تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 39 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 387

نام تاپيک: هارد 1 ترابایت! مسئله این است : سیگیت یا مکستور یا وسترن دیجیتال

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

1- شما تعداد خرابی ها رو مطرح می کنید. چطوره آمار سالم هارو بگیریم؟ می بینید که در تعداد هاردهای سالم هم که در منازل هستند و بدون مشکل کار می کنند مکستور با اختلاف رتبه اول رو خواهد داشت. اگر درصد خرابی از کل رو مطرج می کردید یه چیزی.

تازه در این مورد هم به نظر من امتیازهایی برای برندهای دیگر هست. چون بخاطر همین صحبت ها, در میان خریداران Maxtor درصد افراد تازه کار بیشتره و مشکلات بیشتری ممکنه برای هاردشون به وجود بیاد. اما اونهایی که حتی چند ماه سابقه کار با کامپیوتر دارن و واقعا توی ذهنشون رفته (درست یا غلط) که Maxtor مشکل داره یا Western عالیه, میرن سراغ برندهای دیگر. به طبع این افراد کمتر خرابکاری می کنند.

2- شما دقیقا روی ظرفیت های بالا و مدل های جدید تاکید کردید که در اینها Seagate و Maxtor بسیار شبیه هستند و عملکرد یکسانی دارن.

3- کاری با مافیای بازار و ... ندارم چون خیلی وقته علاقه ای ندارم در فروم راجع به شرایطی که در هر زمینه ای بر ما حاکم هست, بحث کنم.

4- کدوم آمار؟ شما در هر موضوعی اینجوری قضاوت می کنید؟

5- سیگیت رو گذاشتید چهارم؟ اون هم وقتی بحث ظرفیت های 500 گیگ و 1 ترای برندهای فوق هست! بد نیست تاپیک های دیگر مشاوره رو چک کنید و نظر دوستان با سابقه رو بخونید. ببینید الان چه هاردی رو توصیه می کنند و چرا.

خوب, مقایسه برند با برند که نداریم. شما کدوم سری اون برندهارو مثلا با 7200.12 سیگیت مقایسه کردید که اون سیگیت جلوی همشون کم آورده؟

6- در همون پست اول هم گفتم. این که عموما بقول شما از مکستور می نالن دلیل نمیشه. مخصوصا وقتی که عموما مکستور داشته باشن. مخصوصا وقتی که عموم تازه کارها مکستور داشته باشن.

7- منم امیدوارم بکار بخوره. ولی راستش صحبت های دوستان وارد رو که می بینم ظاهرا فعلا بحث برند و مدل مناسب هارد حل شده است و نیازی به بحث و بررسی بیشتری نیست. مگر اینکه تغییری در بازار به وجود بیاد.

در صحبت های من و شما هم که نکته فنی ردوبدل نمیشه و بیشتر جنبه چت روزانه داره. در پست قبلی هم ازتون خواستم مشکلات فنی مکستور رو مطرح کنید تا بجای آمار و صدای ناله صاحبان هارد حداقل بر اساس موارد فنی پیش بریم.
    1- بله من هم دقیقا همینو میگم یعنی میگم شما حساب کن مکستور چند تا هارد تولید میکنه و چندتاش به گارانتی بر میگرده ؟! همون درصد را بگیرید و با برندهای دیگه مقایسه کنید.

فرق استفاده ی من که مثلا 10 ساله کامپیوتردارم با کسی که 10 ساعت سیستم خریده چیه ؟! (ما اصلا تو حرفهامون در مورد خطای انسانی که حرف نزدیم و بلکه شرایط متعادل را فرض گرفتیم چرا که اگر طرف بر اساس خطای خودش هارد را مرخص کنه که دیگه گارانتی نمیره و نمیشه گفت که شرکت گند زده با هارد ساختنش که ) آخه شما همچین میگی تازه کار که انگار نازه کار میاد هر روز هارد را در میاره 10 بار میکوبه زمین میگذاره سرجاش خب مسلما نه ! همانطور که ما ازش استفاده میکنمیم اونها هم استفاده میکنند الته مراقبت هارد هم خودش فنونی داره مثل دیفرگ کردن و ... ولی حالت کلی برای همه ی افراد یکسانه و کاربرد و مورد مصرفشون با هم یکیه.

