تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 97 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من راه حلشو پیدا کردم الان میگم برید حالشو ببرییییییییییییییییییییید ها ها ها....

این مرض درمان نداره اولا
    فقط میشه واسه موارد ضروری مثل زمان امتحانات با یه روشی که خودم استفاده میکردم موقتا حل کرد
    روش پیشنهادی : خوردن یک لیوان چایی نبات به همراه دو قاشق چای خوری عرق نعنا واسه بعدش هم که به سر جلسه میخواید برید یه قرص نعنا بخورید تضمینی دیگه سروصدا شکم سر جلسه نخواهید داشت.
    من که خودم همین کارارو میکردم راستی من موقع امتحانا نمیتونستم بخوابم این قضیه هم بعد از این قاروقور شکمم شروع شد بعضی از وقتام به ازای هر 3 روز 5 ساعت خاب داشتم اونم خواب نبود چشم رو هم گذاشتن بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله - برای دندونهای عقلی که کج در میان و یا پنهان یا نیمه پنهان میمونن لازم هست که دندون کشیده بشه ولی دندونه عقلی که درست در اومده و اذیت نمیکنه لازم به کشیدن نیست - حالا ما که فعلا واسه قاروقور شکم میخوایم بکشیمش . هه

به نظرم اگه دندون عقلتون سالم در اومده اصلا کاری بهش نداشته باشین. من خودم دو تا دندون عقل بالاییم کلا سالم در اومدن. فقط اگه نیمه پنهان یا پنهان دارین یه فکری براش بکنین. راستی کسی tonsil stone رو چک کرد؟

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خواهشا زود تر نتیجه کار رو بگو - من هنوز باورم نمیشه صدای معده به خاطر دندون عقلم باشه - ولی اگه تو هم مثل اون دوستمون slz خوب بشی من دیگه سریع هر جور شده میرم دندون پزشکی -
    حتما
    فعلا که 3 روز دندونایی که عصب کشی کردم درد شدیدی گرفته و زیاد به معدم توجه نکردم ( مشکل خوردگی تاج به خاطر عفونتی که کرده بودن داره )
    ولی حدود 10 روزه که صدایی نمیشنوم
    البته من بیشتر تو کلاس که همه ساکت بودن متوجه این صدای شدید میشدم
    الان حدود 15 روزه که کلاسامون تموم شده
    فردا و پس فردا، بعد از صبحونه (7صبح) تا حدودای 2 ظهر چیزی نمیخورم تا نتیجش بررسی شه
    گزارششو اینجا میزارم

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به نظرم اگه دندون عقلتون سالم در اومده اصلا کاری بهش نداشته باشین. من خودم دو تا دندون عقل بالاییم کلا سالم در اومدن. فقط اگه نیمه پنهان یا پنهان دارین یه فکری براش بکنین. راستی کسی tonsil stone رو چک کرد؟
    به سنگ لوزه هم فکر نمیکنم ریطی داشته باشه - ولی اگه سنگ لوزه هم داشته باشین دهنتون رو باز کنید و تو اینه لوزه هاتونو ببینید - احتمالا معلوم خواهد شد -

عجب گیری کردیم این بیماری منشا نداره انگار

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

حتما
    فعلا که 3 روز دندونایی که عصب کشی کردم درد شدیدی گرفته و زیاد به معدم توجه نکردم ( مشکل خوردگی تاج به خاطر عفونتی که کرده بودن داره )
    ولی حدود 10 روزه که صدایی نمیشنوم
    البته من بیشتر تو کلاس که همه ساکت بودن متوجه این صدای شدید میشدم
    الان حدود 15 روزه که کلاسامون تموم شده
    فردا و پس فردا، بعد از صبحونه (7صبح) تا حدودای 2 ظهر چیزی نمیخورم تا نتیجش بررسی شه
    گزارششو اینجا میزارم
    مرسی - فقط خواهشا اگه خوب شدی کامل یه توضیح بده که قبلا چی میشد این مشکل واست پیش میومد - مثلا غذا میخوردی این مشکل ایجاد میشد یا نمیخوردی ایجاد میشد یا هر چی - بعدشم بگو که دقیقا چیکار کردی خوب شدی - و اینکه کامل خوب شدی یا نه - بازم مرسی

6. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    نتیجه موفقیت آمیز نبود فعلا
    هنوزم صدهای خفیفی قبل و بعد از خوردن غذا شنیده میشه
    فعلا باید یکم بیشتر زمانش بدم تا بتونم نظر قطعیمو بدم :(

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    نتیجه موفقیت آمیز نبود فعلا
    هنوزم صدهای خفیفی قبل و بعد از خوردن غذا شنیده میشه
    فعلا باید یکم بیشتر زمانش بدم تا بتونم نظر قطعیمو بدم :(
    نه واسه دندون عقل هم نیست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نه واسه دندون عقل هم نیست .

خوب نگفته که نظر قطعیشه! نتیجه گیریتون یکم ایراد داره. من که خودم حدود سه هفته بعد از جراحی دندون خوب شدم. به نظرم تا یک ماه بعد هم جا داره.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چرا هیچکی هیچی نمیگه دیگه ؟ من روزی 12 - 13 بار اینجا سر میزنم هیچی نیست - یکی یه کمکی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سعی کن به نکاتی که در این چند صفحه آخر تاپیک گفته شده عمل کنی و یکم هم صبر داشته باشی برای گرفتن نتیجه.
    رعایت رژیم غذایی مناسب و نخوردن برخی مواد غذایی و انجام ورزش ( مثل دویدن یا طناب زدن و نیز تمرینات قدرتی مثل کار با وزنه) به گونه ای که حسابی عرقتو در بیاره , تاثیر خیلی خوبی روتون میگذاره. حساسیت خودتو نسبت به برخی مسایل دوروبرت هم کم کن تا آرامش عصبی بیشتری داشته باشی.
    احتمال بسیار زیاد مشکل شما روده تحریک پذیر (IBS) باشه. اگه روی اینترنت سرچ کنی غذاهایی که تاثیر مثبت و یا منفی روی این مشکل دارند را متوجه میشی.
    من خودم این سندرم را دارم و پستی که چند وقت پیش در تاپیک فرستادم , نتیجه سالها پیش دکتر رفتن و جستجو در اینترنت و تجربیات شخصیم بود که در حال حاضر با رعایت اکثر اونها , وضعیت قابل کنترلی دارم.

چرا هیچکی هیچی نمیگه دیگه ؟ من روزی 12 - 13 بار اینجا سر میزنم هیچی نیست - یکی یه کمکی کنه

12. 2 کاربر از hajHasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •