آره ، ولي نه بازيهاي Bioware رو !همیشه R.P.G رو باید آخر بازی کنی!
آره ، ولي نه بازيهاي Bioware رو !همیشه R.P.G رو باید آخر بازی کنی!
ولی به نظر من باید اول بازی کنیهمیشه R.P.G رو باید آخر بازی کنی!تازه مطمئن باشید در سال 2011 بازیی مثل دیابلو 3 در سبک نقش آفرینی همه رقیبان رو کنار خواهد زد.کلا در این سبک واقعا Blizzard و Bioware استاد هستن.
نه ربطی به Bioware و... نداره!
البته تو که حسین ماشالله بازیه دیگه ای جز اینا نداری
اما خیلی از دوستان وقتی R.P.G رو اول بازی می کنن! از خیلی از بازی هایی که زود تموم می شن ( مثل MW2 یا... ) عقب می مونن! و در واقعا وسط بازی نمی تونن تحمل کنند! و می رن سراغه اونا![]()
Shepared اول بازی کشته میشه و بعد زندش می کنن. این زخم های قرمز ترمینیتوری به اضافه اون چشم ها به خاطر Implante هاست که اگر Renegade باشی به خاطر آدرنالین خونت که زیاد میشه عمل ترمیم به مشکل برمی خوره و خودشو نشون میده . اگر Paragon باشی مشکلی نیست و کم کم خوب میشن. اگر باز هم خواستی Renegade باشی و اینطوری نباشی یه Quest بین اوایل تا اواسط بازی هست که Moridin اینارو خوب می کنه.
برای کلاس ها هم مطلب دارم اما طول میکشه بنویسم وقت هم کم دارم . . . .
انقدر در مورد RPG بحث نکنید، آینده بازیها RPG هست، همه بازیهای شوتر هم به سمت RPG میرن در سالهای آینده.
NEW screen shots
ميتونيد اينجا شات هاي جديد بازي رو ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mass Effect 2 video shows how to import Shepard from ME1
این ویدئو مربوط به این هستش که چطور سیو هامون رو از بازی اول وارد نسخه دوم بکنیم!
ممنون از Masoud King
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by CATALONIA; 20-01-2010 at 21:18.
این ویدئو مربوط به این هستش که چطور سیو هامون رو از بازی اول وارد نسخه دوم بکنیم!فكر كنم در اين ويدئو چگونه زنده شدن Shepard را از Mass Effect 1 نشون ميده
به این صورت هستش که میرین تو new game و از اونجا گزینه import me1 caracter رو میزنین و خودش دنبال سیو هاتون میگرده و بعد امپورت میکنه و تمام!!
از لینک زیر میتونید دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی 6 روز دیگه تو آمریکای شمالی برای PC و X360 منتشر میشه!میگم این بازی برای pc هم اومده ؟
تو ایرانم همون حدودا میشه گیرش آورد!
البته عجیبه هنوز واسه X360 نسخه دزدیش نیومده : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)