2- اصلا این حرفتان را قبول ندارم. هر چند شرکتها هم اجناس درجه 1 تا 3 دارند که خب با مافیای بازار ایران همیشه مزخرفترینش تو ایران میاد و این بلاها را سر مشتری میاره.

3- توی شماره 2 تضیح دادم ربطش چیه که بی شک کم تأثیر نداره. چرا شما به ذهنت نیمرسه چرا هارد سامسونگ و سیگیت و وسترن (بعضی از مدلهاشون) که همیشه در بالای بنچ مارکهای سرعت و Performance ,.... هارد هستند چرا اونها کمتر تو ایران میاند و این هارد مکستور همیشه بازار را قبضه میکنه. چرا کمی فکر نمیکنید که وادار کردن مشتری به استفاده ی از هارد مکستور حتما یه منفعتی براشون داره که اینقدر براش پا فشاری میکنند و ...

4- من آماری را که به چشم میبینم قبول دارم همانطور که خودتان هم واقفید من خودم نه دیدم که مکستور تو بنچ مارکها حرفی برای گفتن داشته باشه و هم اینکه با هر کسی (که خیلیهاشون اهل فن کامپیوتر و متخصص و درس خوانده ی سخت افزار بودند) صحبت کردند مکستور را به هیچ عنوان توصیه نکرده.

5- اولا اشتباه شد سیگیت قبل هیتاچی هست. ثانیا همانطور که گفتم این ترتیب بندی خیلی صحیحی نیست ولی چیزی که توش اثبات میشه اینه که از هارد مکستور ابدا استفاده نمیکنم ثالثا برند با برند مقایسه نمیشه بلکه مدل با مدل مقایسه میشه.

6- باز که گفتید تازه کارها ... !؟ واقعا به همین فکر کنید که چرا عموما مکستور داند چرا عموما مینالند چرا عموما افراد در خرید دومشان هیچ رغبتی به خرید هارد مکستور ندارند ؟ چرا ....

7- ....

کاملا با حرفتان مخالفم اگر لحظه ای احساس کنم دارم چرت و پرت میگم یا مشنوم سریعا بحث را قطع میکنم.

آیا من سخت افزار خواندم یا شما خواندید ؟! من کسی هستم که خیلی تحقیق میکنم و مقالات زیاد دنبال میکنم و برای افراد زیادی هم سیستم تهیه گکردم ولی نرفتم ببینم که چرا مکستور بده حالا به خاطر هدرهاش هست به خاطر پلاترهاش هست به خاطر بوردش هست و یا هر چیز دیگری ، اینو من نمیدونم ولی حداقلش این به من ثابت شده که یه جای کار میلنگه و این برای من دلیل کافی و جامع و شاملیه که از خرید مکستور صرف نظر کنم و به کسی هم توصیه نکنم.

من راستش رشته ی تحصیلیم حقوق است. اونجا هم خیلی چیزها با فن منطق و اصول به ما ثابت میشه که این هم از این قاعده مستثنی نیست. در ضمن من سعی در خراب کردن یا بالا بردن برند خاصی ندارم و فقط و فقط حقیقتهایی را که به چشم دیدم گفتم عینا مثل حرفهایی که در مورد بازار و طریقه ی خرید هاردهایم در همین تاپیک گفتم.

باور نمی کنید, تاپیک های مشاوره ای که هر روز زده میشه رو چک کند و نظر دوستان رو بخونید.
    در مورد این حرفتان هم بگم اینجا انجمن گفتگو است و هر کسی نظر خودش را میگگه چه اون کسی که فروشنده ی قطعه است که کسی که درسش را خوانده و چه کسی که چند بار خرید کرده و تجربه به دست آورده که این نوع افتضاح نظر دادن و این که سهله مسملما 10 تا متخصص هم با هم بشیندند سر این موضوعات بحث کنند به نتیجه نمیرسند.

و به عنوان آخرین حرف : من مخلص همتون هم هستم و نظراتتون برام کاملا محترم و ارزشمند است و قصد هیچ کونه جسارتی به هیچ شخصی را نداشتم و ندارم.

قربانت : مصطفی عشقی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

...
    قربانت : مصطفی عشقی
    سلام.

