردان هست بازيكني مي تونه بو توپ برسه كه بهش پاس داده شده و نتونسته تصاحب كنه. و در آخر اميدوارم كونامي داوري آسيايي رو بذاره كنار و سطح داوريش رو در سطح اروپايي قرار بده باگ هاي در آفسايد گيري وجود داره بارها باهاش مواجه شدم كه اگه دوست داشتيد ريپلاي ميذارم تا از تعجب همگي 4 چشمي بشيد بازيكن در حدود 2 يا 3 متري در آفسايد هست و توپ بهش پاس داده ميشه ولي آفسايد اعلام نميشه انگار كه آفسايد خاموش هست اگه خواستيد چند مورد ريپلاي دارم يا ايست ناگهاني بازيها به دلايل نا معلوم. خطاي هند گرفته نميشه. فقط من يك بار اين خطا رو ديدم اونهم زماني بود كه برباتوف خواست Head بزنه نرسيد اسبك زد دي به هر حال خيلي از اين مشكلات بايد حل بشه تا بعد مدتها شاهد نمره بالايي براي PES باشيم
    Last edited by Spaniuly; 21-04-2009 at 09:58.

6. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سیستم مورد نیاز برای این بازی چی هست

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سیستم مورد نیاز برای این بازی چی هست
    اين بازي هنوز ريليز نشده مونده تا ريليزش بايد منتظر باشيم تا كونامي اعلام كنه نگران نباش شما فقط يك رو 2 گيگ لازم داري والسلام سيتمت خوبه

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    سلامون علیکم اجمعین:
    نا مردا بدون ما ؟؟؟
    میدونید که نا سلامتی یه پای اساسی تمام تاپیکهای فوتبالی بودیم نا سلامتی دی
    خوب میبنیم که بحث های شیرین و مورد علاقه من راه افتاده.
    و این مهراااااااااااااااان باز داره گرد و خاک میکنه.
    چطوری مهران جان عزیز خوبی؟
    یادش بخیر بحثهای پارسال یادته؟
    اوه اوه چه بحثهای بودش کولاک.
    یادمه یه بار اونقدر از فیفا فجیع تعریف کردم که چندین نفر پ خ دادن که جان ما راسته.
    البت به دوستان بگم بنده یه فن فیفا هستم که به ساکر هم احترام داریم.
    ما خودمون یه زمانی ساکر باز بودیم.
    از 99 شروع کردیم تا 2008.
    تا اینکه چشممون به 08 نکست روشن شد و دیگه تموم.
    خلاصه به مهران اخطار میکنم که منو سر لج نیاره تا دوباره اون بحث ها رو شروع نکنم دی
    ایشالا که ساکر هم امسال بتونه یه رقیب خوب برا فیفا باشه.
    به به احمد اقای گل و گلاب!!
    راستش من میخواستم دعوتت کنم به مبارزه ولی گفتم منتظر بشم فیفا 10 هم رونمایی بشه!دیگه بلاخره یک طرفه که نمیشه!
    حالا واستا عکسها و اطلاعات بیشتر بیاد عین سال قبل همچینی یک بحث زیبا راه بیاندازیم که نگو و نپرس!!
    ----------------------
    با تشکر از Masoud King بابت مطلب!
    ولی سال قبل یادمه گوگل بوی عکس مقایسه فیسهای فیفا 09 نکست و Pes 09 را گذاشته بود فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت!این که دیگه جای خود داره!
    من چیزی که دیدم را گفتم!!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

مرسی از مسعود جان بابت مقایسه ی خوبتان!
    باید بگم که هر بازی ای مشکلاتی داره و باگ هم قسمتی از مشکلاته بازیه!
    واقعا آبرو ریزیه که بگن نسخه ی PC فیفا!!
    چون واقعا باگ هایه مضحکی من توش دیدم که غیر قابل باور بود!!!
    مثلا یکیش این بودش که در آفساید فقط فاصله های نزدیک رو می گرفت داور!!!
    اگه یارو یکم دور میشد دیگه افسایدی در کار نبود!!!
    یا مثلا دروازه بانان مسخره ای که وجود داشت اصلا توپ از جلویه پاش رد میشد اما انگار نه انگار و میرفت توی گل!!!!!!!!
    و یکی دیگه هم اینکه موقع بعضی از آفساید ها ناگهان خطا که به نفع حریف میشد هیچی یک ضربه ی آزاد عجیب که میتونید از این حا نگاه کنید به وجود میومد :

کد:
    پس در این صورت هیچ جایی برای بحث با نسخه ی فیفایه PC نیست!!!!!
    چون پر از باگ هستش!
    اما ... اما PES 2009 هم از این باگ ها بی بهره نیست!
    مخصوصا در هوش مصنوعیه ضعیف بازی کن ها!!!!
    یا مثلا دروازه بانان!!!!
    که واقعا یکبار توی پنالتی دروازه بانه توی زمین رفتش!!!
    یا در لبه های اوت اصلا خوب کار نمی کنند!!!
    یک بار هم وقتی دروازه بان توپ رو گرفت و بعد یکبار انداختش پایین بالا در اون بین یک بازیکن خودتی اومد و توپ رو به دروازه برد!!!
    در هر صورت هر دو مشکلاتی دارند که نمی توان انکار کرد.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

