محسن جون درست شد مرسی ضبدر 10000000000000000000 واقعا تشکر.
محسن جون درست شد مرسی ضبدر 10000000000000000000 واقعا تشکر.
ببخشيد ون آقا كه آمد و در مورد باك نرم افزار چيزي گفت حالا چرا نمياد جواب مردمو بده در رفت
مشكله دانلود مسنجر از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حال شود و کاربران می توانند به صورت مستقیم از سایت دانلود کنند
اردلان عزیز خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد.نوشته شده توسط ardalan shahabi
بازم کاری داشتی در خدمتم![]()
سلام داش سودانوشته شده توسط soda
ديگه ما رو نميشناسي !
---------------------------
كي ميگه من در رفتم !![]()
![]()
آقا خيلي ساده بگم كه ! اين باگي كه من پيدا كردم باهاش ميشه به ديتا بيس سايت وصل شد و هر اطلاعاتي كه وجود داره رو به دست بيارم هر چي كه بخواد باشه ! از پسوورد گرفته تا ..................!
-----------------------------
بازم ميگم مشكل اينجكشن داره ! (خيلي باحال كد نويسي كرديد ! هيچ متغيري ----- نيست !)
تازه كاره خاصي نمي خوام انجام بدم ! (انجام بدم كه چي بشه ! )
سلام
به گفته مدير عامل شركت افسونگر تا آخر امسال تغييرات عمده اي در سرويس هاي ارائه شده افسونگر اعمال خواهد شد كه بيشتر مربوط به مسنجر افسونگر بوده و همچنين چند پروژه جديد براي كاربرين اين مسنجر ارائه خواهد شد.
البته توضيح بيشتري در اين مورد داده نشد ولي به احتمال زياد بر روي سرويس SMS برنامه ريزي هاي خاصي انجام شده است. همچنين احتمالا سرويس هاي جديد روي سايتي با عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت مكمل افسونگر ارائه خواهد شد.
سلامنوشته شده توسط K053_LSH_KV90
دوست عزیز طبق پاسخی که من از آقای قدیری (برنامه نویس) دریافت کردم اطلاعات در اين نرم افزار کاملا کد شده انتقال پيدا ميکنن و بر خلاف ادعاي شما که اطلاعات آزاد هستند نيست.
اگر ادعای شما واقعا صحت داره مسئولین افسونگر بسیار خوشحال می شوند تا باگی که شما پیدا کرده اید رو در نسخه های بعدی اصلاح کنند. لطفا این باگ رو به صورت دقیق بفرمائید.
پیشنهاد می کنم پسورد شناسه من رو در بیارید (اگر ادعاتون صحت داره) . ID من Moh3n هست.![]()
منتظر جوابتون هستم.
خداحافظ
Last edited by Razel; 09-10-2006 at 01:54.
آقاي محسن(moh3n)
آيا الان ميتونم توي افسونگر چت كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوري و چه چيزهايي لازم دارم؟
در ضمن بهتره آي دي ياهوتون رو براي من پيام خصوصي بفرستيد چون كار مهمي با شما دارم...
دوست عزیز برای استفاده از سرویس چت افسونگر به چیز خاصی نیاز ندارید ،فقط کافیه برنامه رو دانلود و نصب کنید. خود برنامه گویا هست و راحت متوجه می شید. ولی سرور افسونگر مدتیه که دچار اشکال شده و فعلا کار نمی کنه.(ولی می تونید برنامه رو از وبلاگ تخصصی افسونگر مسنجر دانلود کنید)نوشته شده توسط mohsen_sniper
طبق آخرین خبری که مسئولین افسونگر بهم دادن راه اندازی دوباره سرور حدود یک ماه وقت لازم داره.
البته خبرهای بعدی رو می تونید از طریق وبلاگ و همین تاپیک دنبال کنید و تا راه اندازی دوباره افسونگر،ارتباط خودتون رو با وبلاگ و این تاپیک قطع نکنید.
پیغام خصوصیتون رو هم یه چک بکنید . هر سوالی داشتید من در خدمتم.
به امید بازگشت دوباره افسونگر
Last edited by Razel; 10-11-2006 at 01:37.
سلام
خوبين بعد از مدت حا به اينترنت دو باره رسيدم تو دانشگاه نه ميزارن به اين جور سايت ها بريم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)