ببینید, صحبت من و شما و دیگران مگه هاردهای الان سیگیت و مکستور نیست؟ سری های آخر مکستور و سیگیت الان سریع ترین هستند و اشکال خاصی هم ندارن. چه ربطی داره که هارد های نمی دونم 80 IDE مکستور مربوط به چند نسل قبل مشکل داشتن. کسی که دیگه الان اصلا نمی خواد ازونا بخره. حتی هاردهای 500 و 1 ترای همین یک نسل پیش رو هم بزاریم کنار.

تا جایی که دیدم, هم شما و هم اون دوستمون دارید صحبت هاردهای گذشته مکستور رو می کنید. وقتی کسی از شما راهنمایی می خواد قصدش خرید یکی از هاردهای فعلیه. درست نیست که شما بر اساس محصولات گذشته راهنماییش کنید.

برای کارایی هم کافیه در همین فروم خودمون, انجمن عمومی سخت افزار, زیرمجموعه ابزار ذخیره سازی, تاپیک تست هارد رو چک کنید و نمونه سرعت هاردهای فعلی سیگیت و مکستور رو ببینید.

خلاصه الان در رده ای که برای ما مهمه یعنی هاردهای 7200 دور عادی ساتا 3 گیگ با ظرفیت های 500 گیگابایت و 1 ترابایت محصولات سیگیت و مکستور انتخاب اول هستند. جالبه که این بار برعکس تصور شما بهترین محصول گیر ما اومده و این هارد ها از نمونه های وسترن و ... که کمیاب هستند بهترن.

می دونم براتون باورش سخته که هاردهای سیگیت و مکستور در وضعیت بهتری نسبت به وسترن قرار بگیرن. اما فعلا اینجوریه.

در پست قبلی ازتون خواستم که مشاوره دوستان با سابقه و وارد رو در زمینه سخت افزار بخونید. کم لطفی کردید و بدون بررسی گفتید خوب حتما اون ها هم نظرشون تداخل داره و یکی میگه این خوبه و یکی دیگه میگه اون خوبه. اینطور نیست. اگر چک کنید متوجه میشید.

اگر هم بعد از خواندن نظر دوستان حرفه ای بازم براتون باورش سخت بود. در سایت های سخت افزار بگردید, تست ها رو چک کنید و دیگه فکر کنم قانع بشید.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    ولي ظاهرا يك ترابايتها 3.5 اينچي هستند و با آداپتور! درسته؟

بله مثل اینکه هاردهای 1 ترابایت 3.5 اینچ و دارای آداپتور هستند!البته من چند مدل وسترن را دیدم اینجوری بود!!شاید بشود مدلهای دیگر را هم بگردی 2.5 اینچی پیدا کرد!

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام.

ببینید, صحبت من و شما و دیگران مگه هاردهای الان سیگیت و مکستور نیست؟ سری های آخر مکستور و سیگیت الان سریع ترین هستند و اشکال خاصی هم ندارن. چه ربطی داره که هارد های نمی دونم 80 IDE مکستور مربوط به چند نسل قبل مشکل داشتن. کسی که دیگه الان اصلا نمی خواد ازونا بخره. حتی هاردهای 500 و 1 ترای همین یک نسل پیش رو هم بزاریم کنار.

تا جایی که دیدم, هم شما و هم اون دوستمون دارید صحبت هاردهای گذشته مکستور رو می کنید. وقتی کسی از شما راهنمایی می خواد قصدش خرید یکی از هاردهای فعلیه. درست نیست که شما بر اساس محصولات گذشته راهنماییش کنید.

برای کارایی هم کافیه در همین فروم خودمون, انجمن عمومی سخت افزار, زیرمجموعه ابزار ذخیره سازی, تاپیک تست هارد رو چک کنید و نمونه سرعت هاردهای فعلی سیگیت و مکستور رو ببینید.

خلاصه الان در رده ای که برای ما مهمه یعنی هاردهای 7200 دور عادی ساتا 3 گیگ با ظرفیت های 500 گیگابایت و 1 ترابایت محصولات سیگیت و مکستور انتخاب اول هستند. جالبه که این بار برعکس تصور شما بهترین محصول گیر ما اومده و این هارد ها از نمونه های وسترن و ... که کمیاب هستند بهترن.

