تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 28 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 274

نام تاپيک: یادگیری زبان به صورت خود اموز شما چه پیشنهاد میکنین!؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سایت Livemocha.com رو هم امتحان کنید برای هر زبونی خوبه ...

2. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت هم خیلی خوبه مکالمه درس میده تافل گرامر هم داره تمامشم فایل صوتی داره اگر عضو بشین هر چند روز یه بار براتون ایمیل میزنه و درس جدید رو میده , تالار گفتگو هم داره
    یه سر بزنید نظرتون رو هم اینجا بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مسلما کلاس رفتن بهتره اما اگه کسی بخواد خودآموز کار کنه سوالم اینه نظرتون در مورد اینکه یکی از موسسات رو انتخاب کنیم و کتاباشونو بگیریم ترم های مختلفو و خودمون کار کنیم چیه؟میشه؟
    بعد این کتابا پاسخ ندارن چک کنیم ببینیم تمریناشو درست حل کردیم یا نه؟
    ===
    یه سوال دیگه هم دارم ، زبان که انقدر فراره مثلا کسی که 20 ترم میخونه اون ترم 20 لغات ترمای اولو چطور یادش میمونه(اون لغاتی که خیلی تابلو نیستن) ؟دائما میشینین اونارو مرور میکنید؟

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مسلما کلاس رفتن بهتره اما اگه کسی بخواد خودآموز کار کنه سوالم اینه نظرتون در مورد اینکه یکی از موسسات رو انتخاب کنیم و کتاباشونو بگیریم ترم های مختلفو و خودمون کار کنیم چیه؟میشه؟
    بعد این کتابا پاسخ ندارن چک کنیم ببینیم تمریناشو درست حل کردیم یا نه؟
    ===
    یه سوال دیگه هم دارم ، زبان که انقدر فراره مثلا کسی که 20 ترم میخونه اون ترم 20 لغات ترمای اولو چطور یادش میمونه(اون لغاتی که خیلی تابلو نیستن) ؟دائما میشینین اونارو مرور میکنید؟
    اولا به نظر من بهترین موسسه برای یادگیری زبان کانون زبان ایران هست...ولی هیچ جا نمی تونی کتاباشو پیدا کنی الا اینکه زبان آموز همون جه باشی...موسساتی که کتاباشون بیرون قابل تهیه هس موسسات خوبی نیستن...کتاباشونم چیه؟تاپ ناچ و اینترچینج و ...با این کتابا به جایی نمی رسی...

و اما پیشنهاد من از زبان چندین استاد زبان:

english vocabulary in use
    english grammer in use

این دو کتا بهترین کتاب های خود آموز هستن...اصلا برای همین نوشته شدن...برای self-study...به قول یکی از استادای من این کتابا شما رو از فارسی جدا می کنه...طوری که دیگه انگلیسی فکر می کنی...این کتابا سطح بندی داره...می تونی از basic انتخاب کنی تا advanced.در ضمن جواب هم داره آخرش!

طراحی این کتاب طوریه که اصلا از خوندش خسته نمیشی و با همه کتابا فرق داره...(ببینیش متوجه می شی).تنها کاری که باید بکنی اینه که بخریش و بخونیش!!!

حتی خود منم با اینکه کانون ایران رو تموم کردم و الان تو کار ترجمه هستم بازم این کتاب رو می خونم.

راجع به فرار بودن زبان:

درسته زبان فراره ولی اگه درست و مداوم استفاده کنی یادت نمی ره...چطوری؟

اگه بشینی اخبار انگلیسی نگاه کنی(نه اخبارای شبکه 4 چون تلفظاشون افتضاحه) یا سریالای خاری ببینی...مثل lost...hero...the vampire diaries اینا باعث می شن هم listening تقویت شه...هم کلمات یادت نمی ره...هم طرز استفاده از کلمات در جمله ها رو بهتر یاد می گیری و ...
    خلاصه خیلی فایده داره...مجلات انگلیسی...داستان های انگلیسی و ... هم خیلی کمک می کنن.

در مورد کلماتی که خیلی استفاده نمی شن هم خیلی نگران نباش...اون کلمات یا تخصصی محسوب می شن که کلا باهاشون خیلی سر و کار نداریم یا کلماتی هستن که توی گفتگو های محاوره هم چندان استفاده ای ندارن...پس اگرم یادت رفت مهم نیس!!(سریال ها و اخبار رو که ببینی متوجه می شی چقد معمولی حرف می زنن)

فعلا بسه!موفق باشی

6. 7 کاربر از m.diadem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند سال دیگه میخوام از ایران برم.مقصدم هم معلوم نیست بعد از اینکه دانشگام تموم شد و تکلیف سربازیم مشخص شد.
    زبان انگلیسیم بسیار ضعیف هست , کلاس هم رفتم فایده ای نداشت چون هرچیز رو که میخوام یاد بگیرم خودم باید مطالعه کنم و با کلاس و تدریس خصوصی کارم نمیشه.
    میخوام کاملا به صورت محاوره ای یاد بگیرم
    آموزش زبان english today بگیرم خوبه ؟کلا از چه منابعی استفاده کنم راحت تره و تو دوره کوتاه تری یاد میگیرم.
    درضمن کتابچه 504 رو هم فقط لغاتش رو از بر میکنم
    واسه اینکه واقعا طوری زبان یاد بگیری که اگه رفتی اونور فک کنی قبلا اونجا بودی و همه چیو بلدی این دوتا کتابو بخون:

ٍEnglish vocabulary in use
    English grammar in use

این دوتا از فارسی جدات می کنه...هرچقدرم که تو زبان ضعیف باشی عوضت می کنه!

سریال زیاد ببین!

بهترین سایتم اینه:

کد:
    این پست رو کامل بخون:
    کد:

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من قراره تقریبا تا یه ماه دیگه تو یه فروشگاه بزرگ مشغول به کار فروشندگی بشم.
    بهم گفتن تا اون موقع زبانت رو خوب کن در حد همون حرفایی که یه فروشنده باید بلد باشه.
    میخوام راهنماییم کنید. زبانم خیلی معمولیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض بهترین ره برای آموزش زبانهای خارجی چیه؟

سلام دوستان

به نظرتون بهترین راه برای یادگرفتن یک زبان چیه من که راهای زیادی رو امتحان کردم ولی دوام نیوردم
    مثلا برای انگلیسی 30 درس نصرت رو خوندم و بعدش دیگه خسته شدم نه اینکه انگیزه ی کافی نداشته باشم روشش خسته کننده و در مدت زیادی است
    نظرتون در مورد rosetta stone چیه من چند زبانش رو تا لول 3 دارم و انگلیسی رو تا لول5 با این نرم افزار کار کردین بعد گذراندان لول سوم میشه گفت که این زبان رو کامل یاد گرفتین؟

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

مطمئنا نمیشه گفت . اگه تا level سه کامل بود که دیگه تا 5 نمیذاشتن !! وهمون پنجش هم تعریفی نداره . در کل روزتا استون حتی در سطح ادونس قدرت چندانی رو تو زبان ارائه نمیده .

به نظر من روزتا رو میشه یه مقدمه ای به زبان جدید به حساب آورد.
    بهترین راه رو همونطور هم که احتملا خودتون میدونین چند سال زندگی در کشوریه که به اون زبان صحبت میکنن ولی این راه برای 99 درصد اوقات عملی نیست . !!! .

به نظر من راه عملی، استفاده از کلاس زبان خوب و مقید بودن به اون تو یه دوره خاصه .

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

یه نکته تکراری دیگه اینه که زبان یه پروسه زمان بره !!((خیلی تکراری بود )) یعنی نمیشه گفت که شما که حداقل 30 درس نصرت رو گوش دادین زبان بلدین یا بلد نیستین . هر کسی یه سطحی رو زبان بلده و اونو باید تقویت کنه . حتی کسایی هم که گفته میشه زبان بلدن خیلی از لغات و اصطلاحات رو نمیدونن .

11. 3 کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

الان همه ی استاد ها و معلم های زبان دور هم میشینن و با هم انگلیسی صحبت میکنند و اطلاعاتشون رو در اختیار هم میذارن. شما هیچ وقت در موقعیتی قرار نمیگیری که بگی واقعا انگلیسیم فوله تا زمانی که آیلتس بالای 8 بگیری!
    پیشنهاد من 100 درصد کلاس زبان هست.خوشبختانه برای مثال کلاس زبانی که من میرم (شما رو نمیدونم!) 2 روز در هفته داره 3 روزه.شما میتونی متناسب موقعیتت کلاس انتخاب کنی.
    فقط دقت داشته باشید اگه واقعا میخواهید مکالمه ی زبان یاد بگیرید نه برای کنکور(!) به سمت کانون نرید!
    در نهایت میتونی حدود 1 1.5 سال کلاس بری و خودت رو در حد Intermediate برسونی که اون موقع دیگر لازم نیست حتما کلاس بری.گرچه حضور دبیر برای سوال پرسیدن ، حضور در کلاس که موجب میشه با بقیه صحبت کنی همه و همه دست به دست هم میده که زیانتون قوی تر بشه!

13. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

من که وقت کلاس رفتن ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •