دوست عزیز میگم شما توجه دقیقی به حرفهای من ندارید خواهشا بهتون برنخوره. چون من چنیدن مرتبه گفتم شرکت گارانتی که رفتم دیدم هاردهای مکستور مرجوعی زیاد داره. آخه الآن کی میره هارد آی دی ای بگیره خب مسلمه که منظوره من همین ظرفیتهای 500 رش 1 ترابایت بوده. پس هی نگید جدیدهاش خوبه.
در ضمن کلا یگیت را از مکستور جدا کنید هر چی هم که بگید شرکت و کارخانه خط تولیدش هم یکی است من یکی قانع نمیشم چون دو کیفیت و محصول کاملا متفاوت عرضه میکنه که تفاوتهای فاحشی با هم دارند.
بله مکستور هم نمونه های خوبی داره ولی برای بار صدم میگم هر چیزی که خوبه و سودش کمه را مافیای بازار ایران تایید نمکنه و وارد نمیکنه به بازار. بله اگر کسی بخواد از خارج هارد بخره ممکنه هاردهای مکستور هم گزینه های وبی باشند ولی دقت داشته باشید که ل حرف ما روی بازار ایران و خرید در کشور خودمون است.
بله دقیقا موافقم که سیگیت 7200.12 از وسترن سری کاویار گرین (که جفتشون را در همین تاپیک توضیح دادم که خریدم) خیلی بهتر و سرعتش بالاتره ولی نباید برند را برند مقایسه کرد مطمئنا وسترن هم هاردهایی داره که از همین مدل سیگیت بهتره ولی تو ایران پیداش نمیکنی.
باز هم میگم سیگیت را از مکستور جدا کنین. شاید باورش برای شما سخت باشه ولی من چندین بنچمارک دیدم مکستور به هیچ عنوان حرفی برای گفتن نداشت. ولی سیگیت چرا مدلهایی داشت که در صدر جدول بنچمارک بود. دیگه خواهشا این حرف من را رد نکنید که شک میکننم بنچمارکها را مطالعه کرده باشید.
در مورد مشاوره هم توضیح دادم که از خیلی از افراد اهل فن و 3-4 تا متخصص سخت افزار و وارد به بازار که از دوستان و آشنایان خودم هستند پرسیدم واقعیت اینه که هیچ کدا مکستور را توصیه نکردند. نه دوست من شک نکنید باز هم به سایتهای تخصصی ریویهای هارد سر زدم و بنچ مارکها را مطالعه کردم و بررسیهای تخصصی را هم خواندم واقعیت این بود که مکستور در مقابل سامسونگ و سیگیت و وسترن هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
100% برام باورش سخته. گشتم نبود نگر نیست
به هر حال صلاح میدونم که این آخرین پست من در این رابطه باشه چون یه جاهاییش به نظر هر دو طرف به جاهایی رسیده که نه مطالعه میکنیم و نه دقت کیکنیم و سلیقه ای حرف میزنیم که مسلما کسی قانع نمیشه پس بهتره پرونده با همین اطلاعات مختومه شود و قضاوت را بگذاریم به عهده ی افراد خواننده.
باز هم از مباحثه ی سالم و منطقی شما تشکر ویژ همیکنمن انشاءالله این بحث چیزی بر اطلاعاتمان افزوده باشد.