احتمال زییاد تا اواخر خرداد خواهد امد
شوخي كردم بابا چرا جدي مي گيريببینم امیررضا مثل اینکه قرص هاتو نشسته خوردی؟! دیگه مارو نمی شناسی!!! اسمم حسینه و جک 3.5 هم داره.
اقا شايعه نكنين دوربين ويوتي اسمارت 8 هستشمطمئن هستن؟
عزیزم ال جی فروشش از سونی بالا تر بوده سومین کمپانی از تمام لحاظ همین ال جی بوده !!!!!
الانم که دارید میبینید که چه گوشی هایی داره تولید میکنه!
تاره بویی از 12 مگاپیکسلیش هم داره مییاد!!!!
مشاهده کنید:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات جي اي ام
Still camera: 8 megapixel autofocus camera, Schneider-Kreuznach optics, LED flash, manual focus, geo-tagging, image stabilization, multi face detection (up to 3), smile detection
اقا شايعه نكنين دوربين ويوتي اسمارت 8 هستش
اطلاعات جي اي ام
Still camera: 8 megapixel autofocus camera, Schneider-Kreuznach optics, LED flash, manual focus, geo-tagging, image stabilization, multi face detection (up to 3), smile detection
چرا جوش میکنی؟! اول مطلب رو بخون، نوشته ویوتی اسمارت دوربین 8 و... داره و بعدش الجی گفته قراره تا امسال گوشی 12 مگی بده!
نه سايتش معتبره و نه حرفاشچرا جوش میکنی؟! اول مطلب رو بخون، نوشته ویوتی اسمارت دوربین 8 و... داره و بعدش الجی گفته قراره تا امسال گوشی 12 مگی بده!
احتمالا ال جي 12 به اين زوديا نمي زنه چون داره تمام ازمايشاش رو روي ويوتي اسمارت انجام مي ده و وقتي براي 12 نداره(راستي هميشه اگر خبري واقعي باشه اول از همه جي اس ام ارينا مي گه)
قیمتش چنده از مدل های جیب سوزان؟یا از مدل هایی که به جیب حال میده؟
منظورتون رو نفهمیدم! ولی اگه منظورتون قیمت جهانی آرینا هست، بین 315 تا 350 یورو هست میشه بین 410 تا 460 تومان.قیمتش چنده از مدل های جیب سوزان؟یا از مدل هایی که به جیب حال میده؟
آقا جدا نمیخواد وارد شه ؟ نمیشه از گارانتیش پرسید ؟؟
عزيزان من براي خريد اين گوشي 1 ساله صبر كردم و از خيلي گزينه ها دست كشيدم !! ( صبر و تحمل رو دارين !!)
عاشق برند LG تو زمينه موبايل هم هستم و به اعتقاد داره بهتريه Touch Screen هاي بدون سيستم عامل رو ميسازه ...
حالا سوال من درباره Arena اينه كه اولا بدون قلم هست ديگه ؟؟
دوما اين تكنولوژي صداي دالبي كه ازش تعريف ميكنن تو موبايل ها چطوري پياده سازي شده ؟؟ منظورشون با هدفون هست ديگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)