می دونم براتون باورش سخته که هاردهای سیگیت و مکستور در وضعیت بهتری نسبت به وسترن قرار بگیرن. اما فعلا اینجوریه.

در پست قبلی ازتون خواستم که مشاوره دوستان با سابقه و وارد رو در زمینه سخت افزار بخونید. کم لطفی کردید و بدون بررسی گفتید خوب حتما اون ها هم نظرشون تداخل داره و یکی میگه این خوبه و یکی دیگه میگه اون خوبه. اینطور نیست. اگر چک کنید متوجه میشید.

اگر هم بعد از خواندن نظر دوستان حرفه ای بازم براتون باورش سخت بود. در سایت های سخت افزار بگردید, تست ها رو چک کنید و دیگه فکر کنم قانع بشید.

موفق باشید.
    دوست عزیز میگم شما توجه دقیقی به حرفهای من ندارید خواهشا بهتون برنخوره. چون من چنیدن مرتبه گفتم شرکت گارانتی که رفتم دیدم هاردهای مکستور مرجوعی زیاد داره. آخه الآن کی میره هارد آی دی ای بگیره خب مسلمه که منظوره من همین ظرفیتهای 500 رش 1 ترابایت بوده. پس هی نگید جدیدهاش خوبه.

در ضمن کلا یگیت را از مکستور جدا کنید هر چی هم که بگید شرکت و کارخانه خط تولیدش هم یکی است من یکی قانع نمیشم چون دو کیفیت و محصول کاملا متفاوت عرضه میکنه که تفاوتهای فاحشی با هم دارند.

بله مکستور هم نمونه های خوبی داره ولی برای بار صدم میگم هر چیزی که خوبه و سودش کمه را مافیای بازار ایران تایید نمکنه و وارد نمیکنه به بازار. بله اگر کسی بخواد از خارج هارد بخره ممکنه هاردهای مکستور هم گزینه های وبی باشند ولی دقت داشته باشید که ل حرف ما روی بازار ایران و خرید در کشور خودمون است.

بله دقیقا موافقم که سیگیت 7200.12 از وسترن سری کاویار گرین (که جفتشون را در همین تاپیک توضیح دادم که خریدم) خیلی بهتر و سرعتش بالاتره ولی نباید برند را برند مقایسه کرد مطمئنا وسترن هم هاردهایی داره که از همین مدل سیگیت بهتره ولی تو ایران پیداش نمیکنی.

باز هم میگم سیگیت را از مکستور جدا کنین. شاید باورش برای شما سخت باشه ولی من چندین بنچمارک دیدم مکستور به هیچ عنوان حرفی برای گفتن نداشت. ولی سیگیت چرا مدلهایی داشت که در صدر جدول بنچمارک بود. دیگه خواهشا این حرف من را رد نکنید که شک میکننم بنچمارکها را مطالعه کرده باشید.

در مورد مشاوره هم توضیح دادم که از خیلی از افراد اهل فن و 3-4 تا متخصص سخت افزار و وارد به بازار که از دوستان و آشنایان خودم هستند پرسیدم واقعیت اینه که هیچ کدا مکستور را توصیه نکردند. نه دوست من شک نکنید باز هم به سایتهای تخصصی ریویهای هارد سر زدم و بنچ مارکها را مطالعه کردم و بررسیهای تخصصی را هم خواندم واقعیت این بود که مکستور در مقابل سامسونگ و سیگیت و وسترن هیچ حرفی برای گفتن نداشت.

100% برام باورش سخته. گشتم نبود نگر نیست

به هر حال صلاح میدونم که این آخرین پست من در این رابطه باشه چون یه جاهاییش به نظر هر دو طرف به جاهایی رسیده که نه مطالعه میکنیم و نه دقت کیکنیم و سلیقه ای حرف میزنیم که مسلما کسی قانع نمیشه پس بهتره پرونده با همین اطلاعات مختومه شود و قضاوت را بگذاریم به عهده ی افراد خواننده.

باز هم از مباحثه ی سالم و منطقی شما تشکر ویژ همیکنمن انشاءالله این بحث چیزی بر اطلاعاتمان افزوده باشد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

دوست عزیز میگم شما توجه دقیقی به حرفهای من ندارید خواهشا بهتون برنخوره. چون من چنیدن مرتبه گفتم شرکت گارانتی که رفتم دیدم هاردهای مکستور مرجوعی زیاد داره. آخه الآن کی میره هارد آی دی ای بگیره خب مسلمه که منظوره من همین ظرفیتهای 500 رش 1 ترابایت بوده. پس هی نگید جدیدهاش خوبه.

در ضمن کلا یگیت را از مکستور جدا کنید هر چی هم که بگید شرکت و کارخانه خط تولیدش هم یکی است من یکی قانع نمیشم چون دو کیفیت و محصول کاملا متفاوت عرضه میکنه که تفاوتهای فاحشی با هم دارند.

بله مکستور هم نمونه های خوبی داره ولی برای بار صدم میگم هر چیزی که خوبه و سودش کمه را مافیای بازار ایران تایید نمکنه و وارد نمیکنه به بازار. بله اگر کسی بخواد از خارج هارد بخره ممکنه هاردهای مکستور هم گزینه های وبی باشند ولی دقت داشته باشید که ل حرف ما روی بازار ایران و خرید در کشور خودمون است.

بله دقیقا موافقم که سیگیت 7200.12 از وسترن سری کاویار گرین (که جفتشون را در همین تاپیک توضیح دادم که خریدم) خیلی بهتر و سرعتش بالاتره ولی نباید برند را برند مقایسه کرد مطمئنا وسترن هم هاردهایی داره که از همین مدل سیگیت بهتره ولی تو ایران پیداش نمیکنی.

باز هم میگم سیگیت را از مکستور جدا کنین. شاید باورش برای شما سخت باشه ولی من چندین بنچمارک دیدم مکستور به هیچ عنوان حرفی برای گفتن نداشت. ولی سیگیت چرا مدلهایی داشت که در صدر جدول بنچمارک بود. دیگه خواهشا این حرف من را رد نکنید که شک میکننم بنچمارکها را مطالعه کرده باشید.

در مورد مشاوره هم توضیح دادم که از خیلی از افراد اهل فن و 3-4 تا متخصص سخت افزار و وارد به بازار که از دوستان و آشنایان خودم هستند پرسیدم واقعیت اینه که هیچ کدا مکستور را توصیه نکردند. نه دوست من شک نکنید باز هم به سایتهای تخصصی ریویهای هارد سر زدم و بنچ مارکها را مطالعه کردم و بررسیهای تخصصی را هم خواندم واقعیت این بود که مکستور در مقابل سامسونگ و سیگیت و وسترن هیچ حرفی برای گفتن نداشت.

100% برام باورش سخته. گشتم نبود نگر نیست

به هر حال صلاح میدونم که این آخرین پست من در این رابطه باشه چون یه جاهاییش به نظر هر دو طرف به جاهایی رسیده که نه مطالعه میکنیم و نه دقت کیکنیم و سلیقه ای حرف میزنیم که مسلما کسی قانع نمیشه پس بهتره پرونده با همین اطلاعات مختومه شود و قضاوت را بگذاریم به عهده ی افراد خواننده.

باز هم از مباحثه ی سالم و منطقی شما تشکر ویژ همیکنمن انشاءالله این بحث چیزی بر اطلاعاتمان افزوده باشد.
    دقت نمی کنید. صحبت شما بر اساس هاردهای خیلی قدیمی هم نباشه بر اساس 500 گیگ و 1 ترای سری قبل هست. که من در پستم گفتم بزاریدشون کنار. هر چند من اونهارو هم خوب می بینم.

متاسفانه شما روی برند وسترن تعصب دارید و با برند مکستور هم مشکل دارید. در صحبت هاتون هم که میگید کاملا براتون غیر قابل باوره. طبق رده بندی خودتون هم کاری به این ندارید که در هر رده هارد کی بهتره, هر چی وسترن باشه رو بالاتر از سیگیت می دونید. که اصلا درست نیست.

