من موقعی که بررسیش رو خوندم ... .
اگر کسی یک دور بخوندش ، معیارهای بررسیش دستش میاد و اون وقته که می فهمه بررسی کردن کاری نداره !
n95 8g
lg kc910
samsung innov
samsung pixon
من موقعی که بررسیش رو خوندم ... .
اگر کسی یک دور بخوندش ، معیارهای بررسیش دستش میاد و اون وقته که می فهمه بررسی کردن کاری نداره !
این راسته که فیلمبرداریه 8510 یه کم مشکل داره؟این مشکل در چه حدیه؟
من فقط شنیدم یکم تاخیر فریم داره. البته تو فیلمی که تو جی اس ام آرنا بود دیدم یکم کیفیتش نسبت به رنوار پایین بود. نمی دونم تو آپدیتش مشکل حل شده یا نه. بذار حسن اقا فیلم بذاره. تا اون موقع این فیلم رو از رنوار ببین (در حالت فول اسکرین ببین حتما):
دربند (لینک مستقیم + Resume Support):
http://www.fileden.com/files/2006/6/5/52596/Video/Darband.AVI
بازم خواستی هست. البته باید از آقا مقداد هم بایت فیلم ها تشکر کنم!
کی میگه 8510 مشکل فریم داره؟ تنها مشکلش اینه که بعضی وقتا رنگ سیاه و یکم سبز نشون میده که کاملا نا محسوسه
Last edited by hasanmotori; 16-04-2009 at 11:33.
در کل 8510 گوشی خوب و قابل قبولی میباشد و یه سری مشکلاتی هم شاید داشته باشه که بسیار جزعی هستن و به چشم نمیاد البته فکر کنم چنین مشکلاتی با اپدیت قابل حل باشن
انقدر طولش دادی که ویوتی 2 هم اومد! همون رنوار ولی با 32 گیگ حافظه داخلی + اینترفیس اس کلاس + 800 در 480 رزولوشن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 16-04-2009 at 13:13.
حالا قیمتش چنده؟مشخصاتش چیه؟![]()
·UIسه بعدی S-Classبا عملکرهای مالتی تاچ·دوربین 8 مگاپیکسلی با فلاش LED و قابلیت ضبط تصاویر ویدئویی D1·WiFi·GPS
·صفحه نمایش لمسی 3 اینچی و خازنی با رزولوشن WVGA·سنسور حرکتی·پشتیبانی از 3G·فناوری دالبی موبایل(Dolby Mobile) به همراه پشتیبانی از فرمتهای DivX/XviD·ضخامت: 12 میلیمتر·وزن : 99 گرم
بنابر شایعات منتشر شده، این محصول ماه ژوئن توسط کمپانی Orange UK به بازار عرضه خواهد شد.
این خیلی گرون خواهد بود ... و با این که به احتمال زیاد دوربینش از رنوار بهتر خواهد بود ولی به نظرم
اگه بخای اون قدر پول بدی همون 8510 بهتره ... تازه معلوم نیست واقعا کی بیاد
رنوار یکی از مهم ترین مزیت هاش قیمت بسیار پایین نسبت به امکاناتشه ... الان تو مشهد با گارانتی
پارس کامتل (بهترین گارانتی) 350 تومنه ... اما ویوتی 2 100% اگه بیاد قیمت پایش حدود 600 تومنه
تا بخاد قیمتشم تثبیت بشه طول میکشه و زیر 450 هم نمیرسه پس 8510 بهتر خواهد بود![]()
اینتر فیس 3D و 32 گیگ حافظه داخلی و تاچ خازنی 16 میلیون رنگ با تراکم رزولیشن 480 در 800 و 90 گرم که 24 گرم سبکتر از رنوار و 15 گرم سبکتر از آرنا و به احتمال زیاد مثل ویوتی در دو نوع فلش Led و زنون تولید شه و شتاب سنج (چرخش خودکار) در تمام صفحات فعاله. به زبان ساده ترکونده.
رنوار هم گرون بود ارزون شد اینم ارزون میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)