تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 15 اولاول ... 4101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 147

نام تاپيک: راهنمایی در رابطه با دستورات c++

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوستان
    کلا کسی میدونه این سوالو من باید چیکار کنم ؟
    Description
    This puzzle consists of a random sequence of m black disks and n white disks on an oval-shaped track, with a turnstile capable of flipping (i.e., reversing) three consecutive disks. In Figure 1, there are 8 black disks and 10 white disks on the track. You may spin the turnstile to flip the three disks in it or shift one position clockwise for each of the disks on the track (Figure 1).

The goal of this puzzle is to gather the disks of the same color in adjacent positions using flips and shifts. (Figure 2)

You are to write a program which decides whether a given sequence can reach a goal or not. If a goal is reachable, then write a message "YES"; otherwise, write a message "NO".
    Input
    The input consists of T test cases. The number of test cases ) (T is given in the first line of the input file. Each of the next T lines gives a test case. A test case consists of an integer, representing the sum of m and n, and a sequence of m+n 0s and 1s, representing an initial sequence. A 0 denotes a white disk and a 1 denotes a black disk. The sum of m and n is at least 10 and does not exceed 30. There is a space between numbers.
    Output
    The output should print either "YES" or "NO" for each test case, one per line.
    Sample Input
    2 18 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 14 1 1 0 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0
    Sample Output
    YESNO
    Source
    ببینید اگر بخواهید واقعا از آنچه که در سوال گفته پیروی کنید به نظر من باید از یک cyclic linked list استفاده کنید، و عملیات مورد نظر رو که مقایسه ی دو عدد در یک سری 3 تایی بکنید، اگر عددی صفر بود، جایش را عوض کنید و این کار را به تعداد کل اعداد تکرار کنید تا تمام اعداد در یک سو جمع شوند.

ولی اگر صرفا هدف بدست آوردن جواب باشد، از یک array استفاده کنید، همانند bubble sort دو به دو مقایسه کنید و جایشان را در صورتی که یکی 0 بود عوض کنید، و اینکار را به تعداد اعداد تکرار کنید، یعنی دو loop در هم، نهایتا کل array را یکبار چک کنید ببینید آیا در بین دو عدد 0 وجود دارد یا نه! اگر وجود نداشت که جواب yes هست و در غیر این صورت جواب no هست.

نظر من بر این شکل است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای اجرای یه سری برنامه گرافیکی به مشکل خوردم . مثلا ارور میده BGI رو پیدا نمیکنه .باید چی کار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان سوال من خیلی راحت بود یا خیلی سخت که هیچ کسی حاضر نشد بهم جواب بده

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان سوال من خیلی راحت بود یا خیلی سخت که هیچ کسی حاضر نشد بهم جواب بده

با Visual Studio کار می کنین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست خوبم sin2x=2sinxcosx سلام;

من یه برنامه در رابطه با این موضوع گرفتم که به زبان c نوشته شده و برای اجرا شدنش خواستم از turbo c++ استفاده کنم که با این ارور مواجه شدم

و یه سوال دیگه

اگر بخوام دستورات زبان C در ویژوال اجرا شه باید چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .
    BGI قدیمی و ناسازگار هست .
    به هدر graphic تون ایراد نمی گیره ؟
    تو ویژوال سی پلاس پلاس کدهای C کامپایل میشه ولی نه دیگه graphic و BGI و اینا .

7. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مثلا این برنامه رو در نظر بگیرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیغام
    BGI graphic not supported under windows میده.
    اگر اشتباه نکنم قبلا یه سری فایل رو از یه جایی به جایی دیگه کپی میکردیم تا مثلا این جور برنامه ها اجرا میشدن حالا چی و کجاش رو اصلا یادم نمیاد!!!!
    .
    Last edited by dewdrops; 24-07-2010 at 13:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شاید باید از Turbo C داس استفاده کنین .

10. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان این جمله رو بخونید .
    کامپایلر فرقی بین تابعی که اشاره گر دریافت میکند و تابعی که آرایه ای یک بعدی دریافت می کند قائل نمیشود . البته این بدان معناست که خود تابع باید بداند آیا آرایه ای دریافت کرده است یا اشاره گری به یک متغیر.مثلا وقتی کامپایلر برای آرایه ای یک بعدی به پرامتری به صورت int b[] برخورد کند ، این پارامتر را به نگارش اشاره گری int *b تبدیل میکند. دو شکل فوق برای اعلان آرایه ای یک بعدی به عنوان پارامتر یک تابع با هم معادل میباشند.
    حالا سوال : "خود تابع باید بداند آیا آرایه ای دریافت کرده است یا اشاره گری به یک متغیر" . چطوری میتونه بفهمه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان این جمله رو بخونید .
    کامپایلر فرقی بین تابعی که اشاره گر دریافت میکند و تابعی که آرایه ای یک بعدی دریافت می کند قائل نمیشود . البته این بدان معناست که خود تابع باید بداند آیا آرایه ای دریافت کرده است یا اشاره گری به یک متغیر.مثلا وقتی کامپایلر برای آرایه ای یک بعدی به پرامتری به صورت int b[] برخورد کند ، این پارامتر را به نگارش اشاره گری int *b تبدیل میکند. دو شکل فوق برای اعلان آرایه ای یک بعدی به عنوان پارامتر یک تابع با هم معادل میباشند.
    حالا سوال : "خود تابع باید بداند آیا آرایه ای دریافت کرده است یا اشاره گری به یک متغیر" . چطوری میتونه بفهمه؟؟؟
    اصلا لازم هم نیست بدونه . چون فرقی نمی کنه اصلا .
    این جمله رو از دیتل خوندین ؟

13. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •