سلام بچه ها
این ماره واقعا مال مهران مدیری بود اگه اشتباه نکنم تو فیلم همیشه پای یک زن در میان هست هم بود![]()
سلام بچه ها
این ماره واقعا مال مهران مدیری بود اگه اشتباه نکنم تو فیلم همیشه پای یک زن در میان هست هم بود![]()
سلام بچه ها این ماره واقعا مال مهران مدیری بود اگه اشتباه نکنم تو فیلم همیشه پای یک زن در میان هست هم بود
من هم اولش چنین فکری میکردم که مال خودشه باشه
دوستان دقت کردید که طنز در طنز به وجود آورده دیشب بعد اینکه برنامشون تموم شد و حتی در طی اون برنامه که یه جورایی فیلم در فیلم کرده بود هم طنز ساخته بود :d:d
ديشب اخبار شبانگاهي ساعت 22 مي گفت يه شخصي هست که حيوانات وحشي رو براي فيلم هاي سينمايي تعليم ميده . تو اون جا اين ماره هم بود . بعد تو پشت صحنه اين قسمت که مار دور مهران مديري رو گرفته بود و يه لحظه خنديدن و به اصطلاح کات شد همون مرده يه لحظه اومد تا مار رو از روي گردن مهران مديري باز کنه و براي برداشت بعدي آماده کنه اگه دقت کرده باشين .
بنابراين نتيجه اينکه فکر کنم نه مال خودش نيست .
ضمنا مسعود شصت چي بعد از ديدن صحنه ي عروسي سحر قاطي کرد يا عمدا خودشو زده به ديوونگي ؟
چون واقعا معلومه که قاطي کرده . مثل صحنه ي توصيف حرکات مار به پژمان بازغي .
Last edited by sin2x=2sinxcosx; 25-03-2009 at 15:19.
خیلی از خودش تعریف میکنه
یه جوری شدم من
کلا مهران مدیری خودشو زیاد تحویل میگیره ، بهترین نقش ها ، بهترین بازیگر نقش مقابل و ...
این سریال جدیدشم که هی داره خودشو به رخ ملت میکشه (( روان شناس مخصوص و سفر پاریس و خونه زندگی مدرن و شیک و ... ))
البته هنر بالایی داره ، و بعضی کاراش واقعا معرکه است
متاسفانه نبود پیمان قاسم خانی کاملا به چشم میاد ، اصلا این سه قسمت تا اینجا که راضی کننده نبود و مهمترین نقطه ضعف هم متن های ضعیف هست
كم كم داره جالب مي شه مخصوصا اون تيكه شيرآب و نعلبكي
اگه دقت كرده باشين از امشب عاشق يه خانومي مي شه(اسمش رو يادم رفت) پس منتظر سوتي هاي عشقي مديري باشين
سلام
فقط این دیالوگ اش رو به شدت خندیدم! :
نمیدونم بازیگر تو نقش فرو میره یا نقش تو بازیگر ...![]()
كم كم داره جالب مي شه مخصوصا اون تيكه شيرآب و نعلبكي اگه دقت كرده باشين از امشب عاشق يه خانومي مي شه(اسمش رو يادم رفت) پس منتظر سوتي هاي عشقي مديري باشين
اسمش سحر زکریا بود :d:d:d
واقعا داره خیلی خوب پیش میره و باید کمی و فقط کمی صبر کرد..آره قبول دارم نبود سرپرست نویسندگان خیلی تو ذوق میزنه و البته تغییر کار و شکل کار مهران مدیری هم قشنگ معلومه و الکی آدم رو نمیخندونه
هنر مهران مدیری داره یه جوری نشون داده میشه که هیچ کس دسگه ای نمیتونسته این نقش رو غیر از مهران مدیری بازی کنه
نه فکر کنم این همون مار خودشونه که پسر مهران مدیری همین فرهاد که انتخاب موسیقی هم باهاش بوده میگفت باهاش کشتی هم میگیرن
شکلش که همون بود دیگه خبر دقیقی ندارم
ولی جالب بود دیالوگ اون سرایداره که میگفت آدم که توخونش مار نگه نمیداره!!
از یه دیالوگش خیلی خوشم اومد :
- روانشناس : پاریس بودی ؟
-مسعود شصتچی : آره , عین خارج بود !! :d
اصل دیالوگاش رو نمیدونم ولی توی همین مایه ها بود .
Tnx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)