سلام خدمت دوستان عزیز
من توی یه شرکت عمرانی کار میکنم . ما اینجا یه لودر هپکو HL200D داریم که به تازگی موتور اون تعطیل شده. میخواستم بدونم کسی کتاب الکترونیکی پارت یا شاپ برای موتور این دستگاه نداره به ما بده؟
اگه لطف کنید ما کلی دعاتون میکنیم.
سلام خدمت دوستان عزیز
من توی یه شرکت عمرانی کار میکنم . ما اینجا یه لودر هپکو HL200D داریم که به تازگی موتور اون تعطیل شده. میخواستم بدونم کسی کتاب الکترونیکی پارت یا شاپ برای موتور این دستگاه نداره به ما بده؟
اگه لطف کنید ما کلی دعاتون میکنیم.
بعضی از دوستان نمیدونم چرا راهنمایی های غلط میکنند به دوستانه دیگه مثلا یارو اومده سوال کرده که با 103 تومن چی بگیره ؟ خوب بهش پیشنهاد میده که 955 کاترپیلار بگیر اخه کدوم ادمه عاقل l120 bm رو میزاره و میره 955 بگیره . اقایون و خانوما اصله مطلبو الان میخوام بهتون بگم . اقا هر کی میخواد لودر تو رنجه 60 تا 104 میلیون بده فقط 3 مدل بهش پیشنهاد میکنم و دنباله هیچ مدله دیگه ای نره و به حرفه این و اون گوش نده اینجا بحث ها تخصصی نیس پس بهتون پیشنهاد میدم توصیه بنده رو اویزونه گوشتون کنید
1_ تو رنجه 60 تا 75 فقط ولوو بی ام 4500
2- تو رنجه 75 تا 95 فقط ولوو بی ام ال 120
3- تورنجه 95 تا 104 فقط لودره چینی xcmg zl50 g
اقا دیگه نمیدونم کوماتسو فلان کاترپیلار فلان اون اینجوریه ووو........... رو فراموش کنید فقط و فقط همینه که اینجا نوشتم هر کی میگه ولوو قطعاتش گیر نمیاد حرفه بخود زده
سلام دوست عزیز اینکه ما دنبال کاتیرپیلار یا کوماتسو هستیم به دلیل کم خرج بودن و کارایی بهتره نه چیزه دیگه ولوو هم خوبه ولی لودر های ولوو تکنلوژی بالایی نسبت به این دو دارند اما فرهنگ اون تکنلوژی به ایران نیاومده قطعات پیدا میشه اما گرون تعمیر میکنن اما گرون همانطور که تو تاپیک قبلی گفتم ما خودمون شاهد خرابی های یک ال بی120 هستیم در عرض 3 سال 3 بار موتورشو تعمیر کردند دلیلشم اینه که این لودر واسه کارهایی که انجام میدیم ساخته نشده انقدر گرد وغبار به پیستون و سوپاپاش میره که موتورو از کار میندازه ولی لودر های کاتیرپیلار و کوماتسو در هر شرایطی کار میکنند در مورد لودر های چینی هم که اینم نیاز به توضیح نداره ساخت چین که هست کافیه یکیشو 5 ماهه که گذاشتن نمایشگاه بفروشن یه نفر هم واسش مشتری نشده این یعنی صاحب اول و اخرشی.
سلام دوستان
یه لودر xg953 هست مال چینه اما قیمتش خیلی مناسبه معادل ZL50 صفر کیلومتر اما 2 سال تو انبار گمرک خوابیده قیمتش 69 میلیون میگن با اینکه ساخت چینه اما به نظرم به خاطر قیمتش ارزش خرید داره ولی از گارانتی و خدمات پس از فروش خبری نیست ولی در عوض صفره این لودر تو ایران موجود نیست البته به صورت انبوه میخواستم بدونم ایا قطعات لودر های چینی به هم میخوره یا نه پومپاش چطور و این لودر ارزش خرید داره یا نه؟البته موتورش اشتایر اتریش هست گیربکس هم ZF . لطفا راهنمایی کنید.