بجای این که من و شما اینجا بحث کنیم شاید یک کار کنید بهتر باشه. در همین انجمن مشاوره تاپیکی بزنید و بپرسید:

1- چرا سری آخر سیگیت و مکستور یعنی 7200.12 و Samsung یعنی F1 رو به همه توصیه می کنید؟ چرا صحبتی از وسترن نمی کنید؟
    2- تفاوت هاردهای مکستور و سیگیت الان چیه؟
    3- بهترین هاردی که در بازار ایران پیدا میشه چیه؟

در مورد تفاوت های سیگیت و مکستور هم لطفا فنی بگید. شما بین 7200.12 در سیگیت و مکستور چه تفاوتی مشاهده کردید که ازش به عنوان فاحش یاد می کنید؟ اصلا هیچ کدوم از این هاردها رو تست کردید؟

تازه اگر بقول شما وسترن هاردهایی داره که بهترن اما در ایران پیدا نمیشه خوب دیگه جای بحثی نداره. وقتی کسی اینجا می پرسه هارد چی بگیرم نباید بهش بگید وسترن. می خواهید به طرف بگید شما در ایران هارد ضعیفتر وسترن رو بگیر چون چون اونور دنیا مدل دیگه ای عرصه کرده که بهتره؟ تازه نمی دونم که سری جدید و بقول شما برتر وسترن Black عرضه شده یا نه.

من هر چی ازتون خواستم فنی پیش بریم و دقیق صحبت کنیم, شما کلی ادامه میدید. در صحبتهاتون میگید از چند نفر پرسیدم, تست و ریویو خوندم و ...

از یکی از اون چند نفر بپرسید سری آخر سیگیت رو اصلا میشناسه؟ آخرین هاردی که از مکستور داشته چی بوده؟ لطفا دیگه این صحبت هارو بزارید کنار.

اصلا شما چند تا تست از هاردهای وسترن قرار بدید. مثلا با ظرفیت 1 ترا و قیمتی کمتر از 110 شما چه مدلی از وسترن رو پیشنهاد می کنید؟ کاربری که اینجاست مدل پیشنهادی می خواد تا بره بخره. نه اینکه شما دائم بگید وسترن بگیر وسترن. خوب کدوم مدل وسترن؟
    Last edited by nw_nk; 05-06-2009 at 14:42.

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

گفتم تاپیک تست رو چک کنید, نکردید. مجبورم اینجا مطرح کنیم.

این تست هارد 7200.12 سیگیت با ظرفیت 500 گیگابایت هست که توسط یکی از کاربران همین فروم انجام شده. میانگین سرعتش رو که مشاهده می کنید 105 مگابایت هست. تازه شرایط تست های شخصی مثل این بهینه نیست و احتمالا کمتر از مقداری هست که در تست های سایت های معتبر بدست میاد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب منتظر مدل پیشنهادی شما از وسترن هستم.
    Last edited by nw_nk; 05-06-2009 at 14:54.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دقت نمی کنید. صحبت شما بر اساس هاردهای خیلی قدیمی هم نباشه بر اساس 500 گیگ و 1 ترای سری قبل هست. که من در پستم گفتم بزاریدشون کنار. هر چند من اونهارو هم خوب می بینم.

متاسفانه شما روی برند وسترن تعصب دارید و با برند مکستور هم مشکل دارید. در صحبت هاتون هم که میگید کاملا براتون غیر قابل باوره. طبق رده بندی خودتون هم کاری به این ندارید که در هر رده هارد کی بهتره, هر چی وسترن باشه رو بالاتر از سیگیت می دونید. که اصلا درست نیست.

بجای این که من و شما اینجا بحث کنیم شاید یک کار کنید بهتر باشه. در همین انجمن مشاوره تاپیکی بزنید و بپرسید:

1- چرا سری آخر سیگیت و مکستور یعنی 7200.12 و Samsung یعنی F1 رو به همه توصیه می کنید؟ چرا صحبتی از وسترن نمی کنید؟
    2- تفاوت هاردهای مکستور و سیگیت الان چیه؟
    3- بهترین هاردی که در بازار ایران پیدا میشه چیه؟

در مورد تفاوت های سیگیت و مکستور هم لطفا فنی بگید. شما بین 7200.12 در سیگیت و مکستور چه تفاوتی مشاهده کردید که ازش به عنوان فاحش یاد می کنید؟ اصلا هیچ کدوم از این هاردها رو تست کردید؟

تازه اگر بقول شما وسترن هاردهایی داره که بهترن اما در ایران پیدا نمیشه خوب دیگه جای بحثی نداره. وقتی کسی اینجا می پرسه هارد چی بگیرم نباید بهش بگید وسترن. می خواهید به طرف بگید شما در ایران هارد ضعیفتر وسترن رو بگیر چون چون اونور دنیا مدل دیگه ای عرصه کرده که بهتره؟ تازه نمی دونم که سری جدید و بقول شما برتر وسترن Black عرضه شده یا نه.

