آقايان توروخدا يكي جوابمو بده كه من بايد چكار كنم . آيا ميشه با اون آيدي قبليم از opda فشيا گرفت يا دهنمون سرويسه؟
آقايان توروخدا يكي جوابمو بده كه من بايد چكار كنم . آيا ميشه با اون آيدي قبليم از opda فشيا گرفت يا دهنمون سرويسه؟
[quote=Nice Devil;3892618]
دوستان منتظر باشيد من كه مدير سايت Opda نيستم كه سري بهتون لينك بدم بايد صبر كنيد لينك دانلود بده تا من براتون بزارم اينجا ...
Nice Devil عزيز من با يوزرت فقط تونستم Cert بگيرم Key نداد حالا بايد دوباره درخواست بدم
برات بايد صبـــر كني ...
لينك مستقيــــم بـــود ولي اينجا هم برات آپلود كردم ...
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان منتظر باشيد من كه مدير سايت Opda نيستم كه سري بهتون لينك بدم بايد صبر كنيد لينك دانلود بده تا من براتون بزارم اينجا ...
Nice Devil عزيز من با يوزرت فقط تونستم Cert بگيرم Key نداد حالا بايد دوباره درخواست بدم
برات بايد صبـــر كني ...
چشم آقا هادي منتظر ميمونم . ولي يكم زودتر بخدا خيلي لازم دارم . بازم كمال تشكرو دارم . واقعاً با مرامي . به قول همشهريام(بچه كرمونشاهيا) دمت گرم دااش
Last edited by Nice Devil; 25-06-2009 at 18:40.
ديدي گفتم عجله نكن درست ميشه بفرما اينم Cert & Key براي شمـــاچشم آقا هادي منتظر ميمونم . ولي يكم زودتر بخدا خيلي لازم دارم . بازم كمال تشكرو دارم . واقعاً با مرامي . به قول همشهريام(بچه كرمونشاهيا) دمت گرم دااش
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا دستت درد نکنه
دانلودش کردم
واقعاً ممنونم.
امیدوارم همیشه سالم و موفق باشی
آقا هادی اسمم مجیده کوچیکت . و من با برناهه sis signer کار میکنم ولی فایلها و برنامه هام ساین نمیشه . وقتی دکمه ساین رو میزنم یه صفحه سیاه باز میشه که یهو مینویسه pause بعد میگه press any key to continue ولی بعدش که یه دکمه رو میزنی صفحه سیاهه ناپدید میشه و فایل هم ساین نشده و توی قسمت signed files قرار نداره . میشه کمک کنید که چطور این مشکلو حل کنم؟ ممنون از زحماتت دااش
Last edited by Nice Devil; 25-06-2009 at 19:32.
H.VIKE
عزیز شما گفتی که در خاست دادین و فقط دانلود و آپلودش مونده
opda برای من درستش کرده چون وقتی رفتم سرچ کردم گفت با یه یوزر دیگه این گوشی ثبت شده!!
فقط ایمیل خاست که فکر کنم ایمیل شما رو می خواست.
احتمالا درست شده. اگه لطف کنی دانلودش کنی خیلی ممنون میشم.
خودم چون ایمیل یاهو باز نمیشه نمیتونم کاری کنم.
بازم ممنون.
عزیز منم میزنی ، ممنون
358984013309607
356387026516824
مجيد جون چرا از اين برنامه استفاده نميكني من خودم از اين برنامه استفاده ميكنم عاليه
آدرس Cert و Key و آدرس فایل SIS که میخواید ساین کنید رو بهش بدید و !Sign The SiS رو بزنید، فایل ساین شده با حروف بزرگ در کنار فایل SIS ساین نشده ساخته میشهموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
وحيد جون از قبل برات گرفته بودم ولي مونده بودم كجا سيو كردم تو كامپيوترم كه اسمتو سرچ كردم پيدا شــد بفرما عزيز براي شمــا ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددو تا درخواست دادي بايد صبـــر كني چند روز صبر ميكنـــي
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)