ممنون مال من تا قبل ازاین اجرا هم نمیشد ولی حالا که اجرا میشه سر لودینگ ارور میده البته مال من به جای unimodem half-duplex audio device هست unimodem full-duplex audio device
ممنون مال من تا قبل ازاین اجرا هم نمیشد ولی حالا که اجرا میشه سر لودینگ ارور میده البته مال من به جای unimodem half-duplex audio device هست unimodem full-duplex audio device
دوست عزيز چون مشكل از DVD نيست من همين ماله خودمو دادم فروشنده نصب كرد اجرا هم شد .خب شاید مشکل از بازیتونه چرا نمیرین این بازیو از یک شرکت دیگه بگیرین ؟ قیمتش که هزار تومن بیشتر نیست .
منdisable کردم اما مشکلم حل نشد
آره مطمئن باشيد نه كرك اشكال داره نه DVD بازي اين گيم ذاتا مورد دار هست و روي بعضي سيتم ها اجرا ميشه روي بعضي ها اجرا نميشه حالا يكي با غير فعال كردن يوني مودم و نمي دونم استفاده از ويندوز خاص و هزار تا كار ديگه مي تونه بازي كنه ولي كلا ثابت شد يه راه حل ثابت نيست اين عجيبه. ولي كلا حيف كه دوستان نمي تونن بازي كنن چون مسئله جالب تر شده وقتي به دسته حرفه اي صعود مي كنيم يه سري رقابت ها برگزار ميشه كه بازي هاي ملي هست چما هر مليتي كه داشته باشيد از سوي فدراسيون تنيس اون كشور دعوت مي شيد تا در مسابقات ملي و رقابت هاي بين المللي شركت كنيد. براي استايل ها هم استايل + اش هم اضافه ميشه من دارم سعي مي كنم كه استايل All Round + رو آنلاك كنم. بازي هم رفته رفته داره سخت تر و سخت تر ميشه
اون مسابقات همون دیویس کاپ هست که ایران الان تو دسته 3 اسیاست متاسفانه . البته هیچ سودی نداره تموم کردنش نه پول نه رنکینگ ...
کسی میدونه زمینهای تنیس رو که میخریم به چه درد میخوره ؟؟؟
کسی نمیدونه اون دوتای دیگرو چجوری باز کنم.
این مسابقه که fancy dress هست رو چجوری باید شرکت کرد عکس یه عینکو سیبیلم نشونش هست
راستی اسمشو دقیق یادم نبود اگه اشتباه نوشتم پوزش میطلبم
عجب بازی اعتیاد اوری خدایی!!من اصلا بازی ورزشی به غیر از فوتبال نصب نمیکردم!ولی تازگیها بازی ورزشی غیر فوتبال هم مینصبیم و میحالیم!!یکی Nba 2k9 بوده که تازه دارم میفهمم بسکتبال هم قشنگ بوده ما خبر نداشتیم اینم نصب کردم واقعا خوبه!!
چه حالی میده با دیوید نلبندیان بازی کنی!
این مسابقات مشهور تنیس را نداره؟
تو قسمت خرید لباس ها و وسائل یه سری لباسها هست که حالت مسخره دلقکی داره یا چیزه خاصی هست اونا رو بخر و تن تنیسورت بپوشون میری تو مسابقات ...
بقیه شرکت کننده ها لباسهای مسخره دارن![]()
شما بايد Mini Game ها رو بازي كني كني تا توي فروشگاه لباس هاي خاصي كه كنارشون عكس Fancy هست آنلاك بشه قبلا توضيح داده بودم نحوه ورود به اون كاپ رو البته تا وقتي قدرتت زياد نشده و از راكت خيلي خيلي قوي نتوني استفاده كني وارد نشي به اون كاپ سنگين تري چون ديفيكالتي خيلي سختي داره و نمي توني برنده بشي به اين راحتي من با زور يه بار قهرمان شدم و ديگه نياز نيست وارد بشم چون يه بار قهرماني براي گرفتن اچيومنت و مدال كافيه چون نه توي رنكينگ تاثير داره و نه پول ميده
سلام مهران جون... چطوري جيگر...
آره بات موافقم شديدا اعتياد آوره خيلي حال ميده اين بازي يه سيموليشن كامل از دنياي تنيس هست و همه كاپ ها و مسابقات واقعي رو داره بازي هاي ملي هم داره. البته خيلي بايد بازي كني تا به اونجا برسي من الان 106 جهان بين حرفه اي ها هستم تيم ملي اسپانيا دعوتم نمي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)