امیرجون بیخیال دنیا ارزش نداره به خدا ! نشستیم سر یه تیکه آهن داریم همدیگرو میکوبیم !!!
اولا که ایران خودرو شتاب این دو تا رو یکسان تقریبا انتخاب کرده در صورتیکه اینطور نیست دلیلشم بالا خدمتت گفتیم !
طراحی داخلی سلیقه ایه دوست عزیز کسی مثل شما از طراحی داخلی 405 بیشتر خوشش میاد ولی یکی دیگه طراحی لوگان واسش چشم نوازتره ! به نظر من همیشه سطحی ترین بحث ها بحث سلیقس ( چون بیشتر این بحثا خاله زنکیه و در شان فروم و بر و بچ اینجا نیست ! )
فضای سرنشین هم اونقدر تفاوت محسوسی ندارن که بخوایم اینجا خون و خونریزی راه بندازیم !!
از نظر دید هم لوگان میتونست بهتر باشه ولی این مشکل با عادت حل میشه ! خوبی آدمیزاد اینه که میتونه خودشو با هر شرایطی وقف بده !
اما در مورد راحتی من با لوگان بیشتر احساس راحتی کرده تا 405 ولی اگر نظر شما چیز دیگری هستش من بهش احترام میزارم ... چاکرتم هستیم
یکی از دلایلی که ما زجه میزنیم ایهاالناس برید لوگان بخرید واسه همینه که قطعاتش CKD هست البته فعلا !!
ببین امیر جان در مورد قیمت قطعات باید خدمتت عرض کنم که اگر اینطوری باشه پس کسیکه توانایی خرید یه خودروی لوکس رو داره باید بگه دور BMW رو خط میکشم و پیکان میخرم چون ماهی 1 تومن باید خرجش کنم ! پس به نظر من این استدلال درستی نیست .
در صورتی حرف شما منطقی بود که هر جفت خودرو ها مثلا فرانسوی بودن در این صورت اگر 405 قیمت قطعاتش پایین تر بود خب مزیت محسوب میشد ولی از یه قطعه ایرانی چه انتظاری میره ! شما به نسبت پول کمی که بابت قطعه 405 یا پارس مپردازید نباید انتظار ویژه ای داشته باشید .
ولی لوگان با اینکه قیمت قطعاتش بالاتره ولی در عوض دوام و ماندگاری بیشتری داره پس از هر جفتشون به اندازه ی مبلغ پرداختیشون انتظار میره .
در مورد موجودی قطعات هم حق با شماست . ایران خودرو هنوز نتوسته ساپورت مناسبی برای قطعات لوگان داشته باشه ... ولی چون این خودرو تیراژ نسبتا خوبی داره پس همه چی با گذشت زمان حل میشه و قطعاتم به وفور یافت خواهد شد .
به هر حال هر آدمیزادی پتانسیل کل کل کردن رو چه منطقی و چه غیر منطقی داره ( البته من منظورم شما نیست فقط ) پس بهتره این بحث رو همینجا تمومش کنیم چون تنها چیزی که تو ذهنمون ثبت میشه دلخوری و ناراحتیه که این حس خوبی نیست .
امیر جون + بچه های فروم = مخلصتونیم
یا حق

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)

کلا 2 ساعت پشت تندر نشستی ؟؟؟