با توجه به اینکه شرایط گوشی های سونی اریکسون در بورس خوبه فکر نمیکنم بیش از این افت محسوسی داشته باشه.
با توجه به اینکه شرایط گوشی های سونی اریکسون در بورس خوبه فکر نمیکنم بیش از این افت محسوسی داشته باشه.
دوست عزیز به انتخابت شک نکن تازه ازین انتخاب ابراز خوشحالی هم خواهی کرد.
علاوه بر اینکه گوشی در حد عالی از همه نظر هستش من خودم خیلی کم دست دیگران دیدم .
تقریبا تکه. از این خاصیت گوشی به شخصه خیلی خوشم میاد
نه مثل n97 یا 5800 که عین نقل نبات ریخته بیرون!
من این گوشی رو خریدم..واقعا محشره مخصوصا مدیا البته امکانات زیادی هم داره
سلام
تو هدفون کیفیت صدای Aino بهتره یا این گوشی، ، بلندی صدای کدوم بیشتره تو هدفون، ؟
سلام
کسی می دونه قیمت این گوشی الان چنده؟
تقریبا 285 تومان هست
دوستان اگر کسی عکسی با این گوشی گرفته توی تاپیک بذاره ببین قیمتش چه جوریه
Last edited by zimka_14162; 28-06-2010 at 14:23.
بادرود فراوان به هم میهنان گرامی
نخست از زننده این تاپیک سپاسگزارم دست شما طلا محفل دوستانه گرمی است تنها اشکال را درنبود آموزش وتبادل اطلاعات فنی در مورد این گوشی میبینم اما بهرحال تاپیک بسیار جالبی است . بنده ازابتدای این تاپیک را تا به آخر خواندم و بسیار هم لذت بردم به همه دوستان خسته نباشید میگویم .
با درودی دوباره
طبق روال همیشگی خودم گذاشتم که آب از آسیاب بیفتد و تب ها فروکش کند وسپس رفتم سراغ خریدن این گوشی نخستین مورد قیمت آن بود که با 260 تومان خریدمش البته درشیراز میدان اطلسی . دوسه روز است که با آن سروکله میزنم نخست باید بگویم که دارای یک گوشی ال جی مدل کاسی 910 رنوار هستم که آنهم 8 مگاپیکسلی است سه ویژگی رنوار یعنی گرفتن عکس و فیلمبرداری وپخش ویدیو کلیپ بدرستی که یک سروگردن از این دبلیو 995 سرتراست زمانی که این دو گوشی یک کلیپ ام پی فور را همزمان پخش میکنند با مقایسه به برتری بی چون چرای کیفیت پخش مدل ال جی رنوار پی میبرم . دوست دارم بازهم از نظریات دوستان استفاده ببرم. شاد وتندرست باشید
در اینکه رنوار در قسمت عکاسی و فیلمبرداری سرتر هست اصلا جای شکی نیست.
دبلیو995 چون جدیدتره یک کم قیمتش بالاست در ضمن این گوشی برای موزیک ساخته شده.
اگر امکان داره چند عکس از دبلیو995 بذارید با تشکر
ولی اگه سیستم عامل داشت امپراتوری میشد واسه خودش
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
اینم عکسهایی با دوربین w995
یه مقدار بزرگه پس مستقیم نمی ذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)