با تشکر از masoud king بابت مطلب!
    ولی سال قبل یادمه گوگل بوی عکس مقایسه فیسهای فیفا 09 نکست و pes 09 را گذاشته بود فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت!این که دیگه جای خود داره!
    من چیزی که دیدم را گفتم!!
    قربانت!
    میشه اون مقایسه رو بزاری تا ببینیم قضیه چی بوده؟!
    ولی شما در بالا فیس های 09 رو در مقایسه با ساکر pes 2010 میبینید که فرقی ندارن!
    واقعا این حرفی که شما میگی که فیس های فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت خیلی نا منصفانه هستش!
    یعنی واقعا فیس های بالا حرفی برای گفتن ندارن یا جای هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی زارن؟؟؟
    وقتی اطلاعات رو میخونیم نسبت به قبل جدیدتر نیست !!!............البته شما اونو با fifaمقایسه کردی که به نظره من هیچ ربطی به هم نداره ... اصل مقایسه این هستش که اونو با نسخه قبل مقایسه کنیم ..........
    نه اتفاقا این دو بازی معمولا نسبت به سنجیده میشن اینو حتی میشه تو نقد های سایت های معتبر هم دید! منم گفتم که ساکر پیشرفت داشته!
    برام عجیب بود که این همه داره از یک سری اطلاعات و اسکرین شات تعریف میشه ولی اگه کمی به پارسال فیفا نگاه کنیم میبینیم که نکات جدیدی اضافه نشده! مطمئن باشید ساکر برای رسیدن به فیفا 2010 باید چندین گام به جلو حرکت کنه تو یه سال این خیلی بعید هستش ولی نمی گم نشدنی هستش! چون وقتی حرف های سازندگان فیفا 09 رو می خونی میبینکه اونا سال پیش وقت زیادی نداشتند برای این بازی کامل کنن! و بعضی از مسائل برای امسال باقی مانده! شایدم یکی از دلایل اینکه امسال لیگ قهرمانان سوی ea منتشر نشد داشتن وقت کافی برای فیفا 10 باشه!
    مرسی از مسعود جان بابت مقایسه ی خوبتان!
    باید بگم که هر بازی ای مشکلاتی داره و باگ هم قسمتی از مشکلاته بازیه!
    واقعا آبرو ریزیه که بگن نسخه ی PC فیفا!!
    چون واقعا باگ هایه مضحکی من توش دیدم که غیر قابل باور بود!!!
    مثلا یکیش این بودش که در آفساید فقط فاصله های نزدیک رو می گرفت داور!!!
    اگه یارو یکم دور میشد دیگه افسایدی در کار نبود!!!
    یا مثلا دروازه بانان مسخره ای که وجود داشت اصلا توپ از جلویه پاش رد میشد اما انگار نه انگار و میرفت توی گل!!!!!!!!
    و یکی دیگه هم اینکه موقع بعضی از آفساید ها ناگهان خطا که به نفع حریف میشد هیچی یک ضربه ی آزاد عجیب که میتونید از این حا نگاه کنید به وجود میومد :
    آره نسخه PC فیفا 09 اصلا خوب نبود و من خواستم بهترین نسخه های هر دو بازی رو با هم مقایشه کنم!
    Last edited by Masoud King; 21-04-2009 at 13:06.

12. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قربانت!
    میشه اون مقایسه رو بزاری تا ببینیم قضیه چی بوده؟!
    ولی شما در بالا فیس های 09 رو در مقایسه با ساکر pes 2010 میبینید که فرقی ندارن!
    واقعا این حرفی که شما میگی که فیس های فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت خیلی نا منصفانه هستش!
    یعنی واقعا فیس های بالا حرفی برای گفتن ندارن یا جای هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی زارن؟؟؟

باید قبول کرد که تو 2009 فیسهای فیفا خیلی افتضاح بود
    اصلا قابل قیاس با فیسهای ساکر 9 هستش !!!!؟
    طراحی فیسهای ساکر 9 واقعا عالی بود
    در بعضی موارد اصلا مشابه نیست

.................................................. ............................................
    این قضیه موتور گرافیکی euphoria چیه ؟
    لینک زیر :
    کد:
    .................................................. ...............................

14. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

البته خداییش توی بعضی از چهره ها مثل چهره ی کاکا کم کاری شده!!!!!!!!!!
    ولی گرافیک کلی 10 برابر ساکر هست!!!
    مثلا همین عکس مسی ببینید چه گرافیکه بدی داره؟؟؟؟؟؟
    اما فیفا خیلی خوب کار شده!!!!
    حالا این ها چند تا عکس هستند که اینطورین باز ما هم میتونیم چند تا عکس بدیم که باز از ساکر بهتر باشند!!!!
    در مجموع فیفا همیشه خیلی بهتر در مورد چهره ها کار کرده بوده چون که تیم هایه زیاد تری رو چهره بندی کرده!!!!! ( مثلا من توی بعضی باشگاه هایه گم نامم قیافه های اصلیه بازیکن رو هم میتونستم ببینم که روش کار شده بود!!!!!! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •