بله 6.86 gb میشه.
خوبیش اینه که یکمی سخته.و این باعث میشه یک مسابقه رو چندین بار تکرار کنی ولی بازم اون مسابقه هیجان خودشو از دست نمیده.و این به طولانی تر شدن گیم پلی کمک میکنه.
دوستان کسی دیگه این بازی نگرفت؟؟؟؟![]()
بله 6.86 gb میشه.
خوبیش اینه که یکمی سخته.و این باعث میشه یک مسابقه رو چندین بار تکرار کنی ولی بازم اون مسابقه هیجان خودشو از دست نمیده.و این به طولانی تر شدن گیم پلی کمک میکنه.
دوستان کسی دیگه این بازی نگرفت؟؟؟؟![]()
سلام
منم بازیو گرفتم،یکم بازی کردم، انصافا قشنگه و خیلی هم هیجان انگیزه، ولی من نفهمیدم RShift واسه چیه، کسی میدونه؟
خوب امروز ساعت 4 این بازی و بقه سفارش هام رسید
بازی از همون اول با یک cg movie خوب شروع میشه
چیزی که از اون اول بازی توجه من رو به خودش جلب کرد منوبندی بازی بود
انتخاب فونت های زیبا به همراه رنگ بندی و استیل چشم نوازش واقعا زیبا کار شده
یک مورد جالب دیگه هم صفحاتی مثل صفحه select car هست و وقتی با rs دور ماشین دوربین رو میچرخونی تیکه های شیشه که تو هوا هستن واقعا باحال کار شدن
مرحله اول بازی هم که tutorial بود خوب کار شده بود و قشنگ نحوه کار رو به ادم نشون داد
گرافیک بازی به خصوص نورپردازی و استفاده از رنگ های قرمز و نارنجی فوق العاده کار شده و
یکی از زیباترین و چشم نوازترین محیط ها رو رقم زده
به شدت لذت بخشه گرافیک بازی و Effect ها و نور ها
به خصوص وقتی تو جاهای نسبتا تاریک میری و بعدش میای تو نور یا همون HDR که عالی کار شده
هیجان بالایی داره
کنترل هم خوب کار شده
gameplay بازی به شدت fun هست
امکان از دور خارج کردن رقبا با استفاده از محیط که باید با پرکردن قدرت مخصوص با استفاده از drift و jump و... به دست بیاد
یک چیز باحالی به وج,د اورده که با سرعت بالای بازی مخلوط شده و واقعا هیجان بالایی تولید میکنه
صدا گذاری بازی و موزیک هم خوب بود و کاملا Match با جو بازی بود
دو نکته که برای من خیلی مهم هست تو ژانر racing رو هم این بازی ازش برخوردار بود
1 - قابلیت rotate کردن دوربین به دور ماشین در حال حرکت با rs که من شدیدا ازش استفاده میکنم
2 - restart سریع و بدون loading برای restart race که این بازی هم بلافاصله انجام میده
فقط من هنوز بعد از 3 تا مسابقه نتوستم با این سیستم استفاده از قدرت ها به خوبی کنار بیام
چون بازی به شدت سرعتش بالاست و مزتب باید حواست به این icon هایی که ظاهر میشه باشی و از اون سمت هم یک وقت هایی میتونی 3 تا از حریف ها رو باهم بزنی که باز هم شانسی هست و گاهی از کنار هر 3 رد میشه گاهی هم هر 3 رو داغون میکنه
یا بعضی وقتها با یکی از رقبا درست کنار هم در حال حرکت هستی که یهو اون یکم جلو میافته و بعدش icon میاد بالا سرش و بعد که میزنی باعث میشه خودتم crash کنی همراهش
در کل به شدت توصیه میشه بازیش
اولا برای راحتی RCtrl رو به LCTRL و R SHIFT رو به L SHIFT تغییر بده.
R SHIFT برای زمانیه که اون دایره اون پایین ماشین که پر شد و به سوپر پاور رسیدی وقتی بالای ماشین ها آیکون نارنجی اومد بزنی تا یک بلای خوف سرشون بیاد.