راستش من خودم نمیدونم از یکی ازدوستام پرسید گفت پمپ ها لودر ها ال جی و ضد ال یکی هستند
درباره این لودر بشتر دقت کن من تا حالا ندیدم اما هیچ ارزنی بی دلیل نیست ؟
لودر چینی اگه میخوای فقط xcmg zl50 مابقی هندونه سر بسته میمونه
من خودم بیشتر به کاتیرپیلار و کوماتسو علاقه دارم ولی پدرم میگه این لودر ها اگه از عراق بیان ارزش داره چون اونایی که تو ایران واسه فروش گذاشتن اکثرا مشکل دارن حداقلش اینکه لاستیک ندارن یا شکستگی دارن...لودر های چینی هم همشون عیب دارن والی 3 و4 سال اول خوب کار میکنن که تا اونوقت پول خودشو در میاره البته همشون از لحاظ موتور و گیربکس تا حدودی قوی هستند بیشتر مشکل برق و پمپ دارن بین لودر های چینی به نظرم مال تیراژه ماشین خدمات بهتری نسبت به بقیه دارن اما این لودر که من میگم کلا 7 تا وارد کردند از لحاظ فنی بیشتر شبیه لودر های تیراژه هستند قطعات موتور و گیربکس مشکل نداره فقط اگه پمپ ها به هم بخوره همه چی حله .
از طرفی میشه با پول یه لودر 2 تا از این لودر خرید که اون موقه از تمامی قطعات می تونی یدک داشته باشی حتی از موتور و گیربکس و 4 تا هم تایر نو.
قیمت لودر های چینی که تو ایرا ن موجود هست تو خود چین از30 تا 40 میلیون هستند بیشتر این نمایندگی ها میکشن روش مثلا همان XCMG ZL50 شده 114 میلیون در حالی که مال تیراژه 103 میلیون هست 2 سال پیش همان لودر80 میلیون بود.
اگه شما تو اینترنت XG953 بنویسید عکساشو میاره باز ببینید بعد اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.
دوستان من كتاب هاي لودر HL200D رو لازم دارم از كجا ميتونم تهيه كنم.؟
كسي هست كه بتونه اونارو ارزون قيمت برام تهيه كنه؟
نمی دونم چی بگم شما اگه اچار به دستی همون کاتیرپیلار و کوماتسو بخرمن خودم بیشتر به کاتیرپیلار و کوماتسو علاقه دارم ولی پدرم میگه این لودر ها اگه از عراق بیان ارزش داره چون اونایی که تو ایران واسه فروش گذاشتن اکثرا مشکل دارن حداقلش اینکه لاستیک ندارن یا شکستگی دارن...لودر های چینی هم همشون عیب دارن والی 3 و4 سال اول خوب کار میکنن که تا اونوقت پول خودشو در میاره البته همشون از لحاظ موتور و گیربکس تا حدودی قوی هستند بیشتر مشکل برق و پمپ دارن بین لودر های چینی به نظرم مال تیراژه ماشین خدمات بهتری نسبت به بقیه دارن اما این لودر که من میگم کلا 7 تا وارد کردند از لحاظ فنی بیشتر شبیه لودر های تیراژه هستند قطعات موتور و گیربکس مشکل نداره فقط اگه پمپ ها به هم بخوره همه چی حله .
از طرفی میشه با پول یه لودر 2 تا از این لودر خرید که اون موقه از تمامی قطعات می تونی یدک داشته باشی حتی از موتور و گیربکس و 4 تا هم تایر نو.
قیمت لودر های چینی که تو ایرا ن موجود هست تو خود چین از30 تا 40 میلیون هستند بیشتر این نمایندگی ها میکشن روش مثلا همان XCMG ZL50 شده 114 میلیون در حالی که مال تیراژه 103 میلیون هست 2 سال پیش همان لودر80 میلیون بود.
اگه شما تو اینترنت XG953 بنویسید عکساشو میاره باز ببینید بعد اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.
این لودر که شما می گه گیربکس ساده داره یه ساخت چین فکر
بعد یه کم سر قیمت باهاش چونه بزن ببین چقدر کممی کنه ؟
می شه یه عکس از لودر بگذاری ببینم چی هست ؟وستان من كتاب هاي لودر HL200D رو لازم دارم از كجا ميتونم تهيه كنم.؟
كسي هست كه بتونه اونارو ارزون قيمت برام تهيه كنه؟
در مورد این لودز های دوو دوسان کسی اطلاعاتی داره؟
از لحاظ قیمت و کیفیت؟
میگن مثل کوماتسو کار می کنه مشکل قطعه هم نداره چینی هم نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)