من هر چی ازتون خواستم فنی پیش بریم و دقیق صحبت کنیم, شما کلی ادامه میدید. در صحبتهاتون میگید از چند نفر پرسیدم, تست و ریویو خوندم و ...

از یکی از اون چند نفر بپرسید سری آخر سیگیت رو اصلا میشناسه؟ آخرین هاردی که از مکستور داشته چی بوده؟ لطفا دیگه این صحبت هارو بزارید کنار.

اصلا شما چند تا تست از هاردهای وسترن قرار بدید. مثلا با ظرفیت 1 ترا و قیمتی کمتر از 110 شما چه مدلی از وسترن رو پیشنهاد می کنید؟ کاربری که اینجاست مدل پیشنهادی می خواد تا بره بخره. نه اینکه شما دائم بگید وسترن بگیر وسترن. خوب کدوم مدل وسترن؟

دوست عزیز با ذکر چند نکته همانطور که در پست قبل گفتم آخرین حرفهامو میزنم و قضاوت باشه با خواننده ی مطلب والسلام

1- من اگر روی وسترن تعصب داشتم هملنطور که همچنان در پستهای اول تاپیک موجوده 2-3 روز تو بازار دنبال هارد سیگیت نمیگشتم که آخر چون نا امید شدم و دقیقا روزهای آخر سال بود دیگه هارد وسترن را با مشورت خریدم.
    سیگیت را قبول دارم ولی مسکتور را خیر ! هر چی شما هم دلیل و برهان بیارید که این 2 --- هستند چون به عینه دیدم کارکرد و سرعت و اینها را عمرا تو فهم من نمیگنچجه همانطور هم که قبلا گفتم بنچ مارکها هم حرف من را تایید میکند.

2- هیچ لزومی هم نمیبینم تاپیک بزنم و بپرسم چون برای من که هیچ جای شک و شبهه ای نیست اگر کسی شک داره به تاپیک بزنه. در ضمن اینکه افرادی هم که اینجا گفگتگو میکنند با تمام احترامی که دارم نمیشه 100% بهشون اعتماد کرد (همانطور که خودتان هم همینوطر عمل میکنید)

3- در مورد تفاوت سیگیت و مکستور همین بس که نام مسکتور تو بنچمارکها خیلی کمرنگتر از دیگر برندهاست. بله تست کردم از رو هوا حرف نمیزنم.

4- بله اگر هارد وسترن پیدا نمیشه دلیلی هم نمیبینم اون هاردی که تو ایران بیشتر وارد میشه را حتما خرید کنم و عمومیت را دال بر صحت و اطمینان نمیگذارم وبلکه بین گزینه های موجود بهترین را خرید میکنم.

5- کلی جواب دادن به خاطر اینه که هر دویمان یه اطلاعات محدودی در این زمینه داریم ولی حداقل قابل اعتنا است پس بر همین اساس ادامه میدهم وگرنه کمتر کسی میتونه ادعا کنه که همه چیز سخت افزار حالیش میشه و بتونه نظر واحد و ثابتی بده.

باز هم میگم وسترن با مکستور اصلا قابل مقایسه نیست و اصلا لزومی نداره که من تست سرعت بگذارم کافیه به چند سایت معتبر بررسی هارد برید و بنچمارمها را به دقت مطالعه کنید.
    ولی سیگیت از هاردهای خوب بازار است که خب وسترن هم برند بدی نیست و مدلهای خیلی بهتری نسبت به مکستور داره.

برای تکمیل اطلاعات هاردهایی که داشتم و دارم

1- هارد 20 گیگ ساسمنگ که رو سیستم قدیمیم هنوز هست.
    2- هارد 320 مکستور که خوب بود و مشکلی نداشتم و فروختمش.
    3- هارد 500 سیگیت (هون سری که خراب کرد و هنوز فرصت نشده گارانتی ببرم)
    4-هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال سری کاویار گرین
    5- هارد 1 تربایت سیگیت سری 7200.12 که خریدم ولی همچنان هنوز وصل نکردم. (ولی برای کسی خریدم و اونجا تست کردم)

یعنی این حرفهای هم که میزنم خیسلی بی پایه و اساس نیست.