بنده هم بازی رو از ظهر تهیه کردم و همونجا تا اپیزود 4 رفتم ! چیزی که در این بازی ما رو ارضا میکنه همین هیجانش هست که البته به نظر من بعده مدتی این هیجان تکراری میشه ! 12 اپیزود داره , مگر اینکه به قدری تنوع در بازی در آینده ایجاد بشه که تکراری نشه.
مزیت های بازی رو پدرام جان گفتن من میخوام بیشتر به نقص های بازی بپردازیم:
اول از همه قیافه ی عجیب غریب ماشین ها که با واقعیت جور در نمیاد, و در یک مسابقه اکثر ماشین ها شبیه هم هستند و همین موضوع از جذابیت بازی کم میکنه البته هر چی مراحل جلوتر میره تنوع ماشین ها بیشتر میشه و به نسبت در هر مسابقه ماشین های تکراری کمتری دیده میشه.
مساله دیگه عدم امکان اپگرید ماشین ها و جزییات اونها مثل رینگ و سپر و اسپویلر و اینهاست و آزادی رو از آدم میگیره تا خودش ماشینش رو طراحی کنه و مجبوری از ماشین های پیش ساخته استفاده کنی.
آسون شدن بازی به دلیل اینکه شما فقط باید دریفت کنی و یک دکمه رو بزنی تا ماشین ها رو داغون کنی و هیچ گونه خلاقیتی رو لازم نداره, در صورتی که میتونست اون آیکون های راهنما برای خرابکاری رو نشون نده و یک مکان هایی رو به عنوان مکان های قابل خراب شدت علامت گذاری میکرد و ما با خلاقیت و احتمال های ذهنی خودمون اون مناطق رو خراب میکردیم تا ماشین های جلویی داغون بشن.
البته از موضوعی که نباید چشم پوشی کرد اینه که باگ های گرافیکی در این بازی خیلی کمه و همین خیلی حال میده.
مرسی![]()
این بازی یک جورایی تقلید از Burnout هست و پشت بسته بندی بازی هم نوشته همین رو
برای همین ماشین هاش به این سبک هستن و از up هم خبری نیست
اینطور که شما گفتی طولانیه پس
Last edited by pedram_sad; 23-05-2010 at 21:18.
درسته ولی خب شاید سبک بازی کپی از Burnout باشه ولی جزییات بازی به کلی فرق داره ! در Burnout باید با ماشین خودمون بقیه رو داغون کنیم ولی در این جا خب تخیل بیشتر خودشو نشون میده.
من حد ایده آل رو گفتم که یک بازی خوب باید شامل این چیزا باشه. در ضمن آهنگ بازی منو خیلی خیلی یاد Grid میندازه مخوصاً وقتی در منوی Season که هستیم کاملاً خاطرات گرید زنده میشه![]()
خوب من الان episode اول رو تمام کردم
کنترل بازی یکم سخته به خصوص سر پیچ ها و باز هم به خصوص پیچ های تند ( یکم سنگینه )
که طبق معمول cpu چون cpu هست بدون این که کوچکترین تغییری تو سرعتش ایجاد بشه و ترمز یا کاهش سرعت انجام بده سر شدید ترین پیچ ها یک جورایی سر میخوره به جای دور زدن ولی من با این که هم ترمز میکنم هم گاهی drift میزنم کم کمش از یک نفر عقب میافتم
گاهی هم که حتما هر چقدر هم drift باحالی زده باشی باید سابیده بشی به کنار های Race حتی شده 1 ذره
تو مسابقات elimination هم با این سبک بازی کار سخت شده چون اگه از همون اول بری اول بشی تا همه حذف بشن بارها از پشت میزننت
گاهی شده میلی ثانیه ای اول شدم و سر همین اچیو هم داده
Detonator خیلی جالبی داشت خودت بودی و خودت با اون Race و اون گرافیک بالا و کلی انفجار به خصوص اون هواپیما با اون عظمتش که از روبرو می اومد
گرافیک و نورپردازی بیستی داره بازی
elite race هم خیلی هیجانی بود و اخر episode هم مثل این سری های تلویزیونی خلاصه ای از سری بعد نشون داد و پایینش هم امار این episode
من وقتی دکمه های JoyPad رو تنظیم میکنم، در حالی SplitScreen کار نمیکنه و با همون دکمه های W A S D میشه بازی کرد.
چی کار میشه کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)