تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 190 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1894

نام تاپيک: برنامه امتحان نهایی سال سوم و بحث در مورد آن

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برنامه ریزی خیلی سخته

من که تجربیم اینطور برنامه ریزی کردم، 17ام18ام واسه زمین (140 صفحه) واسه زیسته 260ص 12.13.14 واسه شیمی 15 واسه عربی 22.23 ریاضی 25.24 دینی هم که 28بعد
    حالا زبان فارسی ،ادبیات ،فیزیک کم اوردم +نصفه شیمی و این هم هست که تا 22میرم مدرسه صبحا نمیشه فقط بعداز ظهر که اونم فکر کنم 3-4ساعت بخونم مستمر ریاضی ،شیمی ،تاریخ وترم و امار هم روزای 16-17-20-22و27هستش حالا دیدید کم اوردم
    یجوری می خحوام دوره کنم که دیگه واسه روزه امتحان خیالم راحت باشه چه راهنمایی می کنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

این بنی هاشمی دیگه چیه میشه در موردش توضیح بدید ؟ توی اصفهان پیدا میشه ؟ اگه توی اصفهان هم هست یه آدرس بدید.
    بني هاشمي يه جزوه تقريبا 40 صفحه اي كه قيمتش هر جزوش 750 تومنه براي هر درس هم يه جزوه جدا داره كه شامل 10 تا نمونه سوال امتحاني با پاسخ تشريحي (سوالات هماهنگ كشوري و هماهنگ استاني و .....) تو كتابفروشي ها هست

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

برنامه ریزی خیلی سخته

من که تجربیم اینطور برنامه ریزی کردم، 17ام18ام واسه زمین (140 صفحه) واسه زیسته 260ص 12.13.14 واسه شیمی 15 واسه عربی 22.23 ریاضی 25.24 دینی هم که 28بعد
    حالا زبان فارسی ،ادبیات ،فیزیک کم اوردم +نصفه شیمی و این هم هست که تا 22میرم مدرسه صبحا نمیشه فقط بعداز ظهر که اونم فکر کنم 3-4ساعت بخونم مستمر ریاضی ،شیمی ،تاریخ وترم و امار هم روزای 16-17-20-22و27هستش حالا دیدید کم اوردم
    یجوری می خحوام دوره کنم که دیگه واسه روزه امتحان خیالم راحت باشه چه راهنمایی می کنید؟
    آقا خوش به حالتون الان بدجوري به شما سومي ها حسادت ميكنم ما كه تو سوم يه مدرسه اي بوديم نه ميدونستيم كنكور چيه ؟ سوالات كشوري چيه ؟ 15% تاثير معدل چيه؟ خوش به حالتون الا اگه دوره كنيد بعد با خيال راحت واسه كنكور ميخونيد من كه تمام نمراتم 7، 8 و كلي نمرات بدرد نخور تازه خيلي هم خوشحال شدم كه قبول شدم ولي بعدا مثل .... پشيمون شدم وقتي فهميدم 15% تاثير نمرات يعني چي ديگه از كل زندگي نااميد شدم تا ميتونيد واسه امتحانات خودتونو آماده كنيد تا حداقل بعد عذاب وجدان نگيريد

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نه بابا خوش به حاله چی ؟بچه ها کسی واسه برنامه ریزی من نظری ،راهنمایی نداره؟که همه رو بتونم دوره و خوب تا 27 بخونم؟

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ardavan جان فقط اگر از من میشنوی 3 روز فقط برای دین و زندگی بزار . اونم اون سه روز اخر رو ( تازه اگر قبلا یه بار کاملا خونده باشی کتابتو وگر نه بیشتر باید براش وقت بزاری .

یه درخواست هم داشتم : کسی می تونه یه سایت معرفی کنه که نمونه سوال امتحان نهایی با پاسخ داشته باشه ؟! راستش من جزوه ی بنی هاشمی که دوستان معرفی کردن رو دارم اما باور کنید برای درس جبر خیلی کم نمونه سوال داره .
    Last edited by sinasalar2007; 03-05-2009 at 21:03.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون سینا جان 3روز اخر رو واسه دینی گذاشتم اما نمیدونم بقیه درسارو چطور برسم که دوره کنم مخصوصا اون 4-5تا یی که گفتم؟کسی نظری نداره ؟

من دنباله سایت گشتم این خیلی خوبه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ardavan جان من رشته ام ریاضیه زیاد از درس های شما اطلاع ندارم ، اما خوب این امتحانات مستمر هم میتونه خیلی بهتون کمک کنه . شما حتی اگر بتونید فصل های اخر هر کتاب رو هم بخونید خیلی خودتون رو جلو انداختید . اما شما دیگه نباید فیزیک و ریاضی رو هم دوره کنید چون هر کدوم از اینا دو روز وقت داره . بیشتر روی همون فصل هایی کار کنید که مشکل دارید . ( البته اگر برای نمره ی بالا درس میخونید یکی دو ساعت هم وقت بذارید برای حفظ شعر ادبیات فارسی )

8. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درسته اما خوب به همه ی درساهم واسه دوره نمیرسم نمیدونم فعلا که بیشتر از 20ص زیست رو خوندم که فکر کنم کمه برای شروع...اینطور پیش برم 2کتاب رو به زور تموم می کنم...نمیدونم خیلی دهنم رو مشغول کرده که میرسم یا نه؟!

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

یه درخواست هم داشتم : کسی می تونه یه سایت معرفی کنه که نمونه سوال امتحان نهایی با پاسخ داشته باشه ؟! راستش من جزوه ی بنی هاشمی که دوستان معرفی کردن رو دارم اما باور کنید برای درس جبر خیلی کم نمونه سوال داره .
    sharmande !!! hamchenan farsy ,,,,, va majbooram !!!

salam
    omidvaram hale hame khoobe khoob bashe
    -----------------
    shoma bara chi ketabe golvazhe "jabresho " nemikharin ?!!! age mikhain kheily nemoone soal dashte bashin ketabe khobie faghatam nahayee hast va inke har fasl soalasho joda karde ba javab

kolan bara nahyee ketabe khobie
    fek nakonam betoonin 2 net oontory ke mikhain soal ....peyda konin !!!!darsayee digaro mishnasin "physic makhsoosan " bezarin baram !!!

wishing U al the best

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

sharmande !!! hamchenan farsy ,,,,, va majbooram !!!

salam
    omidvaram hale hame khoobe khoob bashe
    -----------------
    shoma bara chi ketabe golvazhe "jabresho " nemikharin ?!!! age mikhain kheily nemoone soal dashte bashin ketabe khobie faghatam nahayee hast va inke har fasl soalasho joda karde ba javab

kolan bara nahyee ketabe khobie
    fek nakonam betoonin 2 net oontory ke mikhain soal ....peyda konin !!!!darsayee digaro mishnasin "physic makhsoosan " bezarin baram !!!

wishing U al the best
    بفرمايين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •