تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 288 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

شما خودت رو ناراحت نکن.
    دیگه همگی میدونیم که از لحاظ توانایی سونی میتونه بزنه ولی علت این تعللش رو واسه ارتقاء نمیدونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

آخه خداییش حمید خان دلم برای سونی میسوزه طفلکی!!!!!!وقتی همه برندها چپ و راست 120فریم بر ثانیه میزنن و تازگی هم که چند وقت دیگه گوشی جدید سامسونگ با کیفیت فیلمبرداری hdمیاد بیرون من موندم که اگه این شرکت توانایی شو داره؟؟!!!!که خیلی بعید میدونم چرا اینکار رو نمیکنه حداقل 30فریم با سایز بزرگ بزنه کاری که نوکیا چند سال پیش کرده یا همین ال جی تو ویوتی و رنوار 120فریم بر ثانیه با قابلیت تصویربرداری آهسته (اسلوموشن)زده و یا سامسونگ ...خداییش سونی کاری کرده که تا میگن فرمتqvgaیا همون فرمت (روم به دیوار )خودمون ادم نا خودآگاه یاد سونی می افته اخه دوست عزیز کدم شرکت رو سراغ دارین کاری رو که خیلی هم براش خوبه کردنش و تو فروشش صد در صد تاثیر گذاره بتونه انجام بده ولی انجام نده ؟؟؟اصلا" همچین چیزی به عقل جور درمیاد ؟به نظر من فیلمبرداری با کیفیت ((روم به دیوار))تو گوشی هاش نذاره خیلی سنگین تره مگه اصلا" فیلمبرداری با گوشی های سونی یک پول سیاه می ارزه ؟؟نه وجدانتون رو قاضی کنین می ارزه؟؟؟؟؟

3. 3 کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

والا من خودم همیشه شاکی بودم از این قضیه ولی واسه من به شخصه فیلم برداری هیچ اهمیتی نداره.
    حق با شما هست که میگید خیلی عقب هست توی این قضیه ولی خوب همه چیز فیلم برداری نیست.هرچند زمانی بود که عکسهاش عالی بود ولی الان سامسونگ و ال جی زدن رو دستش.
    چی بگم والا....

5. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

حمید خان حرف شما متین ....ولی خوب برای خیلیها هم فیلمبرداری مثل عکس و وای فای و خیلی چیزای دیگه مهمه و حتی مهمتر ......

7. 3 کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اخه دوست عزیز کدم شرکت رو سراغ دارین کاری رو که خیلی هم براش خوبه کردنش و تو فروشش صد در صد تاثیر گذاره بتونه انجام بده ولی انجام نده ؟؟؟اصلا" همچین چیزی به عقل جور درمیاد ؟
    البته من نمیدونم SE چه مرگشه که این موضوع رو درست نمیکنه میگن اریکسون گیره

ولی در مورد اون تیکه که نقل قول کردم من اون شرکت رو میشناسم و اسمش اپله

یک کله خراب بی شعور که رو گوشیش بلوتوث نذاشته با اینکه چیپ بلوتوث داره تازه همون چیپ قابلیت دریافت امواج FM رو هم داره اما بازم اپل نذاشته

بلوتوث آیپاد تاچ که من دارمش 2.1 هست و میتونه با سرعت 3Mbps فایل بفرسته ولی ازش استفاده نمیکنه

دروبینش همین الان با هک داره 288*352 فیلم میگیره اما امکانش رو خودش نمیذاره ، به اضافه کلی قفل و بست دیگه

چرا؟...چون این استراتژیش هست

ولی بعید میدونم این استراتژیه سونی باشه ، بیشتر نوعی خصاصت(خساست؟؟؟) یا حماقت به نظر میاد
    Last edited by mamad6280; 06-03-2009 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

درست میگی.ولی چه کنیم که اصرار داره .امیدواریم 2009 یه حالی به این فیلم برداری بده.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

خیلی ها از چیز هایی که یه گوشی داره فقط دوربینو همه چی میدونن...دوستاس من تا بهشون بگم گوشی گرفتم میپرسن دوربینش چنده؟!!!اگه کم باشه میگن به درد نمیخوره...
    درحالی که خودم از اون اولی که گوشی عوض کردم از دوربیناشون استفاده نمیکردم...شاید انگشت شمار...وقتی کیفیت عکس دوربسن نیکون و سونی رو ببینید دیگه عکس گوشی معنی نداره...

11. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته من نمیدونم SE چه مرگشه که این موضوع رو درست نمیکنه میگن اریکسون گیره

ولی در مورد اون تیکه که نقل قول کردم من اون شرکت رو میشناسم و اسمش اپله

یک کله خراب بی شعور که رو گوشیش بلوتوث نذاشته با اینکه چیپ بلوتوث داره تازه همون چیپ قابلیت دریافت امواج FM رو هم داره اما بازم اپل نذاشته

بلوتوث آیپاد تاچ که من دارمش 2.1 هست و میتونه با سرعت 3Mbps فایل بفرسته ولی ازش استفاده نمیکنه

دروبینش همین الان با هک داره 288*352 فیلم میگیره اما امکانش رو خودش نمیذاره ، به اضافه کلی قفل و بست دیگه

چرا؟...چون این استراتژیش هست

ولی بعید میدونم این استراتژیه سونی باشه ، بیشتر نوعی خصاصت(خساست؟؟؟) یا حماقت به نظر میاد
    البته دلیل عدم استفاده گوشیهای اپل از بلوتوث (البته الان با هک و برنامه می شه استفاده کرد) بخاطر پایبندی شدید اپل به قانون کپی رایته ، و با توجه به اینکه این گوشی ها مجهز به فروشگاه آنلاین فیلم و آهنگ Ituns هستند ، بخاطر اینکه کسی آهنگای خریداری شده از این کمپانی رو بلوتوث نکنه و گوشی بعدی هم مجبور بشه بخره این کار رو کردن ، که البته به نظر من خیلی جالب نیست ، آخه بالاخره با اتصال گوشی به کامپیوتر می شه این کار رو کرد.

13. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

@ ali-mac....

حرف شما درسته که دلیل کار اپل عدم اجازه برای انتقال آهنگ های خریداری شده از آیتونز استوره

اما همونطور که خودت هم گفتی قبول دارین که این کار اپل به مزاغ(مظاق؟؟؟؟ مزاق؟؟؟) دارندگان گوشی خوش نمیاد

همینطور نبود امکان فیلمبرداری به میل و خواست اپل و همینطور عدم به کار گیری قابلیت دریافت امواج FM در حالیکه سخت افزارش در دستگاه موجود هست

اینا هیچکدوم برای دارنده دستگاه خوشایند نیست و مطمئنا روی فروش دستگاه اثر منفی داره همونطور که مثلا خود شما اینها رو به عنوان فاکتور منفی تو انتخابت موثر میدونی و نمیخریش

اما بحث اینه که این طرز فکر شما به *** اپل هم نیست و هیچ اهمیتی به طرز فکر و انتخاب شما نمیده

اون معیار های خودش رو در پیش میگیره بدون اینکه نگران کاهش فروش یا نارضایتی یه نوع سلیقه خاص آسیایی یا ... باشه

اما در مورد تمامی بقیه شرکتهای دیگه اینطور نیست ، همه به دنبال سوار شدن روی موج خواسته های مشتری هستن تا حد اکثر استفاده رو ببرن....

بحثش خیلی طولانی و از موضوع تاپیک خیلی دوره .......

موفق باشی

15. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قعر اعماق گروههای اجتماعی

پيش فرض

واقعا شگفت آوره : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •