سایت Livemocha.com رو هم امتحان کنید برای هر زبونی خوبه ...
سایت Livemocha.com رو هم امتحان کنید برای هر زبونی خوبه ...
این سایت هم خیلی خوبه مکالمه درس میده تافل گرامر هم داره تمامشم فایل صوتی داره اگر عضو بشین هر چند روز یه بار براتون ایمیل میزنه و درس جدید رو میده , تالار گفتگو هم دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سر بزنید نظرتون رو هم اینجا بگید
مسلما کلاس رفتن بهتره اما اگه کسی بخواد خودآموز کار کنه سوالم اینه نظرتون در مورد اینکه یکی از موسسات رو انتخاب کنیم و کتاباشونو بگیریم ترم های مختلفو و خودمون کار کنیم چیه؟میشه؟
بعد این کتابا پاسخ ندارن چک کنیم ببینیم تمریناشو درست حل کردیم یا نه؟
===
یه سوال دیگه هم دارم ، زبان که انقدر فراره مثلا کسی که 20 ترم میخونه اون ترم 20 لغات ترمای اولو چطور یادش میمونه(اون لغاتی که خیلی تابلو نیستن) ؟دائما میشینین اونارو مرور میکنید؟![]()
اولا به نظر من بهترین موسسه برای یادگیری زبان کانون زبان ایران هست...ولی هیچ جا نمی تونی کتاباشو پیدا کنی الا اینکه زبان آموز همون جه باشی...موسساتی که کتاباشون بیرون قابل تهیه هس موسسات خوبی نیستن...کتاباشونم چیه؟تاپ ناچ و اینترچینج و ...با این کتابا به جایی نمی رسی...
و اما پیشنهاد من از زبان چندین استاد زبان:
english vocabulary in use
english grammer in use
این دو کتا بهترین کتاب های خود آموز هستن...اصلا برای همین نوشته شدن...برای self-study...به قول یکی از استادای من این کتابا شما رو از فارسی جدا می کنه...طوری که دیگه انگلیسی فکر می کنی...این کتابا سطح بندی داره...می تونی از basic انتخاب کنی تا advanced.در ضمن جواب هم داره آخرش!
طراحی این کتاب طوریه که اصلا از خوندش خسته نمیشی و با همه کتابا فرق داره...(ببینیش متوجه می شی).تنها کاری که باید بکنی اینه که بخریش و بخونیش!!!
حتی خود منم با اینکه کانون ایران رو تموم کردم و الان تو کار ترجمه هستم بازم این کتاب رو می خونم.
راجع به فرار بودن زبان:
درسته زبان فراره ولی اگه درست و مداوم استفاده کنی یادت نمی ره...چطوری؟
اگه بشینی اخبار انگلیسی نگاه کنی(نه اخبارای شبکه 4 چون تلفظاشون افتضاحه) یا سریالای خاری ببینی...مثل lost...hero...the vampire diaries اینا باعث می شن هم listening تقویت شه...هم کلمات یادت نمی ره...هم طرز استفاده از کلمات در جمله ها رو بهتر یاد می گیری و ...
خلاصه خیلی فایده داره...مجلات انگلیسی...داستان های انگلیسی و ... هم خیلی کمک می کنن.
در مورد کلماتی که خیلی استفاده نمی شن هم خیلی نگران نباش...اون کلمات یا تخصصی محسوب می شن که کلا باهاشون خیلی سر و کار نداریم یا کلماتی هستن که توی گفتگو های محاوره هم چندان استفاده ای ندارن...پس اگرم یادت رفت مهم نیس!!(سریال ها و اخبار رو که ببینی متوجه می شی چقد معمولی حرف می زنن)
فعلا بسه!موفق باشی
واسه اینکه واقعا طوری زبان یاد بگیری که اگه رفتی اونور فک کنی قبلا اونجا بودی و همه چیو بلدی این دوتا کتابو بخون:
ٍEnglish vocabulary in use
English grammar in use
این دوتا از فارسی جدات می کنه...هرچقدرم که تو زبان ضعیف باشی عوضت می کنه!
سریال زیاد ببین!
بهترین سایتم اینه:
این پست رو کامل بخون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قراره تقریبا تا یه ماه دیگه تو یه فروشگاه بزرگ مشغول به کار فروشندگی بشم.
بهم گفتن تا اون موقع زبانت رو خوب کن در حد همون حرفایی که یه فروشنده باید بلد باشه.
میخوام راهنماییم کنید. زبانم خیلی معمولیه.
سلام دوستان
به نظرتون بهترین راه برای یادگرفتن یک زبان چیه من که راهای زیادی رو امتحان کردم ولی دوام نیوردم
مثلا برای انگلیسی 30 درس نصرت رو خوندم و بعدش دیگه خسته شدم نه اینکه انگیزه ی کافی نداشته باشم روشش خسته کننده و در مدت زیادی است
نظرتون در مورد rosetta stone چیه من چند زبانش رو تا لول 3 دارم و انگلیسی رو تا لول5 با این نرم افزار کار کردین بعد گذراندان لول سوم میشه گفت که این زبان رو کامل یاد گرفتین؟
مطمئنا نمیشه گفت . اگه تا level سه کامل بود که دیگه تا 5 نمیذاشتن !! وهمون پنجش هم تعریفی نداره . در کل روزتا استون حتی در سطح ادونس قدرت چندانی رو تو زبان ارائه نمیده .
به نظر من روزتا رو میشه یه مقدمه ای به زبان جدید به حساب آورد.
بهترین راه رو همونطور هم که احتملا خودتون میدونین چند سال زندگی در کشوریه که به اون زبان صحبت میکنن ولی این راه برای 99 درصد اوقات عملی نیست . !!! .
به نظر من راه عملی، استفاده از کلاس زبان خوب و مقید بودن به اون تو یه دوره خاصه .
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
یه نکته تکراری دیگه اینه که زبان یه پروسه زمان بره !!((خیلی تکراری بود)) یعنی نمیشه گفت که شما که حداقل 30 درس نصرت رو گوش دادین زبان بلدین یا بلد نیستین . هر کسی یه سطحی رو زبان بلده و اونو باید تقویت کنه . حتی کسایی هم که گفته میشه زبان بلدن خیلی از لغات و اصطلاحات رو نمیدونن .
![]()
الان همه ی استاد ها و معلم های زبان دور هم میشینن و با هم انگلیسی صحبت میکنند و اطلاعاتشون رو در اختیار هم میذارن.شما هیچ وقت در موقعیتی قرار نمیگیری که بگی واقعا انگلیسیم فوله تا زمانی که آیلتس بالای 8 بگیری!
![]()
پیشنهاد من 100 درصد کلاس زبان هست.خوشبختانه برای مثال کلاس زبانی که من میرم (شما رو نمیدونم!) 2 روز در هفته داره 3 روزه.شما میتونی متناسب موقعیتت کلاس انتخاب کنی.
فقط دقت داشته باشید اگه واقعا میخواهید مکالمه ی زبان یاد بگیرید نه برای کنکور(!) به سمت کانون نرید!
در نهایت میتونی حدود 1 1.5 سال کلاس بری و خودت رو در حد Intermediate برسونی که اون موقع دیگر لازم نیست حتما کلاس بری.گرچه حضور دبیر برای سوال پرسیدن ، حضور در کلاس که موجب میشه با بقیه صحبت کنی همه و همه دست به دست هم میده که زیانتون قوی تر بشه!![]()
من که وقت کلاس رفتن ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)