به طور کل حدس میزنم که همچنان باور نمیکنید چون به مباحثه به دید مجادله نگاه میکنید و روابط را خصمانه میپندارید در صورتی که من اصلا سعی در بر کرسی نشاندن حرفم ندارم من واقعیات و حقیقیات را میگم حالا کسی مستدلات من به دردش خورد استفاده میکنه نخورد هم بی اعتنا از کنار حرفهای من میگذره دیگه بیتشر از این نیست که ...

دیگه هم ای بحث را ادامه نمیدم چون هیچ کدام دیگری را نتونستیم قانع کنیم و بحث بیشتر کاملا بی فایده است.

بار هم تشکر از اینکه اطلاعاتی را در اختیار بنده گذاشتید. به امید موفقیت روزافزون برای شما

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز لطفا تست قرار بدید یا حداقل مدل خاصی از وسترن رو نام ببرید تا خود من تست سرعتش رو پیدا کنم. این که نشد شما بگی وسترن بهتره. بالاخره مدلی چیزی باید در نظرت باشه.

باز هم مثل قبل. میگید هارد 1 ترای 7200.12 رو تست کردم. خوب نتیجه اش؟ عددی رقمی چیزی؟ این چه جور تستیه؟

از هارد 1 ترای Green تون تست گرفتید؟ حتما اینکارو بکنید. نتیجه اش رو با اونی که بالا گذاشتم مقایسه کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و با تشکر از راهنمایی های مفید این تاپیک
    بالاخره من هم هارد یک ترابایت اکسترنال خریدم!مارک پیشنهادی دوستان که دیدم خیلی ازش تعریف می شود: وسترن دیجیتال
    از یک آشنا در پاساز ایران گرفتم 110 تومان با دوسال گارانتی سازگار! مدل Wd10000h1u-00 هست.تستش می کنم و نتیجه را در تاپیک مربوطه قرار می دهم!صداش در حد صفر است!!
    چندتا سوال در موردش داشتم:
    1- کیف مناسب در بازار موجود هست برای آن بگیرم؟برای حملش ضروری است.
    2-هروقت باهاش کار دارم وصل کنم یا مداوم وصل باشد؟بیشتر برای back up ازش استفاده می کنم.
    3-یک سری نرم افزار دارد که آیا لازم هست نصب کنم و کاربرد آنها چیست؟
    4- اگر نکته خاصی هم برای نگهداری و استفاده مناسب از آن دارید ممنون می شوم راهنماییم کنید
    5- فریم ویر آن :
    Firmware Number: 01.01A01 است.کاربرد آن چیست و نیاز به ارتقا دارد بعد از هر چند سال؟

اینم نتیجه تست آن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر
    Last edited by alisam44; 07-06-2009 at 21:28. دليل: اضافه کردن نتیجه تست

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و با تشکر از راهنمایی های مفید این تاپیک
    بالاخره من هم هارد یک ترابایت اکسترنال خریدم!مارک پیشنهادی دوستان که دیدم خیلی ازش تعریف می شود: وسترن دیجیتال
    از یک آشنا در پاساز ایران گرفتم 110 تومان با دوسال گارانتی سازگار! مدل Wd10000h1u-00 هست.تستش می کنم و نتیجه را در تاپیک مربوطه قرار می دهم!صداش در حد صفر است!!
    چندتا سوال در موردش داشتم:
    1- کیف مناسب در بازار موجود هست برای آن بگیرم؟برای حملش ضروری است.
    2-هروقت باهاش کار دارم وصل کنم یا مداوم وصل باشد؟بیشتر برای back up ازش استفاده می کنم.
    3-یک سری نرم افزار دارد که آیا لازم هست نصب کنم و کاربرد آنها چیست؟
    4- اگر نکته خاصی هم برای نگهداری و استفاده مناسب از آن دارید ممنون می شوم راهنماییم کنید
    5- فریم ویر آن :
    Firmware Number: 01.01A01 است.کاربرد آن چیست و نیاز به ارتقا دارد بعد از هر چند سال؟

اینم نتیجه تست آن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

کسی جواب ما را نمی دهد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •